Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jacco

michel schreef:

Feyenoord contracteert belofte Toorenburg (16)
De zestienjarige Jordy Toorenburg heeft vrijdag zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De spits is nu tot de zomer van 2013 aan de Rotterdammers verbonden.


"De laatste jaren zijn bij Feyenoord veel jonge talenten doorgebroken", reageert de jeugdinternational op de website van Feyenoord, daarbij Luc Castaignos en Jerson Cabral als voorbeeld nemend. "Ik hoop dat mij dat ook gaat lukken."

Toorenburg maakte afgelopen zomer de overstap van ADO Den Haag en speelt bij Feyenoord/Excelsior onder 19. Technisch directeur Leo Beenhakker is blij met het vastleggen van het talent. "De club heeft er alle vertrouwen in dat dit talent met de steun van thuis en de mensen op Varkenoord een grote ontwikkeling door kan maken. Bij Feyenoord staat de deur voor jonge talenten wijd open", aldus Don Leo.

Hoofd Jeugdopleiding Stanley Brard roemt het potentieel van de Hagenees. "Jordy is een echte spits. Daar hebben we er niet veel van", zegt hij. "Hij is een jongen met veel potentie. Wij hebben er veel vertrouwen in dat hij het uiteindelijk gaat halen. Deze jongen beschikt niet alleen over veel talent, maar heeft ook nog eens de juiste mentaliteit."

Ach een troost, tegen de tijd dat die jongen klaar is voor het eerste (vermoed over 2 jaar) dan is de situatie inmiddels zo dat spelers liever van Feyenoord naar Den Haag komen dan andersom!  

0
Vrijdag 3 september 2010 om 17:27 uur

ADO supporter Leidschenveen

Blog op website van Radio West.........

 

Een groen-gele droom (weblog)


DEN HAAG - Ik woon in het centrum van Den Haag. Dan hoor je wel eens wat. Aangezien ik een groot sportliefhebber ben, gaan veel van de verhalen die ik hoor over sport.

Door: Martijn Katsman

En omdat voetbal de populairste sport in Nederland is gaat het meestal over ADO Den Haag. Die verhalen waren de afgelopen jaren niet bijster positief. Logisch, want veel positiefs viel er niet over Den Haag te melden. Ook bij Omroep West was positiviteit soms ver te zoeken. Voor het begin van dit seizoen was dat niet veel anders. Huisanalist Martin van Vianen kwam met de volgende opmerking: ‘De selectie is redelijk intact gebleven en vorig jaar was die niet erg goed.’ Ook over aanwinsten Kubik en Bulykin was hij sceptisch.

Dat was vier weken geleden. Als ik nu de gang naar het café of Omroep West maak (bijna hetzelfde trouwens) zijn de verhalen een stuk positiever. Nu laten wij sportliefhebbers ons altijd veel te veel leiden door resultaten. De resultaten van ADO zijn op dit moment goed, maar niet briljant. Vier punten uit vier wedstrijden is niet om van te gaan zweven. Het spel, ook belangrijk, is daarentegen goed te noemen. De versterkingen zijn dit keer daadwerkelijk versterkingen en jongens als Verhoek en Toornstra zijn dragende spelers geworden. Nog mooier voor de Haagse ploeg is dat deze laatste twee niet zijn weggekocht tijdens de transferperiode. Nu blijven ze in ieder geval tot de winterstop voor ADO Den Haag spelen.

Blij

Afgelopen zondag werd je gewoon blij van ADO Den Haag. Zo spelen tegen PSV, voor velen titelkandidaat nummer één, dik verdiend een punt pakken, terwijl je twee keer op achterstand bent gekomen. Het is gewoon knap. Met het vertrouwen zit het wel goed. Van den Brom heeft een elftal neergezet dat aanvallend wil en vooral kan spelen. Nu maar hopen dat het goed blijft gaan. Komend weekend is er in verband met de interland van het Nederlands elftal geen competitievoetbal. ADO heeft dus twee weken de tijd om na te denken hoe goed het gaat. Daarna komt De Graafschap op bezoek. Je zou zeggen, drie punten. Laten we er gewoon even van genieten. Dit seizoen zal het eindelijk goed gaan met ADO. Ze zijn al zeven wedstrijden voor het einde van de competitie veilig en zijn zowaar in de race voor de play-offs voor Europees voetbal. Oude tijden herleven. Toornstra en Verhoek zijn over twintig jaar legendes. Dromen mag toch wel een keer? Ik ben benieuwd over welk onderwerp we nu in de kroeg of op het werk moeten gaan klagen.

» Weblog Martijn Katsman
 

0
Vrijdag 3 september 2010 om 15:28 uur

ADO supporter Leidschenveen

In België is het onderzoek naar het omkoopschandaal rond de gokchinees Zheyen Ye afgerond door het parket. Enkele voormalige spelers van Lierse SK komen er weinig genadig vanaf. Onder hen huidig Roda JC-speler Laurent Delorge (ex-Ajax en ADO Den Haag).

Volgens de Belgische krant La Dernière Heure is gebleken dat de negentien vervalste voetbalwedstrijden, waarvan achttien in de eerste klasse, in totaal 826.500 euro bezorgd hebben aan spelers die bereid waren niet voluit te gaan. Grootverdiener in het bewuste seizoen 2004/'05 was Laurent Fasotte met 140.500 euro. Na hem volgen zijn voormalige ploeggenoten bij Lierse SK, Delorge en Yves van der Straeten. Dat duo stak volgens de Belgische krant 120.500 euro in de zak.

Uit het onderzoek van het parket zou nog blijken dat de spelers steeds inhaliger werden. "In november 2004 liet een speler als Delorge zich omkopen voor 5.000 euro. In december was dat 12.000 euro. Vanaf april 2005 gingen de bedragen naar 100.000 (twee keer voorgesteld aan Alexandre Teklak van Excelsior Moeskroen) en zelfs 200.000 euro (voorgesteld aan Laurent Wuilliot van FC Brussels)", aldus de krant, die toevoegt dat beide spelers die bedragen weigerden.

Filippo Gaone, de voorzitter van La Louvière, zou in 2004 en 2005 1,117 miljoen euro van de club verduisterd hebben ten voordele van zijn vijf ondernemingen. Hij zou ook transfergeld verduisterd hebben.

 

bron: Elfvoetbal
 

0
Vrijdag 3 september 2010 om 13:31 uur

morley

Aad schreef:

Hè ja. We hebben de transferzenuwen gehad. Laten we nu weer lekker verdergaan met het afkraken van onze spelers.

En echte hagenees moet nu eenmaal wat te k..k..n hebben.

is helemaal niet mijn bedoeling om spelers af te kraken. vind kubik zelfs een talentvolle speler van wie ze wat mij betreft zijn contract mogen openbreken en verlengen.

 

vind hem alleen tot nu toe minder goed spelen dan de meerderheid hier kennelijk vindt. tegen psv vond ik hem zelfs dramatisch slecht. daarom verbaast me de hoge waardering nogal.

0
Donderdag 2 september 2010 om 09:37 uur

ADO supporter Leidschenveen

ahj215 schreef:

Goodevening, op de site van VI, kun je stemmen op het elftal vande maand. Voor ADO zijn Immers en Verhoek geselecteerd.

 

Dus allemaal ff stemmen!!

 

www.vi.nl

Kan je hem niet meer invullen ? Bij mij is het veld met de spelers wit.

0
Woensdag 1 september 2010 om 20:21 uur

Aad

morley schreef:

kan iemand me uitleggen hoe kubik op deze site zo'n hoge waardering heeft gekregen voor de wedstrijd tegen psv??

 

hij heeft een (erg belangrijke!) goal gemaakt en één keer liep hij zich goed vrij waardoor hij alleen voor de keeper een geweldige voorzet van verhoek kon inkoppen (helaas kopte hij die bal richting hoekvlag...) maar verder heeft hij volgens mij praktisch niets goeds gedaan. hij liep zich continu vast op manolev!

 

is dit nou een vorm van 'scorebord-waardering'?  :-P

Hè ja. We hebben de transferzenuwen gehad. Laten we nu weer lekker verdergaan met het afkraken van onze spelers.

En echte hagenees moet nu eenmaal wat te k..k..n hebben.

0
Woensdag 1 september 2010 om 18:09 uur

<FCDH>

Is toch vaag deadline om spelers te halen is verlopen maar ado gaat toch nog kijken naar extra keeper????? hoe kan dat nouals de deadline is verlopen???

0
Woensdag 1 september 2010 om 10:18 uur

Advertentie

MTB

Bram Castro (Hasselt, 30 september 1982) is een Belgische doelman die sinds het seizoen 2010/2011 clubloos is. Momenteel houdt hij zijn conditie op peil bij PSV Eindhoven.

Bram Castro werd geboren in de Belgisch Limburgse hoofdstad Hasselt. Tijdens zijn achtste levensjaar sloot Castro zich aan bij het Belgische Kortessem VV. Een jaar later, toen hij negen jaar oud was, vertrok hij naar Club Luik. Hij speelde drie jaar lang voor deze club, wanneer hij naar KSK Tongeren vertrekt. In 1998 kwam Castro terecht bij RC Genk. Castro kwam niet veel aan spelen toe, en vertrok daarom in 2002 naar Sint-Truidense VV. In zijn derde jaar bij de club uit Sint Truiden wordt Castro eerste keeper. Hierdoor komt hij in de aandacht te staan van het Nederlandse Roda JC. In zijn eerste jaar komt hij niet aan spelen toe, maar in het tweede jaar speelt hij vijftien wedstrijden. Hij passeert doelman Vladan Kujovic in de pikorde en wordt eerste doelman. In het seizoen daarop is hij, na het vertrek van Kujovic, de onbetwiste eerste doelman. Hij mist maar één duel. Door griep mocht de Pool Przemysław Tytoń zijn debuut maken in de Eredivisie.

Wellicht is Castro bij veel mensen bekend om zijn ruzie met Roda-verdediger Pa-Modou Kah. Op 4 november 2007 kregen de twee onenigheid na een doelpunt van Ajacied Luis Suárez.

Op 30 oktober 2007, in de bekerwedstrijd tussen Roda JC en De Graafschap, maakte Castro het eerste doelpunt uit zijn carrière. Toen de ploeg uit Kerkrade in de 94ste minuut een hoekschop kreeg, liep Castro naar het 16 meter-gebied van De Graafschap, om met een sublieme intikker de stand gelijk te trekken, en daarmee een verlenging af te dwingen. In die verlenging wist aanvoerder Marcel Meeuwis een strafschop te benutten, waardoor de Limburgers verder mocht bekeren. Castro werd op de schouders van enkele spelers naar het publiek gedragen en werd door de fans De spits van RJC genoemd.

Nauwelijks vijf maanden later, op 16 maart 2008, wist Castro dit trucje bijna te herhalen, nadat hij bij een hoekschop in de laatste minuut mee naar voren kwam. In een rommelige situatie kwam de bal voor de voeten van de doelman, maar zijn schot werd gekraakt door het onderbeen van teamgenoot Marcel Meeuwis. Daarna schoot Meeuwis de bal er wél in.

Castro is na het seizoen 2009/2010 vertrokken bij Roda JC.

wiki

0
Woensdag 1 september 2010 om 07:52 uur

ADODENHAAG

Vincent schreef:

boeiend..

 

hebben we het 45 minuten geleden (en xx shouts) al over gehad..

Ik zag jou onzin uitkramen dat het jou een goede lijkt.(halilovic) Deze jongen is onbekend in de voetbalindustrie en je hebt het waarschijnlijk over een 31 jarige naamgenoot. Je zag ook dat ik ff iets over die spelers er bij zette, ik was wel benieuwd wat voor speler het was.

0
Woensdag 1 september 2010 om 00:44 uur

JB

Het is niet te hopen dat het bericht van Frans zo lang op zich laat wachten omdat er nog allemaal formulieren klem zitten in de fax, sponsored by Kyocera. :P

 

Tenzij het natuurlijk overschrijvingsformulieren voor vertrekkende spelers zijn, die daardoor te laat bij de KNVB aankomen.

Dan kan je pas echt spreken over een solution, sponsored by Kyocera. ;)

0
Woensdag 1 september 2010 om 00:33 uur

Nu online

Aad, Ano-Niem, vakkiel, FC Jeff, wijstaanboven en 91 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25