Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JP

Voor onze Russische Super spits is dit wellicht een leuk liedje bij opkomst spelers en of bij het scoren.

 

Het is de Kalinka een heel bekend russisch liedje maar dan nu in een house beat. Meezingen mag van kalinka maakt je gewoon BULYKIN

 

http://www.youtube.com/watch?v=FVpO9keoqc8&feature=related

0
Zondag 26 september 2010 om 13:15 uur

Max

ADO voor altijd schreef:

Bij mankementen aan kleding of schoenen (en heb je het veld verlaten) dan moet je wachten op een doodspel element voordat je het veld weer in mag. Dat is volgens de regels en deed de scheids goed al is het wel bijna het enigste wat hij tijdens deze wedstrijd goed de.

Normaal gesproken mogen spelers weer snel het veld in. Hetwas iets te toevallig dat meneer Janssen dit deed nadat Immers tot drie keertoe weigerde om eruit te gaan.

0
Zondag 26 september 2010 om 13:07 uur

Bert

Haagse Roel schreef:

Hou nou eens op Bert...............Zie je wat er op middenveld loopt nu......daar past jou Ricky echt niet meer tussen........Strik erom en lekker op Cyprus gaan ballen

 

Ik geef toe dat ik blij was dat ie kwam.......maar hij heeft helemaal niets, maar dan ook niets gebracht.

 

Je adoratie voor RvdB begrijp ik totaal niet.....

Adoratie? Ricky is een van de spelers van mijn favoriete club. En ik vindt de kritiek op hem hier wel eens te ver gaan. Ik sta ook achter Bulykin maar ook achter Hese. Ze spelen bij Ado en doen hun best. Tuurlijk ook ik heb wel eens kritiek zeker na een nederlaag. Dan kan ik ook genadeloos zijn.

 

Kijk dat het voor Ricky wellicht en voor Ado wellicht beter is als hij in de winterstop vertrekt zou zo kunnen zijn. Hij krijgt geen speelminuten en op zijn leeftijd moet je vooral veel spelen.

 

Ik moest vanmorgen om 10.30 uur goed in mijn ogen wrijven toen ik bij Ton Jenner was met mijn zoontje voor een training.

Ricky vd Berg stond ook even te kijken. Hij heeft wellicht meer beleving met voetbal dan menigeen hier beweert.  Ook al was hij er hoogstwaarschijnlijk voor andere redenen.

0
Zondag 26 september 2010 om 12:44 uur

JB

Gustav schreef:

IK wil niet zwarttgallig zijn maar kan me nog de reacties hier herinneren van mensen op het aantrekken van Dmitri....zatten die er even naast.

Maar ik moet ook een fout toegeven, ik was helemaal niet blij op eerste hand met het aantrekken van VD Brom, heb altijd een hekel gehad aan Vitesse, zeker toen VD Brom daar nog speelde.... nu ga ik de lachers op me hand krijgen ik hoopte op Petrovic als trainer, maar wat zat ik er naast. Ik denk dat VD Brom de beste trainer is die we sinds tijden hebben gehad, we gaan echt nog wel wedstrijden verliezen, maar zo goed als Den Haag nu speelt heb ik lang misschien nooit gezien. En vrijwel elke aanwinst is ook een aanwinst voor het team...

Inderdaad, ik was 1 van de eersten, zoniet de allereerste, die vraagtekens bij Bulykin zette.

 

Vraagtekens die gebaseerd waren op zijn verleden, met meer incidenten dan doelpunten. En doelpunten alleen maar in de eerste paar wedstrijden bij een club!

 

Laten we niet vergeten:

 

in 5 wedstrijden voor ADO heeft Bulykin nu evenveel doelpunten en assists achter zijn naam staan als in de 3 seizoenen bij Bayer Leverkussen, Anderlecht en Fortuna Dusseldorf bij elkaar opgeteld!

Ook zit hij nu al boven zijn gemiddelde van 5 doelpunten per seizoen over de 6 seizoenen dat hij bij Dynamo Moskou speelde.

 

Overigens heb ik ook ergens aangegeven, dat ik heel blij zou zijn als ik in dit geval ongelijk zou krijgen!

Laten we het nog een wedstrijd of 5 aankijken en dan zal ik, als dit zo doorgaat, met heel veel enthousiasme mijn ongelijk toegeven.

 

Overigens: het valt mij op dat hij op dat Bulykin, net als Rado, tot nu toe ook zonder bal voetbalvernuft aan het elftal toevoegd: wanneer jagen, vrije ruimte creeëren, zien waar (ook verdedigend!) een gat valt en dat opvullen enz.

Hij kan dus ook heel belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de jongere spelers.


(Tot nu toe) dus voor Bulykin!

0
Zondag 26 september 2010 om 12:39 uur

ADODENHAAG

Pff wat ben ik blij dat de wedtsrijd er na 93 minuten opzat... hij had er nog maar eens ingevallen aan de verkeerde kant.

 

Ik vond Janssen dramatisch; floot de wedstrijd kapot en ik vond zowel het 1e als 2e moment een penalty. Het 1e moment leek me duidelijk, bij het 2e moment kreeg hij een klein duwtje, ja tuurlijk, maar een irritant duwtje in zijn rug(Kubik) zodat hij uit evenwicht raakte, we hadden minimaal een pingel mogen krijgen.

 

We hadden ongeveer 70 minuten overwicht en dat hebben we gewoon goed gebruikt door 3 goals te maken.Vorig seizoen was er een tijd dat we 80 minuten overwicht hadden zonder maar één goal te maken.

 

Heracles had een paar goede spelers voorin (everton en vejinovic) die bijna de hele wedstrijd er uit werden gespeeld door respc. Ammi (!) en Rado(ook erg goed). Bulykin is gewoon een uitstekende man in de 16; moet het niet hebben van zijn snelheid maar door zijn fysieke kracht en scherpte zeer belangrijk. Ook Kubik en Verhoek speelden weer een prima wedstrijd.

 

Ff kijken of we volgende week een punt kunnen meesnoepen!!

0
Zondag 26 september 2010 om 12:03 uur

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik weet dat je een middenvelder en een spits niet met elkaar kan vergelijken, maar mijn favoriete speler is toch echt die Rado. Je moet eens op die man letten als hij NIET aan de bal is. Je ziet hem constant om zich heen kijken om een plek te vinden waar hij zich weer vrij kan lopen en de bal te vragen. Dat is echt een wereldvoetballer. Het ziet er zo simpel uit, maar het is o zo moeilijk om constant in beweging te blijven om dat plekkie te vinden.

Rado is transfervrij overgekomen van Larissa, dus van de 'gevarendriehoek' Kubik/Rado/Buly zal hij relatief het makkelijkste vast te leggen zijn.

Ja mee eens. Die Rado voetbalt fantastisch mee zonder bal. Hij stelt zich voortdurend goed op, en verricht een heleboel arbeid. Aan de bal doet hij trouwens z'on beetje alles goed.

 

Er wordt blijkbaar goed geluisterd naar de juiste mensen, anders kan ik dit succes niet verklaren. Ik heb ook echt niet het idee dat dit een incident is, en verwacht dat we ook thuis nu voor heel veel spektakel zullen gaan zorgen. Tuurlijk, we zullen echt nog wel eens flink op de bek gaan, maar de spelers hebben gisteren door dit prima resultaat en puike optreden een enorme boost gekregen.

 

Dus van dat thuiscomplex raken ze nu snel van verlost. De ploeg heeft gisteren aan pure klantenbinding gedaan. Betere reclame dan winnen met puik voetbal kan je niet maken. Ook tegen Excelsior zal het erg druk worden. Dus: meer toeschouwers, meer exposure, meer tv gelden, meer sponsors en meer munten dus. Kan je komend seizoen weer doorselecteren.

 

 

 

0
Zondag 26 september 2010 om 10:38 uur

tjapi01

Gerucht gaat dat ze wel al bezig zijn met Kubik (is dan wel eigendom van Tscheu maar die zijn echt wel blij met een paar ton dus dat lijkt mij wle te doen.) Deze jongen is erg jong en heeft toekomst.

Verder wordt door meerdere mensen (binnen de club) aangegeven dat die rus onbetaalbaar is. (ik zou mijzelf sterkmaken om hem te halen kosten wat het kost maar wie ben ik) Overigens viel het mij op dat die rus gister na de wedstrijd in de spelershome kwam en vervolgens een RedBull bestelde en die gewoon moest afrekenen. (!!!!!Schandalig!!!!).

Rest van de spelers konden overigens gewoon drinken pakken. Ze zullen hem achter de balie wel niet herkend hebben.

Werd ook nog eens een lang zal die leven ingezet voor verhoek.

Dan nog een prijsvraag wie weet wat Leroy Fer bij ons op de tribune deed?

0
Zondag 26 september 2010 om 10:15 uur

Haagse Roel

Frans schreef:

 

Beste Ooievaar !

 

Het is dat mijn alcohol-promilage nogal hoog is anders had ik

de wagen gepakt en Ricky persoonlijk afgeleverd bij Anderlecht...

 

Als Dimitry hem zelf brengt in zijn giga Benz is de zaak binnen een uur beklonken !!!;)

 

Groeten Frans

Hoi Frans, ik verwijs je graag naar mijn eerdere shout over het defintief aantrekken van Buly, Kubik en Rado en het (nogmaals) openbreken van de contracten van Verhoek & Toornstra.

 

Wanneer je V.d Bergh in de winterstop transfervrij laat vertrekken ( vast wel een club uit Cyprus ( Lanarca) die daar intrapt en je Bossie na dit seizoen niet verlengd en Buys de pleiterik maakt moet er toch wat mogelijk zijn. Afgezien van het feit dat goeie prestaties dit seizoen een "zuigende"werking hebben op sponsors.

 

Als je bovengenoemde spelers kwijtraakt ben je weer terug bij af....kosten gaan voor de baten uit.  Jij weet wellicht meer hoe men daar in de bestuurskamer over denkt .........

0
Zondag 26 september 2010 om 01:35 uur

Advertentie

Max

Kees schreef:

Toch heb ik slechtere scheidsrechters gezien. Dat van Immers was achterlijk maar het waren allebei geen pingels. Op eredivisielive zie je bij de tweede goed dat Kubik zelf een duw inzette.

 

Ook op andere bepalende momenten hadden we hem niet tegen. Hij was soms alleen beetje warrig.

Ben ik toch niet me je eens. Bij die eerste ging Kubik misschien iets te opzichting voor de penalty, maar Pasveer was te laat en tikte hem aan. Die tweede ga ik straks nog maar eens terugzien, want volgens mij was dat er 100% een, hij krijgt gewoon een knie in zijn rug als ie wil schieten. Dan krijgen we als compensatie vervolgens een gele kaart een een Heraclesspeler, waarbij ik me nog steeds afvraag wat er nou gebeurde.

 

Volgens mij waren zijn goede beslissingen op een hand te tellen. Die zogenaamde corner nadat Coutinho de bal wegtikt sloeg werkelijk echt alles. Als uit die corner een goal komt kunnen de bloemen uit Almelo richting meneer Janssen.

 

Ook nog zoiets: Nummer 11 van Heracles leunt tegen Bosschaart aan en gaat vervolgens als een stervende zwaan onderuit. Gebeurde werkelijk helemaal niks. Meneer Janssen biedt vervolgens zijn excuses aan dat hij het niet gezien heeft.

 

Ik kan door blijven gaan: ADO Den Haag scoort de gelijkmaker, Janssen is nog sneller dan de Haagse spelers bij Immers om te vertellen dat ie moet opschieten, alsof we voor een puntje spelen. In de tweede helft maant hij een strompelende Overtoon (of wie het ook was) die richting de kant hinkelt, dat hij op moet schieten, terwijl Heracles gvd áchter staat.

 

Niemand op het veld nam die man serieus. Dit is echt een complete aanfluiting. Voor hetzelfde geldt was deze wedstrijd ontaard in een schoppartij.

 

Ik meen het echt als ik zeg dat ik nog nooit zo'n aanfluiting heb gezien. We hebben gewonnen, dus de scheids zou me niks moeten schelen, maar dat de KNVb ons hiermee opscheept...

0
Zondag 26 september 2010 om 01:04 uur

Kees

Die Rado liep trouwens wel alle gaten dicht die Toornstra en Immers lieten vallen. Gevaar is wel dat we drie spelers hebben die vrij bepalend zijn en aan het einde van het seizoen zo de deur uit kunnen wandelen, nl. Kubik, Bulykin en Rado.

0
Zondag 26 september 2010 om 00:08 uur

Nu online

James, kipf, yesyes, Nees, Marcie en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25