Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Fransje

Don schreef:

?

 

Je moet het gemiddelde van een seizoen bekijken, niet van 1 wedstrijd. PSV in t forepark was in een vakantieperiode met kloteweer, ook dat telt mee.

 

Al had het nieuwe stadion op het plein gestaan, omdat de tribunes niet al te hoog zijn en je nu 2 (kleinere) 'fanatieke' vakken hebt zal de sfeer nooit kunnen concurreren tegen die bak die middennoord heette.

 

Om de sfeer enigszins terug te krijgen is er maar 1 ding mogelijk, vak g richting de hoek en middennoord ook meer richting diezelfde hoek. Alleen dan krijg je een blok van een man of 3000 die weer massaal tekeer kan gaan. 

 

Een andere oplossing is er helaas niet.

Geen sfeer (middennoord) + geen sfeer (vak G) = nog altijd geen sfeer. Is een mentaliteitskwestie, is er bij ons niet (is niet stoer) dus vergeet het maar gewoon, we hebben teveel supporters die zich met het falen van onze eigen spelers bezig houden dan ze aan te moedigen en/of sfeer te creeren.

 

Is niet anders, hoort allemaal bij de veranderingen die ons naar europees voetbal moet leiden.

0
Dinsdag 21 september 2010 om 07:17 uur

ADO supporter Leidschenveen

Bij Elfvoetbal staat ook Rado in het elftal van de week en staat Verhoek nummer 2 op basis van alle eredivisie spelers.

 

 

http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/111875_top-elf-koning-assist-nadert-suarez

0
Maandag 20 september 2010 om 20:08 uur

Jensen

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Rechtszaak Coutinho dinsdag
Doelman Gino Coutinho moet dinsdag voor de rechter in Lelystad verschijnen. Dat zegt een betrouwbare bron.
Lees het nieuwsbericht

Dat wordt het debuut van unsere Nico zou ik zeggen.

Coutinho kan zich die dag niet normaal met de andere spelers voorbereiden.

0
Maandag 20 september 2010 om 17:33 uur

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kubik scoort dankzij tekening
Frantisek Kubik wist in de wedstrijd tegen Willem II na de rust twee keer het net te vinden. Beide doelpunten van de linksbuiten van ADO Den Haag waren te danken aan een tekening met uitleg.
Lees het nieuwsbericht

Wat ik begrepen heb waren het de spelers die de tekening hebben gemaakt en uitgelegd.

0
Zondag 19 september 2010 om 16:30 uur

Ronaldo

Het hele simpele feit ligt gewoon aan vorig seizoen. Slecht voetbal, bestuur tsja, spelers die weg wilden noem het maar op. Onderling elkaar gek maken om je sc op te zeggen.

 

Het ligt gewoon niet meer aan de club, je kan tegenwoordig pinnen bij de kassa, de bus staat vaak bij groet evenementen in de stad. Wat wil je nog meer. En daarnaast natuurlijk het belangrijkste, er staat een elftal volgens de normen van de stad Den Haag, aanvallend en strijdvaardig is.

 

Was mijn praatje, vorige jaar bij PSV, met Paul Beyersbergen (slechte service bij aanschaf sc) toch niet voor niets. 

0
Zondag 19 september 2010 om 11:43 uur

ADO supporter Leidschenveen

Van den Brom: ,,Vier goals uit, zegt veel over ADO op dit moment”
19 September 2010 om 07:42
John van den Brom had na afloop redenen om breeduit te lachen. ADO Den Haag was er eindelijk een keer in geslaagd Willem II in eigen huis de volle buit afhandig te maken. De Hagenaars slaan gelijk een gat van acht punten. Haaglandenvoetbal.nl blikt na afloop terug met de trainer.

 

Tekst: Rob Blankenstein
Foto's: Philip Bras

John, vrijdag ba de training werd gesproken over het feit, dat Wiilem II een keer de punten moest pakken, gelukkig heeft ADO daar niet aan meegewerkt!
,,Ja, dat was ook mijn antwoord natuurlijk. Morgen nog niet, want toen was het vrijdag en nu is het na de wedstrijd en dan sta je hier opgelucht met een 4-2 overwinning. Nogmaals als je een uitwedstrijd speelt en je bent in staat om vier goals te maken, dan zegt dat heel veel denk ik over ADO Den Haag op dit moment.”
Wat vond je de moeilijkste fase in de wedstrijd?
,,Het begin, want we kwamen ook terecht op achterstand doordat de communicatie bij ons tussen Ramon (Leeuwen – red.)en Chris (Kum – red.) niet goed was, waarbij ze beiden naar de bal toegingen, terwijl als ze duidelijk naar elkaar roepen, de één de bal weg kan koppen en nu liepen ze elkaar in de weg. Die bal viel goed voor de voeten van Rigters en die schiet hem echt goed in. Het eerste kwartier hebben we moeite gehad met het enthousiasme van Willem II, dat natuurlijk geholpen werd door die snelle goal. Daarna was het een moeilijke fase rond de 2-2, terwijl we goed uit de kleedkamer kwamen met die 2-1. Maar daarna werd het natuurlijk weer veel te snel gelijk en dan zeg je in de rust nog dat er een moment gaat komen dat je op een 2-1 voorsprong komt en zorg er dan voor, dat je weer niet snel tegen een tegendoelpunt aanloopt. Misschien verzoek je dan de goden in dat opzicht, maar dat moet wel beter, want het gebeurt natuurlijk niet voor het eerst dit seizoen. Willem II was in die fase ook beter en dan hebben we geluk met die bal op onze lat en Gino (Coutinho - red.) pakt een paar goede ballen, dat mogen we ook niet vergeten. Toen zei ik nog op de bank, we moeten weer controle krijgen over de wedstrijd en toen brak het Haags kwartiertje aan. In die fase hebben we optimaal gebruik gemaakt van onze mogelijkheden en van de ruimte die we kregen. De 2-3 kwam natuurlijk op een geweldig moment zo’n tien minuten voor tijd en dan maakt Dmitri (Bulykin - red.) ook nog eens de 2-4 en toen wisten we dat die wedstrijd in de knip zat.”

Die voorzetten van Wesley Verhoek blijven levensgevaarlijk!
,,Wesley is een fenomeen in dat opzicht en als je ziet hoe hij die bal, waaruit Frantisek (Kubik - red.) de 1-2 scoort, nog voor krijgt, dat is echt ongelofelijk, want hij stond in het cirkeltje bij de cornervlag. Hij heeft op dat moment ook nog last van die cornervlag en de verdediger en hij brengt de bal toch nog op zo’n manier voor, waar dan die goal uit valt. Ook bij die 2-3 legt hij de bal weer neer op zo’n manier, dat is echt klasse. Vorige week speelde hij een wat mindere wedstrijd, maar vandaag liet hij zien dat hij er weer is.”

Wat moet er in jouw ogen gewoon beter?
,,Je moet altijd kritisch zijn en het is altijd gemakkelijk kritisch te zijn na een overwinning naar spelers toe, omdat ze er dan veel meer open voor staan. Voor mij is het ook heel gemakkelijk omdat dan te benutten, maar hetgeen wat ik net ook zei, is bijvoorbeeld in het eerste kwartier van de wedstrijd, waarin we ontzag toonden voor de tegenstander en we kwamen toen niet in ons spel en ook niet aan onze eigen ideeën van voetballen toe. Het tweede punt is natuurlijk de situatie wat ik net al aanhaalde, als we op voorsprong komen, we dan weer te snel die gelijkmaker om onze oren krijgen.”

Dat heeft toch ook te maken met een stuk organisatie. Bij die 2-2 staat Levchenko vogelvrij om in te koppen?
,,Dat klopt, maar net als bij die 1-0 was er ook bij die 2-2 sprake van miscommunicatie, want Ramon komt naar binnen, terwijl hij volgens mij gewoon bij zijn man had moeten blijven staan. Chris had al een man, dus Ramon had daar in principe niet zoveel te zoeken en Levchenko kopt die bal perfect in, maar hij mag inderdaad niet zo vrij staan op dat gedeelte van het veld.”

Frantisek Kubik was na de rust ook aardig op dreef, toch?
,,Dat klopt, maar voor de rust zeker niet, want toen vonden we hem helemaal niet goed en het probleem met Frantisek is, dat wij heel moeilijk met hem kunnen communiceren. Dat is echt met boekjes erbij en hij heeft driemaal in de week Nederlandse les en hij begint het wel een beetje te begrijpen, maar tijdens een wedstrijd is het heel lastig en gaat het te snel voor hem om alles gelijk te begrijpen. Maar aan de andere kant, met heel veel hulp moet het beter gaan en dan is het ook heel grappig om bijvoorbeeld in de rust te zien dat de spelers met een boekje van Bob (Kootwijk - red.) zitten om aan te geven 'je moet dit of je moet dat'. Als hij dan scoort door zijn kwaliteiten, dan is dat positief om te zien. De communicatie moet beter dat is duidelijk, maar het is voor mij als trainer goed om te zien dat iedereen met hem bezig is en als hij zo door blijft gaan, dan mogen we wat mij betreft elke dag met zo’n boekje zitten.”

Al met al een nuttige avond plus het gegeven dat je nu acht punten los staat van Willem II!

,,Dat aspect hebben we voor de wedstrijd ook aangegeven aan de jongens, dat we dik afstand konden nemen van Willem II en er zijn heel veel ploegen die in het rechterrijtje kunnen spelen en uiteindelijk ook moeten gaan spelen en als je nu kijkt en je zet Willem II op acht punten, dan denk ik dat we heel goede zaken hebben gedaan.”



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Zondag 19 september 2010 om 09:30 uur

Kees

marcellino schreef:

mijn vriendin is het nichtje van ricky.

Ik ben niet pro ricky.

Maar kom wel voor hem op als er echt belagelijk over hem gepraat word.

 

dat ricky nu de hoon over zich heen krijgt heeft hij aan zich zelf te danken prive en zakelijk gescheiden houden je word er fors voor betaald.

 

Neemt niet weg dat ik bepaalde shouts heb gehoord hier dat bepaalde spelers af worden gebrand na slecht spelen en dat rick nog steeds kredits krijgt en ze dat niet begrijpen,ik begrijp dat ten dele wel omdat heel veel hagenesen zich associeren met hem.

 

dit zelfde gebeurd met kum als voetballer een drama maar toch houdt iedereen hem het hand boven zijn hoofd

Ricky in oranje :P. Je weet dat ik een fan ben en blijf van Ricky. Wat ie prive uithaalt is niet mijn zaak. We hebben een middenveld met veel blessuregevoelige spelers. Ricky krijgt echt zijn kans en nog wel en kan nog steeds van waarde zijn.

 

Maar het middenveld wat er nu staat is volkomen in balans. Buijs naar de rechtsback plaats, Bosschaart op links en Derijck/Kum in het centrum.

Voordeel van Kum is zijn snelheid om Derijck te corrigeren, rugdekking voor Bosschaart te geven. Alleen de opbouw van Kum is zwak tot zeer zwak. Vaak laat de tegenstander hem ook aan de bal(zoals vroeger bij Horvath).

0
Zaterdag 18 september 2010 om 23:45 uur

marcellino

Ricky schreef:

Oh ja weet het al weer....

 

Jij bent pro Ricky toch??

 

Ik normaal gesproken ook, maar nu ff niet.....

mijn vriendin is het nichtje van ricky.

Ik ben niet pro ricky.

Maar kom wel voor hem op als er echt belagelijk over hem gepraat word.

 

dat ricky nu de hoon over zich heen krijgt heeft hij aan zich zelf te danken prive en zakelijk gescheiden houden je word er fors voor betaald.

 

Neemt niet weg dat ik bepaalde shouts heb gehoord hier dat bepaalde spelers af worden gebrand na slecht spelen en dat rick nog steeds kredits krijgt en ze dat niet begrijpen,ik begrijp dat ten dele wel omdat heel veel hagenesen zich associeren met hem.

 

dit zelfde gebeurd met kum als voetballer een drama maar toch houdt iedereen hem het hand boven zijn hoofd

0
Zaterdag 18 september 2010 om 23:40 uur

Advertentie

Ooievaar

ADODENHAAG schreef:

Eindelijk. Rado of ranko of kum, maar Bosschaart eruit.. maakt veel blunders, slechte passes, behoorlijk traag.. Ik hoop dat hij 2e keus wordt in de centrale verdediging. Bovendien, als Willem II morgen met 1 spits speelt, kan je ook gewoon 3-4-3 spelen met 1 middenvelder dicht op de verdediging, en dan nog een controlerende middenvelder..

Bosschaart zou ik alleen opstellen als het echt niet anders kan. Vind het z'on slome duikelaar. Blij dat Ranco er weeer aankomt, en hopelijk is Piqué volgende week weer van de partij.

 

Zal vanavond verre van makkelijk worden daar in Tilburg. Als de spelers gaan denken oh: Willem II vijf gespeeld nul, dan gaan we daar gewoon de bietenbrug op. We hebben best een aardige selectie maar er zal toch echt hard gewerkt dienen te worden. 

 

En als je hem niet kunt winnen, dan dien je er in elk geval voor te zorgen dat je hem niet verliest. Klinkt simpel, maar de praktijk is weerbarstiger. Achterin zit het -nog - niet goed. Dus ik ben er absoluut niet gerust op.

0
Zaterdag 18 september 2010 om 11:09 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Zover ik kan nagaan heeft Mitchel Pique afgelopen maandag niet meegedaan tegen NEC 2. Vd Brom zal toch ook wel gezien hebben dat Loekie abslouut niet in het centrum uit de voeten kan.

Toen hij in de tweede helft centraal achterin moest spelen tegen de Graafschap, heeft hij geen kopduel gewonnen.

 

Wat zou het toch mooi zijn als Kum weer centraal achterin staat met Derijck en Mitchel Pique links back.

Pique is er al zolang uit, waarbij ik hoop dat ALS hij nog eens terugkomt dat hij zijn niveau van zijn 1e seizoen bij ons in de ere weer haalt. Tuurlijk maakt iedere speler wel eens een foutje, maar Ik vond Pique echt een goeie speler! Wat Leeuwin betreft, wil ik toch liever maar dat Buijs snel op zijn plek terug is. Overigens heb ik nooit begrepen waarom Kum destijds (onder Atteveld begon de ellende) naar links is gezet. Afgelopen zondag kreeg hij voor de zoveelste keer geen poot aan de grond tegen een tegenstander, nu was het weer die Bargas. Kum kan inderdaad gewoon veel beter naast Dereick in het centrum gezet worden.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik sinds lange tijd weer geniet van het aanvalsspel van ADO, dat moet ik de nieuwe trainer echt nageven. Toch lopen ploegen soms kinderlijk eenvoudig door onze defensie heen en worden we daar weer ondersteboven gespeeld. Dan denk ik juist weer aan Rancovic, en vraag me af hoe het met hem gaat. Pique, Rankovic en Buijs zijn spelers die ik liever vandaag terug zie dan morgen.  

0
Vrijdag 17 september 2010 om 23:29 uur

Nu online

Edje, wiegah070, fcdh-denhaag, Kees, Jap, Law, KickOff en 119 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24