Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Voetbalzone meldt nu ook officieel:

 

Met een zevende plaats op de ranglijst verloopt het seizoen voor ADO Den Haag vooralsnog naar wens, maar John van den Brom blijft openstaan voor eventuele nieuwe spelers. Deze week zijn er drie spelers op proef bij de club uit de hofstad, meldt RTV West. Het gaat om Etiënne Esajas, Adi Fanendo en Peter Klescik.

 

Iemand riep het al eerder.

0
Dinsdag 5 oktober 2010 om 13:14 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bulykin en Kubik in elftal van de maand
ADO Den Haag levert twee spelers aan het VI-elftal van de maand september. Frantisek Kubik en Dmitry Bulykin kregen genoeg stemmen voor een plekje in het virtuele team.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 4 oktober 2010 om 23:08 uur

tjapi01

kan iemand mij vertellen hoe het staat met de gebleseerde spelers:

 

Zwinkels

mitchel pique

rankovic

Buys

 

????????

0
Maandag 4 oktober 2010 om 22:35 uur

Johannes

@Ooievaar

 

Laten we nou die Ling vooral niet heilig verklaren: die wil één ding en dat is winst voor Trencin/Ling. Zolang wij daar ook beter van worden (Kubik) prima, hoewel je je moet afvragen wie er nu beter van wordt als Kubik een transfer gaat maken naar een (sub-)topper... maar inderdaad ook volop de Jupilerleague en de tweede elftallen blijven scouten! En niet te vergeten de eigen opleiding aan bod te laten komen. Het is toch heerlijk om spelers als Bodde, Elia, Kum, Visser, Vicento, Van Hese en al die gasten die ik vergeet te zien spelen voor onze club!

0
Maandag 4 oktober 2010 om 08:49 uur

Ooievaar

ahj215 schreef:

morgen 2 nieuwe proefspelers bij ADO op de training:

 

Verdediger Peter Klescik Sloveen Trenscin

Aanvaller Adi Fanendo Nigeriaan Trenscin 1.93 m

 

uit de stal van La Ling, dus als ze net zo goed zijn als Kubic....

Prima. Regeren is vooruitzien. Die Ling die kneist het wel en ben dan ook erg ingenomen met zijn vondsten. Als we zo blijven doorgaan dan worden er spelers van ons verkocht, wel is waar voor veel geld maar je dient toch andere spelers er voor terug te halen. We zijn per slot van rekening geen bank. Dus als je goede spelers voor weinig munten kunt ophalen door het netwerk van Tjeu te gebruike dan vind ik dat een zinnige investering waarbij je relatief gezien niet al te veel risico loopt.

 

Raadzaam is wél niet alleen op Tjeu te gokken, maar ook zelf goed te gaan scouten. Daar hoef je echt niet voor naar donker Afrika, kijk eerst eens goed in de juup. Dat is toch een hele goede kweekvijver. Wat dat betreft is het ook een hele goede zaak dat een jongen als Tommy Beugelsdijk in wie ik het persoonlijk erg zie zitten vlieguren kan maken in de juup. Dat is een competitie van veel kleunen en man op man, komt niet veel tactisch vernuft aan te pas, zoals we allen weten(...)

 

Prima voor zijn ontwikkeling dat hij al na tien minuten met rood kon inrukken, daar leert die jongen ontzettend veel van, dat zal hem echt niet meer overkomen. Maar in hem zie ik binnen een paar jaar een hele goede centrale verdediger.

 

Bij ADO zie je nu dat er wordt geluisterd naar mensen met verstand van zaken, waartoe ik ook Ling zeer zeker toe reken. Dat blijkt ook aan de spelers die gehaald zijn. Zoals: Kubik jonge jongen, als die echt doorbreekt is het een goudmijntje, dus wel even snel zijn contracht met drie jaar verlengen

 

Leeuwin komt zo uit de juup wordt nog al door het elftal heen gehusseld maar vind het een bruikbare speler, zeker op het middenveld. Groot loopvermogen. Heeft slechts 55,000 gekost, dus ook goed gedaan. Die duitse keeper schijnt ook een hele behoorlijke keeper te zijn, dus in geval als Coutinho uitvalt heb je daar waarschijnlijk een betrouwbaar alternatief. Dat is wel eens anders geweest. En met Don Kozak hebben we gewoon erg veel mazzel gehad, mag wel eens. Mooie kerel trouwens, kan je wel om een boodschap sturen. Echt iemand die bij ons past dus.

 

Met het aantrekken van Brom heeft de club overduidelijk in de roos geschoten, ook hier is blijkbaar goed over nagedacht. Jonge enthousiaste vent die echt van het spelletje houdt, en het voetbal laat spelen wat we graag zien, frivool maar toch met de mouwtjes opgestroopt.

 

We zijn met z'n allen hardstikke goed bezig, en dat moeten we uitbouwen. Op deze manier beuren we meer tv gelden, door al die positieve publiciteit komen er meer toeschouwers, en zullen spelers dolgraag voor ADO komen spelen, waar ze tot voor kort niet aan moesten denken. Maar als je de juiste mensen aan de juiste knoppen laat draaien kan de wereld er een stuk aangenamer uitzien. Dat bewijs is nu wel degelijk geleverd.

 

Volgende pot is Excelsior thuis, indien er met hart ziel en hersens wordt gespeeld en wij er met z'n allen als de brandweer achter gaan staan - dat verdienen spelers en trainer wel - dan grijpen we die ook. Zouden we op 15 punten komen en dat in oktober, dat geef rust, en kan je van de winterstop eens rustig om je heen gaan kijken waar je het team nog wilt versterken i.p.v. noodverbanden aanleggen.

 

Ik zie van de winterstop niemand verdwijnen dus moeten we ons zo snel mogelijk veilig spelen, dan kan je tijdig anticiperen op -eventuele verkoop- van spelers. En met een volle tas met punten en een goed gevulde portemonnee heb ik er alle vertrouwen in dat Brom en de adviseurs tot een nog betere selectie zullen komen.

 

Wil toch even v.d. Kallen een compliment geven, andersom ben ik er ook niet misselijk mee dus bij dezen. Doordat hij er korter op is gaan zitten, en zich laat adviseren door mensen met know how, die dus niet louter en alleen als doel op zich hebben om in de schijnwerpers te staan, spinnen we daar met z'n allen garen bij. Je ziet waar hnet toe leidt. Goed gedaan Mark

 

Zoals grootgraaier Kok sans gêne zijn ideologische veren afschudde, moeten wij onszelf verlossen van onze calimero complexen. Daar hebben we alle mogelijkheden voor. Maar vooralsnog: niet in de war raken, niet denken dat we iedereen maar even oprollen, maar vol gas er tegen aan. En dat met z'n allen. Bestuur, trainers, spelers en wij met z'n allen. Dan komen we weer waar we horen. Op- en langs het veld, schuim op die bekkûh.

 

Eendracht maakt macht, met z'n allen sleuren we die club weer omhoog Ja tog?!!

 

Dinsdag op m'n werk de Feyenoorders, werk in Leiden maar eens troosten, meen er geen hol van, want ik vind dat Feyenoord toch z'on typhus club. :)

 

 

 

 

 

 

0
Maandag 4 oktober 2010 om 01:49 uur

jajoh

DenHaagFC schreef:

Adi Fanendo

 

19-jarige Nigiriaanse spits. 6 doelpunten in 10 wedstrijden

Ben benieuwd naar die Fanendo, op die filmpjes ziet ie eruit als een flinke gozer (niet alleen in de lengte maar ook in de breedta a la Bulyking).

 

het mooie van nu is dat we 7e staan en dat spreekt dit soort spelers net ff wat meer aan dan dat we degradatiekandidaat zijn en op een 14e plek bungelen... Die verdediger zou ook wel lekker zijn om erbij te hebben, want daarin kan nog wel iets verbeteren.

 

Bosschaart speelde vandaag trouwens een erg goede wedstrijd, mag ook wel een gezegd worden! Puntje heerenveen en over twee wekies tegen excelsior hopelijk 3 punten. Al denk ik dat dat 1 van de lastigste wedstrijden wordt waar mensen snel iets te makkelijk over denken.

0
Zondag 3 oktober 2010 om 20:21 uur

ADODENHAAG

Ruudje16 schreef:

Waarom wordt er altijd gezegd dat je er misschien te makkelijk over gaat denken als het goed gaat.

 

Het lijkt me dat "onder druk staan" slechter voor het spel is dan "met vertrouwen" kunnen voetballen.........

Van dat eerste hebben we de afgelopen seizoenen allemaal getuige  kunnen zijn.

 

Als de sneeuwbal gaat rollen wordt hij groter !!!

Ik heb er niks van gezien, makkelijk voetballen.. elke wedstrijd heb ik toch 100% inzet gezien en vechten tot het eind. Daar ontbrak het vaak juist aan. Spelers als Bulykin, Toornstra, Immers, Derijck zie ik echt de hele wedstrijd werken en werken.. dat zit gewoon in die speler.

0
Zaterdag 2 oktober 2010 om 11:45 uur

ADO supporter Leidschenveen

Max schreef:

Is er nog wat gezegd?

Nee niet echt, wat kleine interview'tjes en de spelers die tussen twee trainingen in op de bank hangen om naar Oh Oh Cherso te kijken.

Maar het is al leuk dat ze langs komen toch ?

0
Zaterdag 2 oktober 2010 om 08:56 uur

Advertentie

Brian

http://www.haaglandenvoetbal.nl/?pid=19&news[iid]=7442

 

 

Van den Brom: ,,Hoop dat spelers over een paar maanden ook in belangstelling staan”
01 October 2010 om 18:51
Het gaat tot nu toe goed met ADO Den Haag. Een zesde plaats op de ranglijst is boven verwachting. Spelers staan ook gelijk in de belangstelling. Trainer John van den Brom maakt zich daar niet zo druk om. Hij hoopt dat dat over een paar maanden nog zo is, dan betekent dat dat het goed blijft gaan met de club. Maar eerst zondag de moeilijke uitbeurt in en tegen Heerenveen.



Tekst: Rob Blankenstein



John constant goede berichten over ADO Den Haag in de media, gemakshalve maar even vertaald in de ‘Goed nieuws show’, schuilt daar niet juist het gevaar in?



,,Nee want je ontkomt er niet aan. Dat goede gevoel hebben we zelf verdiend en wij weten heus wel intern, met name de spelers en de staf, dat het allemaal niets zegt in het voetbal. Het is aan ons als staf in combinatie met de spelers om dat goede gevoel en om die ‘goed nieuws show’, zoals jij het betitelt, vast te houden en mogelijk te verlengen en uit te breiden. Maar ik heb liever dat er zo over ADO gesproken wordt, dan dat het minder gaat.”



Ik kan mij voorstellen, dat sommige spelers mogelijk op een roze wolk gaan lopen en daardoor juist wellicht wat te gemakkelijk erover gaan denken.



,,Dat is wat ik bedoel, dat we daar echt wel een groot bewustzijn in hebben. Wij als staf zeker, maar bij de spelers leeft dat ook en het is onzin om te zeggen dat we nergens zijn, maar we zijn goed bezig en dat gevoel moeten we vasthouden. Daarin wordt gevraagd dat we elke wedstrijd, tegen wie we ook spelen, ten eerste weer voor de winst gaan en je kent mij onderhand goed genoeg om te weten dat dat altijd het geval is en ten tweede zullen de jongens dat ook beseffen. Ik ben absoluut niet bang, dat we nu denken ‘nu gaan we eens eventjes op 60% spelen zoals AC Milaan afgelopen woensdag tegen Ajax’, maar die zijn wel even iets verder dan wij en hebben ook iets meer meegemaakt en hebben meer ervaring en kwaliteit om een wedstrijd op 60, 70% in de Champions League te kunnen spelen en dat zal bij ons nooit gebeuren.”



De credits gaan met name naar jouw persoontje, streelt dat jouw ego?



,,Ja natuurlijk, ik zou liegen als ik zeg dat dat niet leuk is om te horen, maar ik vind het onzin om te zeggen dat ik het alleen naar me zelf toe zou trekken. Absoluut niet, want ik wil benadrukken dat we het met z’n allen doen en ik las de uitdrukking over mij dat ik een ‘people manager’ zou zijn voor wat het waard is, maar ik zeg altijd dat het teamgevoel het belangrijkste is en dat vond ik ook als actief voetballer. Zo ben ik nu ook, ik heb een geweldige staf om mij heen en ook de mensen binnen de club en zeker ook de wisselwerking met de spelers, dat valt allemaal goed op z’n plek. Ik zal daar zeker ook een verdienste in hebben in het geheel, maar uiteindelijk moeten de jongens het te allen tijde blijven uitvoeren en de prestaties komen vanzelf als je het met z’n allen doet en dat zijn de verdiensten van het ADO van dit moment.”



Als je goed presteert, staan met name de aanvallers in de belangstelling, zoals Wesley Verhoek en Frantisek Kubik. In hoeverre houden jullie al rekening met een eventueel vertrek in de winterstop van deze spelers en spelen jullie daar nu al op in?



,,Dat is voetbal en ik gaf net al aan bij je collega’s, dat op het moment, dat je als ploeg in de belangstelling staat en individueel spelers zich daarin dusdanig ontwikkelen dat ze belangrijk zijn voor het elftal en dat ze goed spelen, dat ze zich in de kijker spelen. Dat is een logisch gevolg en ik ben daar als trainer heel blij mee en ik ben absoluut niet bang, dat iemand in de winterstop de deur uitloopt. Het kan altijd, maar als je daar bang voor moet zijn, dan zou dat geen goede zaak zijn, want ik vind bijvoorbeeld dat Ammi het op dit moment ook geweldig doet en ook Radosavljevic doet het goed en Jens (Toornstra - red.) en Lex (Immers - red.) en ja wie eigenlijk niet. Ook centraal achterin gaat het niet verkeerd, ondanks dat we teveel goals tegen krijgen en binnen het team functioneert iedereen naar behoren en ik heb net al gezegd, ik hoop dat iedereen over een paar maanden in de belangstelling staat, want dat betekent, dat we ontzettend goed bezig zijn en blijven.”



Zondag naar Heerenveen, een ploeg die met name thuis meestal sterk voor de dag komt. Hoe schat jij die ploeg op dit moment in?



,,Ik vind Heerenveen een goede ploeg en thuis of uit, dat maakt voor hen niet zoveel uit. Thuis hebben ze natuurlijk een geweldig publiek dat altijd massaal achter de ploeg staat en dat zal zondag niet anders zijn. Het is een elftal dat ook in ontwikkeling is met een aantal nieuwe spelers en een nieuwe trainer. Ik denk dat ze qua spel redelijk tevreden zijn en qua resultaat minder, omdat ik vind dat ze in verhouding tot het voetbal en de aanwezige kwaliteiten te laag staan. Ze zijn nog een beetje zoekende, maar ze zullen ongetwijfeld respect hebben voor ADO en net zo goed als wij ze bekeken hebben, hebben ze dat andersom ook gedaan. Dus het wordt weer, net als ik dat zei over de wedstrijd tegen Heracles, een redelijk open wedstrijd met twee teams die in dezelfde formatie met buitenspelers spelen met allebei een aanvallend middenveld, dus dat kan een mooie botsing met dezelfde speelstijlen worden.”



Altijd veel doelpunten in wedstrijden waar ADO bij betrokken is. Verwacht je dat zondag weer?



,,Ik wordt een heel klein beetje moe van het gezeur over het aantal tegengoals dat wij hebben. Zestien is inderdaad veel in zes wedstrijden en dat is bijna drie gemiddeld, maar aan de andere kant zestien voor is ook bijna drie gemiddeld en dat is gewoon goed. We kunnen dat nog ontwikkelen en we kunnen dat ook nog verbeteren en er vallen inderdaad veel doelpunten in onze wedstrijden, maar hetzelfde geldt een beetje voor Heerenveen, dat heeft ook een aardig gemiddelde. Nogmaals met de manier van voetballen aan beide kanten kan het een heel aantrekkelijke en interessante wedstrijd worden voor de supporters!”



 

0
Zaterdag 2 oktober 2010 om 01:33 uur

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Die kallen is niet achterlijk......misschien is het dagdromen van me maar ik begin langzaam dezelfde ontwikkelingen te zien als voorheen bij FC Twente..........saneren>>>goodwill kweken bij de bevolking ( maatschappelijke projecten) >>>de juiste trainer ( Twente toen Rutten) wij Brom >>> en stapsgewijs steeds betere spelers...........

 

Kallen , ik ken de beste man niet, is heb ik de indruk met iets moois bezig terwijl hij zelf zo min mogelijk in de publiciteit (wil) komen.
Hij is een zakenman, die gasten houden niet van praatjes....die vullen geen gaatjes. In zijn grote intervieuw van pak em beet 1,5 jaar geleden heeft hij zijn visie kenbaar gemaakt : Mensen staan in de rij voor FCDH en die 2e ring komt er.....................
 

Kortom, ik zie hier een 2e Munsterman opstaan, zou me niets verbazen als die twee al regelmatig met elkaar een vorkie hebben geprikt.
 

Die Muntenman kan je om een boodschap sturen hoor.  Maar krijg stilaan het idee dat men met Kallen, die credits moet ik hem zeker geven, dat het er wat professioneler aan toe gaat. Spelers kunnen nu niet meer voor een paar ton weg.

 

De club is ontegenzeggelijk goed bezig, maar dat is Twente al een jaar of acht. Dus we hebben nog wel een aardig traject te gaan. Maar het bootje is los van de kade, we varen.

 

Maar blijf er op hameren dat we zwaar moeten inzetten op jeugd en scouting. De jeugopleiding heeft haar 4e ster binnen, dus ook dat ziet er veelbelovend uit. Maar op gebied van scouting hebben we nog een wereld te winnen, is van levensbelang.

 

Onze  club komt positief in het nieuws, de mensen komen weer, en het is zaak om de loop er in te houden. We moeten niet te snel te veel willen, maar gestaag groeien, en elk jaar een stappie omhoog doen. Natuurlijk kan een club als ADO voor een gemiddelde van ruim 20.000 man draaien. Heeft even tijd nodig, maar indien men blijft luisteren naar de juiste mensen dan speelt hier binnen afzienbare tijd een ploeg die elk jaar meedoet om europees voetbal. Dat moet ook het streven zijn voor een club als ADO. Kwestie van eigenwaarde!

 

Dat is het voordeel dat we een stad als Den Haag achter ons hebben, en een achterland waar een paard de hik van krijgt, opgeteld met een modern stadion op een toplocatie.

 

Alleen niet de fout gaan maken om te veel te snel te willen. Rustig bouwen en doorselecteren.  Dus beleid maken en consequent uit voeren, natuurlijk gaat dit gepaard met vallen en opstaan. Maar als we éénmaal blijven staan, dan staan we ook op een stevig fundament. Dus niet het snelle succes zoals ze najagen in Arnhem met die duistere knakenpooier. Dat duurt zolang het duurt, maar is niet meer dan een luchtkasteel op drijfzand, eindigt hoe dan ook in tranen.

 

Ook voor ons fans is er een schone taak weggelegd. Ook op de tribunes schuim op die bekkûh, op een goede agressieve manier. Heracles thuis was een goed begin, dat moeten we uitbouwen. Scheelt echt punten. Op en buiten het veld moeten we éénheid uitstralen, en een wij gevoel creëren. Onze club onze trots.

 

0
Zaterdag 2 oktober 2010 om 00:56 uur

Nu online

purnie&pino, oodh, lernst, KickOff, Tuurke63 en 96 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25