Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

zuid tribune

Ferdy schreef:

Ik weet niet of t bij jullie ook zo is maar in de agglomeratie (ypenburg)  begint ineens de zon te schijnen!

Morgen Verhoek in de long stay bij ADO, Kyo als hoofdsponsor gepresenteerd en Buly retour ADO.

Of leg ik nah te dreaumuh?

 

In Leidschenveen brekt de lucht ook weer op, ruikt fris. Of Kees heeft zijn was buiten gehangen en staat de wind voor ons gunstig ?

 

Het wordt nog een spannend weekje.

De eerste fans op dinsdag weg, de spelers op woenesdag, de rest op donderdag en dan met forse meerderheid in dat stadion zitten. Vooraf en na afloop een biertje in de stad en voorbereiden op de thuiswedstrijd.

 

Misschien dan ook nog nieuws inzake Jens, Wesley en Dimitri....... oh my God wat gaat er nog gebeuren in Den Haag !!!!!!!!!!

0
Zondag 10 juli 2011 om 23:31 uur

pmc

Ik denk dat het gewoon zo is , heb vanmorgen nog uitgelegt dat Anderlecht

in een hele moeilijke positie was gekomen met Bulykin en ze eigenlijk weinig keus hebben.

 

Had het alleen niet zo snel verwacht. En als hj komt waarom kan hij dan donderdag al niet mee spelen???? hij traint gewoon mee in Anderlecht en de meest spelers van ADO kent hij.

 

 

0
Zondag 10 juli 2011 om 23:18 uur

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Weet je zeker dat zeker. Als ik namelijk dit lees.....

 

ADO meldt op de clubsite dat de 19-jarige Puncec op proef is deze week. De jeugdinternational van Kroatië is meegegaan op trainingskamp. De Kroaat staat onder contract bij NK Varazdin, maar kan een contract verdienen in Den Haag als hij de nieuwe trainer Maurice Steijn kan overtuigen.

 

Maar ik heb nog even gekeken op wat Kroatische sites. Het lijkt erop dat de club NK Varazdin meer dan 3 maanden geen salaris heeft uitbetaald. Daarom is die jongen inderdaad transfervrij. Helemaal zeker weet ik het echter niet. Lees dit stuk maar! 

 

http://www.evarazdin.hr/skvorc-puncec-nogometni-sindikat/

 

sorry man ik krijg het niet vertaald.

het enige wat ik weet is dat op de site van zijn zaakwaarnemer hij staat zonder contract.

Dus daarom had ik het idee dat ie transfervrij is.

Als er staat dat ie al 3 maanden geen loon heb gehad dan heb je als werkgever weinig grond om hem in dienst te houden lijkt mij.

 

Als buly komt vind ik dat geweldig, maar dan begrijp ik jongens als verhoek,derijck en toornstra een stuk beter.

We doen het met zn alle en hun zijn net zo goed dragende spelers als buly.

wat buly voorin is is derijck achterin dus die moeten dan hetzelfde verdienen.

verhoek en toornstra minder maar zijn ook bepalende spelers

0
Zondag 10 juli 2011 om 22:59 uur

yesyes

Frans schreef:

 

Beste yesyes & shouters,

 

Goed lezen.... en zie dat ik het op verzoek van treb72 shout....

Ik lul niet met alle winden mee....als ik dat zou doen staan er

hier ook iedere dag 45 shouts met geruchten.....

Het was ook in eerste instantie onhaalbaar en voor ADO alleen

niet op te brengen.......

 

Het is nog niet zover maar volgens treb72 gaat ADO wederom

voor huur en Bulykin wil dolgraag terug naar zijn vrienden bij ADO Den Haag.

 

Btw : ik hou me niet bezig met regelgeving maar heb zojuist

2 sms-jes naar de verantwoordelijken doorgestuurd.

 

 

Groeten Frans

Dat snapte ik wel maar jij zei dat het definitief van de baan was en als dat zo was dan had je dit ook niet voor treb72 gepost, maar goed we gaan het zien. Zullen idd wel wat mensen zijn opgestaan om dit voor elkaar te krijgen en ik geloof ook best dat bulykin nog steeds goed contact heeft met sommige spelers en die zullen hem uiteindelijk over de streep trekken om voor wat minder hier te komen spelen. Op deze manier krijg ik weer een stuk meer zin in dit komend seizoen

0
Zondag 10 juli 2011 om 22:54 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ferdy schreef:

Need you to stay!

 

http://www.youtube.com/watch?v=8UfPsBLNVkw

 

Bulykin heeft zoveel vreugde afgelopen seizoen gebracht!

Sommige dingen zijn onbetaalbaar...voor de rest..een ADO DEN HAAG CLUBCARD!

Ik heb die Ushanka ook niet voor Jan Lul gekocht. Ik heb ook mijn bedenkingen over het salarishuis als Buly toch komt, maar ik denk dat de meeste spelers graag met hem op het veld staan en de scheve verhouding voor lief nemen. Ps ben vandaag door San Donato gecrossed, restaurant in Piazza 10 km verderop is een aanradertje !
0
Zondag 10 juli 2011 om 22:42 uur

JoostJ

DHFC070 schreef:

Mag toch hopen dat Bulykin niet gehaald wordt. 2 miljoen zonder restwaarde.... over geld weggooien gesproken. Buiten dat is het natuurlijk ook zeer krom er is een salarisplafond maar voor Bulykin wordt een uitzondering gemaakt (ookal is het door externe financiers) en die mag 3x zoveel verdienen. Ik kan me voorstellen dat er bij medespelers dan scheve gezichten getrokken worden. 

Ik denk juist dat de spelers het wel zullen waarderen, Bulykin was binnen en buiten het veld een echte leider! Mocht het allemaal lukken om hem te halen zou het zomaar kunnen dat het misschien de N'kufo van Den Haag gaat worden. Die kwam ook toen hij al aardig op leeftijd was bij Twente en scoorde daar ook aan de lopendeband. Misscshien wil hij wel terug in salaris om voor Den Haag uit te komen. En anders zou er geld kunnen worden bijgelegd door externe financiers.  Hij heeft hier vorig jaar het beste seizoen uit zijn loopbaan gehad en word hier gezien als held. Bij Anderlecht word hij niet serieus genomen en drukt hij alleen maar zwaar op de begroting. 

 

Ik begin het steeds positiever in te zien en denk eens aan de opbrengst aan merchendising met zijn naam erop als hij blijft. Als onze Russische Tsjaar blijft hebben we straks een elftal dat wederom mee kan doen om plek 4! 

 

Den Haag komt eraan!

0
Zondag 10 juli 2011 om 22:27 uur

Advertentie

b.fijman

Bert schreef:

Ik hoop dat je gevoel gelijk heeft. Bulykin staat niet alleen garant voor doelpunten het bleek toch ook een goede gozer binnen de groep te zijn. Althans dat beweerden sommige spelers in interviews.

Bulykin sprak de spelers toe in de kleedkamer en alles was dan doodstil, dus hij bracht rust  en kracht in het team.

0
Zondag 10 juli 2011 om 11:54 uur

Bert

pmc schreef:

Heb hat al zo vaak gezegt, ADO, Anderlecht en Bulykin hebben tot 31-08-2011 23.59 uur de tijd.

ADO wil hem zo goedkoop mogelijk, Anderlecht wil hem voor 1 miljoen verkopen en Bulykin wil zo veel mogelijk verdienen.

Als Anderlecht hem voor ??-??-???? niet heeft verkocht komt hij weer op huur basis naar ADO.

Bron: Mijn gevoel!

Ik hoop dat je gevoel gelijk heeft. Bulykin staat niet alleen garant voor doelpunten het bleek toch ook een goede gozer binnen de groep te zijn. Althans dat beweerden sommige spelers in interviews.

0
Zondag 10 juli 2011 om 11:50 uur

BLEISWIJK-1

Johannes schreef:

Bleiswijk-1, goed verhaal! Ik heb door jouw overzicht even anders naar de selecie gekeken. Als je het zo bekijkt, dan zijn we best wel compleet. We hebben er zelfs meer mogelijkheden bijgekregen, behalve dan op de positie centrumspits.

 

Toch blijven er kleine zorgen bestaan. We weten van N'toko en Beugelsdijk niet of ze de eredivisie aankunnen. Dat zal voor De Vogel en Chery ook moeen blijken. Qua ervaring leveren we in en dat in een seizoen waarin Europees voetbal erbij komt. De verwachtingen zijn sowieso stiekem best hoog. Persoonlijk zou ik het erg prettig vinden als er een ervaren spits bij komt, liefst Bulykin natuurlijk (want dat is nog steeds geen 100% nee, toch?).

Helemaal met je eens!

 

Er zitten natuurlijk voordelen en nadelen aan jongens uit de Jupiler League. Ze hebben inderdaad minder ervaring. Maar ze zijn wel een stuk jonger (en daardoor nog te verkopen), goedkoper en lopen over van enthousiasme. Maar het blijft inderdaad afwachten of ze het nivo aankunnen. Aan de andere kant zaten jongens als Rankovic en Bosschaart vaker op de bank, dan dat ze speelde.

 

Ik hoop net als jij, nog op Bulykin of een andere spits. Je hoort weinig over een mogelijke andere spits. Wat dat betreft speelt Steijn het spel goed mee. Maar ik ben er van overtuigd dat die nog gaat komen.

 

Maar wat in mijn ogen echt goed beleid zou zijn is spelers aantrekken die op termijn het eerste gaan halen. Met jongens als de Vogel, Chery etc. hebben ze dat voor een gedeelte al gedaan. Nu moet je een paar van die jongens achterin erbij krijgen. Die Kroaat zou wat dat betreft een mooi voorbeeld zijn. Is pas 19 en een groot talent. Die moet je niet gelijk voor de leeuwen gooien. Laat het hem eerst een jaar aan ons team, land en speelwijze wennen. Je moet hem langzaam brengen. Het voorbeeld is bijvoorbeeld de Jong bij FC Twente of Matavz bij Groningen. Die hebben ze ook langzaam gebracht. 

 

0
Zondag 10 juli 2011 om 11:16 uur

BLEISWIJK-1

Johannes schreef:

Da mag ik toch hopen ja. Piqué is vervangen door Luksik, maar daar acher heb je alleen iemand die uit de amateurs komt (De Rijk) en Kum. Ik zie Kum toch echt als een centrale verdediger.

 

Links en rechs voorin zit het goed met Höcher, De Vogel, Verhoek en Vicento. Centraal voorin is Immers de man met Brouwer als vervanger. Lijkt mij onvoldoende voor een heel seizoen. Op het moment dat je een goede centrumspits kunt halen dan moet je dat doen, dan valt er weer wat te kiezen. Immers in de punt of op het middenveld.

Dat kan je vergeten. Je moet gewoon kijken wie er van de dure jongens weg is gegaan. Dit is t.o.v. eind vorig seizoen! En dan kom je tot de volgende conclusie.

 

de Zwart = Pellatz

Luksik = M.Pique

Mulders = Rankovic

Cherry / de Vogel = Buijs

Hocher  = Kubic

 

Uitzonderingen en nog aan te trekken:

 

Beugelsdijk, die Kroaat of een ander aankoop = Bosschaart

andere aankoop = Bulykin

 

En dit is het. Bovendien is er aangegeven dat er met een kleinere selectie gewerkt gaat worden. En Steijn heeft aangegeven dat nagenoeg alle posities al dubbel bezet zijn. Meer spelers zullen er dan ook niet komen. Eerst moeten er dan spelers verkocht worden.

 

Wat ik begrip is dat die de Rijk zich snel aanpast. Zou best wat kunnen worden. Maar een ander optie is natuurlijk Kum. Heeft ook regelmatig linksback gespeeld. En in noodgevallen heb je ook nog Supesepa.

 

0
Zondag 10 juli 2011 om 10:42 uur

Nu online

frans swa, yesyes, Bolluhboeah, bennyboy1960, ADOZoetermeer, JvDH, Jurriƫn, Aad, ADO079, Renearmand56, Marcie, ADO73 en 152 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26