Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

g

Midden-Oost schreef:

@ Santana : gefeliciteerd met je 9 correct voorspelde uitslagen ! Ooievaar, jij ook met de nieuw koppositie.

 

Ik las vanochtend in de krant dat Ranko vandaag voor een onderzoek naar het ziekenhuis gaat. Hopen dat het allemaal meevalt maar het lijkt erop of ons dit jaar niks bespaard blijft.

Het is balen, maar ook logisch dat dit gebeurt. Op een training kun je nou eenmaal niet een 'echte' wedstrijd nabootsen. Het gebeurt regelmatig dat spelers die na een reeks trainingen pijnvrij zijn toch weer geblesseerd raken in een wedstrijd. Dat heeft niets te maken met 'te vroeg beginnen, maar gewoon met de onvoorspelbaarheid als je weer voor het echie speelt.

 

Hopen is inderdaad alles wat we kunnen doen!

0
Dinsdag 1 december 2009 om 10:42 uur

<FCDH>

Kees schreef:

in het belang van ado

 

De, in mijn beleving, 5 belangrijkste woorden van de laatste 10015 bladzijdes aan shouts sinds de oprichting van CADD.

 

Dat is namelijk het enige dat telt en het interesseert me niet hoe maar we moeten ons dit jaar handhaven.

het zijn altijd de woorden van wetzel zelf geweest maar die tellen schijnbaar niet voor hem?dus wetzel nogmaals zet ff dat KAPSONES EGO  van je opzij en gun ricky een 2e kans je statement is allang overgekomen bij ricky en de spelers we staan op degradatie plekken nu alles in het belang van ado haal ricky terug elke kracht is er 1

0
Dinsdag 1 december 2009 om 09:17 uur

rien1

Johannes schreef:

Het zal allemaal wel weer broodje oe-a-aap zijn, maar als dit waar is:

 

1. Van Zweden een stadionverbod voor het leven

2. Vieze spelletjes van meneer de zaakwaarnemer

3. de liefde is wel erg snel over... is dat echte liefde dan?

 Groot nieuws. Ik hoor net van de vriendin mijn schoonzoon van mijn neef zijn moeder dat Ricky na 1 januari met de Thalys naar NEC zal verkassen. Daar wordt hij herenigd met zijn vroegere trainer Wiljan Vloet. Dit is besloten na het 12e gesprek tussen het duo Atteveld/ Wetzel enerzijds en Ricky anderzijds.

 

 Het schijnt dat Rick nu heeft ingezien dat het allemaal zo niet langer kan, en men denkt dan toch de juiste beslissing te hebben genomen.;(

 

 Nog meer groot nieuws: Het schijnt dat er meer spelers in de belangstelling staan van diverse clubs. Er zijn harde geruchten dat Wesley Verhoek op het punt staat te verhuizen van ADO naar PSV. Daarnaast zijn we Achmed Ammi waarschijnlijk kwijt vanwege interesse van VVV, zijn oude club die hem graag wil aantrekken als vervanger van Honda. Daarnaast zitten we waarschijnlijk na de winterstop voorgoed zonder keeper. Ditewig heeft zich namelijk laten verleiden om een contract voor het leven te tekenen bij zijn oude club Veendam. Verder heeft Feijenoord spijt dat ze Dereijck, Buijs en Bosschaert naar ADO hebben laten gaan. Het schijnt dat Directeur Gudde afgelopen avond rond het Forepark al is gesignaleerd met een Winchester om de 3 ex-Feijenoorders morgen onder schot terug te brengen naar de Kuip.      

0
Maandag 30 november 2009 om 22:32 uur

Bert

DenHaagFC schreef:

http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/93899_rentree-rankovic-van-korte-duur

Zijn we weer lekker mee. Het lijkt wel of er een vloek op die gebleseerde spelers rust

0
Maandag 30 november 2009 om 19:20 uur

Aad

Ooievaar schreef:

Niets te danken. Maar die inzichten zullen wel komen hoor, helaas, dat moet ik er wèl bijzeggen.

 

Gegroet,

 

Ooievaar

@ Ooievaar, ikbeid je hierbij mijn excuses aan voor mijn felle en beledigende reacties van gisteren. Dat ging veel te ver. Dan kan ik wel zeggen dat ik de pest erin had over de nederlaag, maar dat hadden we waarschijnlijk allemaal.

Nogmaals mijn excuses.

 

Wel blijf ik bij de achteliggende gedachte van mijn shouts: Het is gemakkelijk achteraf je gelijk te willen halen. Ik probeer mij voor te stellen wat je shouts waren geweest wanneer Vicento niet de goochelaar had uitgehangen, die bal vol op de pantoffel neemt en de 1-1 scoort. Met de mogelijkheid dat Feijenoord daarna door de hoeven zakt en we ook nog winnen. Die mogelijkheid was zeker aanwezig.

 

We hebben nu eenmaal weinig geld te besteden en moeten het doen met de spelers die nu beschikbaar zijn. We mogen blij zijn dat we nog bestaan en dat dank zij van der Kallen.

 

Ik ga er ook vanuit dat de gemeente Den Haag een enorme rem vormt op de wijze waarop ADO zijn geld kan en mag besteden dus een schuldige aanwijzen is niet zo gemakkelijk als jij doet voorkomen.

 

Maar een ding ben ik zeker met je eens: De toegevoegde waarde van Wetzel zie ik niet meer zitten. Voor dat geld liever een actieve commercieel directeur met relaties die ons een nog hoger budget kan bezorgen.

0
Maandag 30 november 2009 om 08:34 uur

Bert

g schreef:

Ik merk het verschil wel -maar ik zeg dat we daar als supporters zef verantwoordelijk voor zijn. Wij zijn in het stadion, wij zijn dus de mensen die de sfeer moeten maken. Al zitten er maar 5 man in het stadion, dan wil dat nog niet zeggen dat je jezelf niet moet laten horen. En het bakkie galmt beter dan het Zuiderpark -dus alleen al wat dat betreft is het een beter stadion.

Ik probeer mezelf te laten horen Maar ga gewoon maar bij Koos staan de rest van het seizoen. Als het mag tenminste.

 Erder me dood aan die gasten die niks zeggen.

 

Sille willie stadion kan je het zo langzamerhand gaan noemen zelfs die kids zongen geen ADO ADO!! terwijl de spelers wel speelden als echte krijgers.

0
Zondag 29 november 2009 om 21:15 uur

supporter-noord

g schreef:

Als er een nieuw stadion in het Zuiderpark had gestaan, hadden we nu nog steeds voor hooguit 6000 man gespeeld. Er konden 9000 man in het Zuiderpark, en die zaten er zelfs bij topwedstrijden niet. En dat was niet alleen omdat Oost nooit vol KON zitten.

9000 ??? hahaha, toen ik daar ging waren er nog bijna 30.000.

ach ja, die goeie ouwe tijd. Toen zag je nog goeie spelers en goed voetbal.

0
Zondag 29 november 2009 om 20:49 uur

<FCDH>

Been 'bang' voor Atteveld Foto: Matty van Wijnbergen DEN HAAG - Trainer Mario Been van Feyenoord was zondagmiddag na de zege bij ADO Den Haag (0-2) in een opperbeste stemming. De Rotterdamse coach had in de perskamer meer dan eens de lachers op zijn hand. De one-man-show van de welbespraakte oefenmeester begon meteen al toen hij het woord kreeg.


„Ja, ik zal extra mijn best doen om een goede analyse van deze wedstrijd te geven”, opende Been met een knipoog naar zijn Haagse collega Raymond Atteveld die naast hem zat. „Voordat je het weet, worden je oren eraf getrokken als je een paar foutjes maakt in je verhaal. Dat schijnt tegenwoordig in de mode te zijn.”

Been doelde desgevraagd op Atteveld, maar ook op zijn voorganger bij Feyenoord, Gertjan Verbeek. De laatste ging zaterdagavond als coach van Heracles Almelo na de overwinning tegen Roda JC (3-2) verbaal nogal hard de confrontatie aan met zijn Limburgse vakbroeder Harm van Veldhoven. Dat deed de oud-bokser nadat hij voor de aanwezige journalisten eerst hardop tot tien had geteld. Zó boos was Verbeek op de in zijn ogen belachelijke wedstrijdanalyse van Van Veldhoven.

Atteveld kwam de afgelopen weken enigszins in opspraak, omdat de momenteel bij ADO geschorste Ricky van den Bergh en oud-Hagenaar Eljero Elia (HSV) onafhankelijk van elkaar onthulden dat de temperamentvolle trainer zijn spelers soms hard aan hun oren trekt om hen bij de les te houden. „De oortjes zijn voor Raymond bedoeld, de rest was een verwijzing naar Verbeek”, lichtte Been lachend toe.
 

0
Zondag 29 november 2009 om 19:39 uur

Advertentie

Kees

friuli schreef:

Groningen heeft een begroting van 17 miljoen hoor;)en een stadion waar 22.500 man in kunnen.Is nog wel en verschil met ons den haag hoor!

Je hebt gelijk. Dit is de laatst bekende lijst voor mij. Overigens kunnen spelers ook nog door externe financiers via speciale constructies betaald worden en hun salaris is dan niet helemaal in de begroting verwerkt.

 

Ajax: 65,0 miljoen* (65,0 miljoen)
PSV: 59,0 miljoen (63,0 miljoen)
AZ: 40,0 miljoen (28,0 miljoen)
Feyenoord: 38,0 miljoen (45,9 miljoen)
FC Twente: 31,0 miljoen (28,0 miljoen)
SC Heerenveen: 29,8 miljoen (28,0 miljoen)
FC Groningen: 17,0 miljoen (16,7 miljoen)
FC Utrecht: 16,5 miljoen (16,5 miljoen)
ADO Den Haag: 15,0 miljoen (12,0 miljoen)
Vitesse: 14,0 miljoen (15,6 miljoen)
NAC: 13,5 miljoen (13,5 miljoen)
NEC: 12,7 miljoen (12,7 miljoen)
Roda JC: 12,5 miljoen (14,0 miljoen)
Willem II: 12,0 miljoen (13,8 miljoen)
Sparta: 10,5 miljoen (11,0 miljoen)
Heracles Almelo: 8,5 miljoen (8,5 miljoen)
VVV-Venlo: 7,0 miljoen (5,0 miljoen**)
RKC: 6,2 miljoen (6,0 miljoen**)
 

0
Zondag 29 november 2009 om 18:48 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

je hebt helemaal gelijk, zonder V.d. Kallen was er wellicht geen betaald voetbal meer geweest Hulde !!!  (dit is niet cynisch hoor ).

 

Ga dan vervolgens niet groot van de toren blazen met "geen kaart" meer te krijgen binnenkort, 2e ring komt eraan en we halen echte versterkingen.

 

De beste man pakt echter niet door, sterker nog, hij laat de zaak op z'n beloop. Natuurlijk is het seizoen nog niet afgelopen, maar kom op, zoveel praatjes en dan weer een troosteloze 16e plek met weliswaar veel inzet maar weinig gogme cq kwaliteit.

 

Kijk , duikboot van Seumeren heeft ook een grote bek maar ie voegt de daad bij het woord : onnodig en onkundig personeel eruit flikkeren maar wel daadwerkelijk versterken op het veld : Wolswinkel , Mertens en een paar van die donkere jongens.

De beste man pakt echter niet door, sterker nog, hij laat de zaak op z'n beloop.

 

Afgelopen winterstop pakte hij door met Powel, Derijck en Buijs. Daarna de tussentijdse aanstelling van een TD (Wetzel) en een nieuwe trainer (Atteveld).

 

Van der Kallen is absoluut een zakenman met een neusje voor de juiste investering ( zie ook nu weer met Niven en beloond met een Michelinster). Er moet iets niet helemaal kloppen want in julie/augustus sprak men nog over "top"aankopen voor ADO en nu zegt Wetzel regelmatig dat we enkel met het uitgespaarde geld van Powel (=salaris) iets kunnen doen.

 

Of Van der Kallen heeft niet voldoende middelen om een of meerdere spelers te financieren.

 

Of hij wordt foutief voorgelicht door de technische leiding.

 

Of hij vindt het best zo en wacht op een koper(kan ik me niet voorstellen).

 

0
Zondag 29 november 2009 om 17:38 uur

Nu online

JvDH en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26