Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Haagse Student

Vakkie-G schreef:

Ik citeer Jol voor alle van as en groenendijk lovers:

Hoe kan het zijn dat El Khayati, die zoveel doelpunten heeft gemaakt en assists heeft gegeven, voor een habbekrats weggaat en niet voor tien miljoen? Dan vraag ik me af hoe dat mogelijk is. Dat ligt niet aan Mo. Ik heb niemand zo hard zien werken als Mo. En die mensen daarvoor hebben ook hard gewerkt. Maar ze hebben ons wel in deze situatie gebracht. Daar willen we nu uitkomen.`
Voor de Groenendijk-lovers? Jol zei ook nog:

``Groenendijk daar zal ik nooit wat van zeggen. Ik vind dat Fons het goed gedaan heeft.``
Dinsdag 18 februari 2020 om 14:13 uur Quote

Bolskie

D.H.zuid-west schreef:

Joh met Groenendijk zijn we juist ver afgezakt en stonden we er al rot voor, in de winter. Er moest wel iets gaan gebeuren om China weer blij te maken (Groenendijk had er geen cent meer bij gekregen) Dus kozen de "kenners" voor Pardew.

Of de keuze voor Pardew de beste was....... who knows, voorlopig niet.
Indd,maar men heeft vaak last van lange termijn geheugen hier geloof ik.

Het is gewoon een collectief falen van China tot in de bestuurskamer en op het veld. Fons heeft ze best gedaan, de spelers lieten hem keihard vallen of zijn gewoon op en kunnen gewoon echt niet beter meer. Nu hele andere koers gegokt in de hoop dat ommekeer zou komen, vooralsnog blijft dat uit en gaat misschien niet komen ook. We gaan het niet kunnen alleen nog hopen.

Vraag me wel af mocht je onverhoopt erin blijven, hoe dan volgend jaar. Lijk me sterk dat ze daar al mee bezig zijn met al die onzekerheid, dus zou je weer achter de feiten aan lopen.
Dinsdag 18 februari 2020 om 07:16 uur Quote

Hagenees1972

Fons Groenendijk heeft het goed gezegd, hij en van As hebben de spelers\selectie uitgeperst. Anders vertaald: Er is alleen aan korte termijn successen gedacht. Resultaat: Selectiewaarde nihil, met grote kans op degradatie. Dankjewel toppers!
Maandag 17 februari 2020 om 22:26 uur Quote

Advertentie

Hagenees1972

Stel dat er iets waar zou zijn van tweespalt in de selectie dan nog is dat niet te snappen. FCDenHaag gaat voor alles, alle ego’s opzij.

Ik word er kotsmisselijk van, al dat gezeik en geklaag, wees een vent ga voorop in de strijd, je wordt er ook nog eens vorstelijk voor betaald.

Het is dat de supporters zou trouw zijn, maar anders had er al lang geen supporter meer te zijn geweest die een kaartje kocht voor het baggervoetbal dat al heel lang onder Groenendijk werd gespeeld.

FCDenHaag is mijn club al 40 jaar, maar de laatste jaren gaat het nergens over. En dan kunnen Fons en van As wel als binkies praten met hun afbraakvoetbal.

Al dat slappe gelul met te veel spanning en we zitten er doorheen en het is zo lastig, we weten het niet meer, hoe kansloos ben je dan?

Komt er een nieuwe wind die zegt waar het opstaat gaan de ouwe “toppers” ouwehoeren, wat een misselijke bende.
Maandag 17 februari 2020 om 09:29 uur Quote

Tikki Takka

DHFC070 schreef:

De verantwoordelijken van dit debacle en dan met Mo en de Engelsen die er net een aantal weken zitten aan komen zetten? Het debacle is het gevolg van jarenlang wanbeleid op allerlei vlakken en in allerlei gelederen. Roep het hier al jaren een tekort op de begroting van 25% en dat jaar op jaar is geen gezonde situatie en dat betaald zich nu uit.

3-2 Zwolle ondertussen.
Eens. De Chinezen hebben zich bij de zoektocht naar een algemeen directeur laten adviseren door Jan Hermen de Bruijn en die kwam met zijn oude vriend Manders op de proppen. Wisten die Chinezen veel. Die zakkenvuller van Manders heeft zowel de Chinezen, Fons en zijn staf en ADO-achterban jarenlang in de maling en heeft nu een fijn baantje in Zeist. Hij is de hoofdverantwoordelijke voor de situatie waarin we zitten. Liegen, bedriegen en wanbeleid loont blijkbaar.
Zondag 16 februari 2020 om 18:22 uur Quote

Hagenees1972

BVO draait niet op dagkoersen. Gewoon vertrouwen inhouden. En ook al degraderen we dan toch, FCDenHaag gaat nooit verloren. Dat die Chinees met z’n tweede ring en championsleaguevoetbal kwam was een sprookje, wie daar in heeft gelooft begrijpt het niet. Dat zielige gepraat over te weinig vertrouwen blablablabla mee kappen en geef die spelers een mediastop.
Waar is de HaagseBluf gebleven. Who the fuck gaat bepalen wie wij zijn?
Media smult van wat er gebeurt in DenHaag en gooit olie op het vuur.
Doorstroming van de jeugd was er niet genoeg omdat VanAs en Fons ook voor hun eigen korte termijn succes gingen, gewoon passanten met een eigen agenda. Manders was geen rebel maar slim om tegen de Chinezen op te staan, leverde hem ook weer een wit voetje en baan op bij de KNVB. VanderKallen was slim omdat hij eigen financiele mogelijkheden zag en werd daarna “redder” genoemd. Allemaal sprookjes in een slangenkuil die betaald voetbal heet.
Zondag 16 februari 2020 om 15:09 uur Quote

Tommy

Zo nu na de wedstrijd. Vraag ik me nog steeds af wat die bakker in dat deed.
Is duffy fit voor de kraker tegen pec? Op de laatste speeldag??
Koopmans toch wel een goede keeper is.
Van eewijk nog steeds de beste rechtback voor ons is. Wat een blunder om die te verhuren.
Pardew nu al net zo bezig is als fons oftewel compleet niet te volgen.

Als pec vandaag verliest is er nog steeds niks aan de hand. Maar dit seizoen is slecht voor mn hart
Zondag 16 februari 2020 om 14:59 uur Quote

Langebach2

Mike schreef:

Ben het met je eens. Spence vond ik echt heel erg zwak. En het was een verademing te zien dat we een spits hadden die niet bij elk duel ging liggen.
Als aan het eind van het seizoen ook storky moet vertrekken vind ik wel dat we meteen Powell in dat pak moeten hijsen. Wat een entertainer!
En dan Van Ewijk verhuren.... Dat hadden Fons en Jeffrey dan ook nooit gedaan.
Zondag 16 februari 2020 om 12:05 uur Quote

Langebach2

Hoihoi schreef:

Precies. Op naar de kkd.
Met hetzelfde geld en Fons en Jeffrey hadden we drie versterkingen erbij gekregen. Een Joosten, creatieve middenvelder en een verdediger die wel versterkingen zijn.
Zondag 16 februari 2020 om 10:38 uur Quote

Bolskie

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Immers: we zijn op een heel moeilijk spoor beland
Lex Immers maakte aan het eind van loopbaan iets heel bijzonders mee.
Lees het nieuwsbericht
Niets aan de hand we redden het makkelijk, de selectie is goed genoeg voor eredivisie, ach we pakken onze punten wel. Dit werd er elke wedstrijd gezegd door immers en consorten. Niemand zag er de Ernst niet van in het kwam allemaal wel goed. Die zogenaamde vedette hebben niet alleen fons maar ons ook in de steekgelaten. Door hun staan we waar we staan er is er niet 1 die zegt: ik raak geen eene knikker heel t seizoen dus het is logische dat ik op de bank nu zit, vond het nog lang duren. Dan heb je ballen.

Hij moet blij wezen dat die nog op bankje zit, alleen al met z’n staartje verdien je een plek op de tribune of thuis
Zondag 16 februari 2020 om 10:14 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Voodoo070, Bollie74, daveadodh, Kleddah, buurmanBrutus, GroenGeelHart070, Superjantje, MD98, Haagshart, Fokke Zwart, Corleone070, DH070, CrazieD, Kees, FFL en 55 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 4
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15