Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ooievaar

Een oudere supporter schreef:

Ongelooflijk, wat een amateuristische bende was, is en zal het wel blijven bij de club.

Ik heb meer van dit soort verhalen gehoord. Het lijkt wel alsof men de touwtjes (van hun eigen pluchen zetel)  stevig in handen wil houden.

Als ik zo naar de organisatiestructuur van de club kijk op hun site dan hebben ze weer rijen managers die lopen te niksen voor hun dure salaris.

Hopen dat er sponsors aankloppen en als ze aankloppen: niet open doen.

Ook in ken de verhalen van sponsoren die zijn afgehaakt omdat ze als vullus werden behandeld. Die mensen zijn verbitterd afgehaakt. Ken er sommigen persoonlijk, geen grote sponsors. maar middenstanders die trouw doneerden uit clubliefde, dit vele jaren lang maar door diezelfde club tot op het bot werden beledigd. Die hockeylul van Quick Remco van der Veen was een fraai exponent van hoe je het precies niet moest doen, helaas is er niets veranderd.   

 

Zolang de cultuur bij de club blijft zoals die is dan kunnen we alleen maar dromen van het linkerrijtje en stevenen we wederom op degradatie af. Wellicht droomt papagaai Jagersma over het linkerrijtje in de juup, want hij wordt niet gehinderd door enige kenns van zaken. Laten we gewoon verder blijven dromen. Blijkbaar gaat het nu veel beter in alle geledingen en staan we er buitgewoon goed voor(...)

 

 Het wanbeleid van Ringeling cs wordt gewoon voorgezet met veel te veel overhead, onkunde, amateurisme, cliëntelisme, en desinteresse. Als er straks weer een kast vol met lijken, door dit voortdurend wanbeleid de gang op komt rollen, schreeuwen we moord en brand en ach een wee maar, mag diezelfde verfoeide gemeente het weer opknappen.

 

Ben overigens blij met de geboekte uitslagen van de jeugd afgelopen zaterdag, kom ook regelmatig op De Aftrap, maar de A1 is in hevige degradatienood verwikkeld, en de B1 doet het nauwlijks beter. Het is natuurlijk hoe hoog je de lat-, en waar je de prioriteiten legt natuurlijk. Ik maak me er in elk geval oprecht zorgen om.

 

Ach, laten we behoudens het 2e de jeugd ook maar afschaffen. We halen gewoon spelers die ons in no-time eurpoees voetbal brengen, ze staan te dringen om voor ADO te komen spelen. Geld is geen issue met zulke 'lichten' aan het roer.

 

0
Woensdag 16 december 2009 om 16:12 uur

Richard

Kees schreef:

Gemeente verontrust over signalen over ADO Den Haag
15 december 2009 om 23:59

Over de financiele problemen bij ADO Den Haag heeft Haaglandenvoetbal.nl ook even navraag gedaan bij de gemeente Den Haag. Ook daar is men verontrust over de berichten die nu naar buiten komen.
tekst: Rob Blankenstein
Bronnen binnen de gemeente Den Haag bevestigden Haaglandenvoetbal.nl, dat Mark van der Kallen inderdaad voor het einde van dit jaar drie miljoen moet neerleggen. Men weet af van de problemen die ook Van der Kallen raken naar aanleiding van de recessie.
Hoewel men verontrust is, zijn er formeel nog geen alarmbellen gaan rinkelen. Ook wethouder Sander Dekker zou nog niet aan de bel getrokken hebben. De wethouder zal zich echter niet nog een keer een buil willen vallen, zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Overigens vreesde men al, nadat de gemeente de laatste keer was bijgesprongen, dat men (lees: ADO Den Haag) nog wel eens een keertje langs zou komen. Er zou nu nog wel ‘wat ruimte in de begroting zitten’, maar vanaf 2011 is er beslist geen ruimte meer voor goed nieuws gesprekken, want dat zal er op alle fronten drastisch bezuinigd moeten worden.
 

ps1 Nou jongens, graag een miljoentje of tig en we halen Huntelaar.

 

ps 2 Die bosheks van de SP zal dat best ook wel ondersteunen.


© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)


.

Mooie tekst.

 

Dat er veel mis is bij onze liefde kan ik iedereen gewoon eerlijk vertellen, niet alleen met de spelers en resultaten. Maar ook zeer zeker voor mogelijke sponsoren. Ik zelf heb een goed idee naar voren gebracht begin van het seizoen en heb toen ook een deal gesloten met 2 commercieele mensen van ado. Bedrijven die ook sponsor zijn van ado heb ik benaderd om personeel van me af te nemen tegen een goed tarief, helemaal niet duurder als menig ander bedrijf, en per gewerkt uur zou ik dan 1 euro in de ado kas storten. Natuurlijk word ik hier ook wijzer van door middel van omzetgroei, maar ook zou ik ons cluppie helpen om een mooi bedrag te krijgen. Met dit idee heeft men total bijna helemaal niets gedaan, en ik ben mijn investering kwijt a 25.000 euro, websites maken, adverteren, mailings etc. Omdat ik veel in Oost Europa werk heb ik zelfs wat talenten lopen scouten daar, zelfs heb ik een zeer goede verdediger aangeboden, een Roemeen die 1e divisie daar speelt en die ik persoonlijk een type Derijck vind. Deze jongen wilde ik een week (op mijn kosten laten meetrainen ) maar ik hoor gewoon totaal helemaal niets. Zelf ben ik ado fan in hart en nieren en heb niet veel wedstrijden gemist , ik heb er zelf gespeeld, ook onder de heer A. Wetzel. Veel kon ik hebben , degradaties etc, ik ben altijd blijven komen naar ado. Maar nu doet het zo een pijn dat men zo omgaat met mensen die een geel groen hart hebben , dat zelfs ik me seizoenkaarten heb ingeleverd en niet meer ben gegaan vanaf PSV thuis. Als men zo omgaat met echte supporters dan zal dat stadion nooit volkomen.

 

Richard Klimp

0
Woensdag 16 december 2009 om 14:13 uur

g

Bert schreef:

Als dat winst maakt waarom niet. Er zijn in het verleden miljoenen weggesluist waar wij geen weet van hebben.

 

Vindt het niet verkeerd dat de RVC in contact staat met de supporters. Veel Sky box houders stonden vroeger ook midden noord.

Tuurlijk gaat dat winst maken. Op een veldje in Houtrust zonder stadion, verlichting, sponsoring en betaalde spelers, ergens in de zesde klasse KNVB.

0
Woensdag 16 december 2009 om 13:01 uur

<FCDH>

ADO’s technisch directeur Wetzel: ‘Ik moet mijn vervolgtraject nog bepalen’
15 december 2009 om 19:17

Tijdens het TV-programma ‘Voetbal International’ van maandagavond wist Johan Derksen te melden, dat trainer André Wetzel dacht aan het aanbieden van zijn ontslag. Haaglandenvoetbal sprak hierover en de financiële perikelen met de technisch directeur.



Tekst: Rob Blankenstein



Om maar meteen met de deur in heus te vallen, de vraag aan Wetzel voorgelegd of hij inderdaad zijn ontslag heeft aangeboden of met die gedachten heeft gespeeld? André Wetzel kort maar krachtig: ‘Nee, hoe kom je daar nu bij?’



In het geruchtencircuit deden die geluiden de ronde en ook Johan Derksen maakte een opmerking in die richting, dus vandaar dat wij dat bij jou zelf verifiëren. Wetzel: ‘Dat vind ik correct.’



Beraad jij je wel op je positie nadat in de pers is verschenen dat jij je gepasseerd voelt in de 'kwestie' Ricky van den Bergh met betrekking tot het gesprek dat Raymond Atteveld heeft gehad met Ricky en waar jij pas achteraf over hoorde?



‘Ik heb altijd geleerd, dat je zaken eerst rustig moet laten bezinken. Dus dat doe ik dan ook en vervolgens zal ik voor mijzelf bepalen wat het vervolgtraject is. Wat dat wordt, kan ik nu nog niet zeggen.’



Maar jij zou toch in april/mei komend jaar verder gaan praten over een dienstverband voor onbepaalde tijd. Dus komt dat nu mogelijk onder druk te staan?



‘Nogmaals, daar kan ik nu niets op zeggen. Ik zet de zaken voor mijzelf op een rijtje.’



Dan de financiële situatie bij de club. Jij hebt maandag de spelergroep toegesproken en medegedeeld dat de contractbesprekingen voorlopig opgeschort worden gezien de financiële huishouding op dit moment bij de club. Hoe moeten wij dit plaatsen?



‘Wij hebben op dit moment zorgen over de inkomsten en je kunt nu op dit moment niet afspraken gaan maken met spelers als je nog niet weet wat je te besteden hebt en wat er aan gelden binnen komen met het oog op volgend seizoen. Wellicht dat er in maart volgend jaar wel iets mogelijk is en kunnen wij meer concreet zijn.’



In hoeverre ben jij op de hoogte van het gegeven dat Mark van der Kallen nog voor het einde van dit jaar drie miljoen af zou moeten’ tikken’ richting de club?



‘Daar weet ik niets van en dus kan ik daar verder ook niets over zeggen.’



Maar jij moet toch ook weten, dat Mark van der Kallen - die een aantal bedrijven bezit - in deze tijd van recessie ook zijn (financiële) problemen heeft?



‘Ik hoor daar ook wel eens iets over, maar het fijne weet ik daar ook niet van. Maar ook bij hem zal de recessie een rol spelen.’



Hoe kijk jij nu tegen deze hele situatie aan op dit moment?



‘Het is niet gemakkelijk momenteel, maar zoals ik al eerder zei, ik heb geleerd om eerst rustig te analyseren en dan pas een vervolgstap te nemen, dus dat zal ik nu ook doen.’



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Woensdag 16 december 2009 om 10:57 uur

Aad

Kees schreef:

HEE SHOUTERS, IS HET GROS VAN JULLIE GEK GEWORDEN???

 

Er is verdomme geen enkele FUCK  aan de hand. Sterker nog, o.l.v. Jagersma en met druk van de gemeente wordt er eindelijk een voorzichtig beleid uitgezet. Dat willen en roepen we toch al jaren allemaal?

 

Qua inkomsten lopen we zelfs een stuk in mede door de verkoop van Elia en stijgende commercie-inkomsten.

 

Een of andere klote-krant publiceert iets. Allerlei nepsites zoals Voetbalprimeur/Zone etc. nemen het over en iedereen gelooft het klakkeloos. Kap nou es effe met die ongein. Wij weten toch beter hoe de media in elkaar steekt.

 

PS Het mooiste voorbeeld: twee weken geleden liet iemand mij een vette kop over de gehele voorpagina van De Telegraaf zien:

 

AZ wordt overgenomen door Gazprom. Jaja, en was dat waar?

 

Schei toch es uit met alles te geloven wat de media schrijft.

 

Of lees De Volkskrant van vandaag en daar staat het prima omschreven.

Leuk Kees maar laat mij dan maar gek zijn.

Jagersma, was dat niet die man van de 2e ring. Daarmee verkocht hij net zo'n onzin als de Telgraaf met zijn verhaal over Gazprom en AZ.

 

Wanneer er onderhandelingen met spelers worden stilgezet waarvan je in de toekomst wat verwacht (Verhoek) is er toch wat aan de hand met de financien.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 19:05 uur

Kees

Misschien kan Wetzel het maar beter weer zelf gaan doen. Want uiteindelijk is de hoofdcoach, de man op het veld, toch degene die op korte termijn de meeste invloed heeft op de prestaties van de spelers.

Zou dat vier wedstrijden voor het einde het geval worden. FF ter geruststelling van Ooievaar en anti-TD.

 

Dit lijkt zelfs mij geen goed idee!

0
Dinsdag 15 december 2009 om 18:55 uur

Bert

ELF Voetbal werkt samen met www.Catenaccio.nl. Op deze website staan achtergrondverhalen over de (inter)nationale voetbalwereld. Wekelijks verschijnt één artikel op ELF Voetbal. Dit keer een oproep aan technisch directeur André Wetzel van ADO Den Haag.

André Wetzel maakte in april dit jaar een bijzondere stap bij zijn oude liefde ADO Den Haag. Met nog vier wedstrijden te gaan als hoofdcoach (én technisch directeur, wat hij nog steeds is) gaf hij het stokje van hoofdcoach alvast over aan zijn opvolger Raymond Atteveld. "Zodat de spelers kunnen bewijzen dat ze eredivisiewaardig zijn." De spelers zijn dat wel, de nieuwe trainer helaas niet.
Even terug naar de periode vóór André Wetzel. ADO Den Haag belandde in een dip en een dramatische degradatie naar de eerste divisie volgde in 2007. Zelfs in de Eerste Divisie kon de club even geen potten breken, ondanks het gloednieuwe stadion. Bovendien kwamen de supporters van de club regelmatig negatief in het nieuws. De malaise was compleet.

Uiteindelijk ging het beter en kon ADO na één seizoen met een zesde plek en nacompetitie terugkeren in de Eredivisie. Dit ten kostte van mijn geliefde VVV Venlo, destijds de club van hoofdtrainer - jawel - André Wetzel. Die zat met een duivels dilemma opgescheept.
Sportief gezien wilde Wetzel ongetwijfeld winnen met VVV en lijfbehoud afdwingen in de nacompetitie. Ik twijfel niet aan zijn integriteit, maar aangezien hij al een contract van ADO op zak had zou het hem ook niet slecht uitkomen als zijn nieuwe club promoveerde. Dat gebeurde ook, VVV degradeerde.
Wetzel had een redelijk debuutseizoen bij ADO. Tegen het einde van 't seizoen leek de rust bij ADO onder het bewind van Wetzel hersteld, dat was waarschijnlijk zijn belangrijkste verdienste. De club had zich staande gehouden in de Eredivisie en kwam niet ernstig in gevaar.
Toen kwam die bijzondere stap. Wetzel had het - begrijpelijk - te druk met zijn dubbelrol als technisch directeur en hoofdtrainer. Rust, lijfsbehoud, een goed moment om het stokje over te dragen aan Raymond Atteveld, vier wedstrijden voor het einde. Toch? Zeker, behalve dan het deel Raymond Atteveld.
Inmiddels, een half jaar later, ziet het er een stuk minder rooskleurig uit voor ADO. ADO is één van de vier clubs die de beste papieren heeft voor degradatie. Het team heeft al elf wedstrijden op rij niet meer gewonnen. Atteveld weet ook niet wat ie er mee aanmoet.
De onrust zal langzaam groeien. Het is niet de eerste keer dat Atteveld een historisch slechte reeks neerzet. Bij Roda won hij in 2008 twee wedstrijden in tien maanden, ontslag volgde. Bovendien was er volgens technisch directeur Martin van Geel sprake van "een verstoorde relatie met een aantal personen binnen de spelersgroep." Niet echt een vertrouwenwekkende start van zijn trainersloopbaan.
André Wetzel was bij de aanstelling overtuigd dat zijn "jonge, karaktervolle trainer die enthousiast is" zou slagen. Atteveld kan dan een leuke voetballer zijn geweest en een ADO-verleden hebben - het is vooral een trainer met weinig ervaring en een gebrek aan bewezen kwaliteiten. Weinig wijst er op dat zo'n onervaren trainer slaagt bij zo'n moeilijke club als ADO.
Misschien kan Wetzel het maar beter weer zelf gaan doen. Want uiteindelijk is de hoofdcoach, de man op het veld, toch degene die op korte termijn de meeste invloed heeft op de prestaties van de spelers.



 

0
Dinsdag 15 december 2009 om 18:52 uur

JB

Haagse Roel schreef:

Je 1e alinea ben ik het wel mee eens...........de rest klopt m.i. niet.

 

Denk jij nou werkelijk dat Vitesse en Roda in de winterstop omvallen ????????? JP cluppies waar voor ons niet halen valt  daar zal het , zeker in 1e instantie , gebeuren.

 

Je kan natuurlijk altijd , tegen beter weten in , postief blijven.

Bij Roda staat nu al vast dat het de salarissen van januari niet kan betalen.

Alleen als de gemeente voor de zoveelste keer het stadion terug koopt is Roda na de winterstop nog van de partij.

 

Hetzelfde geldt voor Vitesse, waar de begroting alleen met slimme boekhoudkundige trucs langs de diverse instanties is geloodsd, maar waar men nu van diezelfde instanties (gemeente, knvb) de gaten acuut moet dichten. Als gevolg van de boekhoudkundige trucs zijn ook hier problemen met de salarissen.

 

In het beste geval kunnen beide clubs de gaten tijdelijk dichten door hun verkoopbare spelers in de etalage te zetten in de winterstop, en dus de tweede helft van de competitie verzwakt verder te gaan.

 

Tenslotte, doordat het overal crisis is, kunnen onze spelers met aflopende contracten voorlopig toch nergens terecht.

Dus waarom zou je je nu haasten?

 

Vallen Roda en Vitesse niet om, dan praat je half januari gewoon weer verder met Verhoek en anderen.

 

Amper 48 uur geleden biedt men Toornstra, die op dit moment nog wel in de winterstop gratis en voor niets weg kan, een contract voor 2,5 jaar aan.

In die 48 uur zijn de financien van ADO echt niet helemaal ondersteboven gegaan.

Gelukkig studeert die jongen economie, dus is het heel gemakkelijk aan hem uit te leggen hoe de vork in de steel zit.

Leuk praktijklesje voor hem. ;-)

0
Dinsdag 15 december 2009 om 17:43 uur

Advertentie

JB

<FCDH> schreef:

ADO Den Haag wil inspelen op verdwijnen clubs
ADO Den Haag gaat voorlopig geen spelers kopen. De club wil afwachten wat er gebeurt met clubs die wellicht uit het betaalde voetbal verdwijnen en slaat dan toe.

'Een aantal clubs heeft problemen, sommigen zullen zelfs verdwijnen. De druk op de salarissen zal groter worden. Ik denk dat de markt voor werkgevers over een paar maanden veel gunstiger zal zijn en daar willen we op inspelen', zegt Henk Jagersma van de raad van commissarissen van ADO Den Haag tegenover De Telegraaf.

ADO Den Haag is niet bang dat alle goede spelers zo aan hun neus voorbij gaan. ''We weten dat we een risico nemen, maar we zien meer kansen dan risico's'', besluit Jagersma.

Gepubliceerd door Maarten de Jong | 15-12-09 | 14:56
 

Dit is precies de manier waarop vd Kallen zijn imperium heeft gebouwd.

Zorgen dat je net iets steviger in het zadel dan je concurrentie en als die dan omvallenop de eerste rij zitten om voor een appel en een ei de krenten uit de pap te halen.

 

De communicatie hierom heen verdient wederom niet de schoonheidsprijs, maar ja, de RvC is natuurlijk voor een groot gevuld door de gemeente (Jagersma).

Vd Kallen zou dit spel natuurlijk veel liever in de luwte hebben gespeeld.

Of is AW dan toch het lek in de tramtunnel?

 

En inderdaad, waarom zou je nu Soltani nog een aanbieding doen als je verwacht dat over een paar weken de spelers van Roda en Vitesse gratis in de poort uitlopen.

 

Laten we aub nu niet gaan meehuilen met de mediawolven in het bos, die ook nu weer binnen een uur driekwart van hun onheilstijding over ADO hebben moeten inslikken.

 

Trouwens, als Roda omvalt zit Martin van Geel ook zonder werk.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 17:21 uur

Haagse Roel

<FCDH> schreef:

wetzel verdiend 250.000 per jaar een td van niks daar kun je een veel goedkopere voor vinden hoor????ik vrees dat we terug moeten naar jeugdige spelers??? beter dat dan failliet opnieuw opbouwen ook feyenoord en az moeten inbinden en de dure spelers moeten daar ook weg

AZ en F'noord hebben betere alternatieven achter de hand dan wij.

 

AZ gaat terug naar subtop nivo en F'noord 's doelstelling wordt linkerrijtje .......onze doelstelling lijkt me duidelijk ..................

 

Roept Jagersma nu dat FCDH  nu niet investeert omdat o.a.  er clubs  zullen verdwijnen waardoor spelers vrijkomen.........dream on ........zelfs RKC zal niet verdwijnen met een sponsor als Mandemakers. Als er clubs verwijnen dan zijn dat ploegen als Haarlem, Eindhoven e.d. Alsof we met dat materiaal wat opschieten......

0
Dinsdag 15 december 2009 om 17:16 uur

Nu online

James, JvDH, yesyes, Rikkie1 en 153 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24