Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

JerryFC

Leuk dat men het hier op de box eens is over het ge-k-ker.
In de praktijk zal je mede-supporters hierop face-to-face moeten aanspreken. En dat zie ik niet gebeuren.
Maandag 16 september 2019 om 14:30 uur Quote

Advertentie

Law

Barend schreef:

Slash070 schrijft: "Ik vraag me af wat nou vooraf de opdracht was en de intentie toen de spelers het veld opkwamen."

Goeie vraag. Shouters hebben zelf geen idee. Zelden of nooit lees je hier iets over de te volgen taktiek. Vooraf dan.
Kritiek achteraf, daaraan geen gebrek.
Vanuit de box word niets bepaald mbt de opstelling...tactiek of spelopvatting voor een nog te spelen wedstrijd.

En onder Fons is die vrijwel altijd hetzelfde geweest. Verkapte zonedekking achterin...minimaal druk zetten. Lijkt wel gedoseerd en regelmatig geforceerd. Reactie voetbal. Weinig ruimte in de rug. Slordige rest verdediging. Bal bezit voor de tegenstander en hopen op de counter.

Tegen fey met ould chik en falkenburg opstellen als buitenspelers tegenover haps en karsdorp 2 opkomende backs die in vorm zijn zeker haps. Ik had polley op rechtsback...en ewijk rechtsbuiten gezet. Op linksbuiten iemand met meer loopvermogen dan falkenburg. Het is gvd geen hogere wiskunde..

Maar weet je Barend ergens heb je gelijk maar het is makkelijker om te praten over keuzes die al gemaakt zijn dan die nog gemaakt moeten worden
Zondag 15 september 2019 om 22:25 uur Quote

Haagshart

Voor degene op de box die in het uitvak hebben gestaan.Jullie zijn helden!!!
Zondag 15 september 2019 om 17:13 uur Quote

slash070

H@@genees, al een tijdje hier op de box niet gezien, buren wifi code veranderd speciaal voor de zolderetage? :D
Zaterdag 14 september 2019 om 22:22 uur Quote

morley

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik moet zeggen, meestal weet ik wel wie ik in de opstelling wil zien. Maar op het middenveld nu niet meer.

Malone maakte de laatste wedstrijd een erg sterke indruk. Goossens vind ik voetballend niet zo bijzonder. Maar zijn trap is wel heel belangrijk voor het team. En dan heb je ook nog Immers, Bakker, Haye en zelfs Pinas die daar kunnen spelen. Falkenburg is in mijn ogen sowieso niet goed genoeg.

Wat is het ideale middenveld?
Controlerend: GOOSSENS omdat hij opbouwend sterker is dan Bakker en zijn spelhervattingen een gevreesd wapen zijn, Box-2-box: MALONE omdat hij de meest dynamische, sterke middenvelder in de selectie is en Aanvallend: HAYE omdat hij denk ik de enige goede verbindingsspeler is. Pinas centraal achterin en Immers had ik sowieso altijd al in de spits gezet.

Ik denk echter dat er wordt gekozen voor Bakker, Immers en Haye, waarbij Goossens hangend op links wordt opgesteld.
Donderdag 12 september 2019 om 17:46 uur Quote

GreenYellowTheHague

Het word zo langzamerhand toch wel heel duidelijk dat deze box vol zit met huilende hoe*ren die echt elke nieuwe speler afbranden. Ook duidelijk is dat er totaal geen voetbal verstand zit want iemand die Haye geen versterking vind kan het beter houden op een spelletje FIFA op de pc.
Donderdag 12 september 2019 om 12:21 uur Quote

daveadodh

rijswijk hoekpolder schreef:

:S volgens mij staat die juist aanvallend ?
Dacht meer box to box zo herinner ik hem tenminste. Prima speler hoop ook dat die bij ADO past, maar mag twijfels hebben en uitspreken daar is deze box voor.
Donderdag 12 september 2019 om 12:19 uur Quote

Kees

Een hoop drukte en voorspellingen de afgelopen weken onder meer hier op de box. Wat is het uiteindelijke resultaat? In de organisatie en R.v.C. is helemaal maar dan ook helemaal niets gewijzigd/veranderd en Hamdi/Jansma zetten op polderen in.
Achteraf gezien maar beter. Nu proberen continuïteit binnen de organisatie te krijgen.

Wel is het vertrek van Van der Geer wel op heel stille wijze gegaan. Nergens een vermelding op de site en geen enkele journalist heeft er (bewust) geen vragen over gesteld.
Woensdag 11 september 2019 om 19:33 uur Quote

Bolskie

ton schreef:

Als je Betrouwbaar wil zijn wel, lijkt mij ...
Heeft weinig met vertrouwen te maken denk ik. Volgens mij zijn er in elk contract wel ontsnapping clausules, zo ook met sponsors maar dat geld ook vanuit de kant van de andere partij. Misschien dat er mensen hier op de box meer over weten?
Woensdag 11 september 2019 om 14:28 uur Quote

Riedel

DHFC070 schreef:

Niets is onmogelijk maar inderdaad een negatieve spiraal waar moeilijk uit te komen is zeker als passanten die er max. 2 a 3 jaar zitten het voor het zeggen hebben. Waarom zou je impopulaire maatregelen nemen die op korte termijn ten koste van jezelf kunnen gaan? Geheel te begrijpen in mijn optiek.
Negatieve spiraal is alleen maar te doorbreken door een keer een financiële klapper van 3 miljoen (Kanon, v.Ewijk of Pinas) of weer een agiostorting zodat wel een gedeelte geherinvesteerd kan worden.

Buiten 1 regel mis ik in je betoog wel een verhaal waarom er geen geld is of waarom je naar de AH gaat zonder geld? Dit komt toch echt door de te grote voet waarop geleefd is na vd Kallen. Wie je hier ook de schuld van kan geven maakt nu niet veel uit maar maakt de negatieve shouts van Ooievaar toch een stuk rechtvaardiger in mijn ogen.

Mbt het slechte imago heb je ook wel gelijk. Op basis van heel veel vooroordelen zit dat er gewoon nog ingeslepen. Mede door het gek.k.r. in ons stadion wordt voor veel mensen dit vooroordeel bevestigd. Neemt niet weg dat dit niet meehelpt voor sponsoren maar onder vd Kallen zaten er een stuk meer hoe verklaar je dat? (Bestuurlijke on)rust en het sportieve zijn nog belangrijkere voorwaarden voor sponsoren. Zie een Ajax die by far het actiefste is met supporters ellende.
Toch mag de positieve noot ook wel zijn dat het echt al met grote sprongen vooruit is gegaan op supporters ellende gebied. Hopelijk verdwijnt dat gek.k.r. een keer definitief uit ons stadion dat zou echt al veel schelen. De beertjes actie zou pas echt geslaagd zijn als we dit weten te bewerkstelligen in mijn ogen.
Mooie vervolgactie wat mij betreft....

Zou zeggen zowel jou shout als die van Ooievaar zitten sommige zaken in waar ik me wel in kan vinden. Daag jullie beide ook eens uit om de andere kant van de medaille te bekijken en hier te shouten / benoemen.
"Buiten 1 regel mis ik in je betoog wel een verhaal waarom er geen geld is of waarom je naar de AH gaat zonder geld? "

Begrijp me niet verkeerd ik zit hier niet het bestuur te verdedigen want daar zijn vele fouten gemaakt en ik zou ook wel eens graag willen weten waar al dat geld gebleven is en wie er allemaal verantwoordelijk is voor dat gigantische gat in de financiën, dat kan toch niet alleen die rechtszaken zijn geweest.

Maar het gaat mij dan te ver om op de box hele verhalen op te hangen over de vriendjes van de zonen van de vaders die allemaal hun zakken aan het vullen zouden zijn.

Kom dan met bewijzen, anders lijk je maar een ouwe zeikerd waar niemand meer naar luistert.

Het neersabelen van v As en Groenendijk vind ik ook gewoon veel te makkelijk, die moeten ook maar roeien met de riemen die zij krijgen aangeboden van onze Chinese vrienden en ik vind dat hun het goed gedaan heeft de afgelopen jaren op de Meijers flater na dan, gewoon naar vermogen gehandeld en het beste er uit geperst.

"maar onder vd Kallen zaten er een stuk meer hoe verklaar je dat?"

Met Kallen was er geen gezeik want hij was de baas en met die rust in de tent haal je (kleine) sponsoren makkelijker over, waarom zou je in godsnaam een BVO sponsoren waar het bestuur en eigenaar elkaar constant het stadion uit vechten.
Maandag 9 september 2019 om 12:57 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Alfista60, RemcoW, Michael1987, Dennis72, adorob, Nees, Edwin, Jacco en 87 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo AZ
0-1
22 september 2019

Volgende wedstrijd

Logo FC Emmen Logo ADO Den Haag
27 september 2019 om 20:00 uur
De Oude Meerdijk, Emmen

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 6 - 14
2 PSV 6 - 14
3 Vitesse 7 - 14
4 AZ 6 - 13
5 FC Twente 7 - 12
6 Willem II 7 - 12
7 FC Utrecht 7 - 11
8 Sparta R'dam 7 - 11
9 Heracles 7 - 11
10 Feyenoord 6 - 10
11 VVV-Venlo 7 - 9
12 FC Groningen 6 - 7
13 Heerenveen 7 - 7
14 PEC Zwolle 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 6
16 FC Emmen 7 - 4
17 Fortuna Sit. 6 - 2
18 RKC Waalwijk 7 - 1