Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

g schreef:

Ik merk het verschil wel -maar ik zeg dat we daar als supporters zef verantwoordelijk voor zijn. Wij zijn in het stadion, wij zijn dus de mensen die de sfeer moeten maken. Al zitten er maar 5 man in het stadion, dan wil dat nog niet zeggen dat je jezelf niet moet laten horen. En het bakkie galmt beter dan het Zuiderpark -dus alleen al wat dat betreft is het een beter stadion.

Ik probeer mezelf te laten horen Maar ga gewoon maar bij Koos staan de rest van het seizoen. Als het mag tenminste.

 Erder me dood aan die gasten die niks zeggen.

 

Sille willie stadion kan je het zo langzamerhand gaan noemen zelfs die kids zongen geen ADO ADO!! terwijl de spelers wel speelden als echte krijgers.

0
Zondag 29 november 2009 om 21:15 uur

supporter-noord

g schreef:

Als er een nieuw stadion in het Zuiderpark had gestaan, hadden we nu nog steeds voor hooguit 6000 man gespeeld. Er konden 9000 man in het Zuiderpark, en die zaten er zelfs bij topwedstrijden niet. En dat was niet alleen omdat Oost nooit vol KON zitten.

9000 ??? hahaha, toen ik daar ging waren er nog bijna 30.000.

ach ja, die goeie ouwe tijd. Toen zag je nog goeie spelers en goed voetbal.

0
Zondag 29 november 2009 om 20:49 uur

<FCDH>

Been 'bang' voor Atteveld Foto: Matty van Wijnbergen DEN HAAG - Trainer Mario Been van Feyenoord was zondagmiddag na de zege bij ADO Den Haag (0-2) in een opperbeste stemming. De Rotterdamse coach had in de perskamer meer dan eens de lachers op zijn hand. De one-man-show van de welbespraakte oefenmeester begon meteen al toen hij het woord kreeg.


„Ja, ik zal extra mijn best doen om een goede analyse van deze wedstrijd te geven”, opende Been met een knipoog naar zijn Haagse collega Raymond Atteveld die naast hem zat. „Voordat je het weet, worden je oren eraf getrokken als je een paar foutjes maakt in je verhaal. Dat schijnt tegenwoordig in de mode te zijn.”

Been doelde desgevraagd op Atteveld, maar ook op zijn voorganger bij Feyenoord, Gertjan Verbeek. De laatste ging zaterdagavond als coach van Heracles Almelo na de overwinning tegen Roda JC (3-2) verbaal nogal hard de confrontatie aan met zijn Limburgse vakbroeder Harm van Veldhoven. Dat deed de oud-bokser nadat hij voor de aanwezige journalisten eerst hardop tot tien had geteld. Zó boos was Verbeek op de in zijn ogen belachelijke wedstrijdanalyse van Van Veldhoven.

Atteveld kwam de afgelopen weken enigszins in opspraak, omdat de momenteel bij ADO geschorste Ricky van den Bergh en oud-Hagenaar Eljero Elia (HSV) onafhankelijk van elkaar onthulden dat de temperamentvolle trainer zijn spelers soms hard aan hun oren trekt om hen bij de les te houden. „De oortjes zijn voor Raymond bedoeld, de rest was een verwijzing naar Verbeek”, lichtte Been lachend toe.
 

0
Zondag 29 november 2009 om 19:39 uur

Kees

friuli schreef:

Groningen heeft een begroting van 17 miljoen hoor;)en een stadion waar 22.500 man in kunnen.Is nog wel en verschil met ons den haag hoor!

Je hebt gelijk. Dit is de laatst bekende lijst voor mij. Overigens kunnen spelers ook nog door externe financiers via speciale constructies betaald worden en hun salaris is dan niet helemaal in de begroting verwerkt.

 

Ajax: 65,0 miljoen* (65,0 miljoen)
PSV: 59,0 miljoen (63,0 miljoen)
AZ: 40,0 miljoen (28,0 miljoen)
Feyenoord: 38,0 miljoen (45,9 miljoen)
FC Twente: 31,0 miljoen (28,0 miljoen)
SC Heerenveen: 29,8 miljoen (28,0 miljoen)
FC Groningen: 17,0 miljoen (16,7 miljoen)
FC Utrecht: 16,5 miljoen (16,5 miljoen)
ADO Den Haag: 15,0 miljoen (12,0 miljoen)
Vitesse: 14,0 miljoen (15,6 miljoen)
NAC: 13,5 miljoen (13,5 miljoen)
NEC: 12,7 miljoen (12,7 miljoen)
Roda JC: 12,5 miljoen (14,0 miljoen)
Willem II: 12,0 miljoen (13,8 miljoen)
Sparta: 10,5 miljoen (11,0 miljoen)
Heracles Almelo: 8,5 miljoen (8,5 miljoen)
VVV-Venlo: 7,0 miljoen (5,0 miljoen**)
RKC: 6,2 miljoen (6,0 miljoen**)
 

0
Zondag 29 november 2009 om 18:48 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

je hebt helemaal gelijk, zonder V.d. Kallen was er wellicht geen betaald voetbal meer geweest Hulde !!!  (dit is niet cynisch hoor ).

 

Ga dan vervolgens niet groot van de toren blazen met "geen kaart" meer te krijgen binnenkort, 2e ring komt eraan en we halen echte versterkingen.

 

De beste man pakt echter niet door, sterker nog, hij laat de zaak op z'n beloop. Natuurlijk is het seizoen nog niet afgelopen, maar kom op, zoveel praatjes en dan weer een troosteloze 16e plek met weliswaar veel inzet maar weinig gogme cq kwaliteit.

 

Kijk , duikboot van Seumeren heeft ook een grote bek maar ie voegt de daad bij het woord : onnodig en onkundig personeel eruit flikkeren maar wel daadwerkelijk versterken op het veld : Wolswinkel , Mertens en een paar van die donkere jongens.

De beste man pakt echter niet door, sterker nog, hij laat de zaak op z'n beloop.

 

Afgelopen winterstop pakte hij door met Powel, Derijck en Buijs. Daarna de tussentijdse aanstelling van een TD (Wetzel) en een nieuwe trainer (Atteveld).

 

Van der Kallen is absoluut een zakenman met een neusje voor de juiste investering ( zie ook nu weer met Niven en beloond met een Michelinster). Er moet iets niet helemaal kloppen want in julie/augustus sprak men nog over "top"aankopen voor ADO en nu zegt Wetzel regelmatig dat we enkel met het uitgespaarde geld van Powel (=salaris) iets kunnen doen.

 

Of Van der Kallen heeft niet voldoende middelen om een of meerdere spelers te financieren.

 

Of hij wordt foutief voorgelicht door de technische leiding.

 

Of hij vindt het best zo en wacht op een koper(kan ik me niet voorstellen).

 

0
Zondag 29 november 2009 om 17:38 uur

Aad

Haagse Roel schreef:

Vroeger hadden ze in het Zuiderpark een mooi plekkie voor types zoals jij : de sigarentribune noemde ze dat !!! Je bent ff van huis en je kijkt je wedstrijdje , welk niveau maakt uit, als het maar beweegt.

 

Den Haag , 3e stad van het land , 9e begroting van de eredivisie. Mooie woorden van Vd. Kallen en zijn maatje Wetzel voor het seizoen , nog maar eens herhalen :  Er komen twee echte versterkingen, het wordt dringen voor een kaartje , 2e ring komt eraan. Daarna allemaal kutsmoezen en Atteveld opzadelen met een niet realistisch verwachtingspatroon.

 

Dat is de realiteit Aad, aan de inzet ligt het niet, kwaliteit daar ontbreekt het aan, kom niet met het excuus van Ranko & Knopper, dat wisten Wetzel & v.d, Kallen al ruim voor het begin v/h seizoen.

 

Ooievaar legt de vinger op de zere plek, wordt door kritiekloze mensen niet gepikt , vind ik jammer, echter ieder z'n mening zolanf die maar met respect gegeven wordt.

Roel ik rook niet, laat staan sigaren. Ik kom ook niet kijken om maar wat te zien bewegen. Maar ik ben wel realist.

 

3e stad zeg je, maar wat voor een stad? Geen enkele voetbal-feeling. Was dat wel zo dan had het vandaag dringen geweest voor een kaartje. Minimaal een kwart van de supporters die er vandaag waren komen niet uit Den Haag maar uit de regio en ik zou de inwoners van die 3e stad die bij 020, Feijenoord en zelfs Sparta zitten niet graag de kost geven.

 

9e begroting? Het woord zegt het al. Je neemt aan X binnen te krijgen zodat je hetzelfde bedrag (of liever minder) kunt besteden. Maar besteden aan wat? Buiten de huur van het stadion, de salarissen van de (te grote ??) overhead en de dagelijkse kosten zoals gas, licht en water hebben we te maken met te betalen rente vanwege de leningen die er nog uitstaan en de kosten van de inzet van politie etc. die aanmerkelijk hoger liggen dan bij andere clubs. Dat dank zij ons supportersverleden.

Dan blijft er echt niet al teveel over voor salarissen van de mensen die het moeten kunnen brengen: De spelers.

 

Ik ook voel me in de maling genomen door de beloften die zijn gedaan. Die kun je nog niet eens van der Kallen aanrekenen maar Wetzel en Jelgersma (heet hij geloof ik).

 

We hebben inderdaad niet een teveel aan kwaliteit maar daar kan op dit moment niemand iets aan veranderen. En verwacht niet teveel van de spelers die terug gaan komen van blessures. Die zijn niet zonder meer direct in vorm of de volledige tijd inzetbaar.

 

Ja, het wordt weer een moeilijk seizoen maar dat is nog niet een reden om als Ooievaar revolutie te moeten prediken.

Beter is het om komende spelers als Lorenzo Pique en Vicento het voordeel van de twijfel te geven en ze te ondersteunen.

Zeker van Pique verwacht ik veel goeds. Hij speelt iedere wedstrijd weer beter en vandaag vond ik hem een van de beteren.

0
Zondag 29 november 2009 om 17:36 uur

Advertentie

Leiden

Aad schreef:

Kijk daar hebben we kampioen van de one-liners ook.

 

(ja, ik heb even de schijt van dat stelletje aardsdomme criticasters hier)

<cynisme aan> Maar Aad, je begrijpt toch wel dat we met racistische spreekkoren, vuurwerk op het veld èn spelers die lekker veel rode kaarten pakken, binnen de kortste keren een waanzinnige sponsor binnenhalen, zodat we de nieuwe Ronaldinho kunnen betalen en Mourinho kunnen verlossen van Milan?

Misschien moeten we met z'n allen het veld op komen, anders wordt die grote international nooit sponsor omdat we een veel te goed imago hebben. Maar wees blij, we krijgen nog een wedstrijdje of wat zonder publiek en da's ook lekker, want er zat toch al te veel geld in de clubkas. En dat Vicento vandaag probeert te scoren achter z'n standbeen langs is uiteraard de schuld van Wetzel... <cynisme uit>

 

Jongens, ga gewoon achter je club staan. Zorg voor een vol uitvak tegen Roda en dáár pakken we 3 punten.

 

0
Zondag 29 november 2009 om 16:45 uur

Leiden

Kees schreef:

Van de spelers die jij opnoemt vind ik enkel M. Pique, Van der Berg en Knopper spelers die ons beter maken.

 

Zwinkels is ook geen puntenpakker, Rankovic op zijn retour, Ammi heel matig de wedstrijden die hij gespeeld heeft, Immers enkel een keiharde werker maar dat doen zijn vervangers ook.

 

Wat mij betreft een centrumspits die een bal kan vasthouden en er af en toe een inschopt.

 

Het middenveld en verdediging lopen zich de tandjes aangezien elke bal weer even hard terugkomt en er veels te veel ruimte ontstaat tussen de linies.

 

Hans van der Haar was zo iemand die een bal kan vasthouden zodat iedereen op adem kwam en kon aansluiten. Natuurlijk komt hij nu tekort voor de eredivisie.

 

Overigens lekker bijdehand van de technische leiding: Powel en Caraco verhuren en niets achter de hand hebben.

Vicento is nog een A-junior, Ignacio komt net van de amateurs en Milic is een drama die grootverdiener is en nog geblesseerd aan zijn hiel was toen Powel en Caraco verhuurd werden.

 

Ik vraag me af of Van der Kallen durft en kan investeren. Ten-slotte kost het een vermogen als we degraderen.

Ik ben het helemaal met je eens dat een scorende spits ontbreekt. Milic is het ook weer net niet, al werkte hij hard vandaag. Maar een makkelijk scorende spits is wel het duurste wat je kunt zoeken in de voetballerij. Vd Gun wilde al een tonnetje of 8 per seizoen en dat soort spelers kunnen we niet betalen, tenzij iemand dit geld investeert in de club. vdKallen heeft al veel geld in de club zitten en gezien het economische klimaat staat hij ws. ook niet te trappelen om zin poeplap weer even te treken.

0
Zondag 29 november 2009 om 16:31 uur

Kees

Midden-Oost schreef:

We missen gewoon kwaliteit. Geen Zwinkels, Waterman, Ammi, Ranko, Piqué, Immers, vd Berg, Knopper dan houdt het gewoon ff op. Das meer dan 1/2 IX-tal. We spelen nu met Horvath, Piqué, Yuri, Bosschaart, Hulst, Vicento, Sultani en dat soort B-garnituur en dan red je het niet tegen Feyenoord. We zullen het het echt van ná de winterstop moeten hebben.

Van de spelers die jij opnoemt vind ik enkel M. Pique, Van der Berg en Knopper spelers die ons beter maken.

 

Zwinkels is ook geen puntenpakker, Rankovic op zijn retour, Ammi heel matig de wedstrijden die hij gespeeld heeft, Immers enkel een keiharde werker maar dat doen zijn vervangers ook.

 

Wat mij betreft een centrumspits die een bal kan vasthouden en er af en toe een inschopt.

 

Het middenveld en verdediging lopen zich de tandjes aangezien elke bal weer even hard terugkomt en er veels te veel ruimte ontstaat tussen de linies.

 

Hans van der Haar was zo iemand die een bal kan vasthouden zodat iedereen op adem kwam en kon aansluiten. Natuurlijk komt hij nu tekort voor de eredivisie.

 

Overigens lekker bijdehand van de technische leiding: Powel en Caraco verhuren en niets achter de hand hebben.

Vicento is nog een A-junior, Ignacio komt net van de amateurs en Milic is een drama die grootverdiener is en nog geblesseerd aan zijn hiel was toen Powel en Caraco verhuurd werden.

 

Ik vraag me af of Van der Kallen durft en kan investeren. Ten-slotte kost het een vermogen als we degraderen.

0
Zondag 29 november 2009 om 16:26 uur

Leiden

We hebben vandaag nipt verloren van de nummer 4 van Nederland. Een team waarin Makaay en Landzaat samen meer verdienen dan de hele ADO-selectie bij elkaar. Als je het spel ziet, was er vandaag strijd/passie. Daar red je het mee tegen de top van Nederland als je geluk hebt (en dat was er vandaag niet). Als je zo speelt tegen de teams uit het 'rechterrijtje' sta je zo weer boven de nacompetitieplekken. Vorige week zag je een team spelen, deze week ook. Knokken en bij vlagen verzorgd voetbal. Bijna de gehele wedstrijd tegen Feyenoord domineert ADO. Jammer dat je het dan niet af kunt maken. (Maar dat is de schuld van Wetzel, Atteveld. vdKallen!?).

 

Van ruzie binnen het team was niets te zien: spelers knokken hard voor elkaar. Als Atteveld zo'n kut-trainer zou zijn als wordt gesuggereerd, dan zouden spelers nooit zo aan de start verschijnen. Dan krijg je een team zoals we mochten zien in het laatste seizoen in het Zuiderpark onder Adelaar (sorry, dat ik z'n naam überhaupt noem). 

 

Sta achter je club. Vanuit van K hoorde ik vandaag vnl. ADO-supporters en soms iets uit het Feyenoord-vak. Het is maar hoe zwart je de dingen wilt zien/horen. 

 

Dit Den Haag is veel te sterk om te degraderen.

 

0
Zondag 29 november 2009 om 16:20 uur

Nu online

Rossi, Aad, Bleek en 164 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24