Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Francisco

<FCDH> schreef:

reken dan maar op verlies

is dat dezelfde Belg las tegen Ajax (goal Milic) of die Belg die ons vorig jaar floot tegen Utrecht (rood Zwinkels).

Lekker handig een Belg tegen Roda met enkele Belgische spelers en een Belgische coach.

0
Dinsdag 1 december 2009 om 15:31 uur

Midden-Oost

den haag schreef:

waarom wil je caracciolo en calabro hebben terwijl je met verhoek in de spits speelt ... Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen met je capitaal vernietegingen met het salaris van calabro denk dat ie ook 2-3 ton wil ken je beter bij een speler neer leggen die het elftal wel komen versterken ala Derijck Buijs

na de winter
Zwinkels
L.pique-derijck-kum-ammi
buijs-ranco-bosschaart
       knopper
verhoek-caracciolo / milic

horvath speelt al tijden KUT dus daarom wat verschuivingen achterin
pique die het steeds beter gaat doen
buijs ranco ( als het weer kan )en bossie controlerend waarvan er 1 telkens doorschuift afwisselend
knopper aanvallende midd.
verhoek voor zijn snelheid voor in houden
caracciolo terug halen bij den bosch

Calabro zou ik dan (volgend seizoen) in mijn opstelling inzetten voor Verhoek. Verhoek/Miliç/Vicento/Carraciolo zijn dan op meerdere posities inzetbaar. Omdat ons middenveld het sterkst is en onze aanval nu het zwakst en spitsen te duur zijn, zou ik eens proberen om in een 4-5-1 opstelling te spelen. Op dit versterkte middenveld hebben we dan wel een paar aanvallend ingestelde spelers rondlopen zoals een Ricky en Knopper. Het is maar een idee.

0
Dinsdag 1 december 2009 om 13:30 uur

Midden-Oost

yesyes schreef:

als je niet weet hoe je met een spelersgroep moet omgaan dan ben je in mijn ogen SLECHT ja, Het feit al dat die problemen heeft met 1 of meerdere spelers zegt al voldoende. Zo'n trainer werkt goed voor een paar wedstrijden ( wat je ook kon zien eind van het seizoen ) maar na een langere tijd gaat het irriteren bij de spelers omdat hij zo;n mannetje is die weinig respect toont , types als hiddink , ron jansen, mario been  dat zijn coaches die begrijpen hoe ze met een spelersgroep moeten omgaan. Kwaliteit van de spelers is 1 maar het allerbelangrijkste is om te zorgen dat je wisselspelers positief blijven en ook de wil van de basisspelers om voor je coach te strijden en te laten zien dat ze thuis horen in het elftal en dat bereik je alleen door een goede verstandhouding met je spelers

Er is geen geld voor een vervanger voor Atteveld, ja Wetzel himself. Vorig jaar hadden we een selectie die ‘kon degraderen’. Alleen Ricky is erbij gekomen en verder missen we nu 7 basis spelers.

 

Tel daarbij op dat we het hele linkerrijtje thuis hebben gehad en we na de kerst nog NEC, Willem II, Roda, VVV, Vitesse, RKC, etc. thuis krijgen dan valt het nog best mee.

 

Laat die Atteveld nou maar schuiven want ontevreden voetballers houd je altijd. Kijk naar Luca Toni en v Gaal bijvoorbeeld. Maakt allemaal geen reet uit.

 

In 2010 moet het gebeuren, handhaven ! In de zomer Caracciolo terughalen en Calabro, 2 backs en dan echt eens een keer stapjes maken.

 

(4-5-1)

             Zwinkels
Ammi Derijck Kum Piqué

       Buys       Bossie
Knopper  Ricky  Immers

           Verhoek
 

0
Dinsdag 1 december 2009 om 12:18 uur

yesyes

g schreef:

Zucht.

Daar gaan we weer.

Rinus was niks

Lex was niks

Adelaar was niks

Lex was weer niks

Vloet was niks

Wetzel was niks

Atteveld is niks

 

Ik word een beetje moe van die karaoke...

als je niet weet hoe je met een spelersgroep moet omgaan dan ben je in mijn ogen SLECHT ja, Het feit al dat die problemen heeft met 1 of meerdere spelers zegt al voldoende. Zo'n trainer werkt goed voor een paar wedstrijden ( wat je ook kon zien eind van het seizoen ) maar na een langere tijd gaat het irriteren bij de spelers omdat hij zo;n mannetje is die weinig respect toont , types als hiddink , ron jansen, mario been  dat zijn coaches die begrijpen hoe ze met een spelersgroep moeten omgaan. Kwaliteit van de spelers is 1 maar het allerbelangrijkste is om te zorgen dat je wisselspelers positief blijven en ook de wil van de basisspelers om voor je coach te strijden en te laten zien dat ze thuis horen in het elftal en dat bereik je alleen door een goede verstandhouding met je spelers

0
Dinsdag 1 december 2009 om 11:37 uur

Francisco

jojoma schreef:

mensen, ricky is nog steeds geschorst hoor.

ook tegen roda jc nog....

dat weet ik wel maar er zijn nog 2 wedstrijden voor de winterstop en wij hebben nog wel wat puntjes nodig geloof ik.

Overigens wel balen dat je nog tegen AZ moet terwijl de verwachting is dat daar 2 (goede) spelers in de winterstop weggaan. Competitievervalsing??

0
Dinsdag 1 december 2009 om 11:36 uur

g

Midden-Oost schreef:

@ Santana : gefeliciteerd met je 9 correct voorspelde uitslagen ! Ooievaar, jij ook met de nieuw koppositie.

 

Ik las vanochtend in de krant dat Ranko vandaag voor een onderzoek naar het ziekenhuis gaat. Hopen dat het allemaal meevalt maar het lijkt erop of ons dit jaar niks bespaard blijft.

Het is balen, maar ook logisch dat dit gebeurt. Op een training kun je nou eenmaal niet een 'echte' wedstrijd nabootsen. Het gebeurt regelmatig dat spelers die na een reeks trainingen pijnvrij zijn toch weer geblesseerd raken in een wedstrijd. Dat heeft niets te maken met 'te vroeg beginnen, maar gewoon met de onvoorspelbaarheid als je weer voor het echie speelt.

 

Hopen is inderdaad alles wat we kunnen doen!

0
Dinsdag 1 december 2009 om 10:42 uur

<FCDH>

Kees schreef:

in het belang van ado

 

De, in mijn beleving, 5 belangrijkste woorden van de laatste 10015 bladzijdes aan shouts sinds de oprichting van CADD.

 

Dat is namelijk het enige dat telt en het interesseert me niet hoe maar we moeten ons dit jaar handhaven.

het zijn altijd de woorden van wetzel zelf geweest maar die tellen schijnbaar niet voor hem?dus wetzel nogmaals zet ff dat KAPSONES EGO  van je opzij en gun ricky een 2e kans je statement is allang overgekomen bij ricky en de spelers we staan op degradatie plekken nu alles in het belang van ado haal ricky terug elke kracht is er 1

0
Dinsdag 1 december 2009 om 09:17 uur

rien1

Johannes schreef:

Het zal allemaal wel weer broodje oe-a-aap zijn, maar als dit waar is:

 

1. Van Zweden een stadionverbod voor het leven

2. Vieze spelletjes van meneer de zaakwaarnemer

3. de liefde is wel erg snel over... is dat echte liefde dan?

 Groot nieuws. Ik hoor net van de vriendin mijn schoonzoon van mijn neef zijn moeder dat Ricky na 1 januari met de Thalys naar NEC zal verkassen. Daar wordt hij herenigd met zijn vroegere trainer Wiljan Vloet. Dit is besloten na het 12e gesprek tussen het duo Atteveld/ Wetzel enerzijds en Ricky anderzijds.

 

 Het schijnt dat Rick nu heeft ingezien dat het allemaal zo niet langer kan, en men denkt dan toch de juiste beslissing te hebben genomen.;(

 

 Nog meer groot nieuws: Het schijnt dat er meer spelers in de belangstelling staan van diverse clubs. Er zijn harde geruchten dat Wesley Verhoek op het punt staat te verhuizen van ADO naar PSV. Daarnaast zijn we Achmed Ammi waarschijnlijk kwijt vanwege interesse van VVV, zijn oude club die hem graag wil aantrekken als vervanger van Honda. Daarnaast zitten we waarschijnlijk na de winterstop voorgoed zonder keeper. Ditewig heeft zich namelijk laten verleiden om een contract voor het leven te tekenen bij zijn oude club Veendam. Verder heeft Feijenoord spijt dat ze Dereijck, Buijs en Bosschaert naar ADO hebben laten gaan. Het schijnt dat Directeur Gudde afgelopen avond rond het Forepark al is gesignaleerd met een Winchester om de 3 ex-Feijenoorders morgen onder schot terug te brengen naar de Kuip.      

0
Maandag 30 november 2009 om 22:32 uur

Advertentie

Bert

DenHaagFC schreef:

http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/93899_rentree-rankovic-van-korte-duur

Zijn we weer lekker mee. Het lijkt wel of er een vloek op die gebleseerde spelers rust

0
Maandag 30 november 2009 om 19:20 uur

Aad

Ooievaar schreef:

Niets te danken. Maar die inzichten zullen wel komen hoor, helaas, dat moet ik er wèl bijzeggen.

 

Gegroet,

 

Ooievaar

@ Ooievaar, ikbeid je hierbij mijn excuses aan voor mijn felle en beledigende reacties van gisteren. Dat ging veel te ver. Dan kan ik wel zeggen dat ik de pest erin had over de nederlaag, maar dat hadden we waarschijnlijk allemaal.

Nogmaals mijn excuses.

 

Wel blijf ik bij de achteliggende gedachte van mijn shouts: Het is gemakkelijk achteraf je gelijk te willen halen. Ik probeer mij voor te stellen wat je shouts waren geweest wanneer Vicento niet de goochelaar had uitgehangen, die bal vol op de pantoffel neemt en de 1-1 scoort. Met de mogelijkheid dat Feijenoord daarna door de hoeven zakt en we ook nog winnen. Die mogelijkheid was zeker aanwezig.

 

We hebben nu eenmaal weinig geld te besteden en moeten het doen met de spelers die nu beschikbaar zijn. We mogen blij zijn dat we nog bestaan en dat dank zij van der Kallen.

 

Ik ga er ook vanuit dat de gemeente Den Haag een enorme rem vormt op de wijze waarop ADO zijn geld kan en mag besteden dus een schuldige aanwijzen is niet zo gemakkelijk als jij doet voorkomen.

 

Maar een ding ben ik zeker met je eens: De toegevoegde waarde van Wetzel zie ik niet meer zitten. Voor dat geld liever een actieve commercieel directeur met relaties die ons een nog hoger budget kan bezorgen.

0
Maandag 30 november 2009 om 08:34 uur

Nu online

Aad, Hmmm, ton, Franky, MonkNL, BLEISWIJK-1 en 184 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24