Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

<FCDH> schreef:

psv maakt geen haast met zoeken naar centrale verdediger goed nieuws dus voor ons

Je bedoelt dat eventueel Dereijck naar PSV zou kunnen gaan?

Ik verwacht dat sowieso al helemaal niet. Eindhoven haalt zo'n speler denk ik uit buitenland.  

 

 ADO staat na Toornstra (die gewoon liever hier blijft) en de achterlijke salariseisen van Dereijck veel minder in de belangstelling bij Nederlandse clubs.

En ik denk dat Dereijck een aardig okkie heeft gehad na de tegenvaller wat hij elders kan/kon verdienen.

Ik vond de uitspraak van vdKallen wel typisch. Toen Toornstra voor ADO koos, praatte vd Kallen lyrisch in meervoud over  SPELERS die nu liever bij onze club blijven . De enige die buiten Toornstra weg kon toen was Dereijck

 

Ik verwacht eerder dat ADO-spelers naar bv Engeland gaan.

0
Donderdag 7 juli 2011 om 13:52 uur

supporter-noord

Bart schreef:

volgens adofans schijnt verhoek voorlopig te blijven en niet naar kutrecht te gaan, jeetje heeft die gozer dan toch nog een beetje verstand!?

Verhoek vroeg om bedenktijd, die krijgt hij van Utrecht'

07/07/2011 12:21

FC Utrecht stelt alles in het werk om de selectie te versterken, maar kan vooralsnog niet de gewenste aankopen presenteren. Wesley Verhoek (foto), Jens Toornstra en Geert Arend Roorda hebben tot onvrede van technisch directeur Foeke Booy nog altijd geen contract ondertekend.

'Wij hebben absoluut versterking nodig', laat Booy aan Voetbal International weten. Na het vertrek van Dries Mertens, Kevin Strootman (beiden PSV) en Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lissabon) wacht hem een zware klus. 'We zijn er dag en nacht mee bezig.'

Mogelijk komt Verhoek op korte termijn de Utrechtse gelederen versterken. 'We hebben een uitstekend gesprek met hem gehad. Hij heeft nu om bedenktijd gevraagd en die krijgt hij.'

Daarmee is de aanvaller de enige speler van ADO Den Haag die een overgang naar Utrecht eventueel ziet zitten. In navolging van verdediger Timothy Derijck brak ook diens ploeggenoot Jens Toornstra de onderhandelingen af.

'Wij zoeken het liefst in Nederland naar spelers', vervolgt Booy. 'Maar als we naar het buitenland worden gedwongen, dan is dat maar zo. Het afhaken van Toornstra is spijtig, zeker omdat de clubs er al uit waren. In 24 uur is hij gedraaid en dat is jammer. Bij Verhoek is het een wat ander verhaal.'

Booy benadrukt dat Utrecht zich aan het salarisplafond moet houden. 'Wij hebben die jongens hele respectvolle aanbiedingen gedaan en zelfs meer dan dat. Als dat dan ook nog niet genoeg is, dan moeten wij afhaken. De salariseisen gingen richting hetgeen wat spelers bij FC Twente, Ajax en PSV krijgen. Dat gaat ons te ver.'

 

hahaha, en zeker nu het bericht over Bulykin weer in het nieuws komt dat ADO nog steeds in de wachtkamer zit.

0
Donderdag 7 juli 2011 om 13:40 uur

hjfff

Tommy schreef:

die castilion van ajax wil niet in jong ajax spelen maar of in ajax 1 of verhuurd worden.

misschien voor ons leuk spits achter lex niet te duur en na een seizoen moved die weer.

wel een talent geloof ik

Die tijden zijn voorbij!!

''Vroegah'' zouden wij spelers huren die pas 20min in de eredivisie hebben gespeeld.

Nu wij een 'subtopper' zijn/worden moeten we hoger inzetten en spelers halen die er gelijk staan.

Castillion is waarschijnlijk niet veel beter dan Brouwer en Van Duinen(die goed op dreef was tegen Graaf Willem)

0
Donderdag 7 juli 2011 om 11:43 uur

Tante Wil

Tommy schreef:

die castilion van ajax wil niet in jong ajax spelen maar of in ajax 1 of verhuurd worden.

misschien voor ons leuk spits achter lex niet te duur en na een seizoen moved die weer.

wel een talent geloof ik

Beter geen spelers van 020 bij ADO Den-Haag!! Je hebt het aan die Supusepa gezien, die schiet nog geen Niveabal weg!!

0
Donderdag 7 juli 2011 om 11:41 uur

Leiden

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Verhoek die een paar dagen bedenktijd wil, dat betekent dat Utrecht zijn gevraagde salaris wil betalen en de clubs zijn eruit. Eigenlijk is alles rond, maar Verhoek krijgt nu watervrees en wil eigenlijk helemaal niet naar Utrecht. Je zou ook gek zijn onder de huidige omstandigheden in de DOM stad. Ik denk dat hij NIET gaat.

Ik denk dat Verhoek en Derijck gewoon blijven tot aan de winterstop; het europese avontuur meepakken en dan vertrekken. (tenzij we overwinteren). Denk dat Jens nu ook de toon heeft gezet voor een aantal spelers om (nog even) te blijven.

0
Donderdag 7 juli 2011 om 09:35 uur

Advertentie

Dennis72

Koeman mist onafhankelijkheid bij spelers
Laatste update:  7 juli 2011 09:01 info .AMSTERDAM - Erwin Koeman is van mening dat spelers zich tegenwoordig te veel laten leiden door hun zaakwaarnemers. De trainer van FC Utrecht verwijst daarbij naar de recente overstap van Kevin Strootman naar PSV.

Foto:  ANP "Strootman speelde pas een half jaar voor FC Utrecht", verklaart Koeman in het magazine van NUsport.

"Wat is er dan op tegen om nog een jaartje te blijven? Natuurlijk is PSV een sportieve verbetering, maar goed... er spelen ook andere factoren mee."

De oefenmeester doelt daarmee op de rol van de zaakwaarnemer. "Die denken ook aan geld. Spelers laten zich steeds meer door hen leiden." Het verontrust Koeman dat belangenbehartigers steeds vaker de belangrijke besluiten nemen.


Feyenoord

"Ik beslis altijd zelf. Toen ik wegging bij Feyenoord was mijn zaakwaarnemer het daar absoluut niet mee eens. Ik liet een bedrag van zes nullen liggen. Maar mijn gevoel zei dat ik moest opstappen."

"Die onafhankelijkheid zie je niet veel meer. Ik word vaak gebeld door zaakwaarnemers met een lulsmoesje en het draait er dan op uit dat één van zijn spelers naar mijn club wil. Dan denk ik al: die speler neemt zelf het initiatief niet, dus zal hij dat ook op het veld niet doen."

"Zelfs trainers vertrekken voor een paar centen meer zonder hun club in te lichten. Goede communicatie op het goede moment kan je een hoop schade besparen. Voorlopig kan John van den Brom geen goed meer doen bij ADO Den Haag. Dat zal hij niet gewild hebben

 

100%  de waarheid in dit stuk

0
Donderdag 7 juli 2011 om 09:15 uur

JB

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik ben het met je eens dat bedenktijd meestal leid tot afzeggen. Ik denk dan ook dat hij blijft. Hij moet ook gewoon lekker gaan voetballen. En niet de hele tijd aan die euro's denken. Als hij dit jaar weer goed voetbalt dan komt dat vette contract van zelf wel. Is het niet bij ADO, dan wel bij een andere club.

 

Ik heb gisteren het Utrecht Forum in de gaten gehouden. Maar die worden helemaal gek als Verhoek ook niet komt. Dat vind ik op zich ook wel weer gaaf!!!

Wie weet er hoveel bedenktijd hij gevraagd heeft?

 

Misschien wel tot december. :S

Of tot eind april.

 

Weet hij precies hoe de vork in de steel zit bij ADO, of Utrecht sowieso wel 11 spelers heeft om op te stellen en de Premier League clubs.

 

In ieder geval zal er nu wel weer eerst met vd Kallen gesproken gaan worden, of er toch niet, net als met Jens, bij ADO nog een ietsiepietsie extra te halen valt.

0
Donderdag 7 juli 2011 om 08:35 uur

<FCDH>

Toornstra kijkt nu uit naar Europees duel met ADO
Jens Toornstra stond in de belangstelling van FC Utrecht, maar heeft zelf het besluit genomen om bij ADO Den Haag te blijven. Met de Haagse club kijkt hij nu uit naar het Europese avontuur.

"Er wordt in de groep natuurlijk over gesproken. Het is zo lang geleden voor de club, dus je wilt wel wat neerzetten daar", zegt Toornstra in gesprek met Haaglanden Voetbal. "We kunnen onze borst nat maken. De volgende ronde moet mogelijk zijn, al ga ik dat vooraf niet met volle overtuiging zeggen. In principe zou het moeten lukken, maar dan moeten wij wel scherp zijn en mag er van onderschatting geen sprake zijn."

Naar verwachting gaan er duizend fans mee naar Litouwen, waar FK Tauras het eerste duel met ADO Den Haag speelt. "Dat is fantastisch. Dat geeft ook een extra boost voor ons. ADO heeft gewoon fantastische supporters, Iedereen wil er bij zijn. Ik wil er zelf ook graag bij zijn."

Het is nog onduidelijk welke spelers er tot de selectie behoren als ADO het Europese avontuur begint, er is interesse voor verschillende spelers "Dat is het nadeel als je een goed seizoen draait. Spelers vallen dan sneller op en dan bestaat de kans dat die worden weggehaald. Dat is wel jammer. Je weet natuurlijk niet of het team bij elkaar blijft. Mijn doelstelling is weer lekker veel spelen en misschien dat we in Europa nog wat kunnen bereiken dit seizoen."


 

0
Donderdag 7 juli 2011 om 08:18 uur

<FCDH>

VDkallen we hebben geen deadline voor verhoek gezegd we willen het liefst het team bij elkaar houden pas als spelers zelf willen kijken praten we

 

voetbalzone

0
Donderdag 7 juli 2011 om 07:54 uur

bufkes

slecht scenario: De transferperiode eindigt pas op 31 augustus het zal toch niet zo zijn dat ADO spelers die in de belangstelling staan van andere clubs nu nee zeggen tegen een directe overgang maar afspraken maken dat zodra de uitschakeling in de EL voor 31 augustus een feit is wel overstappen naar een andere club?
0
Donderdag 7 juli 2011 om 07:50 uur

Nu online

yesyes, Joo070, GroenGeelHart070, Kees, 10, pwr en 99 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25