Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

miq72

Kees schreef:

Hallo, je spreekt wel over een van onze eigen spelers. Niemand weet hier, en ik ook niet, wat er precies is voorgevallen. Gaan we allemaal nu een eigen jongen afvallen na een bericht van die zeiksnor.

 

Ik heb weleens andere geluiden meegemaakt. Juist nu de rijen gesloten houden en de media geen kans geven om te stoken nu het zo goed gaat.

 

Ik heb voldoende vertrouwen in Van der Brom en Van der Kallen dat ze dit op een juiste manier oplossen.

Ten eerste word ik doodziek van sommigen die nog steeds hij die werkelijk geen ene flikker heeft gepresteerd beschermen .De heer van de Bergh was vorig jaar hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het staken van de wedstriijd tegen psv.De toen nog held van de supporters vond het nodig toen die overigens ook al geheel terecht wissel stond om express een rode kaart te pakken om zijn ongenoegen te laten blijken .Ook de rest van vorig seizoen heeft Ricky er een zootje van gemaakt en was de grote sfeerverpester in de groep .Ons cluppie betaalde hem daar wel 3 ton voor .Dit jaar doen we het fantastisch en zit hij weer geheel terecht op de bank ,omdat hij simpelweg veel minder is als de 3 middenvelders die er nu staan.2 goede passes geven tegen utrecht en 020 veranderd daar helemaal niets aan .Om dan weer naar de pers te lopen om zijn beklag te doen is walgelijk en zielig en daarmee heeft ie definitief zijn eigen ruiten ingegooid.Anderhalf jaar ricky bij ADO hebben niets dan ergernis en heel veel geld gekost waar we 2 veel betere spelers voor hadden kunnen hebben .Ik ben supporter van ADO en wil het beste van de club .Als zo een zelf ingenomen 1e divisie voetballertje steeds maar weer de boel vergalt vind ik het inderdaad een klereleier en geloof me dan hou ik me nog in .Al moet je m afkopen want zo is tie ook nog ,ik hoop dat we zo snel mogelijk van m af zijn .

0
Maandag 22 november 2010 om 22:43 uur

Ooievaar

JP schreef:

Ach onze huiskenner van Ricky,....Marcelino heeft vast een mooie verklaring. wat mij betreft opzouten met die nep hagenees.

Ook hij heeft recht om zijn mening te geven, net zoals die twee anderen fans hier van het kanon der gemistte kansen dat ook hebben. zoals ik dat uiteraard ook heb.

 

Ik ben er van overtuigd dat zowel de RvC, Brom, als spelergroep het nu finaal hebben gehad met deze onbetrouwbare proleet want dat is hij , in elk opzicht, want hij heeft werkelijk schijt aan alles en iedereen, dus oprotten dan maar. Hij brengt de club schade toe. Ik heb geen aandelen in hem, dat hij een blauwe maandag op Midden Noord heeft gestaan is voor mij voor nul en generlei waarde.

 

Lieden die de club in diskrediet brengen en het groepsproces verstoren, die moet je lozen. Wetzel en Atteveld hebben op dit punt volledig gelijk gehad, wie dit ontkent kan ook ontkennen dat het volgende maand kerst is, dan is elke verdere discussie nutteloos.

 

Zou wel heel merkwaardig zijn als de club hem niet naar Sparta laat vertrekken en zijn salaris voor een fors deel soupleert. Net als meneer Buijs die afgelopen seizoen ook samen met meneer v.d. Bergh louter en alleen voor onrust heeft gezorgd, en nu alleen opvalt door altijd ziek of onderweg te zijn. Ook voor hem is het einde oefening, nadat zijn contracht is afgelopen.

 

We gaan verder en omhoog, en lieden die bij voortduring de club in diskrediet brengen daar moet je je zo snel mogelijk van ontdoen.

 

Hoop dat we het snel weer over voetbal mogen hebben, want het gaat fantastisch, dat moois raak door deze luie proleet volledig ondergesneeuwd. 

 

 

0
Maandag 22 november 2010 om 22:19 uur

Max

Ooievaar schreef:

Baan zou wel gek zijn om te zeggen dat er wél budget voor zou zijn.

Precies. Eerst laten uitlekken dat je m wel wil hebben en daarna via je td roepen dat er geen geld is. Nu hoopt Sparta natuurlijk op een telefoontje van VD Kallen die een hoop water bij de wijn doet.

0
Maandag 22 november 2010 om 13:19 uur

ADODENHAAG

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Sparta denkt aan Van den Bergh
Ricky van den Bergh staat in de belangstelling van zijn oude club Sparta. De Kasteelbewoners willen onderzoeken of het mogelijk is om de middenvelder in de winterstop over te nemen.
Lees het nieuwsbericht

Inderdaad, een win/win-situatie. Ik hoop voor hem het beste daar, en een basisplek.

0
Maandag 22 november 2010 om 09:27 uur

ADO supporter Leidschenveen

Derijck, Kubik of Verhoek op de bon vandaag, betekent niet spelen tegen Feyenoord volgende week.

Ik hoop dat ze hun koppie erbij houden.

0
Zondag 21 november 2010 om 13:06 uur

ADO supporter Leidschenveen

kako schreef:

De arbiter heeft het niet waargenomen, moet je goe dnaar die foto op NOS site kijken, hij staat er een meter vanaf en kijkt er naar. Arbitrage in Nederland echt van een zeer laag niveau, maar goed, niet gezien betekend op televisie beelden schorsen die mafkee. Bakkal is trouwens een kakkert eerste klas zeg, met ik laat niets zien en ik heb er geen mening over, watje.....

Dat is hem ongetwijfeld ingefluisterd door de PSV leiding.

 

Toen Marcus Berg een elleboog gaf aan Derijck, kwam Derijck ook met ontlastende verklaringen. Die voetballers hakken tijdens de wedstrijd het liefste elkaars kop eraf, en na de wedstrijd gedragen ze zich allemaal als watjes.

Ik hoop echt dat dat konijn nu een keer keihard wordt aangepakt. Die moordaanslag van hem op Kum in de Arena twee weken geleden kwam hij ook mee weg omdat hij Kum niet raakte. Als hij dat wel had gedaan, had Kum misschien nooit meer kunnen voetballen of invalide geweest.

0
Zondag 21 november 2010 om 10:29 uur

jajoh

mjd schreef:

Als, als, als..

Dus jij wou zeggen dat er nu geen spreekkoren zijn??

Wat wil je nou eigenlijk zeggen met je bericht?

wat ik wil zeggen is dat het nu aardig binnen de perken blijft, maar dat er altijd een grote groep meelopers is die zich laten ophitsen...  En als als als... Als we zo blijven presteren spelen we europees, als we na de winterstop niets meer winnen worden we 15e.... het hele leven bestaat uit als......

 

Ik hoop gewoon dat de sfeer niet in negatieve sfeer verpest gaat worden, dat is alles.

0
Zaterdag 20 november 2010 om 19:58 uur

jajoh

ADO supporter Leidschenveen schreef:

De kassa is morgen om 10.00 uur open, dat wordt vroeg uit de veren als je er nog bij wilt zijn !

 

Openingstijden stadionkassa:
donderdag 11 november van 16:00-20:00.
zaterdag 13 november van 12:00-17:00.
dinsdag 16 november van 16.00-20.00 uur.
donderdag 18 november van 16.00-20.00 uur.
vrijdag 19 november van 16.00-20.00 uur.
zaterdag 20 november van 12.00-17.00 uur.
zondag 21 november van 10.00-15.30 uur.

 

Wat een weelde als je ziet waar we vandaan komen. Eerst degraderen toen we naar het nieuwe stadion gingen, toen promoveren via de nacompetitie ( we werden volgens mij 6e in de bierliga ), daarna twee jaren achter elkaar met zweet in de bilnaad de nacompetitie ontlopen en nu 7e staan alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Vroegah waren de mensen het stadion niet in te krijgen, terecht, met alle ellende die veroorzaakt werd door een groep ´supporters´ en nu gewoon al twee keer het bordje ´uitverkocht´ op de deur.

Er gaan mooie tijden komen.......... Dit werkt als een vliegwiel, meer inkomsten, makkelijker om spelers als Immers vast te leggen en spelers die in het verleden hun neus ophaalden voor ADO, willen nu ook wellicht voor de club spelen.

Genieten geblazen !

 

weet je wat ik mij alleen afvraag, ik lees al een paar keer dat na de winterstop een hoop sv-tjes zijn afgelopen en dat die groep dan weer "gezellig" wedstrijden komt bezoeken. Nou ben ik ook al van de oude stempel (ruim 25 jaar midden noord), maar ik ben benieuwd of het huidige bestuur ook een plan klaarheeft voor als een groep het van plan is weer ff allemaal te molesteren door spreekkoren etc.... Het gaat nu lekker en daar is iedereen terecht verschrikkelijk trots op, laten we hopen dat die groep waar ik het over had ook er net zo over denkt en niet in het verleden is blijven hangen....

0
Zaterdag 20 november 2010 om 18:04 uur

Advertentie

ADODENHAAG

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Het feit dat Bulykin 'al' 31 is geworden, geeft mij goede hoop dat we hem kunnen behouden. De grote clubs zijn niet geinteresseerd in een spits van 31 en de kleinere clubs uit de catagorie waar ADO in valt, hebben allemaal geen cent te makken.

Bovendien gaf Buly gisteren zelf duidelijk toe in het interview bij Vak W dat hij afhankelijk is van goede buitenspelers die een bal op maat kunnen voorgeven.

Clubs met buitenspelers liggen niet voor het oprapen.

Precies dat zeg ik ook al een half seizoen, maar mensen denken nog steeds hier dat hij een hoop transfergeld op kan brengen, en een club zal voor een prima spits van 31 nooit transfergeld betalen. Stel je voor hij ligt er een half jaar uit dan zit zijn carrière er gewoon op..

0
Zaterdag 20 november 2010 om 12:05 uur

rh_vakm

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Er wordt op de officiële ADO website gevraagd om morgen mee te doen aan de wave ter promotie van het WK 2018.

Ik hoop dat ze begrijpen dat waarschijnlijk meer dan de helft van de bevolking die corrupte mafia bende hier helemaal niet wil hebben.

Ik doe in ieder geval niet mee.

Toen ik het op de officiele site moest ik oof ff lachen. Waarschijnlijk is de club vanuit de KNVB gevraagd om hieraan mee te doen.

Dit verzin je toch niet. Ik zal ook niet mee doen en ik hoop met mij het grootste deel van het stadion ook niet.

 

!!Against modern football!!

0
Zaterdag 20 november 2010 om 10:11 uur

Nu online

Dappere dodo, BLEISWIJK-1, Edwin, langnek, Bolluhboeah, Vak_W, pajam, R.E., Marcie, DHFC070, lernst, Wahter, Max, malle eppie, Aad, S.upporter, Rob2002, ADO079, DenHaagFC17, Lellow en 138 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26