Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

fcvakQ

BLEISWIJK-1 schreef:

V. As heeft dus een belletje gepleegd. Meer niet...
Dat is wat anders dan serieus in gesprek zijn. Zoals gezegd werd.

Kunnen we Jeffrey niet alleen voor de laatste twee weken in augustus inhuren? Moet voldoende zijn.
Van as is beslist niet mijn favoriet maar wat creeer je nu weer dan??? Ja hier op de box zeggen de insiders dat er gesprekken zijn en lijntjes worden uitgegooid naar spelers maar officieel helemaal nooit niks van gelezen. En sommige had ado geeneens belangstelling voor dus voor verzinsels hier kan je ado niet op afbranden als ze opeens ergens anders blijken te tekenen. In dit geval wil de club die zirkzee helemaal niet verhuren dus wat kan ado daar aan doen dan?
Zaterdag 20 juli 2019 om 22:23 uur Quote

Advertentie

ado_denhaag070

Rustig op de box weer nadat alle insiders weg zijn
Zaterdag 20 juli 2019 om 20:27 uur Quote

keesvld

Vakkie-G schreef:

Nog 2 weken dames en heren en er is nog niks gebeurd
Kan alleen in Den Haag :roflol:
Ik snap niet wat jij hier nog doet op de box
Komt alleen maar negatieve reacties uit jou
Heb gewoon vertouwen in je club
Zaterdag 20 juli 2019 om 11:37 uur Quote

Broekhoest

Aad schreef:

Na alle commotie rondom valse info richting Frans en andere shouters die in het verleden regelmatig met juiste berichten kwamen kan ik alleen maar constateren dat hiermee ook heel veel andere supporters in hun hemd zijn gezet.
Door wie? Mijn verdenking gaat uit naar de huidige bestuurders van de club.

Waarmee naar mijn mening weer is aangetoond dat de leiding van onze club supporters alleen belangrijk vindt voor de kaart- en merchandiseverkoop maar zich vervolgens niets gelegen laat liggen aan de gevoelens van diezelfde supporters.
Al die lui zitten er alleen maar ter meerdere glorie van hunzelf en de rest, club en supporters, interesseert ze geen reet.
Je begint een beetje paranoïde te worden Aad. Denk je nu werkelijk dat de bestuurders van de club onze `insiders` valse informatie voeren om de supporters een loer te draaien. Nu overschat je het belang en de invloed van deze box. Ik denk eerder dat we hier te maken hebben met een gevalletje van wishful thinking van de kant van onze `insiders` en de mogelijke reïncarnatie van Dewa.
Donderdag 18 juli 2019 om 12:12 uur Quote

fcvakQ

ADOnieuwegein schreef:

Jammer maar helaas. Nu zullen er weer een hoop gelijk onze melders met de grond gelijk gaan maken. Dit is namelijk onderhand deze shoutbox geworden. Afzeiken en kleineren.....
Dus wel in de belangstelling willen staan door spelersnamen op de box te zetten maar als het onzin blijkt mag daar niets over gezegd worden??? Je ziet hier door de insiders het bos niet meer en hoge bomen vangen veel wind weet je. Bovendien zijn het juist de personen die de berichten tegenspreken die worden afgezeken door de make-believers. Er werd zelfs begin deze week al door iemand aangegeven dat Mohktar naar Amerika ging.

Nu zijn er weer hele complot theorien over het vertrek van een persvoorlichter die af en toe op de club was om aan te schuiven bij een persconferentie of het inspreken van een promo video. Moet niet gekker worden.

En over nieuwe spelers en de grote schoonmaak schreef ik eerder dit al: Die Wang heeft Fontein, Wigt en Jansma eigenhandig er uit gebonjourd en Manders zelf achter iedereen zijn rug aangenomen en nu wordt er hier gedacht dat er met de aanstelling van ene Hamdi als directeur die nergens nog wat heeft gepresteerd er plotseling wel geinvesteerd gaat worden? O ja en er ook nog een grote schoonmaak wordt gehouden terwijl er al voor de zoveelste keer andere mensen op plekken zitten na de overname. Zien jullie het voor je? Er was notabene een rechtzaak onder druk van de gemeente voor nodig om het beloofde geld van Wang terug te krijgen wat de club eerst zelf moest voorschieten. De rechtbank heeft niet voor niets ADO in het gelijk gesteld toen.
Donderdag 18 juli 2019 om 10:14 uur Quote

Kees

Ik hoop echter dat men het de club (Van As) niet kwalijk neemt dat spelersnamen die hier op de box circuleren niet komen.
Donderdag 18 juli 2019 om 09:36 uur Quote

Bolskie

Petah schreef:

Ik zou zeggen gooi je eigen is uit die anonimiteit ik haal graag me ongelijk maar ik zie je als iemand die nooit bij de club komt een heel saai en monotoon leven heeft met weinig tot geen toekomstperspectief

Maar goed nogmaals ik haal graag me ongelijk
ik denk dat er ook niemand hier op de box is die hem persoonlijk kent of wel eens heeft gezien..
Woensdag 17 juli 2019 om 20:50 uur Quote

H@@GenEES

DHFC070 schreef:

Neem aan dat Rinner niet verdwijnt en gewoon in zijn oude rol blijft dan? Verder weer ongelooflijk die soap op "hoger" niveau. Zolang daar geen continuïteit zit zowel in bestuur, RVC en China ga je geen beleid kunnen maken en uitvoeren.

Ergens hoop ik dat het Hamdi wordt zodat China eindelijk aan de touwtjes gaan trekken en hun ook vertrouwen krijgen met voor het eerst een door hun aangedragen man op een sleutelpositie binnen de club.
Ik denk dat het intern wel meevalt met die zogenaamde soap, het is meer hier op de box en twitter dat het in een soap gemaakt wordt, bijvoorbeeld door lul de behanger
Woensdag 17 juli 2019 om 07:41 uur Quote

Bolskie

patje29 schreef:

Wat een kansloze figuren zitten zeg!! We zitten hier godverdomme met iedereen die ado een warm hart toedraag. Wil je nu je gelijk, of het beste voor de club!!! Nogmaals Frans zit er het dichtste bij en hebben wij allemaal respect voor!!

Ik en andere zitten niet dicht op het vuur mee delen graag dingen die wij horen, denk dat iedereen daar lekker mee moet gaan stoppen. Klote voor de echte fans!! Maar goed zullen er straks wel weer een paar klaarkomen straks.


En ja mokthar komt en ja niet vandaag zoals verwacht, gefeliciteerd dat je "gelijk"heb maar hij komt echt!!

Laten we verdomme elkaar respecteren en accepteren
Laat gaan man die mensen die reageren dat jullie uit je nek kletst ofzo merendeels leest het wel graag blijf het gewoon voor die mensen doen. Zoals de meeste al zeggen waar of niet waar het brengt tenminste positieve leven hier op de box..
Dinsdag 16 juli 2019 om 22:40 uur Quote

Jordy

Madmax schreef:

En de rest zijn allemaal Dewa`s ... zodra er een nieuw seizoen begint. Worden er snel accountjes aangemaakt, en wordt iedereen hier gek gemaakt :D :D
Idd, totdat het tegendeel is bewezen. Valt me ook op dat al die nieuwe `insiders` praten over namen die hier op de box al meerdere malen voorbij zijn gekomen. Dat hadden Dewa, Allesandro, Tyrone(?) Etc ook. Het schijnt blijkbaar nogal voldoening te geven om hier onzin te verspreiden. Ik ben niet tegen de nieuwe `insiders` ofzo, maar totdat ze een echte primeur hebben die bevestigd wordt door de club geloof ik er geen reet van.
Dinsdag 16 juli 2019 om 21:39 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Dennis72, VAKKIE-l, Donnydh070, Peter87 en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 16:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -