Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Fransje schreef:

We staan 8e, en nu 2 wedstrijden verloren. Ik zeg het hele team vervangen en die vd Brom er ook uit. Zo niet dan zullen de fluitconcerten niet mals zijn. Ongeloofelijk dat we nog geen 3e staan, lutsers zeg.

Het publiek mag best kritisch zijn op Ricky. En aan het eind was er geen fluitconcert, toen was er nog gewoon een applaus voor de ploeg. Er is niks aan de hand, en Ricky mag best weten dat zijn inzet niet in Den Haag wordt gewaardeerd.. ik hoop nog zeker op een plek in de play offs van de Europa League en als dat niet haalbaar is, dan is dat jammer, maar veel meer ook niet. Ik snap niet waarom je zo de boel op moet stoken, of Ricky moet jouw grote held zijn.. dan moet je hem natuurlijk in bescherming nemen..

0
Maandag 6 december 2010 om 09:15 uur

Bubbles

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Haagse Roel komt er nog wel op terug, maar het bevreemd mij een beetje dat niemand hier rept over de 5 gele kaarten van twee voorhoede spelers.

Te belachelijk voor woorden gewoon, en als je al ziet HOE ze die kaarten kregen. Volgens mij hebben zowel Verhoek als Kubik 3 kaarten gekregen van de 5 door te protesteren of de bal hard tegen de grond te gooien. Dat moet echt afgelopen zijn.

Dat wordt volgende week tegen Roda weer behelpen.

Inderdaad een serieus probleem ik hoop dat John daar van de week eens met die gasten over gaat praten! dood en dood zonde... al denk ik dat John dat al gedaan heeft maar goed.

 

Snel vergeten deze wedstrijd kom op mensen we pakken voor de winterstop nog 6 punten zeg ik zeg we winnen bij Roda dit jaar!!!

Daarna hebben we het nergens meer over kom op voor de winterstop 31 punten!!!

 

In de winterstop een grote schoonmaak houden!

0
Maandag 6 december 2010 om 08:05 uur

fcthehague

Laten we AUB niet meer gaan discusieren over meneer van den Berg. Het leukste is nog wel dat zowel Ricky als Bosschaart helemaal geen recht van spreken meer hebben waarom ze op de bank zitten. Toevallig zei ik het laatst nog en hoop ik dat het in de winterstop gaat gebeuren. Zoek een vervanger voor Pique. Niet omdat die een beetje kut speelt, maar meer omdat als hij weg valt we helemaal een probleem hebben.

0
Maandag 6 december 2010 om 06:12 uur

ADODENHAAG

K.B schreef:

Nijhuis trok zijn penaltyconclusie nadat hij de afdruk van bosschaart zijn sliding zag IN het strafschopgebied......hij gaf inderdaad een vrije ttrap, maar om een afdruk kon hij niet heen...jammer want normaal zou die een vrije trap geven.

Het was ook geen zuinige sliding van Pascal.. gewoon ondoordacht en stom. Niet professioneel, rijp voor niveau svv Scheveningen. Maar de hele verdediging was matig, Kum was overigens prima. Rado en Toornstra ook wel aardig, Immers kon zich niet helemaal laten zien en ook Bulykin kon geen potten breken.

 

Kan gebeuren, beetje pech, niet echt lekker gespeeld.. maar volgende week staan we er gewoon weer en er is geen reden tot paniek. Alleen een extra centrale back zal lekker zijn. Want als Derijck of Kum wegvalt hebben we geen waardige vervanger. En oja, gun Vicento meer dan 25 minuten.. die jongen kan best wel aardig ballen. Heeft vertrouwen nodig.

 

Volgende week hoop op beter.

0
Zondag 5 december 2010 om 23:12 uur

Karel KLaver

Ooievaar schreef:

Nee gooz,

 

Begrijpend lezen is een kunst. Je hoort mij niet zeggen dat we veel meer punten zouden moeten hebben of iets in die geest. Ons niveau is denk ik dit seizoen de tiende plek. Denk dat dat het aardig weer geeft. Daar ben ik trouwens ontzetten blij mee. Het gaat mij niiet om Ricky af zeiken. Maar aan die jongen heb je gewoon geen reet aan, dat bewijst hij keer op keer. Maar dat geldt ook voor Bosschaert, en de anderen die ik noemde.

 

Ook jij wil omhoog, dat moet je gelijdelijk aan doen, dan komt het best wel voor elkaar. Dus moet je doorselecteren, ook dat heb ik al honderddrie keer aangegeven.

 

Maar jouw zwager is niet goed genoeg voor ADO en zeker niet, als we stilaan echt omhoog willen. Je kan hoog en laag springen, mij om het even, maar het is een feit. Dat is overigens echt geen schande, hij lijkt me een uitstekende voetballer voor Sparta, indien iemand voor hem de gaten wil dichtlopen en in zijn dienst wil spelen, dan heb je op dat niveau aan hem een prima kracht. Maar voor middenmoot ere, laat staan subtob komt hij veel te veel te kort.

 

Toen en nu valt niet met elkaar te vergelijken, we zijn allemaal een stuk volwassener geworden. Nu ga je uit braaf met het busje. Ean als je geluk hebt met eigen vervoer, zonder dat er wat noemenswaardig gebeurd.  Ik hoef jou niet uit te leggen hoe dat vroeger ging als je b.v. naar Utrecht ging. Dat was toen, en nu is nu.

 

Druk opleggen is trouwens niets mis mee. We hebben het hier niet over mensen op een sociale werkplaats, maar over profvoetballers die haast geen reet uitvoeren maar wel tonnen verdienen. Daar mag je best wel wat van verwachten.

 

Toppers uit het buitenland komen nooit naar ADO, dat is zo klaar als een klontje. Maar je kunt wèl zorgen dat je topvoetballers in spé haalt uit het buitenland. Maar daarvoor moet je een goed scoutingappartaat opzetten, ook dat is één van mij stokpaardjes. Dus schakel oudspelers in. Die weten wat er rondloopt m.n. in Scandinavië, al vind ik de samenwerking met Tjeu ook een hele goede zaak. Beter dan Rob en Karel Jansen in ieder geval.

 

Hoogmoed is niet aan de orde, maar vooruitzien is niets mis mee. ADO is goed bezig, maar we zijn pas niet begonnen na vele jaren van ellende. Doel moet zijn europees voetbal in een stadion waar 25.000 mensen inkunnen, en die daar dan ook daadwerkelijk om de twee weken zitten. Groningen en Twente zijn voor mij uitermate goede voorbeelden. Zover zijn wij nog lang niet, maar die kant moet je wel opwillen natuurlijk.

 

En als mijn zwager het niveau niet zou aankunnen dan zou ik me daarbij neerleggen, en niet krampachtig rechtlullen wat krom is(...)

 

Even goede vrienden anders hoor,

 

Ooievaar

 

Niet heel veel aan toe te voege: prima shout.

 

Ik hoop (en denk) dat het goed is dat nu blijkt dat de ploeg (nog) niet zo goed met die druk kan omgaan. We staan op 25 punten, dus we hoeven ons op dit moment nog geen enkele zorgen te maken, zelfs niet als we tot aan de winterstop blijven 'sukkelen'. Dat geeft de technische staf de ruimte om de boel weer op de rails te zetten, zodat er na de winterstop weer punten worden gepakt.

 

Ik hoop dat er in de winterstop al wordt doorgeselecteerd -met Bosschaert en vdBergh voorop als de poort opengaat. Ik heb altijd respect voor Bosschaert gehad (en nog steeds), want hij werkt keihard (in tegenstelling tot vdBergh). Maar net als vdBergh kan hij het op dit niveau niet (meer) brengen. Dat 'spookbericht' over een ruil met Sparta mag van mij (alsnog) waarheid worden.

0
Zondag 5 december 2010 om 21:32 uur

Bert

Prachtige actie voor Aad Mansveld en onze zieke supporter van 11 jaar oud RICKY. Stond met een brok in mij keel.

Was tevens het hoogtepunt van de wedstrijd dat applaus van 1 minuut.

 

Ik hoop toch wel dat die jongen snel geneest.

 

Degene die gelovig zijn moeten maar een kaars opsteken in de kerk voor die jongen.

 

Wedstrijd is er een om snel te vergeten.

 

 

 

0
Zondag 5 december 2010 om 19:09 uur

Advertentie

<FCDH>

Max schreef:

Volgens mij was deze wedstrijd beter dan dan beste van vorig jaar :p.

Er zat geen geloof in geen agressie ik hoop niet dat dit door gaat zetten????

0
Zondag 5 december 2010 om 17:54 uur

marcellino

Leiden schreef:

en ik hoop dat dit toch de allerlaatste keer is dat we van meneer vd Bergh hebben mogen genieten....

 

We hadden vanaf het begin met Vicento moeten beginnen op rechts ipv dit soort van 4-4-2. Nu was er geen enkele dreiging.

 

vdBergh, Bosschaart en Pique vandaag alle 3 een drama.

Net terug en ik dacht in de auto wat zullen ze nu weer over v/d bergh schrijven en ja hoor.

er zijn weer simpele zielen die denken dat ricky de voorzet geeft hem er zelf in kopt en ook nog de aftrap gaat nemen.

 

Het elftal heeft vandaag als elftal ver onder de maat gepresteerd(OF IS DIT EIGENLIJK HET NIVEAU WAAR WE EIGENLIJK THUIS HOREN!!)

 

noem een speler op die vandaag goed was Kubik misschien,deze speler heeft al veel voor den haagh betekent maar de laatste wedstrijden speelt hij ver ondermaats geen voorzet komt aan .als hij hem nog wel afspeelt.

 

Bulykin werkt zich kapot maar heeft zonder aanvoer ook geen dreiging.

immers vandaag meer met de tegenstander bezig dan met het voetbal

toornstra die had het vandaag ook niet om over scoren maar niet te praten.

en zo kan ik het hele elftal wel opnoemen.

 

Maar nee er worden weer drie spelers uitgelicht.

 

Laten we beginnen met de opstelling deze word gemaakt door v/d brom en niet door ricky v/d bergh.

 

v/d brom is dus begonnen met een 4-4-2 systeem.

wat niet goed is uitgepakt.

Komt ook nog eens bij dat je knullig op 0-1 komt.

Wat dat betreft zit er geen verschil in dereijck en bosschaard want ze zijn allebij goed voor een crusiale fout.

 

Ik kan zo nog wel door blijven schrijven maar je wint en verliest met z'n allen.

 

Laten we dan ook eens ophouden om telkens bepaalde spelers af te branden.

 

en je hebt gelijk ook ik hoop dat ricky weg gaat maar ik vraag mij wel af wat we er voor terug krijgen want de bank is al niet zo groot maar word alleen maar kleiner

0
Zondag 5 december 2010 om 17:41 uur

Leiden

en ik hoop dat dit toch de allerlaatste keer is dat we van meneer vd Bergh hebben mogen genieten....

 

We hadden vanaf het begin met Vicento moeten beginnen op rechts ipv dit soort van 4-4-2. Nu was er geen enkele dreiging.

 

vdBergh, Bosschaart en Pique vandaag alle 3 een drama.

0
Zondag 5 december 2010 om 16:57 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik hoop niet dat het gaat ijzelen, anders krijg je dit !

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Lqo4hwnJt6Y

0
Zondag 5 december 2010 om 09:57 uur

Nu online

stevie, Aad, Keepthecashalive, poemba, Bollie74, ADO079, James, pajam, Lellow, JP, Superjantje en 162 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26