Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

K.B

Zie dat we wiedemeijer hebben tegen feyenoord.

Vindt het wel een redelijke scheidsrechter,maar hoop niet dat de knvb met discutabele beslissingen feyenoord weer op de rails probeert te zetten, wat ik wel zie gebeuren.

0
Dinsdag 23 november 2010 om 17:33 uur

<FCDH>

dh-fan schreef:

dat is logisch maar toch zie je sommige liever blijven dan gaan

Tuurlijk ik hoop ook dat iedereen blijft maar vergeet ook de toekomst van de club niet

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:48 uur

dh-fan

<FCDH> schreef:

Alles hangt af van het gesprek van morgen tussen hem en vd brom het is dus schrikken of stikken voor rick

hoop dat vd brom niet TE rustig is..

rick moet eens weten waar hij staat

niet boven de rest iniedergeval

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:37 uur

dh-fan

ADODENHAAG schreef:

Kubik kost niet veel;komt van een tweedeklasser in Slowakije, moet alleen met Ling onderhandeld worden in het geval je hem over wilt nemen.. dat kan wel een paar ton kosten. Waarom zal Immers zo duur zijn? Die komt van Vredenburch af en die krijgt gewoon een normaal contract. En Rado komt van Larissa, een degradatiekandidaat in Griekenland, dus zo veel zal hij ook weer niet verdienen. In onze selectie is Bulykin een echte grootverdiener, en vdBergh heeft ook een dik contract gekregen

Daar heb je ook wel gelijk in

maar alles bijelkaar is het voor DH een hoop geld.

en nu ze allemaal een goed seizoen draaien bij DH zullen die clubs ze niet voor een kringloopprijsje de deur uit doen..

er zijn altijd wel clubs met betere aanbiedingen..

het wordt ook zeker een kwestie van vroeg binnenhalen

hoe langer dh gaat w88 hoe meer intresse er komt

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:28 uur

Bubbles

Ik vraag me af of wat onze bully qua salaris uberhaupt nog haalbaar is voor hem??? Ik hoor of zie ook niet dat er tientallen clubs voor hem in de rij staan... met alle respect en bewondering voor zijn prestaties ... maar hij is 31 jaar oud. Clubs denken wel drie keer na voor dat ze het geld uitgeven...

 

Ik hoop dat we hem bij ons kunnen houden overigens hoop ik dat het hele team gewoon zolang mogelijk bij elkaar blijft!!!

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:25 uur

<FCDH>

dh-fan schreef:

anderlecht had aangegeven hem te willen verkopen

dus denk dat huren geen optie is.. anders koopt een andere club hem wel..

Ik hoop dat het lukt maar makkelijk word het niet

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:20 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Verhuren betekent normaal gesproken dat het salaris door de hurende club wordt overgenomen. Ricky niet in de Jupiler? Waarom niet, hij heeft in zn leven alleen maar degradatievoetbal gespeeld. En hij weet heel goed als hij niet bij Sparta gaat spelen, zn carrière er waarschijnlijk op zit. Als ik hem was zal ik gewoon salaris inleveren, en daar op huurbasis een half jaar gaan spelen. Aan het eind van dit seizoen heeft hij geen contract meer bij ons, en dan mag hij het helemaal zelf uitzoeken.

Ik hoop dat den haag en ricky er alsnog samen uitkomen want al die herrie in de tent is niet goed en anders maar naar het 2e want sparta betaald nooit ze salaris dat weet ik zeker en ricky gaat echt niet minderen

0
Dinsdag 23 november 2010 om 14:04 uur

Advertentie

Ooievaar

Gustav schreef:

Ik herinner me, dat iemand bij de laatste keer zei, dat Ricky zo eerlijk was en een echte hagenees, want hij zegt het midden in je gezicht en niet achter je rug.

Dit bewijst dat hij al 2 keer achter de rug van VD Brom naar de pers is gelopen, en niets rechtstreeks in je gezicht doet.

Nu ga ik met vuur spelen, maar misschien had Atteveld toch wel gelijk om aan ze oren te trekken, want ook daar zal genoeg gespeeld hebben waar wij geen weet van hebben. De carrieres van Atteveld en Wetzel zijn m.i. mede door VD Bergh flink beschadigd, maar het ergste vind ik, dat dit allemaal schade aanbrengt aan de club waar WIJ allemaal van houden, FC Den Haag.

Misschien overtrek ik het allemaal, jullie corrigeren me maar. Maar deze jongen moeten ze gewoon met betaald verlof sturen, het financiele verlies maar nemen, want deze gozer stopt echt niet met het beschadigen van de trainer, de spelersgroep en directie en uiteindelijk onze club. Maar de slimste van het stel is hij niet, want het meest beschadigd zal hijzelf zijn.

Dat is wel jammer want de kwaliteiten heeft hij wel, maar doorzettendsvermogen en relativeren en zelfkritiek is iets wat hij helaas mist.

Ik ben volgens mij hier de enige geweest die Atteveld geen slechte trainer vond, je kan een hoop van hem zeggen, maar niet dat hij het achter zijn ellebogen heeft, zoals die reservespeler van ons met die matige conditie die telkens achter de rug van welke trainer dan ook naar de pers stapt om daar te mauwen als een oud wèf. Ben even zijn naam kwijt. Maar hij en meneer Buijs vlak die ook niet uit hoor, hebben zoveel ellende aangericht dat we bijna degradeerden, ook Wesley en Lex stonden onder hun invloed waardoor hun carriére bijna dezelfde wending nam als die liegende, bedriegende, en niets presterende onbetrouwbare proleet. Liever tien keer een amtsterdammer met het karakter van Atteveld, dan één keer een -nep-hagenees als die reserve speler, die op anderhalver pass na, geen krant van tafel afschiet.

En of je nou de bal op de lat schiet of het stadion uitschiet het resultaat is 0,0. Hoeveel doelpunten heeft dit wonder op twee benen eigenlijk gemaakt? Goede voetballers met het juiste karakter stellen zichzelf op(...)

0
Dinsdag 23 november 2010 om 10:50 uur

dh-fan

Toen het nieuws kwam dat v/d bergh eindelijk naar dh kwam.. was ik erg blij..

 

Nu hoop ik eigelijk dat hij zsm weggaat..

Het gaat nu gewoon zo goed met DH en nog vindt MR dat hij bovenalles gaat blijkbaar.. Ik begrijp werkelijk niet nu het zo goed gaat er weer een speler publiekelijk moet gaan zeuren.

Alsof hij DH alleen het succes gunt als hij meespeelt. Tuurlijk is hij een goede speler maar hij moet zich niet boven het team stellen..

Dat doet bosschaart toch immers ook niet? Die was het zeker ook niet eens met de beslissing maar die blijft wel realistisch genoeg om er alleen voor te knokken en niet zn mond constant open te trekken.

 

En tuurlijk ben ik het ergens wel met ricky eens, en ik vond ook zeker dat ricky het meer verdiende om in te vallen dan Buijs...

 

Maargoed.. ik denk dat we toch beter af zijn zonder Rick..

altijd maar gezeik en onderhand kotst iedereen hem uit terwijl het toch een goede gozer is

0
Dinsdag 23 november 2010 om 10:35 uur

Ron001

liefhebber schreef:

vrijdag, 15 oktober 2010, 11:13
"Bulykin kwam op verkeerde moment"
Anderlecht verhuurt Dmitri Bulykin momenteel aan ADO Den Haag en daar vindt hij erg vlot de weg naar doel. "Wij zijn zeer tevreden over zijn prestatie", zegt David Steegen. Maar dit garandeert hem geen nieuwe kans bij Anderlecht.

"Zijn prestaties bewijzen dat we ons echt niet vergist hebben", vertelt perswoordvoerder David Steegen. "Hij kwam alleen op de verkeerde moment naar ons. We hadden immers al Lukaku, Suarez en De Sutter. Een vierde spits voor twee posities had wat veel geweest."

Steegen prijst ook de ingesteldheid van Bulykin. "Bij Düsseldorf had hij veel pech met blessures. Nu zie je dat Bulykin een professionele speler is. Om bij ADO te spelen, moet je aan salaris inboeten. Voetballers die investeren in hun carriere, dat zie je maar zelden."

Toch lijkt de kans klein dat we Bulykin ooit nog in het Anderlecht-shirt zien. "Het is nog vroeg in het seizoen, maar binnenkort gaan we praten", zegt Steegen. De kans dat hij definitief vertrekt, is groot. "Hij is te koop."

Bron: Voetbalkrant.com
 

Wat is eigelijk de bonus voor een plaats bij de 1e 10??

(Ik heb het dan nog niet over een bedrag dat je krijgt als we europa in gaan!!! Hhaha alsdit zou gebeuren!!!!)

Dat bedrag inversteren in dit elftal!!!

De jongens zien ook wel dat er progressie in zit ,hoop ik.

0
Dinsdag 23 november 2010 om 02:35 uur

Nu online

Aad, Tante Wil, Eeuwig Den Haag, troje, lernst, GGH, R.E., Wahter, Max, Rooie91, rien1, Jos_Luguber, ADO079, frans swa en 146 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26