Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO supporter Leidschenveen

Ruiz gisteren met brancard van veld, ik hoop echt niet dat het zijn kruisbanden zijn, anders zien we hem dit seizoen niet meer. Hij is een van de weinige smaakmakers in de eredivisie momenteel.

0
Zondag 28 november 2010 om 09:46 uur

warmado

Morge,

 

Net terug van feesten,  ga en kan niet meer slapen ben er klaar voor.

Hoop dat het veld niet te hard is zou een nadeel zijn voor ons. Ons elftal is juist fysiek veel sterker dan fey.

Hoop en reken eigenlijk op 3 punten en dat we ze is flink over de knie leggen vandaag.

Vooral voor Kubik hoop ik dat ie scherp voor de goal is hij gaat kansen krijgen let maar op.

 

Nou iedereen wens ik 3 punten toe , come on the hague

0
Zondag 28 november 2010 om 05:00 uur

yesyes

eigenlijk wordt je nu wel benadeeld door die t***s aboutaleb, stel je verliest nu waar ik niet van uitga dan ga je dat geouwehoer krijgen, van wat als er wel 1600 hagenezen hadden gezeten. Hoop dat dit niet gaat gebeuren en de 3 punten hierna toe gaan dan doe je echt prachtige zaken en zeker weer een helden ontvangst bij het home. Wie dan niet komt kijken is echt een nepper. Daarna een heerlijke thuiswedstrijd tegen AZ heb dr zin annn

 

0
Zondag 28 november 2010 om 00:51 uur

ADODENHAAG

Yo schreef:

"Komst Van den Bergh zou kwaliteitsinjectie zijn"


Sparta hoopt, ondanks dat het eigenlijk geen geld heeft, nog steeds op de komst van Ricky van den Bergh. De komst van de middenvelder, uit de gratie bij ADO Den Haag, zou volgens algemeen directeur Peter Bonthuis een kwaliteitsinjectie zijn.

"Ricky wil heel graag terugkeren bij Sparta en wij willen hem graag aan de selectie toevoegen", zo zegt Bonthuis tegenover Voetbal International. "Er is momenteel geen geld, maar we zijn op zoek naar creatieve oplossingen. Het zou een flinke kwaliteitsinjectie zijn voor de selectie. Als Ricky komt, dan is dat pas vanaf 1 januari."

Van den Bergh beleefde eerder een succesvolle periode in Rotterdam. Vooral zijn derde seizoen was succesvol. Samen met Riga Mustapha (22 goals) en Danny Koevermans (24) vormde Van den Bergh (22) een gouden trio. Dat jaar promoveerde Sparta ook naar de Eredivisie.

 

Als Ricky er graag heen wilt, wat staat er dan in de weg? Ik neem aan dat het binnen een paar weken nu rond komt, omdat hij ook al heeft aangegeven bereid zijn salaris in te leveren. Ik hoop dat 't snel rond komt.

0
Vrijdag 26 november 2010 om 18:01 uur

oodh

ADODENHAAG schreef:

Het helpt in ieder geval al als je ze meerjarige contracten geeft. Dan kunnen ze sowieso niet weg voor een appel en een ei.

Dat klopt en zoals iedereen dat hier vindt hoop ik dat ze inderdaad zo'n langdurig contract ondertekenen voordat ze al weer weg zijn.

0
Vrijdag 26 november 2010 om 13:50 uur

Karel KLaver

marcellino schreef:

dat heeft hij vorig jaar ook gedaan.

 

Maar het klopt 20 halve wedstrijden.

misschien dat sommige shouters nu begrijpen waarom ricky niet altijd speelt.

 

En geloof mij ik geef den haag groot gelijk want je kan na dit jaar zeggen we maken geen gebruik van onze kant van de optie.

 

en natuurlijk is v/d brom niet gek ricky kan van waarde zijn kan soms invallen en na dit jaar weg ermee.

 

Maar dan is het toch ook niet raar dat ricky zo reageerd

 

Maar laten wemaar ophouden over deze kwestie.

zondag feijenoord-den haag dat is veel belangrijker

Ik meng me er toch nog een keer in: ik geloof direct dat dit de reden is waarom Rick nu niet (meer) elke wedstrijd meedoet.

 

Maar ik geloof toch ook dat als Rick zijn kwaliteiten werkelijk zou laten spreken, hij elke wedstrijd in de basis zou kunnen staan, en er bij ADO niemand is die dan die optie niet zou lichten.

 

Het (trieste) feit is dat Rick gewoon ver ondermaats presteert, en om het minste of geringste de confrontatie (al dan niet via de pers) opzoekt. Daarmee verliest hij (deels) het vertrouwen van de coach, die gaat hem minder opstellen, de onvrede wordt groter...en de vicieuze cirkel is rond.

 

Ik vind dat het aan Rick is om te bewijzen dat hij waardevol kan zijn -het is niet aan vdBrom om hem steeds maar op te stellen in de hoop dat het ooit weer beter wordt.

 

Zondag Feijenoord - ADO. Je hebt gelijk, Marcellino: dat is veel belangrijker.

0
Donderdag 25 november 2010 om 17:12 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Tot vorig seizoen waren de openingstijden van de kassa tijdens de losse voorverkoop nog dramatisch en heb ik daar vaak over gezeurd.

 

Dit jaar is dat aanzienlijk verbeterd en zijn er voldoende speciale acties. Prima.

 

Weet iemand waarom op doordeweekse dagen de voorverkoop niet in de fanshop plaatsvindt? Is een stuk economischer.

We gaan de goede kant op Kees, echt de goede kant op. Stadion raakt voller, die malle clubkaart die moet zo snel mogelijk met Ricky afgevoerd worden. Dan spreek ik - doe ik nooit voor anderen - van een dubbel doorslaand succes!!!

 

Je ziet het, de mensen kunnen weer beslissen om naar ADO te gaan, en niet het gevoel te hebben om een eerst een visum aan te vragen om naar het voetballen te gaan.

 

Het is erg simpel: we hebben één van de best beveiligde stadions van nederland wellicht europa. Lieden die toch in de geest van de jaren 80 zijn blijven hangen, ben ik ook uitgekomen en dat bevalt me prima, was nou ook niet bepaald een modelsupporter, maar dat was toen en dit is nu. Figuren die nu de boel naar de kloten willen draaien die pik je er nu heel heel makkelijk uit. Levenslang stadionverbod, niet dat slappe PVDA gedoe met thee drinken en pappen en nathouden, maar gewoon gebruik maken van de vele mogelijkheden die dit stadion je biedt, om deze lieden blijvend te weren. Die voetbalwet is ook een mooi instrument.

 

Vind nog steeds dat er wel wat meer peper bij mag op te tribunes, maar daar bedoel ik dus niet mee dat je met bommen en granaten dient te smijten en je druk dient te maken over de sups van de tegenpartij, maar puur om keihard achter je eigen team te gaan staan. Schreeuwen todat je geen stembanden meer hebt.

Er zijn er hier een aantal lieden die zeuren over dagjesmensen, economisch gezien heel erg dom trouwens, maar sommigen lieden hebben pepernoten zitten waar anderen hun gezond verstand gebruiken, maar die zelf als een dooie met een dag verlof staan te koekeloeren, en alleen maar het k-woord kunnen gebruiken om de supporters van de tegenpartij uit te schelden. Blijf dan maar weg, dat helpt ons alleen maar achterop.

 

Het gaat echt de goede kant op, maar we moeten er binnen een paar jaar naar streven, dat we een echte subtopper zijn. Daar is dat stadion voor gebouwd namelijk. Derde stad van nederland. We moeten eerst FC Groningen en daarna FC Twente achterna.

 

Zorg dus ook voor een catering in eigen beheer, opdat je de mensen stimuleert om te nuttigen. Door de club en daardoor voor de club. We moeten omhoog. Het wij gevoel uitbouwen.

 

Zal je zien dat we snel weer naar Feyenoord kunnen met een afgeladen trein, zoals ik dat als kind al deed. Ging je gewoon zitten in de Kuip waar je zelf wilde. Ik ben niet zo ingewikkeld of je nu voor Feyenoord, Ajax of Klazienaveen bent, zal mij me reet roesten, als iemand raar gaat doen omdat ik voor ADO ben, sla ik hem gewoon een deuk in z'n hoof, praten we daarna wel verder.

 

Den Haag is een echte voetbalstad. Er staat nu een publieksvriendelijk stadion, aan romanstiseren van dat krot in het Zuiderpark doe ik niet mee. De echte voetbalsfeer wat daar al sinds 1987 verdwenen. De loop zit er in, en dat moet uitgebouwd worden, dat had je in het Zuiderpark nooit en te nimmer kunnen bewerkstelligen, afgezien van het imagoprobleem wat we daar hadden.

 

Kom uit de buurt van het Zuiderpark, althans daar liggen mijn roots, dus zal dat stadion nooit en te nimmer vergeten, maar dan wel in de vorm die het had toen er nog 28.577 mensen opkonden, niet die halve gevangenis die het de laaste 20 jaar had. Warvban we geloof ik 15 jaar klojo divisie speelden, die tijden hoop ik nooit meer mee te maken.

 

De honden blaffen, maar de caravan trekt verder. Gelukkig!

0
Donderdag 25 november 2010 om 13:51 uur

Kees

marcellino schreef:

Ja dat klopt,maar het probleem is geld.

Hij wil inleveren maar niet ten kosten van alles.

 

Hij wil gewoon voetballen en hem maakt het niet uit waar.

 

Ik ben het trouwens eens met veel shouters dat het tijd is dat ricky gaat vertrekken,en dat hij het er ook zelf naar gemaakt heeft.

 

Maar iedereen vergeet wel eventjes dat v/d brom nooit tegen hem heeft gezegd dat hij nummer 12 of 13 was.

v/d brom heeft hem uitgelegd dat ricky geblesseerd is geraakt en het elftal daarna punten ging pakken,ricky is toen te kennen gegeven dat hij moet wachten op zijn kans en dat hij zich via de zelde manier moet terug vechten in het elftal.

 

Nou dat heeft hij gedaan iemand raakt geblesseerd ricky komt erin ze spelen tegen de top clubs goed en ricky was toen niet vergeten wat v/d brom tegen hem had gezegd.

 

Later is v/d brom daar op terug gekomen(en ik vind zelf ook terecht want immers doet het op dit moment beter)

 

Wat van der Brom wel had moeten doen is hem gewoon duidelijk maken dat hij nummer 12 of 13 is jammer genoeg heeft hij dat pas vorige week gedaan.

en daar kan je v/d brom wel iets in verwijten hoe je ook over ricky denkt

Van der Brom heeft inderdaad niet geheel logisch gehandeld in tegenstelling tot zijn eerdere uitspraken over een winnend elftal intact laten. De keuze van Van der Brom voor Bulykin en Immers terug naar het middenveld kan ik wel goed begrijpen.

 

Enerzijds is Van der Brom teruggekomen op een eerdere stelling en dat is knap, echter anderzijds heeft hij dat misschien niet goed gecommuniceerd naar Van der Bergh. Dat laatste kan ik natuurlijk niet beoordelen.

 

Tijdens de gehele voorbereiding was Van der Brom zeer lovend over Ricky en dat kweekt natuurlijk een bepaald verwachtingspatroon.

 

Ik hoop voor Ricky wel dat hij een andere club vindt want alles wat hij nu nog zegt wordt uitvergroot en dat lijkt me voor hem niet prettig want hij heeft zijn hart op de tong.

 

Voor ADO is het ook beter gezien de serene rust die er nu is. Zijn contract zou sowieso volgens mij toch niet verlengd worden.

 

Kortom: een win-win situatie vanuit een negatieve situatie.

0
Woensdag 24 november 2010 om 19:35 uur

Advertentie

ADODENHAAG

oodh schreef:

Ik heb het natuurlijk over die vervelende vdB... Zag de eerste shouts alweer komen over onze 'mediavoetballer'.  

Ik hoop ook gewoon dat ie naar Sparta gaat. Voor ons goed, voor hem goed

0
Woensdag 24 november 2010 om 13:01 uur

oodh

Karel KLaver schreef:

Vanaf het moment dat vdBergh bij ons is gekomen, heeft hij ver, ver, VER onder de maat gepresteerd. Het verbaast me werkelijk dat hij üerhaupt nog ergens krediet heeft.

We gaan het toch niet weer -tig shouts over vdB hebben hoop ik?

0
Woensdag 24 november 2010 om 11:03 uur

Nu online

BLEISWIJK-1, Kees, GroenGeelHart070, Bleek, Eeuwig Den Haag, TheMariner, DHFC070, ADO079, Max, R.E., FFL, Marcie, jbdh, Bolluhboeah en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26