Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

yesyes

Aad schreef:

Lekker thuis laten die jongens en goed laten genezen. Van Ajax, Twente, PSV, etc. winnen is leuk maar het zijn bonuspunten. Onze echte tegenstanders staan onder ons en ik ga liever compleet naar NEC.

Wat een domme post hahhahahah wat een mafkees ben jij zeg!!!!! We rollen psv thuis bijna op , we spelen twente uit bijna van de mat. En dan komt meneer aad ff roepen dat die spelers thuis moeten laten. Als er ooit een kans is om die stinkneuzen op te rollen dan is het dit seizoen wel! Ik zeg niet dat we gaan winnen maar als je t niet probeerd dan win je nooit simpele ziel

0
Dinsdag 2 november 2010 om 11:51 uur

ado-kenner

MTB schreef:

ongeloofelijk dat er mesnen zijn die verhoek of buly willen sparen tegen de neuzen. al is er maar 1% kans op een overwinning dan moet je er altijd voor gaan.Dit is de wedstrijd van het jaar. Juist deze is heel belangrijk. Ik wil 1000 keer lievr van de joden dan van Feyenoord of iedere ander ploeg. daar moet je 100% voor gaan. Niets sparen of rustig aan doen. Bloed aan die schoen en schuim op die bekken. Ben pas tevreden met een overwinning of een beenbreuk voor die scooterdief.

 

overigens geloof nou maar dat je nooit van je leven meer georganiseerd naar de arena mag, of dat ze hierheen komen. Is al meedree keren door Koos aangegeven. en waarschijnlijk terecht ook want het kan alleen maar fout aflopen, dat is den haag echt de klos.

LEES:

 

Spierblessures zitten selectie ADO dwars in aanloop naar duel met Ajax
Dinsdag, 2 november 2010 om 09:17ADO Den Haag doet het dit seizoen vooralsnog opvallend goed in de Eredivisie en hoopt zondag ook op bezoek bij Ajax te kunnen verrassen. De vraag is echter met welke spelersgroep trainer John van den Brom af zal reizen naar Amsterdam: liefst vijf van zijn spelers hebben last van spierblessures.

Verdediger Ahmed Ammi en topscorer Dmitri Bulykin moesten afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-0 winst) al aan zich voorbij laten gaan wegens een hamstringblessure. Na het treffen met de Utrechters meldden drie ploeggenoten zich bij het eerder genoemde tweetal in de ziekenboeg van ADO, meldt Voetbal International.

Frantisek Kubik (kuit), Christiaan Kum (kuit) en Wesley Verhoek (hamstring) kwamen niet ongeschonden uit het duel in Den Haag en worden dinsdag nader onderzocht. Mogelijk ondergaan zij een MRI-scan om de ernst van de situatie beter te kunnen bepalen. Later deze week weet Van den Brom pas of hij zondag tegen Ajax over Ammi, Bulykin, Kubik, Kum en Verhoek zal kunnen beschikken.
 

0
Dinsdag 2 november 2010 om 09:27 uur

yesyes

Nieuws
Oproep!! Kom zaterdag naar de training
Published: November 1, 2010


Herinnert u zich het spektakel bij de drukbezochte eerste training van de selectie van ADO Den Haag begin van het seizoen nog??!! Dat was het startschot voor de goede weg die ADO Den Haag momenteel bewandeld.


Om de spelers extra te motiveren, roept FAN Support alle supporters op om zaterdag naar de laatste training te komen voor de clash met Ajakkus. FAN Support Den Haag pakt door middel van vlaggen, spandoeken etc. groots uit.



Momenteel is het nog niet bekend hoelaat de training gaat beginnen, zodra dit bekend is kunt u dit lezen op de website.

FAN Support Den Haag roept alle Groen Gele supporters daarom op om de training voor Ajakkus weer massaal te bezoeken.

Zorg dat je er bij bent!!

0
Maandag 1 november 2010 om 20:27 uur

ADO supporter Leidschenveen

Vakkie-G schreef:

Jong DH 1-1 77e minuut

Mag je bij de beloften eigenlijk ongelimiteerd oudere spelers inzetten, of heb je maar dispensatie voor max 3 spelers of zo. M.a.w. kan je Buijs, Ranko enz. er zo maar inzetten ? Is het niet echt een beloften competitie meer.

0
Maandag 1 november 2010 om 20:06 uur

Kees

Mogelijk is het nu zelfs gunstig dat de laatste zeven wedstrijden van deze competitie echt lastig zijn. Dat betekent dat  als we in dit tempo doorgaan we reeds veilig zijn.

Je speelt dan met een stuk minder druk op de schouders en wie weet wat voor mooie dingen er dan nog mogelijk zijn.

 

ps Iedere keer weer valt mij bij studio sport op dat er bij ons veel intensiever gejuicht wordt bij een doelpunt door het publiek en spelers. Datzelfde geldt ook bij Utrecht en Feijenoord.

0
Maandag 1 november 2010 om 11:51 uur

Advertentie

Aad

Ik verbaas me over de lage score van Leeuwin bij de beoordeling van de spelers. Hij had die Mertens vanaf minuut 1 in zijn zak zitten en heeft hem er niet meer uitgelaten. Bovendien ook nog in de opbouw meer dan redelijk.

Ik heb hem uit ballorigheid een 9 gegeven want een score van lager dan 7 vind ik getuigen van weinig voetbalkennis.

0
Zondag 31 oktober 2010 om 17:19 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

Ik vrees alleen dat er spelers weggekocht worden als het zo blijft gaan?????????

Dan zal er in elk geval fors betaald dienen te worden. Gelukkig zitten er geen amateurs meer in ons bestuur. Dus ik moet het eerst nog maar eens zien. En op deze manier kunnen wij elders spelers halen natuurlijk, die tot voor kort onhaalbaar waren, wat dacht je, we groeien als gaal kool. Overigens heeft Brommenje al een lijstje klaar met eventuele vervangers.

 

Blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken, en vriend Tjeu zijn winkeltje goed in de gaten houden. En ook eens goed in de juup gaan kijken of bij Feyenoord die is ook onderweg daar naartoe. Ze staan er onderhand met één Been in

0
Zondag 31 oktober 2010 om 15:52 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Vorig seizoen hadden we 20 wedstrijden nodig om 18 punten te behalen. Nu maar 12 wedstrijden. Wat een ongelooflijke vooruitgang.

 

Hoe groot is hiervan de invloed van Van der Brom als je naar het aantal spelers kijkt dat vorig jaar ook al in de basis stond.

Ik vrees alleen dat er spelers weggekocht worden als het zo blijft gaan?????????

0
Zondag 31 oktober 2010 om 15:31 uur

Kees

<FCDH> schreef:

iedereen gefeliciteerd gasten mooie overwinning hahahaha ;))))))))))

Vorig seizoen hadden we 20 wedstrijden nodig om 18 punten te behalen. Nu maar 12 wedstrijden. Wat een ongelooflijke vooruitgang.

 

Hoe groot is hiervan de invloed van Van der Brom als je naar het aantal spelers kijkt dat vorig jaar ook al in de basis stond.

0
Zondag 31 oktober 2010 om 15:22 uur

oodh

Aad schreef:

Voor zover ik weet zijn ze niet gekocht maar hebben ze gewoon een contract gekregen.

Bovendien zouden jonge spelers eens gewoon krediet moeten krijgen. Als ze niet gelijk uitblinken zijn ze volgens heel wat shouters mislukkelingen. Het is maar goed dat die op school met geduld iets wijs is gemaakt. Stel je eens voor dat je in groep 8 de opgaven had gehad uit de laatste klas van het voortgezet onderwijs. Maar dat hadden deze shouters vast gekund, ze weten het namelijk nu ook zo goed.

Daar gaat het mij niet om. Ik begrijp ook wel dat een jonge speler er niet meteen staat, uitzonderingen daargelaten. Leeuwin is meer een middenvelder lijkt het en daar is het al overvol. Supusepa is een linksback en daar hebben we er al drie van als je Kum meerekent. Als je spelers aantrekt moet het of voor plaatsen zijn die onvoldoende bezet zijn of ze moeten van meerwaarde zijn.

0
Zaterdag 30 oktober 2010 om 13:48 uur

Nu online

Jacco, troje, kojak1, pajam, Jurriƫn, BLEISWIJK-1, Marcie, Ado Vakkie S, kipf, Hansiehansie, malle eppie, ADO079, Ran1972, Steef070, Rikkie1, MonkNL, frans swa, FFL, stevie en 159 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26