Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

Toch maar niet alles terug gelezen vanaf vrijdag.

 

1. Vandaag kon ik (met dank aan Koos R) mijn seizoenkaart afhalen bij de kassa. Het is dus inderdaad goed gekomen. ;-)

 

2. In de tijd bij de kassa, en daarna met een patatje met, mijn ogen uitgekeken:

- vaders met moeders met kinderen die naar het stadion gaan, soms waren de kinderen zo klein dat hun sjaals over de grond sleepten.

- een oma met een opa in een rolstoel die weer naar het voetbal kwamen

- een clubje bejaarde "hooligans" compleet met ADO-sjaals en petjes

- op het parkeerterrein een aantal auto's met moeders met kinderen

- een uur voor de wedstrijd al rijen voor de kassa

- wel 6 agenten te paard, die niets beters te doen hadden dan op een grasveldje buiten het stadion "levend standbeeld" spelen

 

3. In vergelijking met al het goede nieuws voor de club bij 2 me kapot geschaamd voor de buitensporige reacties richting Verhoek.

Natuurlijk een "niet te missen" kans.

Maar wekenlang "Wesley in Oranje" en dan "douchen, douchen" na 1 misser? Misselijkmakend!

Neem een voorbeeld aan de Utrecht supporters.

Hun Oranje-klant van Wolfswinkel aan het werk gezien vandaag? En nee, dat waren geen 3 herhalingen van dezelfde misser!

Ook international Pedersen van Groningen liet een verbluffend staaltje 100% kansen missen zien!

Natuurlijk heeft vd Brom gelijk dat het teambelang altijd voor elk persoonlijk belang moet komen. En dat er meer gescoord had moeten worden.

Overigens stond Bulykin op dat moment buitenspel. Waterman was namelijk van zijn doellijn af.

Al vraag ik me af of die grensrechter dat wel goed gezien zou hebben.

 

4. Zoals ik ook al tegen Roel en Ooievaar zei in het stadion, tot en met de 2-0 heb ik het beste ADO voetbal gezien sinds onze helden namen hadden als Heini Otto, Cor Lems, Remco Boere en Co Adriaanse.

Het lijkt er alleen op dat het goede voetbal nog een te grote fysieke aanslag pleegt op een aantal spelers om het 90 minuten vol te houden.

En dan krijg je het vallen en opstaan in het leerproces waar ook Ooievaar en Kees het al over hebben.

Als Been dit van het huidige Feijenoord zegt, dan is iedereen het er over eens, maar ook bij "ons" ADO is nog veel ruimte voor ervaring bij onze "key-players".

En laten we niet vergeten waar het niveau ligt waar we voorlopig naar OP WEG ZIJN: aanhaken bij de middenmoot.

"Er op en erover" gebeurt alleen in de Tour de France.

0
Zondag 12 september 2010 om 21:54 uur

Filosoof

Kees schreef:

En voor de wedstrijd was het nog zo gezellig. Maar ik sluit me bij je aan dat het een groeiproces met vallen en opstaan is.

 

Ook gaf een andere shouter aan dat we helemaal niet zo bang voor de laatste zeven wedstrijden moeten zijn. Als deze pleog tactisch volwassener is, staat er een leuk en fris voetballend ADO. Op eredivisielive laat Jan van Halst ook een fraaie aanval in de slomo zien met als commentaar dat hij dat al jaren niet meer bij ADO heeft gezien. We komen er wel, alleen is het nu ff zuur.

 

@ Filosoof en Dolle Dries.

 

Ik heb de laatse tien minuten vanaf het beeldscherm onder de tribune en trap bekeken. Geen zin om weer die 500 treden te beklimmen en een beetje te spannend....

Is goed Kees. Mijn conclusie blijft dat we onvoldoende druk uitoefenden. Het kwam, zeker in vergelijking met de wedstrijd tegen PSV, op mij als mat (en een beetje gelaten) over. Het initiatief lag te vaak bij Graafschap. We kunnen het ons niet permitteren om niet 100% te zijn. Wel goed dat er veel kansen zijn gecreeerd. Dat was in vorige seizoenen wel anders! Zoals anderen ook al stelden, jammer dat sommige spelers dan te weinig oog voor de situatie hebben en teveel voor eigen glorie gaan. Zag de, rustige en evenwichtige, reactie van Brom bij Studio Sport. Hij heeft de spelers direct na de wedstrijd ook laten weten dat het om het TEAM gaat. Wat een verademing overigens die Brom! Rust, kalmte, realisme en visie met een gezonde ambitie. Alles zit erin. Nu volharden, ook al leven we bij ADO soms teveel in de waan van de dag. 

0
Zondag 12 september 2010 om 20:42 uur

jajoh

Heb geen zin om alle shouts te lezen, dus misschien is alles al een keer gezegd..

 

Maar FC verhoek heeft hopelijk een hoop geleerd deze wedstrijd. Na de wissel wilde hij ook meten de kleedkamer in duiken, maar vd Brom trok 'm ff aan z'n shirtje de dugout in. Kijk, daar houd ik wel van! Meneer moet weer even herrinerd worden dat het om Den Haag als team gaat! Buylikin die om een wissel vraagt na een uur vind ik ook geen best teken. Misschien een lichte blessure, maar als het een conditioneel iets is, laat 'm dan maar de komende 5 dagen 30x om het zuiderpark heen hardlopen.

 

Wat ik vd Brom wel "aanreken" zijn de tactische aspecten. De twee, al dan niet gedwongen, wissels waren een signaal voor de spelers om weer eens lekker ouderwets naar achter te leunen ipv en kort op te zitten en van de goal af te spelen. Ik hoop niet dat vd Brom dit zo heeft bedacht, want iedereen weet dan Den Haag dat nooit heeft gekund en ook nooit zal kunnen. De problemen over je afroepen heet dat.

 

En dan Coutinho.... redelijke keeper maar nu toch weer door de mand gevallen. Bij hoge ballen is het een drama en zijn besluiteloosheid kost ons punten. De 1e goal van de graafschap had ie gewoon moeten blijven staan, maar hij besloot na eerst ff na te denken om toch uit te komen en lekker het goal vrij te maken. Hopelijk is die duitse keeper wat, want niemand kan nu meer ontkennen dat we een keeprsprobleem hebben!

 

Nu hopen op 3 punten bij W2 en 3 bij de wedstrijd erna en dan alsnog de 7 punten halen die "we" berekend hadden.

 

nu maar ff uithuilen en toeleven naar W2

0
Zondag 12 september 2010 om 17:19 uur

warmado

Haagse Roel schreef:

Ron, afgezien van z'n aankoopbeleid, straalt hij een visie en rust uir die ik de afgelopen jaren zo gemist hebt en nog belangrijker,,hij brengt voetbal terug in de ploeg, zoals hij ook aangeeft is het een kwestie van herhalen en herhalen tot het doordringt bij die gastuh.

 

Dat oppurtinische hotse knotse voetbal waar je uiteindelijk iedere keer de bietebrug mee opging lijkt nu voorbij........zoals Brom zegt : nadenken is een belangrijk onderdeel van het spelletje..........

Morge,

 

Helemaal mee eens, al hebben sommige mensen moeite om te accepteren dat we eindelijk is met de stroom meegaan en er niet tegenin lopen te ploeteren. Zie ook de disscusies soms hier over een enkele speler,  niemand is groter dan de club en het gaat nu over den haag en niet over individuen.

Ben ook zeker van mening dat v/dBrom een topcoach gaat worden hij heeft visie, rust en maakt spelers beter. En kijk waar hij ons al gebracht heeft in die korte periode van 3 maanden.

Dan kon Wetzel en zijn kornuiten niet in 2 jaar voor elkaar krijgen.

Jongens laten we ervan genieten en er alvast maar aan wennen dat we de aankomende maanden met een opgeheven hoofd op maandag naar ons werk gaan.

 

Wens iedereen een geweldige middag toe en dat wij om half vijf weer 3 punten op onze rekening kunnen bijboeken.

0
Zondag 12 september 2010 om 08:25 uur

Ron001

Haagse Roel schreef:

Net ff Vakkie W met Brom gekeken.............Wij hebben een toekomstig top coach binnengehaald !!!!

http://www.transfermarkt.de/de/nico-pellatz/profil/spieler_16918.html

 

Ik denk inderdaad dat v/d Brom goed bezig is!!

Die keeper is jong en heeft enige ervaring (In de keuken kunnen kijken en af en toe een wedstrijdje gepakt) als ik het een beetje heb kunnen vinden!! En is gebrand om nu door te breken!!

Bij ons zou het kunnen lukken omdat de duitse leage wel iets anders is dan de nederlandse! Ik denk dat de prijs W2 te gortig was..

Heb een goed gevoel bij de tot nu toe nieuwe spelers, die midde velder heb ik maar 15 minuten gezien en kan daar weinig over zeggen.

Op naar morgen ...... KNALLEN MET DIE BALLEN>>>>>>

0
Zondag 12 september 2010 om 00:58 uur

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Draag die jongens van de HCF een warm hart toe, maar dan hoef ik het echt niet met ze eens te zijn in dit geval. En ook daar brokkelt zijn steun af.

 

Als hij zou gaan presteren dan is hij wat mij betreft van harte welkom. Maar de kans schat ik hoger in dat we volgende week met z'n allen op de schaats staan., wegens een zeer vroege vorstperiode.

 

Geloof me. Die jongen leeft niet als een prof, en dat blijkt. 

Kritiek mag altijd maar er zitten er hier een paar die praten alsof ricky voor 020 uitkom maar wel stiekem juichen als ie straks de winnende scoor;)) Wij zijn fc den haag die steunen spelers in voor en tegenspoed tenminste dat heb ik altijd op midden noord geleerd nogmaals kritiek ok maar sommige klinken mij wel erg onhaags

0
Zaterdag 11 september 2010 om 09:22 uur

Advertentie

Jensen

Berg voor 4 wedstrijden aan de kant.

Had die scheids goed opgelet, moet hij gewoon, dan had dat voor ons een stuk gescheeld tijdens de wedstrijd.

Ik krijg steeds meer het gevoel dat alleen naar onze spelers goed wordt "gekeken".

0
Vrijdag 10 september 2010 om 13:38 uur

Ooievaar

ADO500 schreef:

Wat een heerlijke discussies hier op het forum. Welke speler is nu de beste op een positie. Achterin en op het middenveld is er gewoon veel concurrentie en heeft de trainer mogelijkheden zat. In de breedte is ADO er dit seizoen echt op vooruit gegaan en dat kan in de loop van het seizoen wel eens heel belangrijk worden.

 

Voorin is de directe concurrentie wat minder maar zit er wel een hoop talent achter in het tweede en bij de jeugd.

 

Er wordt in het voetballen weleens gekscherend gezegd dat een team zo sterk is als de bezetting op de bank. Nu dat heeft ADO op dit moment prima op orde.

Gaat prima zo. Het doel moet zijn om dit jaar eerder veilig te spelen en dan doorselecteren. Dus waar we nu staan daar teken ik voor aan het einde van de rit. Heel belangrijk is dat er rust is in de tent. Geen rare verhalen in de pers van td's, directeuren danwel lekkende spelers.

 

Het 2e doet het uitstekend, die staan ook op de deur te kloppen. Schijnt dat Donny van der Dussen ook een groot talent is, dus dat komt ook wel goed.

 

En als Kyocera ook nog het shirt gaat sponsoren komend seizoen dan geeft dat weer een positieve draai de goede richting op. Riching middenmoot.

 

Maar vooralsnog: de mouwen opstropen tegen De Graafschap, dus niet onderschatten. Dan komt het dik voor mekaar. 

 

0
Vrijdag 10 september 2010 om 11:56 uur

ahj215

Willem II is de voorbereiding op het seizoen begonnen. Coach Gert Heerkes heeft naast keeper Ronald Graafland nog drie spelers die op stage zijn in Tilburg.

Graafland mag proberen te bewijzen een adequate vervanger van de naar Hertha BSC vertrokken Maikel Aerts te zijn. Ook de goalie Nico Pellatz krijgt die kans. De Duitse goalie stond eerder onder contract bij Hertha BSC en Werder Bremen, maar kwam daar niet verder dan het tweede elftal. Afgelopen seizoen keepte hij vier wedstrijden bij het Cypriotische Apollon Limassol.

0
Dinsdag 7 september 2010 om 08:45 uur

Kees

Vincent schreef:

morgen is je vakantie toch ook voorbij? of heb je NOG een week?

 

 

Ik heb er drie-en halve week van gemaakt dus al een paar dagen gewerkt. Wel scherp van je. Vanwege het fantastische weer tijdens mijn vakantie toch maar een weekje Spanje in oktober geboekt. Mis ik verdorie wel Excelsior thuis.

 

Overigens is het voor ons, zoals jij ook al beweerde, helemaal niet gunstig dat Willem 2 Demouge heeft verkocht. Vier spelers erbij waaronder Rigters. En dat is toch echt geen verkeerde.

 

Overigens was het donderdag jl. erg leuk bij de dames. Ff een uurke bijgesproken met Leidschebnveen. het voetbal was ook goed verzorgd de eerste helft.

0
Zondag 5 september 2010 om 18:08 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Ano-Niem en 111 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25