Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ADO informeert spelers over financiële situatie
De spelersgroep van ADO Den Haag is op de hoogte gebracht van de penibele financiële situatie van de club, aldus De Telegraaf.
15 dec. 2009 08:41:23
Foto GalleryZoom
Bogdan Milic, ADO Den Haag (foto PROSHOTS)
Gerelateerde links
Teams
ADO Den Haag
De club uit de hofstad stevent af op een tekort van drie miljoen euro. De onderhandelingen over nieuwe contracten zijn per direct stilgelegd. Dat geldt bijvoorbeeld voor de gesprekken over een nieuwe verbintenis voor aanvaller Wesley Verhoek.

Ook in sportief opzicht verloopt het seizoen moeizaam voor ADO. Met veertien punten uit zeventien duels staat de ploeg van Raymond Atteveld op de zestiende plaats in de Eredivisie. Afgelopen weekend werd er op eigen veld met 1-4 verloren van Heracles Almelo. (TvE)
 

 

GVD  gaat het zo slecht ineens met de club?????????????????????

0
Dinsdag 15 december 2009 om 09:10 uur

<FCDH>

super fc denhaag schreef:

ik heb in ander half jaar tijd al een grote hekel aan die vent. hij is er alleen maar op uit zich zelf in de publiciteit te zetten. of dat nou goed of kwaadschiks is maakt voor hem geloof ik niet zoveel uit. waar deze man op uit is weet ik niet precies maar van dat soort mensen word onze club niet beter op. daar hebben we in het verleden al genoeg van gehad. de leukste tijd die ik heb meegemaakt was nog met de stoop en dat is helaas al dik 20 jaar geleden. nu hebben we een heel mooi stadion en een ploeg die nog steeds meedraait voor degradatie. en dat zal de komende jaren niet veranderen. of we moeten echt een paar grote sponsors binnen halen. denhaag blijft mijn club maar ik had het in t zuiderpark veel meer naar mn zin. fc denhaag r.i.p.

ik denk dat we nu eerst ff moeten kijken of we uit de schulden komen en niet degraderen ik denk dat de contracten van sommige spelers niet verlengt gaat worden er moet bezuinigd worden ik denk dat bossie en cornelise geen nieuw contract krijgen dat scheelt wel uitgaven?

0
Dinsdag 15 december 2009 om 09:08 uur

Ooievaar

Een oudere supporter schreef:

Ons 'boegbeeld' gooit wel elke keer met modder naar de spelers (Ricky rollator) en supporters en clubleiding . Lekker boegbeeld.

Met 'het licht' hebben we alleen maar negatieve publiciteit. Wordt het niet zoetjes aan tijd dat hij weer - maar nu definitief - in z'n zwembad gaat liggen? Hij beledigt de supporters, zet publiekelijk z'n spelers voor gek of brand ze af in de pers. Hij zadelt z'n trainer op met een verwachtingpatroon wat met deze selectie volstrekt onhaalbaar is.

 

Die snor neem ik al jaren niet meer serieus. Sinds hij J.P. Saeijs naar Feyenoord liet gaan - wellicht gebeurt dat nog - laat ik deze windvaan maar lullen. In het land der blinden is VI blijkbaar koning.

 

Hij vind dat 'het licht' goed werk verricht, als je de ramen open zet hoor je ze in Venlo nog lachen.

0
Maandag 14 december 2009 om 22:44 uur

Een oudere supporter

Ons 'boegbeeld' gooit wel elke keer met modder naar de spelers (Ricky rollator) en supporters en clubleiding . Lekker boegbeeld.

0
Maandag 14 december 2009 om 22:28 uur

rien1

<FCDH> schreef:

klop ik heb het gezien maar dat stond er net niet dat hebben ze er later bijgezet

 

 

Vooralsnog hoeft ADO Den Haag zich nog niet al te veel zorgen te maken omdat het nu al meer inkomsten heeft dan vorig seizoen. De club streek in de zomer zo'n anderhalf miljoen euro op door de verkoop van Eljero Elia van Twente naar Hamburger SV, en daarnaast heeft ADO aanzienlijk meer opbrengsten door versterking van commercie. De club was zelfs al uit de zorgen geweest als de transfer van Ferrie Bodde van Swansea naar Wigan Athletic door was gegaan. ADO zou dan vijftig procent van de transferinkomsten hebben geïncasseerd, maar de middenvelder zag de overgang afketsen toen hij zijn kruisband scheurde.

 

bron elf

Dit stuk hierboven dat inderdaad later op de site erbij werd gezet, maakt het slechte nieuws toch weer iets dragelijker. Al bij al hoeft men zich dus niet al teveel zorgen te maken vanwege dus "nu al meer inkomsten heeft dan vorig seizoen". Ik heb toch het gevoel dat als het voetbal-niveau omhoog gaat naar (zeg maar) een 10e of 11e plaats, dat veel meer mensen zin hebben in ADO. Meer supporters, meer inkomsten, meer van alles eigenlijk. De gemeente zit er bovenop en dat is prima, maar laat het wel even redelijk blijven. ADO komt van heel ver en heeft de hand sterk op de knip. In principe is dat hartstikke goed, dat moet de gemeete toch ook zien. Alleen is het verhaal wel duidelijk dat ADO in de eredivisie moet blijven, omdat anders de club en het stadion van 50 miljoen (en dan zit ik met alles meegerekend aan de heel lage kant) in rook opgaat. ADO en de gemeete kunnen beter dan de financiele ruimte nemen om een aantal spelers te halen en om het niveau omhoog te krikken. Echt, als ADO sportief redelijk draait met een 11e of 10e plek, zit elke 2 weken nagenoeg het stadion met 14.000 man vol. 

0
Maandag 14 december 2009 om 19:49 uur

Fransje

Kees schreef:

Gemakkelijk om zoiets uit te kramen dat er hier shouters zijn die

 je van onwetendheid beticht. Als je dat doet moet jezelf met de

 feiten komen.

 

- geef jij eens het verschil in daadwerkelijke inkomsten van alle

  scc houders (inclusief revenuen door merchandising/lokale

  sponsors die enkel de mensen in het stadion willen

  bereiken/opbrengst van het contract met Mirado etc.) en de

  opbrengst van eredivisielive voor een ploeg die in het

  rechterrijtje eindigt)

 

- Je spreekt over een tekort van 3 miljoen? Doe je huiswerk eens

  goed en vertel eens waarom je het een tekort noemt en waar

  het uit bestaat. Je papegaait enkel De Telegraaf na.

 

- Verhoek was overigens inderdaad niet een van de slechtere

  daar ben ik het met je over eens.

Voor jou dan de feiten:

 

- Den Haag had een verlies van 3 milj. (op het spelersbudget) vorig   seizoen, deze verwachting hebben ze dit jaar wederom, is dus een tekort op je begroting. Dit tekort moet wel worden aangevuld tot 0, er komen dus geen 4 spelers...niet eens 1. Gewoon het OGS verslag lezen, die supporters zitten daar voor ons. Ik lees geen telegraaf.

 

- Ik ken de cijfers van eredivisie live niet en hoeveel mensen in de regio afstemmen op een wedstrijd van Den Haag. Maar ga er maar vanuit dat het hooguit 3000 extra SCC houders (volgens mij wil de club zelf niet meer dan 6000 verkopen) oplevert. Die maken het verschil niet wat betreft de televisiegelden. Merchandising is geen hot item in Den Haag. Ik denk daarnaast ook niet dat de bord- en hoofdsponsors (potentiele stadionsponsor)alleen de regio willen bereiken.

0
Maandag 14 december 2009 om 16:55 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

ADO Den Haag drie miljoen in het rood14 december '09 11:59 door Roel Wolfert


ADO Den Haag heeft dit seizoen een tekort van drie miljoen euro op de begroting. De gemeente eist als aandeelhouder nu een plan van aanpak van de club die zij anderhalf jaar geleden al redde van een faillissement.
De gemeente Den Haag is sinds de reddingsactie anderhalf jaar geleden prioriteitsaandeelhouder, en eiste dat ADO aan het eind van dit seizoen minimaal op nul uit zou komen. Dat gaat de Haagse club nu niet halen; door tegenvallende inkomsten en nauwelijks gewijzigde uitgaven heeft ADO dit jaar drie miljoen euro verlies geleden.

Ook Mark van der Kallen zou de club momenteel niet kunnen helpen. De investeerder en redder van het eerste uur zou dit overigens wel moeten doen volgens de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente.
 

bron elf

het worden dus weer zware tijden hoelang gaat het nog goed?????

Dit is toch niet te geloven. Ik dacht dat ik een geintje maken maar het komt straks nog uit ook.

Voor het begin van het seizoen werd de begroting nog even van 12 naar 15 miljoen getild. Das precies die 3 miljoen die we nou weer tekort komen. Nog vreemder is dat vorig jaar ook al werd afgesloten met 3 miljoen verlies, raar dat je dan de begroting opschroeft naar 15 miljoen. Ohja nu begrijp ik het die 3 miljoen extra was natuurlijk om het vorige gat van 3 miljoen mee te vullen. Weet je wat, wordt de begroting volgend jaar 18 miljoen.

Nee jongens, dis dweilen met de kraan open. Wat nog vervelender is dat je echt helemaal niks terug ziet op het veld. Niks presteren en miljoenen verlies draaien. We zijn weer terug bij Ringeling.

VDK kan die 3 miljoen dus niet schuiven (verbaasd mij niks), de gemeente schuift ook niet meer en nu ?? Geen betere spelers, geen prestaties, geen punten, we weten de uitslag al……

Wij verdienen zoveel beter maar we krijgen hé-lé-maal niks. Hopen maar dat HBS of Haaglandia de Topklasse haalt. Bij HBS is de entrée € 5,- , wordt er zondags gespeeld en je kan gratis parkeren. Biertje ?? € 1,50.


 

0
Maandag 14 december 2009 om 15:18 uur

Fransje

Wat een onwetendheid zeg op deze shoutbox

 

Vier nieuwe spelers halen terwijl er geen geld is maar een tekort van 3 miljoen. SCC houders die meer zouden opleveren dan Televisiegelden en zeggen over Verhoek dat hij één van de slechtere was afgelopen wedstrijd.

 

Supporters doe waar je goed in hoort te zijn, support je spelers.

0
Maandag 14 december 2009 om 15:13 uur

Advertentie

rien1

Kees schreef:

Bedankt voor de weergave. Als we maar geen nacompetitie gaan spelen. Is erg slecht voor de gezondheid van zo'n 12.000 man.

 

Anderzijds: die cluppies uit de Jupiler blazen we zo omver. Dat is helemaal geen niveau.

Ik denk niet dat er nog 12.000 man op de tribunes zitten bij een eventuele na-competitie, Kees. En dan heb ik het nog niet eens erover of de seizoenskaart-houders gratis naar binnen mogen.

 

Over het gedeelte "anderzijds" wat je schreef, ben ik nou juist als de dood. Kijk Roda en Graafschap vorig jaar. Bij clubs als GA Eagles, Cambuur,en nu ook Graafschap komen juist krachten los, die wij (op dit moment) niet hebben. Het rommelige maar ook het met- het- hart voetbal, kan ons wel eens fataal worden. Tuurlijk hebben wij individueel betere spelers dan die 3 ploegen. Maar juist op zo'n dag geven die gasten alles terwijl wij (nog steeds) geen team zijn. Verre van dat zelfs! En dat is inderdaad heel slecht voor onze gezondheid. Die Powel schiet nog geen deuk in een pak boter, maar let op als ADO straks in April of Mei voor de deur staat. Je weet hoe dat meestal gaat. 

 

@Super fcdenhaag, wat je zegt is de beste oplossing zowel voor de club als de gemeente. Het is niet de afspraak, maar afspraken zijn er om (niet) na te komen. :)

Op langere termijn van 2 jaar worden beide er beter van. Nu met de club en de gemeente uitkomen "op nul", betekent voor beiden in Mei  "de lul"!       

0
Maandag 14 december 2009 om 13:22 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

Ik ook niet, maar ik denk dat het veel verstandiger is om met de gemeente om de tafel te gaan zitten en open kaart spelen. Bij degradatie gaat alles bij elkaar veel en veel meer kosten. Dan maar beter de 3 miljoen open laten staan, en dan versterkingen halen zodat je volgend jaar weer eredivisie speelt. Gisteren ondanks de vrije val naar plek 16 toch weer 11.000 man op de tribune. Maar als het zo blijft en er komt niets bij, dan staat ADO straks schuldenvrij in de Jupiler leauqe. En zie daar dan maar weer uit te komen. Dat gaat vrachtwagens-vol bankbiljetten kosten. Dus daarom gewoon versterken en zo investeren dat ADO richting middenmoot gaat. Dan komen die 14.000 supporters ook heus wel. Ik denk dat dit nu toch echt de beste oplossing is.  

dat is de beste oplossing ja. gewoon 3a4 spelers erbij.

0
Maandag 14 december 2009 om 12:46 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 152 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24