Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

ADOFLEVO schreef:

Morge,

 

Gaat alles door vandaag? Denk het wel want ik lees niks dat het niet zo zou zijn. Hier In de flevopolder is alles nog wit.

 

Straks rond 16.15 weer 3 punten voor de groen gelen.

De Kaasmannen hebben van afgelopen donderdag een zware Europeese wedstijd in de benen zitten.

 

 

Gr

De dooi heeft hier flink toegeslagen een hoop sneeuw is al verdwenen. Dus ik denk wel dat het doorgaat. Weet het natuurlijk ook niet zeker.

0
Zondag 5 december 2010 om 09:44 uur

Kees

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Het lijkt Nova Zembla wel hier in DH.

Kan toch nooit doorgaan morgen ?

Ik hoop dat het eraf gaat. Vind dit helemaal niets. Gister tijdens vak W lieten ze een stukje van de training zien in het Forepark. Veld was aardig groen en opname van vrijdagmorgen geloof ik.

 

Het gros van het publiek doe je hier volgens mij geen plezier mee en zeker als je 's avonds moet spelen.

0
Zaterdag 4 december 2010 om 13:20 uur

Ferdy

Kees schreef:

Sterker nog: vanaf de fietsenstalling normaal de overkant bereiken is al moeilijk. De aansluiting daar is echt door een boerenlul verzonnen.

 

Overigens is in 2014 alles opgelost en ligt de omgeving inclusief infrastructuur er goed bij. Voor het dubbele wk-hockey worden echt alle registers opengetrokken.

Hehe, die 20 keer (incl europees voetbal) per jaar dat je 2 x 10 minuten over n fietspad moet lopen? Begrijp me goed, ik heb er ook last van maar wat kost dit geintje weer? Minimaal twee ton, kan je een hoop goeds voor doen.

Je hebt helemaal gelijk dat die planoloog toen die de stadionlocatie koos totaal dronken was en geen voetpad voorzag maar gutagut..zo schokkend is t toch niet? Keerzijde is wel dat we gelukkig niks over t voetbal aan te merken hebben tegenwoordig en ons dus met randzaken bezig houden...

0
Donderdag 2 december 2010 om 22:27 uur

tim_b

bij  vitesse mogen er ook een hoop vertrekken binnenkort..

 

http://www.vi.nl/Nieuws-item/190861/Vitessespelers-mogen-op-zoek-naar-andere-club.htm

0
Dinsdag 30 november 2010 om 23:08 uur

marcellino

Ooievaar schreef:

Ja hij's fijn. Jouw zwager is een modelprof, en wordt door de hele wereld verkeerd begrepen. Brom is een onbetrouwbare prutser die zijn afspraken niet nakomt. De vorige trainers ook niet trouwens.

ADO is zijn club, en hij leeft als een modelprof om de club te helpen. Indien hij onverhoopt niet meedoet, dan is hij ontzettend blij als er gewonnen wordt, al weet hij dat naar mijn smaak wel erg goed te verbergen.

 

Overigens wijt ik de nederlaag van vandaag niet aan Ricky, maar is hij absoluut niet diegene die de boel op sleeptouw neemt. Dat is geen ontrust stoken, maar een constatering. Ik had het graag anders gezien, maar het paard van de schillenboer wint nu éénmaal geen concours hipique(...)

Maar wat doe je als de parden ziek zijn en je hebt alleen het paard van de schillenboer,

 

Je praat hier zo of den haag 24 profs heeft die gelijk waardig zijn.

ik denk dat de groep 15 a 16 spelers bevat die mee kunnen draaien op het niveau waar ze nu spelen.

 

volgende week is dereijck en verhoek er niet bij.

Met verhoek mis je dan toch iemand met een goede pass en de laatste tijd goed in dode spel momenten.

 

Je kan Antonia of Ammi daar neer zetten.Maar allebij zijn deze spelers blind en gaan meer voor de aktie dan dat ze de bal voorgeven.

 

Wie stel je dan op!!!!

Ik denk dat het toch ricky word

en je hebt gelijk ricky neemt de boel niet op sleeptouw want dat zijn zijn kwaliteiten niet daar hebben we immers,toornstra en rado voor,dat is ook de taktiek die we nu volgen en deze werkt.

 

Al was het tegen feijenoord leuk om te zien dat als je tegen deze voetballers ook werk voetballers zet het opeens niet meer zo makkelijk gaat.

 

Je hebt ook kreatieve voetballers nodig en dat zijn verhoek en toornstra(in mindere maten)ricky is ook een creatieve voetballer.

 

tuurlijk hoop ik ook dat hij naar sparta gaat en dat strooman komt

Maar dat gaat niet gebeuren sterker nog ik denk dat het handelen van den haag om strooman los te kweken van sparta met het aanbieden van andere speler wel eens roet in het eten kan gooien dat ricky naar sparta gaat.

 

Want geloof mij er moet een middenvelder bij komen en als dat niet lukt is het helemaal niet zeker dat ricky weg mag.

 

v/d brom is niet gek en heeft niet voor niet uitgesproken dat hij helemaal niet wil dat hij weg gaat.

en jullie kunnen in kranten nog zoveel lezen dat hij dat wel wil maar het is gewoon niet zo.

 

Gelukkig is v/d brom een goede trainer en weet hij ook wel dat hij het niet met de 11 spelers kan blijven doen je hebt er minimaal 18 nodig en die hebben we nu nog en eens, buijs,ranckovic,ricky,ammi,pellatz,bosschaard kom je op 17 en de rest is gewoon nog niet goed genoeg.

 

0
Maandag 29 november 2010 om 10:39 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

'Als ADO Strootman wil hebben, dan hangt daar een prijskaartje aan'
Maandag, 29 november 2010 om 08:20
Kevin Strootman staat in de belangstelling van ADO Den Haag. De Haagse club wil de middenvelder van Sparta Rotterdam betrekken in een ruil met enkele spelers, waaronder Ricky van den Bergh. De laatstgenoemde komt bij de Hofstedelingen minder aan spelen toe en sluit een vertrek niet uit.

Sparta ziet de terugkeer van Van den Bergh naar Rotterdam-West wel zitten. Beide clubs hebben inmiddels al een gesprek achter de rug. Daarin kwam naar voren dat ADO interesse heeft in Strootman. "We hebben met ADO Den Haag gesproken over de mogelijkheden om Ricky van den Bergh over te nemen", zegt Peter Bonthuis, directeur van Sparta, maandag in het Algemeen Dagblad.

"In dat gesprek, waarin meerdere namen zijn genoemd, heeft ADO ons gezegd dat ze geïnteresseerd zijn in Strootman", legt Bonthuis uit. ADO is voorstander van een ruildeal. Pascal Bosschaart, Lorenzo Piqué en Kai van Hese komen in aanmerking voor een dergelijk scenario, maar Sparta wil vanwege haar financiële positie geen medewerking verlenen aan een ruilconstructie.

"Als ADO Strootman wil hebben, dan hangt daar een prijskaartje aan. Dat staat los van het feit of we Van den Bergh wel of niet gaan huren." Jan Everse hoeft ook niet iedere speler te hebben. "Nu bekend is dat wij versterking zoeken, worden ons zoveel spelers aangeboden. Maar dat wil niet zeggen dat iedereen ons sterker maakt."

 

Niet zo gek natuurlijk. Strootman is daar nu hun sterkste schakel, en zeer belangrijk op het middenveld. Tja, ik hoop toch dat ze het op een of andere manier rond kunnen laten komen. Als de club wilt groeien moet je wel ff de rotte appels eruit krijgen.

0
Maandag 29 november 2010 om 09:10 uur

Advertentie

Haguecityfirm

denhaag.. schreef:

hoeso zouden wij geen kaart kunnen kijgen en jij wel??

moet je daarvoor lid zijn bij de hfc?

Hier hoef ik toch niet op te reageren hoop ik.

0
Zondag 28 november 2010 om 20:22 uur

jajoh

Fransje schreef:

De actie had veel langer en op meer strategische plekken moeten gebeuren. Misschien hebben onzer supporters nu het goede voorbeeld gegeven om dit landelijk op te pakken.

 

Zondagochtend 10.00 met drank op hahaha beter had ik 'm niet verzonnen.

Weet je, je kan wel net doen alsof het allemaal verzonnen is, maar jij weet net zo goed als ik dat er altijd mafkezen zijn die lekker direct doorgaan na een feestje en geen idee hebben waar ze zijn en waar we mee bezig zijn.

 

Feit is dat, ook al zou het verzonnen zijn door de politie, iedereen in nederland leest dat er DH supporters zijn gearresteerd voor wapenbezit etc. Er zal echt wel een kern van waarheid in zitten. Dit is dezelfde groep die waarschijnlijk nu nog een sv heeft, maar binnenkort "gezellig" weer het stadion in komen. Deze gasten hebben totaal geen band met de club, zijn blijven hangen in het verleden en het gevaarlijke is dat ze binnen de kortst mogelijke tijd het voor mekaar kunnen krijgen de hele boel weer te vergallen! deze actie is daar een simpel voorbeeld van......

 

En dan te bedenken dat er met de gedachte gespeeld wordt om de clubcard af te schaffen. Geloof mij, het is dan inderdaad dat er een hoop goede on de kwade moeten lijden, maar de clubcard is voor een club als Den Haag noodzaak!

0
Zondag 28 november 2010 om 19:01 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ruiz gisteren met brancard van veld, ik hoop echt niet dat het zijn kruisbanden zijn, anders zien we hem dit seizoen niet meer. Hij is een van de weinige smaakmakers in de eredivisie momenteel.

0
Zondag 28 november 2010 om 09:46 uur

warmado

Morge,

 

Net terug van feesten,  ga en kan niet meer slapen ben er klaar voor.

Hoop dat het veld niet te hard is zou een nadeel zijn voor ons. Ons elftal is juist fysiek veel sterker dan fey.

Hoop en reken eigenlijk op 3 punten en dat we ze is flink over de knie leggen vandaag.

Vooral voor Kubik hoop ik dat ie scherp voor de goal is hij gaat kansen krijgen let maar op.

 

Nou iedereen wens ik 3 punten toe , come on the hague

0
Zondag 28 november 2010 om 05:00 uur

Nu online

Max en 116 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26