Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO heeft voor half miljoen aangekocht
ADO Den Haag heeft voor dit voetbalseizoen een half miljoen euro aan nieuwe spelers gespendeerd. De club uit de Hofstad incasseerde bijna drie keer zoveel (1,35 miljoen).
Lees het nieuwsbericht
Dit stond inderdaad in de VI. Maar dit klopt natuurlijk niet!
We hebben wel meer dan een half miljoen aan spelers besteed.

Horvath 500.000
Chery 175.000 (?)
Luksik ???

Ik denk dat er met de opbrengst van Elia erbij, ongeveer een half miljoen winst is gemaakt op transfers!

0
Woensdag 7 september 2011 om 16:27 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO heeft voor half miljoen aangekocht
ADO Den Haag heeft voor dit voetbalseizoen een half miljoen euro aan nieuwe spelers gespendeerd. De club uit de Hofstad incasseerde bijna drie keer zoveel (1,35 miljoen).
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 7 september 2011 om 16:16 uur

haagse jr

Havenaar: `Voelde me direct thuis bij Japanse ploeg`

07/09/2011 153

Vorige week debuteerde Mike Havenaar (24) voor de Japanse nationale A-ploeg. Via een omweg heeft de zoon van voormalig FC Den Haag-keeper Dido Havenaar zijn belofte ingelost. `Het was als vanouds.`

In Voetbal International 36 vertelt Havenaar hoe zijn selectie voor het WK-kwalificatieduel met Noord-Korea (1-0 winst) tot stand kwam. `Het was een beetje verrassend`, aldus de spits. `Twee weken lang was ik met het team op trainingskamp in Sapporo, waarna ik afviel voor de definitieve selectie tegen Noord-Korea en Oezbekistan. Maar door de blessure van Keisuke Honda werd ik er door bondscoach Alberto Zaccheroni weer bijgehaald.`

Havenaar werd in Hirosjima geboren, een gevolg van de loopbaanplanning van vader Dido. Deze doelman kwam vanaf 1986 voor diverse Japanse clubs uit. Mike Havenaar speelt nu voor Ventforet Kofu en scoorde dit seizoen als elf keer. Met zijn lengte is hij gevaarlijk in de lucht. Zijn selectie voor de wedstrijd tegen Noord-Korea betekende een weerzien met spelers met wie hij in verschillende nationale jeugdteams speelde.

Havenaar werd door de vorige bondscoach Takeshi Okada over het hoofd gezien, maar heeft nu via een omweg alsnog de nationale A-ploeg gehaald. `Bij de Japanse ploeg voelde ik me direct thuis, het was als vanouds. Door de huidige bondscoach wordt mijn lengte als wapen gezien. Bij AC Milan werkte hij in het verleden heel gericht met Oliver Bierhoff, ook een grote spits. En voor mijn ontwikkeling is het heel mooi en ook eervol om te werken met een trainer die in de top van Europa gewerkt heeft.`


0
Woensdag 7 september 2011 om 15:07 uur

hardtohandle

Hoe staat het met de blessure gevallen en het inpassen van de nieuwe spelers? Iemand enig idee welke opstelling we kunnen verwachten?
0
Woensdag 7 september 2011 om 14:49 uur

Bert

ber74 schreef:

weet iemand ook of je zaterdag ook bij de kassa`s kaarten voor de familliedag drievliet kan kopen?
Kaarten en programma Familiedag

Er zijn reeds een paar duizend kaarten verkocht voor de ADO Den Haag Familiedag op zondag 11 september in Drievliet, maar voor Seizoen Club Card- en Club Cardhouders zijn er zondag bij Drievliet nog kaarten te koop.

De ADO Den Haag Bus staat voor de deur bij het Familiepark en daar kunt u als (S)CChouder nog kaartjes kopen voor de Familiedag. Deze kosten ook op de dag zelf 6 euro per stuk. Het park is zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend en alle attracties zijn te bezoeken.

Vanaf half twaalf tot half twee kunnen kinderen geschminkt worden, bijvoorbeeld in de groengele kleuren. Tussen twaalf en één uur worden de spelers en speelsters van de BVO gepresenteerd op het podium van het Parktheater. Fred Zuiderwijk en Rob Andeweg zullen deze presentatie doen en John Medley komt weer zijn ADO Den Haag lied doen.

Na deze presentatie verspreiden de spelers zich over het park, bij elke attractie staan spelers en speelsters. Dus wie alle attracties durft te doen, komt alle spelers en speelsters vanzelf tegen. Tot drie uur delen zij op deze locaties handtekeningen uit en daarna zijn ook de spelers vrij om leuke attracties te gaan doen.




<< Terug
0
Woensdag 7 september 2011 om 11:20 uur

Advertentie

pmc

ADO DH speler naar Vierlandentoernooi
Oranje Onder 17 speelt van 12 tot en met 19 september het Vierlanden toernooi in het Duitse Kassel. Twee ADO Den Haagspelers waren opgenomen in de voorlopige selectie van bondscoach Stuivenberg, namelijk Robin van der Meer en Tom van Veen.
Na het weekend van 3/4 september a.s. werd de selectie teruggebracht naar 22 spelers en werd bekend dat Van der Meer definitief mee gaat naar dit toernooi en Van Veen helaas voor nu op de stand-by lijst staat.
0
Woensdag 7 september 2011 om 09:01 uur

Bert

schreef:


Een aantal nu on-line CADDshouters staat hoog in de
CADD.nl voorspellingen.

RKC staat voor de deur

Eenvoudige winst? Moeizame winst?
Of gelijkspel?
Toch geen verlies?

Aantal toeschouwers?
Moeizame winst 1-0

en 12.500 krijgers

Dit vanwege het inpassen van nieuwe spelers
0
Dinsdag 6 september 2011 om 23:02 uur

BLEISWIJK-1

haagse jr schreef:

Hij zal best wel kunnen voetballen anders krijg je geen contract bij ADO Den Haag. Maar ik moet het nog maar zien of hij in potentie de beste middenvelder van ADO Den Haag is. Dat kan je moeilijk zeggen van een speler van 18 jaar.
Vorig jaar zaten Immers en Toornstra bij de best beoordeelde spelers van de eredivisie. Hoe kan je dan zeggen dat Chery in potentie de beste middenvelder is. Op basis van een paar hele wedstrijden en een paar invalbeurten?

Ik ben het met je eens dat Chery een paar aardige acties heeft gehad. Maar op basis daarvan kan je niet zeggen dat hij een betere middenvelder is dan de middenvelders die wekelijks in de basis staan!

0
Dinsdag 6 september 2011 om 15:20 uur

Gast

oodh schreef:

Ik begrijp je niet zo goed. Derijck was een goede speler voor ons. Dat hij hogerop wil, lijkt me niet verkeerd en dat er een som van 750K in zijn contract staat, is toch niet zijn schuld? Hij heeft geen binding met ADO Den Haag nee, wie wel als hij het ergens anders beter kan krijgen?
Ik krijg net als Kees geen warm gevoel van die Belg.
Tuurlijk was hij een zeer nuttige speler, en idd jammer van de lage transfersom. Rationeel allemaal wel o.k., emotioneel geen traan.

En een erehaag is toch hoop ik alleen voor ECHTE trouwe spelers met een groen geel hart, iemand die jaaaaaaren zijn longen uit zijn lijf heeft gelopen en schuim op zijn bek had, in goed en slechte tijden.

Dereijck is volgens mij een zeer nuttige passant en inmiddels passe.
Ik zie vooralsnog voor niemand in de huidige selectie een Erehaag, misschien wel een paar kandidaten voor een klein struikje
0
Maandag 5 september 2011 om 20:50 uur

Johannes

Bert schreef:

Die klote belg speelde 2,5 seizoen bijna alle wedstrijden. En heeft ons uiteindelijk nog 7,5 ton opgeleverd. Heeft zich alleen bezig gehouden met goed voetballen.

Klaagde nooit liep de Ado kids feestjes plat, ging met iedereen op de foto en heeft recent Utrecht het bos ingestuurd.

Als Psv dan komt dan ben je hem kwijt. Maar nam afscheid met de woorden dat die het niet makkelijk vond om weg te gaan.

Ik begrijp wel dat hij dan een streepje voor heeft bij de supporters.

Hij is zeer belangrijk voor ons geweest die 2,5 seizoenen. Wat ik ook erg gewaardeerd heb is dat hij gewoon open kaart heeft gespeeld over de kans om naar PSV te gaan. Iedereen kon zien dat het tijd was voor een stapje hogerop. Ik gun hem zijn oproep voor het Belgisch elftal van harte! Hij verdient het.

Let wel dat ook ADO tegenwoordig internationals in de selectie heeft. Wie weet spelen er wel ADO spelers mee op het EK!
0
Maandag 5 september 2011 om 18:59 uur

Nu online

Kees, ton, haagse jr, bimboembam, Ado Vakkie S, fcdh-denhaag, Aad, Eeuwig Den Haag, Benjamin070 en 107 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24