Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

Sorry, foutje in mijn post over de jeugdopleiding.

 

Nec en Vitesse  hebben niet samen een gecombineerde jeugdopleiding.

 

NEC met FC Oss en Vitesse met AGOVV.

 

Daarnaast heb je dan nog Willem II/RKC en Heerenveen/Emmen.

 

Al deze combinaties blijken straks uiteindelijk maar 1 doel te dienen:

de beste spelers gaan naar Feijenoord, Twente, Heerenveen, Nec, Vitesse, Willem II.

Het restant mag zwaar teleurgesteld naar Excelsior, Heracles, Emmen, Oss, AGOVV en RKC.

 

Daar komt alleen maar ruzie van. ;-)

0
Dinsdag 29 december 2009 om 13:58 uur

marcellino

JB schreef:

Met alle respect hoor, maar het was voor Vicento veel moeilijker om tegen heracles onder die bal door te lopen dan om er tegen aan te lopen en te scoren.

 

En ik blijf van mening dat als de kwaliteit ontbreekt, je de kansen niet creeert. Toch zijn die kansen er, elke wedstrijd opnieuw.

volgens mij geef je zelf het antwoord toch al.

 

ik zeg niet dat vicento die bal kon maken ik zeg wel dat een ervaren goede spits daar niet had gestaan maar 1 meter naar achteren.

 

en kansen krijg je omdat je met passie speelt en werklust toont.

dat we het dan niet afmaken heeft wel degelijk met kwaliteit te maken.

 

er zijn wel spelers die mee kunnen op dit niveau maar dat zijn er niet veel

knopperd,v/d berg,dereijck,buijs,swinkels en dan houdt het toch echt op

0
Dinsdag 29 december 2009 om 10:53 uur

JB

Vandaag nog worden alle spelers van Excelsior Moeskroen transfervrij.

 

Misschien een idee om Hans Galje te bellen of er iets voor ons tussen zit?

 

Bijvoorbeeld:

Daan Vangijseghems, verdediger 21 jaar en al vier jaar basisspeler

 

0
Maandag 28 december 2009 om 16:37 uur

JB

Kees schreef:

Kan iemand mij in begrijpelijk Nederlands uileggen wat er met onze club moet gebeuren om eindelijk een stabiele middenmoter te worden.

 

Onze beleidsbepalers struikelen keer op keer en ik vraag me af of er überhaupt wel een oplossing is.

Kees,

 

Ik doe een poging:

 

- financieel moet er een gezonde structuur onder de club liggen

(Wordt door vdK hard aan gewerkt. Valt het je op dat ADO niet in de media komt met berichten over liquiditeitsproblemen of gedwongen verkoop van spelers?)

 

- het image van de club moet beter worden zodat grote bedrijven als bijv. Siemens er in stappen.

(Was AW goed mee bezig met de supporters in zijn kielzog, totdat hij in de waan belandde dat overtredingen en kaarten op het veld het imago verpesten en het nodig vond daar een one-man-show over te starten)

 

- de kern van het elftal moet uiteindelijk uit eigen opleiding komen, waarbij de opleiding ook nog eens voor inkomsten kan zorgen doordat spelers die net de middenmoot niet halen, elders wel aan de bak kunnen. En af en toe een parel ala Elia, die de halve jaarbegroting kan opleveren. (Ik heb geen idee hoe het daar nu mee staat. Het lijkt er wel op dat het beloftenelftal, toch als een van de weinigen in de reserve-eredivisie met voornamelijk beloften op het veld op de goede weg is. Ook in de jeugd komen de resultaten weer. Ik weet dat er over geklaagd wordt, maar kijk er de voorgaande seizoenen maar eens op na. De A1 en B1 draaien vaker slecht in het begin om dat in de 2e seizoenshelft goed te maken)

 

Weet je wat ik dan wel triest vind?

Dat kennelijk heel veel mensen rond de club kennelijk nooit echt binnen hebben kunnen kijken bij de club hoe de tandem Ringelenstein-Langenbach bezig was.

Natuurlijk hebben ook zij fouten gemaakt, anders hadden ze toch echt anders geheten.

 

Zij zijn daadwerkelijk bezig geweest de financiele structuur onder de club te verbeteren. Waarom denk je dat er voor vdK een NV met aandelen te koop was? Grote probleem met vR-L was het gebrek aan draagvlak bij de gemeente, zij hadden daar de juiste personen niet in hun netwerk zitten.

Zij zijn toen ook bezig geweest met modernisering/uitbreiding van het Zuiderpark stadion maar zijn daar in tegengewerkt door... juist, de gemeente.

 

In die tijd werkte ik bij een bedrijf dat subsponsor van ADO was. De sponsoring bestond uit het in dienst nemen van Frans Danen, die dan een deel van de week bij het bedrijf werkte maar ook alle gelegenheid had jeugdtrainer te zijn en zijn trainersdiploma's kon halen.

Toen was er een duidelijke visie dat er een jeugdopleiding moest komen te staan, die niet voor prijzen in de jeugd ging, maar zich richtte op het naar het 1e brengen van 1-2 jeugdspelers per seizoen. Daarin werd geinvesteerd. Toen is men ook begonnen met het jeugdnetwerk. En werden er inderdaad spelers voor de korte termijn voor het eerste gehaald. Omdat de visie was dat na zo'n 3 jaar de eigen opleiding de eerste basisspelers zou gaan opleveren.

 

Helaas is er een hele grote streep door de rekening gekomen toen iemand op het gemeentehuis bedacht dat van het Zuiderpark een villadorp ala Zonne-oord gemaakt moest worden, waar men dus niet elke 2 weken die "Flodder-supporters" kon gebruiken. Terwijl tegelijkertijd de supporters weer eens een shirtsponsor wegjaagden en er dus acuut financiele problemen waren.

En toen is de gemeente er dus ingesprongen met een finaciele bijdrage met voorwaarden. De club moest weg uit het Zuiderpark en RdB werd naar voren geschoven als sterke man. En wij weten allemaal wat dat de club gebracht heeft! Een FA die veel te lang heeft mogen blijven zitten, het schofferen van de supporters door de club, de beste spelers met die idiote Bodde-clausule voor bijna niets de poort uit laten lopen, de veiligheidspoortjes waar hij zelf een vermogen aan heeft verdiend enz.

 

Met andere woorden: we zijn al eerder op de goede weg geweest.

Nu zijn we wel een heel stuk verder omdat met name de bijdrage van de supporters een stuk positiever is.

Het blijft echter van groot belang dat ADO de gemeente zoveel mogelijk buiten de deur houdt!  Zoals ik al eens eerder schreef, de grootste vijanden van ADO zitten niet in Amsterdam of Rotterdam, maar in het IJspaleis.

En we hebben natuurlijk iemand nodig met visie voor de opzet van jeugd en scouting. Zodat we inderdaad over een paar jaar 5-6-7 jongens uit de eigen opleiding in de basis hebben staan.

Voor vdK zal dit, wat mij betreft, hetzelfde beleid betekenen als wat vR-L indertijd deden.

Met een minimum aan investeringen in de huidige groep er wel voor zorgen in de eredivisie te blijven, het beschikbare geld zoveel mogelijk in opleiding en scouting stoppen en de financiele basis verder versterken. En, op niet al te lange termijn, in die 2e ring.

Want een stadion met 25.000 plaatsen is de enige manier waarop je financieel met Heerenveen, Groningen, Twente en Vitesse mee zal kunnen blijven doen.

Ik ben er van overtuigd dat met nog 1-2 seizoenen meedraaien bovenin het rechterrijtje die 2e ring heus vol komt.

 

En tenslotte, laten we met zijn allen niet al te zeer de pessimist uit hangen.

Want, wat als:

- de 1-0 tegen Ajax niet onterecht wordt afgekeurd?

- de 1-3 van Ajax niet onterecht wordt goedgekeurd?

- Vicento niet bij 1-2 tegen heracles onder de bal door loopt?

- bij de 0-1 van feijenoord wel gewoon voor de overtreding op Buijs wordt gefloten?

- wij niet koploper paal en lat schieten zouden zijn met een hogere score dan de nummers 2 en 3 samen?

- enz enz enz

 

Of zoals Atteveld het heel terecht na de wedstrijd tegen Heracles zei: je moet je zorgen maken als je er in de wedstrijden niet aan te pas komt en amper kansen hebt. Maar tot nu toe zijn er in elke wedstrijd (ook tegen Ajax, PSV) de nodige, goede kansen gecreeerd. En ooit zullen die ballen er toch en keer in moeten gaan.

0
Maandag 28 december 2009 om 11:35 uur

Bert

rien1 schreef:

Ach Frans, zover als sommigen denken bij dit filmpje heb ik eigenlijk niet gedaan. Sommige stukjes waren (vond ik) echt leuk. Het begin met de kaart waar Leksel zich bevond, de dames die zich afvroegen of het shirt gestreken was, en het poepie dat gelaten werd, terwijl iedereen de kamer verliet (behalve 1 die omhoog tuurde) vond ik wel leuk.

Maar goed, laat het verder maar, want bepaalde mensen zijn zo gemeen dat ze je straks met een stalen gezicht nog voor nazi uitmaken ook.

Hoi Rien,

 

Jij staat altijd als eerste klaar om spreekkoren tegen donkere spelers te veroordelen dus een neo nazi ben je zeker niet. Groot gelijk trouwens ik hou er ook niet van. Bij ons spelen er ook donkere jongens

 

Filmpje is misschien leuk maar Wetzel wordt al maanden als een soort clown behandeld op de site van de HCF. Wat ik wel leuk vond is dat we gezegend zijn op 1e kerstdag.:P

 

En zal het nu beter gaan met Ado nu AW weg is? Feit is dat het elftal aan alle kanten rammelt. Dat het de medische staf ook niet lukt om één geblesseerde speler fit te krijgen? Maar goed daar hoor je niemand over.  

 

VD Kallen kan lekker lullen maar na de winterstop wacht een loodzwaar programma. En zonder aankopen wacht ons een zware tijd.

 

De frustratie zal in het stadion weer toe gaan nemen. De afloop daarvan is bekend.  

0
Zondag 27 december 2009 om 20:55 uur

hjfff

Ik vind dat er op de langere termijn gekeken moet worden naar het scoutingsapparaat en deze dan broodnodig vernieuwen en versterken.

 

Kijk Heracles bijv; toveren ineens die Hirayama, Overtoom, Everton en Hakola de kleedkamer in. Prima spelers die bij ons zeker versterkingen zouden zijn.

 

Laatste goeie tropische verrasing en versterking was die Edson.

0
Zondag 27 december 2009 om 18:01 uur

Jensen

JB schreef:

Je moet vd Kallen absoluut niet verwarren met van Seumeren.

 

vd Kallen is een zakenman, die bedrijven in zwarr weer "goedkoop" op de kop tikt en dan gezond maakt, zodat of uit de exploitatie of door verkoop er geld aan verdient.

vdK is ADO gestapt met 1 doel: de boel van de grond af gezond houden, met als complicatie dat "tijdens de verbouwing de winkel gewoon open moet blijven".

Wij zullen af en toe onze adem in moeten houden, en met onze billen moeten knijpen, maar uiteindelijk doel is dat er een club met toekomst staat, die zijn eigen broek op kan houden ala Heerenveen. Een club die het ook zonder Foppe en Riemer blijkt te redden, al zal een er af en toe een minder jaar zijn. Er ligt dus een stevig en gezond fundament onder die club.

Waar dus ook het stadion eerst 1 ring had en er na een jaar of 4 een tweede ring opging, die ook nu het minder gaat, nog steeds uitverkocht is. Maar daar hebben Riemer en Foppe wel jaren en jaren aan gewerkt. Hopelijk geven wij vdK ook de tijd die nodig is om STRUCTUREEL een betere club te worden.

 

Van Seumeren daarentegen is niets anders dan een patser met veel geld, die standbeelden voor zichzelf bouwt en eventueel een "leuke" baan voor een talentloos gezins- of familielid koopt.

Ik heb gewerkt voor een bedrijf waarvan de directeur 1 van de leden van de officieuze fanclub van vS is en heb bijv. live mee mogen maken hoe vS, op een kerstborrel nota bene, even uit kwam leggen hoe HIJ die russische onderzeeer had opgetakeld. Terwijl hij in die periode zelf nog geen minuut Nederland uit is geweest.

Overigens is het bij vS ook nog eens zo, dat als hij vandaag iemand tegen komt die hem enthousiast maakt voor korfbal en hem weet te overtuigen dat hij daar een nog veel groter standbeeld voor zichzelf kan oprichten, Utrecht morgen zonder eigenaar en zonder geld zit.


Er gaan hier in de regio trouwens al geruime tijd geruchten dat de kinderen van vS het sowieso helemaal niet eens zijn met deze hobby van hun vader en dat zij liever gisteren dan vandaag het geld weer uit Utrecht getrokken wil zien worden.

 

Mooie woorden en ik ben het met je eens. Van Seumeren is denk ik ook niet te vergelijken met Van der Kallen. Feit is wel dat Van der Kallen onze club voor een habbekrats in zijn bezit heeft gekregen.

Helemaal met je eens dat onze club een structurele basis moet hebben en dan verder bouwen. Wat ik gemerkt heb bij Heerenveen is dat zij goed geinvesteerd hebben. Dat werpt zijn vruchten af en kan je verder bouwen.

 

Ik vind echter nog steeds dat wat je op het veld hebt voor de doorgroei kan zorgen.

Goed team, meer publiek, interessant voor sponsors, meer inkomsten, betere spelers enz. enz.

 

De club mag van mij ook goed investeren in de jeugdopleiding. Wij zijn een club die zeker in het verleden altijd goede jeugd heeft gehad. Daar moeten we het ook voor een groot gedeelte van hebben.

0
Zondag 27 december 2009 om 16:22 uur

marcellino

Wallace schreef:

Beste Kees,

 

Ik meen dat anti TD destijds heeft aangegeven zijn naam op te heffen als Wetzel zou vertrekken.

 

Daarnaast schrijf je, dat je je heel erg in de persooon Wetzel zou hebben vergist, omdat hij in de belangstelling zou staan van een club uit het midden oosten. Je bedoelt dat waarschijnlijk voor als hij op die belangstelling was ingegaan.......?

ik begrijp hier bepaalde dingen niet echt.

 

wetzel is niet begonnen met problemen veroorzaken.

 

dat is een samenloop van omstandigheden geweest

 

geen geld

blessures

een ricky die uit de pas loopt en nog niet heeft gebracht wat hij hoort te brengen.

 

oke zijn uitspraken na al deze feiten zijn niet goed te noemen,maar ik geloof niet dat hij dit allemaal heeft gedaan om trainer te worden in het midden oosten.

 

de verwachtingen binnen den haag was gewoon hoog.

iedereen dacht dat we binnen 2 jaar een club van voormaat zouden zijn.

 

niets is minder waar we zitten gewoon op het randje van de afgrond.

 

en als de TD dan eigenlijk geen functie meer is binnen den haag,want je moet wel geld hebben om spelers aan te trekken .

 

houdt het voor hem op,zeker als het merendeel zich tegen hem is gaan keren.

 

ik ben nooit een voorstander geweest van wetzel maar ik heb wel respect voor hem dat hij in een risico volle club is gedoken,

waar namen als JOL,ADVOCAAT EN DE MOS het lelijk lieten afweten.

 

ja nu wel de mos komen nu den haag op het randje van de afgrond balanceerd.

 

weggooiers zijn het."club liefde"  ja in hun reet.

0
Zondag 27 december 2009 om 14:24 uur

Advertentie

marcellino

Mike schreef:

Ik heb hier niemand vd Kallen als zondebok zien aanwijzen. Waar haal je dat vandaan?

vd Kallen heeft de club, die blijkbaar nauwelijks nog wat waard was gekocht en daarmee gered.

 

Ik kan me de discussies hier op dit forum nog wel herinneren. Aan de ene kant de blijdschap dat het voortbestaan verzekerd was maar aan de andere kant de twijfel over de plannen van een slimme zakenman. Wat zou vd Kallen van plan zijn? Voorbeelden over het opkopen van bedrijven, saneren (lees: ontslagen) en weer verkopen waren er genoeg.

Feit is wel dat er zeker niet de hoofdprijs voor de club betaald is en dat, zoals we nu merken, er meer voor nodig is dan een aankoopbedrag om de club veilig voort te laten bestaan.

 

Natuurlijk zal vd Kallen rendement op zijn investering willen behalen maar op dit ogenblik is dat onmogelijk. Niemand zit te springen zijn club over te kopen en spelers van een elftal dat onderaan bungelt leveren ook al niet veel op. Daarnaast zullen al zijn andere bedrijven in deze crisis-tijd, die nog lang niet over is ook geld nodig hebben.

 

Alhoewel ik het eens ben met je betoog vind ik het wel vreemd om hier nu te gaan roepen dat het team in het begin boven verwachting heeft gepresteerd aangezien we voor aanvang van de competitie hier nog een zeer levendige discussie hebben gehad over de sterkte van het team. Waarbij jij bijzonder vasthoudend was je stelling te verdedigen dat het team er weldegelijk sterker op was geworden.

 

Ik denk dat er op dit ogenblik drie dingen belangrijk zijn:

1) Er moet rust in de tent komen

2) Er moeten hoe dan ook punten gepakt worden

3) Geen rare akties van supporters die daarmee de club over het randje gaan duwen.

 

Ik heb met kerst een kaarsje voor de club opgestoken.

 

volgens mij heb ik nooit gezegd dat we veel sterker zijn geworden.

ik heb juist gezegd dat we achterin en voorin spelers missen.

 

vaak heb ik het gehad over een scorende spits.

en een bank waar spelers zitten die niet genoeg voldoen om pique en ammi t vervangen.

 

verder even voor ROME.

Ik weet dat je het goed bedoeld wat betreft mijn schrijven.

en ik weet ook zelf dat het niet mijn sterkste punt is.

maar het zal mij een worst wezen.

heb het stukje nog een keer over gelezen en heb niet het gevoel dat het onleesbaar is.

 

 

een taal is er gemaakt om met elkaar te communiceren.

communiceren kan op vele manieren.

visueel>>auditioneel>>of via gebaren en gezicht uitdrukking.

 

het opschrijven van letters en worden is het makkelijk maken om met elkaar te communiceren.(vooral voor mensen die de tijd en inzicht niet hebben om iets te begrijpen)

 

mn lfd vr dn hg is grt

 

als je de tijd zal nemen weet je wat hier staat

mierenneuken over een punt of comma of met een d .t of dt

zegt meer over de persoon die het leest dan van de persoon die het heeft geschreven.

 

maar nogmaals rome ik neem je niks kwalijk je bedoeld het goed.

 

0
Zondag 27 december 2009 om 14:03 uur

Mike

marcellino schreef:

Hoeveel mensen moeten de laan uit ?

 

Den haag is ziek heel ziek.

 

we moeten gewoon constateren dat de visie van den haag niet aansluit van wat er werkelijk mogelijk is.

 

het is nu 4 dagen voor oudjaar en we mogen toch wel vast stellen dat met de middelen die we nu hebben den haag niet verder helpen.

 

er is geen geld en ik denk dat die er ook de eerst jaren niet gaat komen (mits er iemand zo gek is om geld te spenderen aan een zieke club als den haag)

 

v/d kallen moeten we op een voetstuk plaatsen die man heeft den haag voor de ondergang gered.

maar wat doen vele supporters van den haag(als ze zich wel supporter mogen noemen )die gaan weer een andere zondebok zoeken.

 

of misschien is het atteveld wel waar de fout zit!!!!

onze trainer heeft de eerste wedstrijden boven verwachting gepresteerd.

 

we mogen toch wel stellen dat we een matig elftal hebben

pilaren als knopperd,swinkels,piqeu en rankovic worden erg gemist en de speler die gehaald is (ricky)voldoet op dit moment nog niet aan de verwachting.

 

als dan spelers als dereijck en buijs ook minder presteren (door familie omstandig heden)hou je niet veel over.

 

kum>>>  altijd vol risico en te weinig inzicht

pique>>  komt gewoon nog te kort.

horvart>> is te afwisselend

ditewig>> pakt geen punten voor den haag

verhoek>> te afwisselend

soltani>> te egoistisch en te afwisselend

milic>> wordt verkeerd gebruikt krijgt geen enkele goede bal van de zijkant

vicento>> gewoon te jong en onervaren

immers>> geen schim meer van vorig jaar

 

we kunnen dan roepen dat er spelers bij moeten komen maar van welk geld dan.

 

wat ik den haag wel kwalijk neem is dat ze allemaal hoog van de toren riepen dat den haag wel eventjes in het linker rijtje gaat voetballen en dat we zelfs europa in gaan.

iets later werd er ook geroepen dat we allemaal versteld zouden staan welke spelers den haag wel zou gaan halen.

 

komt het door de supporters elke wedstrijd 10.000 in getallen die naar het stadion komen ,ik denk het niet we zijn gemiddeld van 6000 supporters naar 10.000 gegaan daar is toch een winst gehaald wat geld betreft.

 

maar ook dat is niet genoeg.

 

v/d kallen heeft den haag gered maar hij is niet dom hij zal zeker den haag niet faillet laten gaan maar hij zal er ook geen geld in stoppen wat er niet meer uitkomt

 

sponsors komen door de een of andere reden niet.

nou ja we weten de reden wel sponsors willen hun naam verbinden aan succes en we mogen toch wel zeggen dat den haag dat niet heeft.

 

er is zelfs nog geen naam voor het stadion?

 

er zijn maar weinig mensen die nog afiniteit hebben met den haag en dat is bij de supporters,sponsors en zelfs in de politiek.

 

hoe komen we hier uit!!!!

 

ik denk dat we er alleen uit komen als er echt iemand op staat die liefde heeft voor den haag en er veel geld in wel pompen ,gebeurd dat niet dan zal den haag altijd een risico factoor blijven wat betreft ere/eerst divisie,voortbestaan/faillet,supporters rellen/voorbeeldige supporters.

 

wat ik zelf denk!!!

 

ach dat denk ik al 25 jaar het wordt niets.

en soms wordt dat gevoel weg genomen door een anthousiaste

investerder of trainer maar puntje bij paaltje zijn we weer terug bij af.

 

jammer maar helaas.

we blijven strijden voor promotie/degradatie.

er zullen best wel weer supporters rellen komen.

gaat het slecht zitten er 3000 a 5000 en gaat het goed dan zitten er 9000 a 11000 en of we nou in de eerst of ere voetballen dat maakt niet uit mensen komen pas als er succes is en die is er niet.

 

wel raar he dat alles draait om succes

sponsors= succes

supporters = succes

spelers en trainers van naam = succes

 

nou mensen nog veel succes met den haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb hier niemand vd Kallen als zondebok zien aanwijzen. Waar haal je dat vandaan?

vd Kallen heeft de club, die blijkbaar nauwelijks nog wat waard was gekocht en daarmee gered.

 

Ik kan me de discussies hier op dit forum nog wel herinneren. Aan de ene kant de blijdschap dat het voortbestaan verzekerd was maar aan de andere kant de twijfel over de plannen van een slimme zakenman. Wat zou vd Kallen van plan zijn? Voorbeelden over het opkopen van bedrijven, saneren (lees: ontslagen) en weer verkopen waren er genoeg.

Feit is wel dat er zeker niet de hoofdprijs voor de club betaald is en dat, zoals we nu merken, er meer voor nodig is dan een aankoopbedrag om de club veilig voort te laten bestaan.

 

Natuurlijk zal vd Kallen rendement op zijn investering willen behalen maar op dit ogenblik is dat onmogelijk. Niemand zit te springen zijn club over te kopen en spelers van een elftal dat onderaan bungelt leveren ook al niet veel op. Daarnaast zullen al zijn andere bedrijven in deze crisis-tijd, die nog lang niet over is ook geld nodig hebben.

 

Alhoewel ik het eens ben met je betoog vind ik het wel vreemd om hier nu te gaan roepen dat het team in het begin boven verwachting heeft gepresteerd aangezien we voor aanvang van de competitie hier nog een zeer levendige discussie hebben gehad over de sterkte van het team. Waarbij jij bijzonder vasthoudend was je stelling te verdedigen dat het team er weldegelijk sterker op was geworden.

 

Ik denk dat er op dit ogenblik drie dingen belangrijk zijn:

1) Er moet rust in de tent komen

2) Er moeten hoe dan ook punten gepakt worden

3) Geen rare akties van supporters die daarmee de club over het randje gaan duwen.

 

Ik heb met kerst een kaarsje voor de club opgestoken.

 

0
Zondag 27 december 2009 om 13:38 uur

Nu online

ADO079 en 160 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26