Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Ik hoop niet op penalties.. Groningen heeft meer ervaren spelers en ik zie ons niet snel met pingels winnen.

 

Trouwens wat was Ricky aan het zuigen zeg, sjonge sjonge, wat een rotte appel in de selectie.

0
Donderdag 11 november 2010 om 22:37 uur

<FCDH>

krm schreef:

Wat een kans na 10 seconden voor Kubik .....

idd ik hoop dat ie ze er vanavond wel inschiet wat een kans

0
Donderdag 11 november 2010 om 20:47 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

Al zou een bekerfinale een keer mooi zijn natuurlijk maar daar zit gelijk bij natuurlijk

Ja Ajax weer eens verslaan in de bekerfinale, en Suarez met rood van het veld wegens aanhoudend commentaar op de leiding, na een schwalbe. En dat natuurlijk een bomvolle Kuip. Kickûh toch?

 

We kunnen nu al zeggen dat we bezig zijn aan een zeer opmerkelijk leuk seizoen. Hoop altijd met de kerst 18 punten te hebben, maar als je er nu al 21 hebt dan mag je je doelstellingen naar boven bijstellen. Wat een weelde. Eindelijk. Een stad als Den Haag met z'on stadion en achterland hoort natuurlijk subtop te spelen.

 

Ik heb er alle vertrouwen in dat we niet in elkaar zullen zakken, zoals Heracles -dat een éénmalig topseizoen draaide afgelopen jaar- dat nu doet. Domweg omdat we een veel grotere club zijn, in alle opzichten.

 

Natuurlijk dienen we niet te gaan zweven, en zullen we best wel eens een paar draaien om de oren krijgen. Maar we spelen ontegenzeggelijk hardstikke goed voetbal, met een duidelijk idee, en elk punt is verdiend. Vanavond tegen de luchtmacht van Groningen, daar zijn we zeker niet kansloos, zeker niet als we de bal gewoon lekker laten lopen, mits mogelijk met het weer wat op komst is. Maar daar heb je allebei last van.

 

Heel belangrijk is, dat de club weer leeft, dat er een goed fundament staat. De focus ligt puur op voetbal, wat een verademing

 

Mijn broer was één van de haagse gelukkigen die de wedstrijd met een natte rug in die bouwput heeft meegemaakt, en vond de sfeer zeer zeer vijandig.

 

Maar als je daar met goed spel weet te winnen, dan ben je gewoon heel erg goed bezig. Alleen moeten we wèl bij de les blijven, en hard blijven werken met z'n allen. We moeten omhoog met z'n allen. Samen staan we sterk, eendracht maakt macht.

 

Er groeit iets moois achter de duinen.

 

 

 

0
Donderdag 11 november 2010 om 17:25 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik hoop dat de wedstrijd doorgaat vanavond met die buien en storm anders zitten de spelers twee maal drie uur voor Jan L in de bus, en je kan over een paar weken weer om in te halen.

0
Donderdag 11 november 2010 om 14:52 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Ben ik ook volstrekt met je eens vandaar mijn belangstelling m.b.t. Buijs. Wordt hij in de winterstop verkocht of komt er door blessures, schorsingen als nog een plekje voor hem vrij.

Altijd een middenvelder vasthouden zou ik zeggen. Visser zal ik sowieso een kans geven maar dan zal ik toch Buijs òf van den Bergh weg doen. Jullie weten wat ik er van denk, maar ik hoop dat vd Brom inziet dat zoveel middenvelders kapitaalvernietiging zal zijn.

0
Woensdag 10 november 2010 om 21:57 uur

Bert

Kees schreef:

U is door naar de volgende ronde. Onvoorstelbaar he? Nu al op 7 november en toen pas in februari. Maken we stappen of niet.

 

Wat zou het overigens mooi zijn als op 5 december a.s. thuis tegen AZ de sterfdag van Aad Mansveld breed herdacht wordt. Volle bak en ongetwijfeld de ambiance die hij verdient.

Volle bak voor Aad Mansveld day is wel het minste wat die verdient. Verder hoop ik op een mooie actie voor onze held.

0
Woensdag 10 november 2010 om 21:36 uur

ADODENHAAG

K.B schreef:

Twente wint van zwolle na strafschoppen 5-3.

Gewoon walgelijk (zwolle hele wedstrijd in de aanval en twente met letterlijk 9 man achterin)

Ja, stel wij komen door en je loot Twente ben je wel ff vertieft. Ik hoop overigens dat er alsnog 1500 man meekunnen naar Rotterdam. Is een leuke derby waar alles mogelijk is. En als er niemand zo dom is vuurwerk mee te nemen is er niks aan de hand

0
Woensdag 10 november 2010 om 00:19 uur

Gustav

Taki schreef:

Kubik, Rado, Bulykin en Pellatz vastleggen voor nog twee seizoenen.

 

Immers, Verhoek, Toornstra, Kum, Coutinho, Derijck, Leeuwin en Visser contract openbreken.

 

Ammi, Buijs, Vicento en Piqué even aankijken nog.

 

Zwinkels, Tillema, Resodihardjo, Rancovic, Van Hese, Bosschaart en Van den Bergh wegdoen.

 

Gerichte aankopen doen.

Rankovic , jou liefde voor hem is van korte duur. Ik zal nooit vergeten dat hij ons niet in de steek liet, terwijl hij daar alle reden voor had. Velen schreven toen ook die mogen we nooit in de steek laten...niet letterlijk maar wel van die strekking, ik houdt me aan het woord, en Ranko is gewoon een leider in het team en van een zware blessure aan het terugkomen,  voor mij is hij een absolute held en hoop dat hij altijd voor ons in wat voor functie blijft uitkomen, zonder hem hadden we over een wedstrijd als afgelopen zondag alleen maar kunnen dromen.

0
Dinsdag 9 november 2010 om 16:05 uur

Advertentie

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Ik heb gisteren naar Studio Voetbal gekeken omdat Brommetje er zat uiiteraard na die geweldige ovewinning van ons bij die praatjesmakers. Maar eigenlijk gaat dat programma helemaal nergens over, ik heb het allemaal al gezien.

 

Naar die lul van een snor kijk ik niet, dus het laat mij persoonlijk totaal koud of hij het nou prachtig mooi of niet vind. Voor mijn part verkondigt hij dat we morgen allemaal naar het strand kunnen. Gaat hij er zelf maar vast liggen die stinkdeken.

 

Als die Berberaap van een Aboutoboe denkt dat ik me daar ff voor € 45,00 laat uitbenen, dan kan hij van mij twee kilo speklappen op z'n ogen krijgen. Zie ik zo bleek. Hopelijk wordt er over gegaan tot een boycot.

 

Hopelijk wordt Rado langer vast gelegd, en ook Pallatz, en wordt er juist nu werk gemaakt van een serieuze schaduwlijst. Want Verhoek die gaat dadelijk gewoon naar Engeland, in deze vorm kom je overal binnen. Maar hoe beter hij speelt hoe liever het me is, dan worden we er allemaal wijzer van. Het kan verkeren.

 

Zou ook ernstig overwegen om met Brom om de tafel te gaan zitten, want deze trainer groeit uit tot een absolute topper.

 

We hebben nu eenentwintig punten, dat overtreft mijn stoutste verwachtingen. NEC uit wordt heel erg zwaar, zeker omdat we tussendoor ook nog naar Groningen moeten. Maar hoe we het ook wenden of keren, we staan weer op de kaart. We hebben nog een lange weg te gaan, maar we komer er aan. Daar waar we horen, subtop dus.

 

 

 

He man, beetje opgeknapt inmiddels ??? Volgens mij wel.......Je  commentaren worden weer ouderwets kritisch hheehe

 

Om de media kan je toch niet heen...snap je aversie tegen JD niet zo.

Tuurlijk heeft hij ook z'n (commerciele) belangen. Hij is louter positief over de club, vroeger liep hij inderdaad vaak te zeiken over de hooligans die de club schade toebrachten , fcdh werd er toen vaak extra uitgelicht. Aan de andere kant ; Het was ook altijd wat hier......

 

Laten we die tijden lekker achter ons laten en lekker naar boven kijken. Kinderen , opa & oma , nieuwkomers en de diehards....de club heeft iedereen nodig om gestaag naar het niveau FC TWENTE te groeien.

 

Kallen heeft dat best in de gaten.......Dit is de kans om door te pakken, hoop dat hij nog wat ( financiele ) medestanders vindt om door te pakken .

 

NU OF NOOIT !!!!!

0
Dinsdag 9 november 2010 om 00:16 uur

Bert

We hebben van 020 gewonnen!

 

Mijn zoontje gaat het veld op tegen Nec met een speler.

 

Hoop op een uitverkocht uitvak.;)

 

0
Maandag 8 november 2010 om 23:05 uur

Nu online

yesyes en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25