Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

rien1 schreef:

Geen touw aan vast te knopen die wissels. Trouwens heeft Steijn enkele jaren met 1e trainers gewerkt bij ons. 2 zeer verschillende trainers bovendien, en hij heeft toch ook gezien in al die tijd hoe en wat de beste resultaten oplevert. Maar hij laat spelers erin staan die allang eruit gehaald moesten worden, en spelers die het prima gedaan hebben haalt hij eruit. Daarnaast onze groeibriljant Chery uiteraard weer op de bank tot bekant het laatste kwartier. Ik vind dat als ze die rus toch wel zouden halen op 31 aug, kunnen ze nu net zo goed Vennegoor weer eens proberen. Die schiet en kopt ze er echt in.
Wat hebben jullie toch allemaal met
Cherry of hij het verschil gaat maken?

Steyn wat moet hij dan niemand voldoet
In de spits en hij zit donders goed dat
Daar het probleem ligt.

Hij moet het doen met de spelers die hij
Heeft.

Ik zou me god niet weten welke elf het
Wel voor elkaar krijgen.
Je hebt geen spits dat snapt iedereen nu toch
Wel.

We hebben echt geen slechte ploeg
Het word dramatisch vind ik overdreven
Maar het bestuur en Technise leiding
Moet alles op alles zetten om voh binnen te halen
0
Zondag 11 september 2011 om 13:27 uur

rien1

jajoh schreef:

"steyn treft geen blaam, zijn opstelling en wisselbeleid daar gelaten"...... ?????????? Laat dat nou net cruciaal zijn voor alles wat met resultaten te maken heeft! Onzinverhaal weer!
Geen touw aan vast te knopen die wissels. Trouwens heeft Steijn enkele jaren met 1e trainers gewerkt bij ons. 2 zeer verschillende trainers bovendien, en hij heeft toch ook gezien in al die tijd hoe en wat de beste resultaten oplevert. Maar hij laat spelers erin staan die allang eruit gehaald moesten worden, en spelers die het prima gedaan hebben haalt hij eruit. Daarnaast onze groeibriljant Chery uiteraard weer op de bank tot bekant het laatste kwartier. Ik vind dat als ze die rus toch wel zouden halen op 31 aug, kunnen ze nu net zo goed Vennegoor weer eens proberen. Die schiet en kopt ze er echt in.
0
Zondag 11 september 2011 om 13:14 uur

Beest

fcdenhaag75 schreef:

DRAMATISCH!!!!KAPOT SCHAMEN JA!!!!ZO wordt het natuurlijk helemaal niks ziet een blinde nog wel moet gewoon wat veranderen en ik denk dat Steijn er geen reet van kan!!!!!
je heb gelijk ben ik bang

een grote trainer is npdig eentje waar de spelers tegen opkijken
0
Zondag 11 september 2011 om 13:06 uur

Moi

We hebben beste leuke spelers he. Met Coutinho ,Ammi, Radosavljevic, Toornstra, Immer,Leeuwin en W. Verhoek, kunnen we elke wedstrijd punten pakken.
De vraag is: hebben we de juiste trainer om deze jonge spelers op de juiste manier te motiveren voor een match. De trainer houdt zich meer bezig met zijn stropdas dan de spelers tijdens de wedstrijd te coachen.
0
Zondag 11 september 2011 om 12:55 uur

marcellino

misschien zijn wij niet negatiefmaar realistischen metverstandvan voetbal.

alsjij niet ziet dat ditteam leiderschap ontbeerd en er ook geen spelers zijn die dat overkunnen nemen begrijp je het voetbal echt niet.

de immertjes,verhoekjes en noem maar op hebben altijd bij ado gevoetbald.
ado heeft ook echt door de jaren heen niet slecht gevoetbald alleen
kwamen we altijd een goal getter te kort.

heben we daar van geleerd nee we maken weer de zelfde fout.
als jij dan roept dat bij ons het glas haf leeg is en bij jou half vol onderbouw dan eens waarom jij denkt met een elftal zonder leiders en een spits die goals kan maken waar de omslag moet komen.

dat de kopjes gaan hangen wat immers zelf zegt komt omdat zij donders goed in de gaten hebben dat je nog zo leuk kan voetballen en misschien opties wel beter bent maar geen goal kan maken.

maar ik hoorgraag onderbouwent waarom jij denkt dat het allemaal wel mee valt en waar jij dan wel een opening ziet om tussen plek 8 en 14 te eindigen.

en kom niet metgeef ze de tijd want als je eenig voetbal gogme hebt zie jij ook wel dat het met deze samen stelling niet gaat lukken.

en daar doeik de spelers niets mee tekort want gisteren hebben ze ooki ervoor gevochten.
0
Zondag 11 september 2011 om 12:48 uur

pmc

Kees schreef:

Die stond inderdaad op 1 september gepland. Dat hoorde ik ook een paar dagen ervoor. Van alle kanten verneem ik dat Bulykin zijn woord niet heeft gehouden.

Maar het exacte verhaal komt toch nooit boven water. Beide partijen zullen er zelf een draai aangeven zoals het hun uitkomt.

Anderzijds een grote investering in Bulykin had ik ook niet wijs gevonden tenzij er externe geldschieters waren opgestaan.

Gister vond ik Ammi, Horvath en Coutinho de beteren. Echter het debuut van Verhoek vond ik toch ook wel behoorlijk. Zijn sprongkracht is enorm en de weinig voetballende momenten waren toch ook behoorlijk.

Opmerkelijk is het interview met hem op eredivisielive. Hierin weerspreekt hij zeer duidelijk dat hij na een uur op was. De technische staf wilde echter geen risico nemen. Tsja, wat is wijsheid in deze?
Ik denk dat een investering van ?? ton of misschien wel ? miljoen geen goede zaak had geweest voor ADO denk dat de rest waarden bijna 0 had geweest.
Ondanks de teleurstelling verwacht ik toch wel dat we eindige ergens hoog rechts of laag links.
Ja en Steijn heb ik vanaf dag 1 gezegd dat hij te licht is en dat gaat je wel opbreken.
Maar ook de mentaliteit van een aantal spelers gaan parten spelen.
0
Zondag 11 september 2011 om 12:14 uur

Advertentie

Kees

In mijn beleving ligt het niet aan de voetbalkwaliteiten van deze selectie. Voetbal, gelijk aan fietsen, verleer je immers niet.

Opvallend is dat er niemand de ploeg over een dood punt kan helpen, zowel in alswel buiten het veld. Deze selectie mist een natuurlijk leiderschap. Een natuurlijk leiderschap dwing je niet af. Dat heb je, of dat heb je niet.

De aanstelling van Maurice Steijn, ondanks dat hij wrs. een uitstekend trainer is, komt op een psychologisch foutief moment. Vergelijk het met je eigen werk. Werk je in teamverband en wordt er iemand uit jouw team aangesteld als manager dan heeft hij toch een levernsgroot probleem. Hij of zij zal zich geforceerd proberen waar te maken en dient zich in eenmaal boven de groep te plaatsen en impopulaire beslissingen te nemen.

De voetballerij is bij uitstek een macho-cultuur waarbij het nodige uitgeprobeerd wordt en grenzen verkent. Steijn heeft de ondankbare taak, waar hij overigens zelf voor gekozen heeft, om als assistent nu het stokje van hoofdtrainer over te nemen. Een dergelijke manoevre is bijna gedoemd te mislukken en komt ook zelden voor in de voetballerij.

Van der Brom had een natuurlijk overwicht en kon zonder geforceerd leiderschap de spelers voor zich winnen. Je zag en hoorde zelfs dat hij vrij veel toeliet zonder dat er misbruik van gemaakt werd.

Daarnaast heb ik een flauw vermoeden dat onze steekhouders niet geheel gelukkig zijn met de aanstelling van Steijn. Er zal ongetwijfeld de vraag zijn of zij nog van hem kunnen leren. Dat was bij Van der Brom natuurlijk wel het geval.
0
Zondag 11 september 2011 om 11:29 uur

Mr. FC DEN HAAG

pajam schreef:

its in the eye of the beholder

Ik zie de glas als halfvol, terwijl jij en de andere negatievelingen de glas halfleeg zien.
Sterker nog, het gedeelte wat nog wel in de `tap ziet` wordt zo klein mogelijk gemaakt, om de drama des te dramatischer te maken.

Ik zie nog steeds punten waar we op verder kunnen bouwen, terwijl de negatievelingen enkel weer spijkers op laag water zoeken.

Ja, we hebben thuis nog niet gewonnen, nog niet eens gescoord, maar vergeet niet dat we pas sinds een weekje, misschien 2, een complete selectie hebben.

Ja, we zijn zwakker dan het vorige seizoen, maar degene die weer een 8e plek verwachten zijn dan ook niet reeel.
Ja, Steijn maakt fouten, maar mag hij dan ook iets langer de kans dan 5 wedstrijden (en zeker een competitie start met de rumoer op de transfermarkt zoals hij meemaakte)?

ik geloof er nog in, terwijl de negatievelingen zoeken naar dikke stokken om mee te slaan.

dus NEE, we zeggen niet hetzelfde.
Ik persoonlijk zoek geen stokken om mee te slaan, maar wie heeft Maurice Steijn tot hoofdcoach benoemd, terwijl je met hem echt geen oorlog kunt winnen, laat staan een slagveld! Dat is fout nr.1, fout nr.2 wie haalt het in zijn hoofd om Immers tot aanvoerder te benoemen, dit broekie kijkt al zo wazig uit zijn ogen (blowtje teveel misschien?) daarbij is zijn "top" niveau aardig naar beneden gekelderd! Om over andere medespelers maar te zwijgen, diegene die iets extra`s zouden moeten leveren, laten het momenteel mooi afweten. Dan fout nr.3 ons scoutingsapparaat laat veel te wensen over, hebben we die dan wel? Jawel, maar van een zeer amateuristisch bedenkelijk niveau, laat ik RKC spelers Sno en Castillion hiebij maar noemen en hun trainer Ruud Brood. Foutje bedankt, goede zaken gedaan Mark? Nu komt de aap uit de mouw, wat betreft Bulykin waren we heel close met een deal (Business to Business ADO Den Haag) maar wie laat het weer afweten....
0
Zondag 11 september 2011 om 11:22 uur

marcellino

liefhebber schreef:

Toch na een goed uurtje je frustratie weggeschreven? Kop op man! In grote lijnen ben ik het met je eens, maar geef deze groep nog wat tijd. Denk dat de grootste fouten toch echt door steun worden gemaakt. Hele seizoen nog niet 1 keer met zelfde team gespeeld. Hij is te licht en weet spelers niet te prikkelen. Angst is een slechte raadgever. Helaas!!
Jongens een trainer is een passant
En laten we in godsnaam hem niet de schuld geven
Hij had liever ook bulykin, kubik en dereijck er
Nog bij gehad.

Hij kan er ook weinig aan doen dat verschillende
Spelers meer met hun hoofd bij
Een transfer waren dan dat ze met
ADO bezig waren,

We moeten gewoon eerlijk zijn er is geen
Geld om spelers te halen en als er dan wel iets
Is wordt het gewoon niet goed uit gegeven
Waarom twee verdedigers erbij waarom bij elkaar 8 middenvelders
Waarom drie spelers die op de linker flank
Kunnen spelen.
Had het geld bij elkaar gelegd en je had
Twee zeer goede spelers kunnen halen
Wat een directe versterking voor je team
Had geweest.

Spelers als immers en verhoek doen het
Leuk als een elftal draait maar zijn dramatisch
Als het tegen zit.

Dit zelfde geldt voor de supporters van
ADO , als dit de voorbode is hoe supporters zich
Gaan gedragen geef ik het nog vier wedstrijden
En hebben we de eerste gestaakte wedstrijd
Te pakken.

Zijn er wel kundige mensen die een berekening maken
Bij een goed draaiend elftal of een slecht draaiend
Elftal en alle gevolgen daar van,

0
Zondag 11 september 2011 om 10:22 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Zeg je nou dat we slechte aankoop hebben gedaan met Horvath en J. Verhoek? Als er iets vanavond maar niet totaal is geflopt zijn het die 2 jongens wel?!
Soms heb ik het gevoel dat mensen alleen
Willen horen of lezen wat ze zelf denken

Ik ben denk ik toch duidelijk geweest in mijn shout
Waar het aan legt

Ik zeg ook nergens dat horvath, verhoek en morec
Slechte spellers zijn alleen zijn het geen spelers
Die iets extra hebben wat dereijck en bulykin
Wel hadden en dan bedoel ik wat voetbal en
Leiderschap betreft.

Ik heb volgens mij ook gezegd dat verhoek jr
Geen slechte wedstrijd heeft gespeeld
Maar niet de spits is die er 20 of laat ik het bescheiden
Houden 14 inschiet.

Ook hebben we gezien dat verhoek, immers en toornstra
De kwaliteiten wel hebben maar deze er niet
Uit komen als daar geen sturende mensen bij zijn(dereijck en bulykin)

Goedkoop is duurkoop
Ik denk dat ADO hetzelfde heeft gedacht
Alle spelers die gehaald zijn stonden zeker niet
Als eerste op de lijst.
Je hebt gewoon veel ingeleverd
En dan kan ADO en vele supporters hier
Roepen dat het niet zo is maar dan vraag
Ik mij echt af of ze wel naar ADO kijken.

Ik hoop dat horvarth de leider gaat worden
Samen met rado al ligt dit totaal niet in hun
Karakter om dat te worden.

Nogmaals eerst goed een shout lezen
Voordat je een conclusie trekt die er niet is
0
Zondag 11 september 2011 om 10:08 uur

Nu online

Franky, Bleek, Law, Steef070 en 154 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24