Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ADO Den Haag wil inspelen op verdwijnen clubs
ADO Den Haag gaat voorlopig geen spelers kopen. De club wil afwachten wat er gebeurt met clubs die wellicht uit het betaalde voetbal verdwijnen en slaat dan toe.

'Een aantal clubs heeft problemen, sommigen zullen zelfs verdwijnen. De druk op de salarissen zal groter worden. Ik denk dat de markt voor werkgevers over een paar maanden veel gunstiger zal zijn en daar willen we op inspelen', zegt Henk Jagersma van de raad van commissarissen van ADO Den Haag tegenover De Telegraaf.

ADO Den Haag is niet bang dat alle goede spelers zo aan hun neus voorbij gaan. ''We weten dat we een risico nemen, maar we zien meer kansen dan risico's'', besluit Jagersma.

Gepubliceerd door Maarten de Jong | 15-12-09 | 14:56
 

0
Dinsdag 15 december 2009 om 15:42 uur

morley

Aad schreef:

Als je zo redeneert moet je de Feijenoord-methode toepassen. Die willen de selectie schonen (alle grootverdieners er uit) en aanvullen met "goedkope" eigen jeugd. En een niet al te hoogdravende opdracht: Eindigen in het linkerrijtje.

 

Wanneer wij dat zouden doen moeten we dat mijns inziens zo snel mogelijk doen. Direkt na de winterstop de grootverdieners er uit en jongens als Achterberg, Koksal en Toornstra er in. Met maar 1 "simpele" opdracht: Handhaven, desnoods via de nacompetitie.

Het zou kunnen werken maar kan ook zomaar tot degradatie leiden.

een interessant idee... als we toptalenten als wijnaldum en fer zouden hebben....

 

onze jeugd is nog lang niet goed genoeg voor de eredivisie. dat zie je aan ons grootste talent vicento die noodgedwongen (vanwege het ontbreken van een goede spits in de selectie) al in de basis moet starten en nog weinig indruk kan maken.

 

je moet gewoon je beste spelers blijven gebruiken. die gasten zullen alles moeten blijven geven om ergens nog een contract te verdienen voor volgend seizoen. kijk maar naar iemand als kevin bobson, toch ook een redelijk aanvaller maar voorlopig komt hij niet meer aan een club.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 15:41 uur

Een oudere supporter

rien1 schreef:

 Het lijkt erop dat een gedeelte die bij ADO aan de touwtjes trekt  zichzelf gigantisch aan het indekken is. Het gaat weer bagger met de club (lees:financieel), en meneer W heeft een stok gevonden om de hond te slaan. Meneer beraad zich op zijn positie. Het lijkt mij dat dit mannetje de (financieel slechte) bui ziet hangen en zich uit de voeten wil maken. En van Meneer vd Kallen hoor je ook helemaal nog geen komma! En waar zijn die commisarissen in godsnaam mee bezig?!

 Het lijkt er sterk op dat er een aantal het zinkende schip snel willen verlaten. En wie krijgen weer ouderwets de schuld als het slecht gaat met FC Den Haag??? Ja hoor, de supporters. Nee wat zeg ik, hooligans zijn het! En dat terwijl juist de leiding er een zootje van maakt. Over de Snor kunnen we kort zijn, die heeft de Teleneus gelezen en is het maatje van Wetzel. Gadverdamme!!! 

Van mij part gaat Wetzel vandaag (wat zeg ik), over 2 minuten al weg. Opgeruimd staat netjes! 

Juist. Wetzel zorgt niet voor volle stadions zoals hij beweert, integendeel.

Mensen horen met afgrijzen wat die supporters van Den Haag nu weer hebben gedaan. Bah, om het zo elke keer in te fluisteren in de media alsof de spelers, trainer, of supporters het zijn, heel slinks.

Misschien een ideetje voor een spandoek: Wetzel brengt de club ernstige schade toe! of Wetzel maakt meer kapot dan ons lief is.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 15:17 uur

morley

Midden-Oost schreef:

Beste shouters,

Laten we eens even in de huid kruipen van onze TD. Van de onderstaande 14 spelers loopt het contract af in de zomer. Wie kunnen we écht niet missen ??

- Coutinho
- Waterman
- Horvath
- L. Piqué
- Tillema
- Bosschaart
- Cornelisse
- Gielisse
- Knopper
- Koksal
- Schwiebbe
- Hulst
- Soltani
- Verhoek

Ik zou graag zien dat Coutinho, Knopper en Hulst bijtekenen. Verder op de wachtlijst, een L.Piqué en een Verhoek. De rest mag van mij wel weg.

 

Ik denk dat we met een vertrek van een Waterman, Yuri, Bosschaart, Horvath, Soltani, Knopper en Verhoek een leuk stukje budget overhouden.
 

je vergeet ditewig. maar coutinho en ditewig hebben beide een optie voor nog een seizoen in hun contract dus die kun je volgend jaar ook nog lichten. dat zullen ook niet de duurste spelers zijn.

 

ook lorenzo piqué, tillema, gielisse, koksal, schwiebbe en hulst zullen geen grootverdieners zijn. als ze talentvol zijn zullen ze heus wel een nieuw contract krijgen voorgelegd. hetzelfde zal gelden voor talenten als toornstra en achterberg.

 

ik kan niet inschatten wat iedereen verdient maar ik vermoed dat waterman, bosschaart en cornelisse zwaar overbetaald worden als je het afzet tot wat ze presteren. wees maar blij dat je van die contracten af kan.

 

knopper is vorig seizoen van zeer grote waarde geweest maar heeft in z'n overige contractperiode bij ons ook bar weinig gepresteerd. de vraag is hoe snel hij z'n goede vorm straks weer terugheeft, als hij überhaupt fit weer helemaal fit wordt. verder is hij aan het begin van volgend seizoen 33 jaar en oudere spelers zijn sowieso al meer blessuregevoelig. en... ook niet onbelangrijk... het is ongetwijfeld een forse salarispost die wegvalt!

 

horváth, soltani en verhoek zijn redelijke spelers die van mij mogen blijven maar ze zijn echt wel vervangbaar en zijn geen niveau voor de middenmoot/subtop eredivisie.

 

al met al geen ramp als je het mij vraagt. een grondige opschoning van de selectie kan zelfs geen kwaad....

0
Dinsdag 15 december 2009 om 14:03 uur

Aad

ADO Den Haag trekt zich voorlopig even terug uit de spelersmarkt. De club denkt in het voorjaar een betere onderhandelingspositie te hebben bij het verlengen van contracten en het aantrekken van nieuwe spelers. Dat zei voorzitter Henk Jagersma van de raad van commissarissen dinsdag aan het ANP.

Jagersma ontkent ten stelligste dat ADO in financiële problemen verkeert. ''We hebben dit jaar een goede groei geboekt in sponsoring en stoelenverkoop, tegen alle verwachtingen in'', aldus Jagersma. ''Maar hoe dat volgend jaar is, weten we natuurlijk niet. We zijn nog steeds geen sterke financiële club. Daarom zijn we voorzichtig, we hebben geleerd van het verleden.''

ADO Den Haag dreigde twee jaar geleden failliet te gaan, maar werd toen gered door zakenman Mark van der Kallen. De begroting van vorig seizoen werd nog negatief afgesloten (3,2 miljoen euro), maar Jagersma verwacht voor dit seizoen een aanzienlijk beter resultaat.

De club uit de Hofstad is nu druk bezig met de begroting van volgend seizoen. ''We horen van andere clubs dat sponsors voor volgend seizoen afhaken. Dat is bij ons nog niet aan de orde, maar we maken gezien de kredietcrisis nu toch liever een pas op de plaats. Liever vooraf dan achteraf'', aldus Jagersma.

Bovendien voorziet hij een gunstige ontwikkeling op de spelersmarkt. ''Een aantal clubs heeft problemen, sommigen zullen zelfs verdwijnen. De druk op de salarissen zal groter worden. Ik denk dat de markt voor werkgevers over een paar maanden veel gunstiger zal zijn en daar willen we op inspelen. De keuze en marges zullen groter zijn als we nog een half jaartje wachten.''

Jagersma erkent dat er een risico kleeft aan deze 'inkooptactiek'. ''Grote angst dat goede spelers straks weg zijn, hebben we niet. We weten dat we een risico nemen, maar we zien meer kansen dan risico's.'' Bij ADO lopen dit seizoen de contracten van onder anderen Pascal Bosschaart, Yuri Cornelisse, Karim Soltani en Wesley Verhoek af.

 

WWW.VOETBALZONE.NL

0
Dinsdag 15 december 2009 om 13:23 uur

Midden-Oost

Beste shouters,

Laten we eens even in de huid kruipen van onze TD. Van de onderstaande 14 spelers loopt het contract af in de zomer. Wie kunnen we écht niet missen ??

- Coutinho
- Waterman
- Horvath
- L. Piqué
- Tillema
- Bosschaart
- Cornelisse
- Gielisse
- Knopper
- Koksal
- Schwiebbe
- Hulst
- Soltani
- Verhoek

Ik zou graag zien dat Coutinho, Knopper en Hulst bijtekenen. Verder op de wachtlijst, een L.Piqué en een Verhoek. De rest mag van mij wel weg.

 

Ik denk dat we met een vertrek van een Waterman, Yuri, Bosschaart, Horvath, Soltani, Knopper en Verhoek een leuk stukje budget overhouden.
 

0
Dinsdag 15 december 2009 om 12:03 uur

<FCDH>

Nieuwe geldproblemen bij ADO

Het stadion van ADO. FOTO PRO SHOTS
DEN HAAG - ADO Den Haag heeft opnieuw geldzorgen. Technisch directeur André Wetzel lichtte maandag voor de uitlooptraining de selectie in, waarna 's avonds ook de groep van de beloften op de hoogte werd gesteld, kort voor aanvang van het duel met Feyenoord/Excelsior. Dat meldt het AD dinsdag.

Tot er duidelijkheid is over de omvang van de financiële probelemen, worden contracten van spelers niet verlengd. De onderhandelingen met Wesley Verhoek die een ver gevorderd stadium waren, zijn stopgezet.

Volgens Henk Jagersma, voorzitter van de raad van commissarissen, is er geen sprake van paniek. ,,We zitten bovenop de situatie en moeten nu de hand op de knip houden. Dat is niet gek, kijk naar tal van andere voetbalclubs."

Precies twee jaar geleden hing het voortbestaan van ADO Den Haag aan een zijden draad. De schuldenlast was zo hoog opgelopen dat de salarissen van de spelers niet meer konden worden betaald.
15/12/09 07u53

 

bron AD

0
Dinsdag 15 december 2009 om 11:00 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Financiƫle ellende raakt spelers
De financiƫle problemen van ADO Den Haag zijn zo serieus dat alle contractonderhandelingen met spelers per direct zijn stopgezet, zo meldt het AD.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 15 december 2009 om 10:49 uur

Midden-Oost

Aad schreef:

@Anti TD

 

Ik heb je steeds voor een zeikerd versleten. Excuses, jij en midden-oost, ooievaar en nog een aantal anderen, jullie hebben het steeds bij het rechte eind gehad.

 

We zijn overgeleverd aan een aantal cowboys die in het wilde weg schieten. Als ze al plannen hebben is het voornamelijk hoe ze er zelf van beter kunnen worden.

Aad,

Helaas was ik (net als jij) ook goed gelovig. Geen credits voor mij. Anyway, het ziet er voor onze grote liefde weer allemaal beroerd uit. De selectie kreeg van de week al te horen dat het aan kwaliteit ontbrak (RA) en nu hebben ze te horen gekregen dat ze kunnen uitkijken naar een andere baas. Gelukkig komt de winterstop eraan en kan iedereen zijn zinnen even verzetten.

Heel eerlijk is het natuurlijk een zegen dat we eindelijk een keer af zijn van Jupilair nivo-spelers als een Verhoek, Yuri, Bosschaart etc.. Maar als daar niks tegenover staat dan weten we allemaal wel waar we aan toe zijn.
 

0
Dinsdag 15 december 2009 om 10:07 uur

Aad

Het is GVD te erg voor woorden. Steeds lekker gemaakt met allerlei beloften over versterkingen, plaatsen in het linker rijtje en 2e ringen en nu dit.

Contractonderhandelingen stil = onvrede en ongerustheid bij de selectie = mindere prestaties = degradatie = spelers met een degradatieclausule die je zou willen houden ook weg = hopen op je jeugd = jammer dan = einde ADO.

 

Ik kan wel janken.

0
Dinsdag 15 december 2009 om 09:19 uur

Nu online

Aad, Franky, ton, Vos, Hmmm, LeoH en 190 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24