Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

CrazieD

wo 13 jul 2011, 05:49
Met hart voor ADO
DEN HAAG -  Er was de nodige Engelse belangstelling voor Lex Immers en FC Utrecht wilde met Wesley Verhoek, Timothy Derijck en Jens Toornstra het kloppende hart van ADO transplanteren, maar vooralsnog gaan de Hagenaars Europa in met de vier kernkrachten. „We hebben een rommelige, maar goede voorbereiding gehad”, zegt Verhoek over de dagelijkse berichten dat er aan groen-gele spelers werd getrokken. Voor diverse Hagenaars spelen er wel degelijk sentimenten mee in hun beslissing om bij hun club te blijven. Zoals Toornstra klip en klaar vertelt: „Ik heb het echt gedaan voor het duel van donderdag tegen Tauras. Daar kijk ik naar uit. Ik wilde daar (in Litouwen) per se spelen met ADO.”

Wesley Verhoek (l) met Jens Toornstra. Wesley Verhoek (l) met Jens Toornstra. Foto: Rob de Jong

ADO dwong afgelopen seizoen het behalen van de tweede voorronde in de Europa League af met een ploeg die voor elkaar door het vuur ging. Het blijkt een meerwaarde die de belangrijkste spelers er nu toe bracht om – in elk geval voorlopig en misschien wel nog voor veel langer – in de hofstad te blijven. Het getuigt van gevoelens die bijna uitgestorven werden geacht in het betaalde voetbal. „Dat dacht ik ook. Er is altijd geroepen dat er geen clubmensen meer bestaan in het hedendaagse voetbal, maar wij hebben er een paar in de gelederen die het tegendeel bewijzen. En dat terwijl ze elders bij goede clubs veel meer konden verdienen. Dat is iets unieks, en zegt iets over deze club, staf en groep”, zegt trainer Maurice Steijn. „Het hele plaatje klopt op dit moment. Er is deze club dan ook veel aan gelegen om de bepalende spelers nóg langer aan zich te binden, zodat we ons structureel in het linkerrijtje kunnen spelen.”

Het klinkt als muziek in de oren van Mark van de Kallen, de redder en grootaandeelhouder van de club, die het bewogen verleden liever laat voor wat het is. „Zó is het leven ook, die fase hebben we afgesloten. Daar zijn we al jaren klaar mee, er is een heel nieuw ADO ontstaan. Er wordt nu flink aan een paar spelers getrokken, maar ADO is niet meer het lelijke eendje in het betaalde voetbal. We betalen behoorlijke salarissen, we staan er sportief goed voor en de spelers hebben het allemaal naar hun zin. Bedenk dan zelf maar wat nog de argumenten zijn om te vertrekken. Natuurlijk, als er een (internationale) topclub komt voor één van die spelers, dan is het klaar. Maar wij werken komend seizoen ook met een begroting van 13,6 miljoen euro. En de verschillen zijn niet meer zodanig dat ze meteen roepen niet bij te tekenen. We gaan stapje voor stapje omhoog.”
Geconcentreerd

„Iedereen is nu dan ook geconcentreerd op het duel tegen Tauras”, zegt Verhoek. „Dat is iets waar we met zijn allen keihard voor geknokt hebben, een beloning voor een fantastisch jaar. Daarom heb ik daar ook heel veel zin in. Het is aan ADO om deze ploeg bij elkaar te houden. Maar als dat lukt, dan hoop ik de prestaties van afgelopen seizoen te kunnen evenaren. Dit is alvast fantastisch om mee te maken. Het is voor mij ook de eerste keer ’Europees’. En dat met een club uit de stad waar je vandaan komt.”

Derijck, voor wie Vitesse belangstelling heeft: „Het is voor ons een serieuze afweging geweest dat we een heel leuke groep hebben, waarbinnen iedereen het leuk vindt om met elkaar te voetballen. De drie jongens die voor Utrecht bedankt hebben, zijn heel gelukkig met deze groep, met de mensen van de club en de supporters. En dan is het natuurlijk ook van belang wat je vorig seizoen met zijn allen gepresteerd hebt.”

Plezier

Jens Toornstra is er nog het meest uitgesproken over. „Geld is niet altijd doorslaggevend. Al komt dat misschien omdat ik pas twee jaar betaald voetbal speel. Ik voetbal nog altijd voor mijn plezier, en wel zo hoog mogelijk, wat momenteel op Europees niveau met ADO is. Wij zijn een soort vriendenteam. Zozeer zelfs, dat ik dat gevoel niet eens had bij de amateurs. Ik vind het hier écht leuk. En zeker nu de anderen ook blijven, kijk ik uit naar het volgende seizoen.”

0
Woensdag 13 juli 2011 om 06:22 uur

anti-beleid

Een aantal supporters zitten morgen bij de spelers etc. in het vliegtuig. Ze vertrekken 09.40 uur vluchtnummer OV 0774 en meen gelezen te hebben dat supporters ook deze vlucht morgen hebben.

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 22:43 uur

zuid tribune

Vincent schreef:

Maurice Steijn, ADO Den Haag

Maurice Steijn, ADO Den Haag

Maurice Steijn, ADO Den Haag

Maurice Steijn, ADO Den Haag

 

is die grafbak al weg.. :_)

daar gaan we het vanaf nu niet meer over hebben toch?

Grafbak en grafclub die beter spelers kunnen zoeken bij het Joegoslavië tribunaal. Weg van die shout ADO Den Haag, Maurice Steijn, we`ll support you! ADO Den Haag, Maurice Steijn, we`ll support you!
0
Dinsdag 12 juli 2011 om 22:10 uur

Bert

Ben jij nou zo dom Ted van Leeuwen?

 

Als je het niet begrijpt sorry ho maar.

 

Blijf dan ook van de spelers van Ado af graflul. Is een kansloze missie. Je bent een soort kleizoon die aan zijn vader vraagt of opa hem wat centjes wil geven.

 

Fietstas haalt de kerst niet daar zijn dit soort acties een voorbeeld van. De irritaties bij Jordania lees Ambramovic zijn zo hoog opgelopen dat de stekker er uit gaat of dat de KNVB moet in gaan grijpen en dan gaat de stekker er ook uit. Wat ik je Brom. 

 

En vd Brom optieften!

 

WIE GAAT EUROPA IN WIJ GAAN EUROPA !8)

 

 

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 21:30 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO: 16 spelers weg; 8 nieuw
Voor het begin van het nieuwe seizoen zijn bij ADO Den Haag tot nu toe zo’n 16 spelers vertrokken. Aan de andere kant zijn er zeker 8 nieuwelingen.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 12 juli 2011 om 17:32 uur

Advertentie

<FCDH>

Alleen ADO-spelers De Vogel en N'Toko blijven achter in Den Haag
12 juli '11 13:09 door Mitchel Pronk


FK Tauras kan zich opmaken voor een nagenoeg fit ADO Den Haag. Enkel Wouter de Vogel en Chiro N'Toko zijn in het Kyocera Stadion achtergebleven.

Dat meldt RTV West. Op De Vogel en N'Toko na is ADO met een complete selectie afgereist richting Litouwen, waar donderdag de eerste horde van de Haagse club in de tweede voorronde van de Europa League wordt afgewerkt. Ook Timothy Derijck, die volgens Omroep Gelderland gesprekken zou hebben gevoerd met Vitesse, is opgenomen in de selectie van de Hofstedelingen.

FK Tauras - ADO begint donderdag om 18.00 uur. De return op Haagse bodem wordt een week later afgewerkt.


 

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 14:56 uur

rien1

ADOnieuwegein schreef:

Vitesse start gesprekken met ADO-steunpilaar Derijck
12 juli '11 10:44 door Mitchel Pronk


"John heeft het al niet zo handig gespeeld hier, als hij dan ook nog onze steunpilaren met een zak geld gaat meelokken, dan vind ik dat niet netjes naar ADO toe", zei Maurice Steijn nog geen week geleden, maar volgens Omroep Gelderland hengelt John van den Brom toch echt naar de diensten van de centrale verdediger.

De Apeldoornse oefenmeester ziet in de 24-jarige Belg een belangrijke steunpilaar, een speler die Vitesse naar de bovenste regio van de Eredivisie moet loodsen. Echter meent Ted van Leeuwen dat de komst van Derijck vooralsnog onrealistisch is. "Hij is duur, maar het is zeker een goede speler", zegt de technisch directeur van de Arnhemse club. Onduidelijk is of ADO water bij de wijn wil doen.

Vitesse is de gesprekken met Derijck, die in een eerder stadium een aanbieding van FC Utrecht van de hand deed, al gestart. Naar verluidt moet Vitesse zo'n 700.000 euro betalen om het tot 2012 lopende contract van Derijck af te kopen.

 

tuurlijk doet ADO geen water bij de wijn, want denken ze daar aan de Rijn wel. Er staat toch duidelijk dat er een gelimiteerde transfersom van 7ton in staat. Anders gaan ze maar weer winkelen in het oostblok!!!!
 

Ik las het hier vanmorgen al op mijn telefoon op het werk. Gelukkig maar, want ik ben enigzins afgekoeld nu. Die gore basji boezoek moet met zijn grijpgrage tengels van onze spelers afblijven. Hoe durft die adder 2 dagen voor onze belangrijke Europa-cup wedstrijd de boel op te fokken. Want dat doet die Arnhemse ziekte gewoon expres. Die bloedkop weet al 100 jaar wat Dereicjk kost, en dan komen met een kudverhaal over ''te duur'' en staat er op de sites ''gesprek Dereijck en Vitesse''.

Die Brom-(stront)-vlieg moet gewoon ophokken en wegwezen. Nooit meer hier komen en liefst 7 augustus ook niet. Ik juich nu niet meer als Vitesse een wedstrijd verliest. Nee! Bij elk tegendoelpunt daar is het hier groot feest! Wat haat ik die klootzak.

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 14:04 uur

jojoma

Kees schreef:

Weet iemand of de loting voor de volgende ronde daadwerkelijk vrijdag a.s. is?

 

Weet iemand hoe het met onze proefspeler Tarek Bhar vergaan is?

en onze kroatische vriend, je hoort geen zak.....gaat alleen over spelers waaraan getrokken wordt en ons (leuke) schoolreisje !!!

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 12:17 uur

JoostJ

Ik denk niet dat wij ons zorgen moeten maken om een vertrek van Derijck naar Vitesse. Waarom zou hij ook? Volgens mij is het slim genoeg om niet in dat nest van ellende terecht te komen. Die Arneppers willen niet meer salaris betalen dan dat wij doen en ik denk dat als hij na één gesprek met vd Brom en van Leeuwen hij weer gillend naar Den Haag rijd en inziet dat het bij ons nog zo slecht niet is. 

 

Het stukje over Maurice Steijn, dat Den Haag zowel met Toornstra, Verhoek en Derijck in gesprek gaat geeft mij veel vertrouwen in de toekomst. De club is op dit vlak onderleiding van vd Kallen goed bezig. Donderdag spelen we Europees met een prachtig groot bedrijf als shirtsponsor, met een spelersselectie en staf die minstens gelijkwaardig is aan het elftal van vorig jaar.Wij zijn als club op alle fronten aan het groeien (van de problemen met de E-leauge shirts zal de club ook leren, onthoud waar we vandaan komen). Komend seizoen gaan we er met z'n allen, spelers, staf, bestuur, supporters wederom een geweldig seizoen van maken! 

 

Te beginnen met een feest tegen Tauras om daarna in de eerste competitiewedstrijd het elftal van vd Brom helemaal scheel te spelen. Het mooiste zou zijn als Bulykin in deze wedstrijd een paar keer kan scoren maar, laten we eerst maar zorgen dat ons weer komt versterken.

 

Den Haag komt eraan!

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 10:47 uur

angelo

normaal gesproken raak ik dagelijks agresief in het verkeer over mensen die niet kunnen rijden

sinds kort is daar het internet bij gekomen ,

mensen die hun shirtjes op internet zetten danwel andere clubs die aan onze spelers trekken en voor onrust zorgen binnen de groep en onze supporters,iemand wat valium voor mij?

0
Dinsdag 12 juli 2011 om 10:22 uur

Nu online

troje, Max, Eeuwig Den Haag en 111 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26