Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

super fc denhaag

Bert schreef:

Wetzel: 'Dit VVV schrikt niet meer zo gauw'

Oud-trainer André Wetzel, drie maanden geleden ontslagen als technisch directeur bij ADO Den Haag, denkt niet dat VVV zondag in Hen Haag onder de indruk zal zijn van de typisch Haagse sfeer.

,,Deze ploeg is veel volwassener dan het elftal van twee seizoenen geleden, deze jongens schrikken niet meer zo gauw, die zijn wel wat gewend", aldus de Hagenaar die twee seizoenen geleden als trainer van VVV op het veld van zijn toekomstige werkgever degradeerde uit de eredivisie.
 

bron www.limburger.nl

hij wil zich zeker weer met vvv gaan bemoeien. dat kan best maar dan wel als vvv weer gedegradeert is. want in de eredivisie komt ie waarschijnlijk niet meer aan de bak.

0
Zondag 21 maart 2010 om 10:42 uur

Bert

Wetzel: 'Dit VVV schrikt niet meer zo gauw'

Oud-trainer André Wetzel, drie maanden geleden ontslagen als technisch directeur bij ADO Den Haag, denkt niet dat VVV zondag in Hen Haag onder de indruk zal zijn van de typisch Haagse sfeer.

,,Deze ploeg is veel volwassener dan het elftal van twee seizoenen geleden, deze jongens schrikken niet meer zo gauw, die zijn wel wat gewend", aldus de Hagenaar die twee seizoenen geleden als trainer van VVV op het veld van zijn toekomstige werkgever degradeerde uit de eredivisie.
 

bron www.limburger.nl

0
Zondag 21 maart 2010 om 10:18 uur

Ruudje16

Erwin Koeman zegt net bij Eredivisie live dat hij verwacht dat Ajax het in de resterende wedstrijden alleen nog moeilijk zal hebben bij ADO.........................................

0
Zaterdag 20 maart 2010 om 21:54 uur

supporter-noord

rien1 schreef:

Als je dan toch zo graag het Haags kwartiertje wil (het kwartiertje waar de onzekerheid in de ploeg kruipt en de tegenstander vaak scoort), begin dan bij de aftrap va de wedstrijd. We hebben 2 helften, dus kan je zelfs 2x Haags kwartiertje roepen.;)

 

@Bert, die Calabro "spookt" ook al een paardagen door het hoofd. 

Ik hoop op een mooie sfeer en felle support voor de spelers. Iedereen erachter!! VVV,NEC en RKC moeten we kunnen pakken!   

Dat iedereen ineens zo bang is voor die Calabro. Toen hij nog bij ons speelde vond ik het 3 keer niks en nu vind ik het nog 3 keer niks.

De meeste andere eredivisie spitsen zijn beter, maar 1 ding is zeker. Hij is beter dan Milic, staat met voorsprong op de laatste plaats

0
Zaterdag 20 maart 2010 om 15:36 uur

Kees

Francisco schreef:

Niet alleen vorige week denk aan VVV uit (ik wist niet dat ze zo hard konden schieten!!!!) en Sparta thuis in de laatste minuut.

Maar het is niet anders we zullen het ermee moeten doen!

Goed vooruit spelen en nu eens hopen dat de afvallende ballen wel bij ons vallen. 3 punten kunnen goud waard zijn morgen, zeker met het programma dat nog volgt. Ik ben nu al nerveus en ik hoop echt op een goede afloop. VVV heeft uit nog niet gewonnen, het zal bij ons toch niet ............

Sibon had al anderhalf jaar niet meer in de eredivisie gescoord en precies tegen ons scoorde hij in januari weer eens en kwam de ommekeer.....

 

RODA had al twee jaar niet meer twee keer achter elkaar gewonnen en afgelopen maand tegen ons kwam de ommekeer............ en won men de tweede ontmoeting

 

VVV heeft dit seizoen nog niet uit gewonnen en morgen tegen ons.......... , nou mooi niet het wordt 4 of 5-2 voor ons

0
Zaterdag 20 maart 2010 om 12:16 uur

Midden-Oost

Aad schreef:

Prachtig stuk ........... helaas ik was (en ben dat nog) zo'n ADO-fanaat dat mijn kinderen de pest kregen van voetbal. Ik heb het een paar keer geprobeerd met mijn zoon maar die kreeg niet de bevlogenheid van jouw dochter. Nu hoop ik op mijn kleinkinderen. Gewoon spelen dat ik minder fanatiek ben, misschien lukt het dan.

Leuk stukkie G.

 

Hahahaa komt me bekend voor Aad. Iedereen thuis is bij mij bang voor voetbal. Zit ik met schuim op me bek te ijsberen rond de salontafel, af en toe keihard kreunend ahhhhhhhh, tierend, meevoetballen en af en toe trek ik het bankstel door de woonkamer.

 

Ik ben nu Eredivisie Live kwijt, het ging echt niet meer. Me Braziliaanse vrouwtje is een paar keer mee geweest, ze heeft er wel gevoel bij want ze had al gauw door dat het helemaal bagger is. Eerste keer was thuis tegen Volendam voor de NC, heel Noord trekken aan die hekken, zaten we 3 uur vast in het home…..

Ik neem me dochters wel een keer mee, maar voetbal hoeft van hun niet zo, dat heb ik wel door.
 

0
Donderdag 18 maart 2010 om 14:16 uur

Advertentie

Midden-Oost

Johannes schreef:

 

En over Knopper: hij moet niet gaan zitten huilen nu; is er gvd enorm lang uitgeweest en niemand heeft een contractverlenging (onderhandeling Soltani en Verhoek zelfs afgebroken). Als ze weer gaan onderhandelen met de spelers: dan mag Knopper van mij best een nieuw contract hebben ja.

Wat wil Knopper dan ? … dat we hijgend hem een contractverbetering voorleggen ? Die gozer heb nog geen bal geraakt dit seizoen. Jongens, het is zwaar crisis en ADO weet nog eens of we wel in de eredivisie spelen volgend jaar en hoe die miljoenenschuld moet worden weggewerkt…. Logisch dat we na de competitie rustig gaan kijken wat we kunnen doen.

Op zich zou misschien van mij nog wel mogen blijven maarja aan de andere kant er moet zwaar gesneden worden en ook Knopper is alweer dik in de 30. Ik denk dat je dit jaar schoon schip moet maken en met jeugd moet proberen volgend jaar weer 15e te worden.
 

0
Woensdag 17 maart 2010 om 16:04 uur

christian

Knopper rekent op vertrek uit Den Haag
Richard Knopper is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste duels in het shirt van ADO Den Haag. De 32-jarige aanvallende middenvelder denkt echter nog niet aan het einde van zijn carrière.

Knopper heeft een aflopende verbintenis bij de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. "Ik heb nog niets gehoord. Dat vind ik wel vreemd. Na vier jaar moeten ze bij ADO toch wel weten wat ze aan me hebben", aldus de oud-speler van onder meer Ajax tegenover het Algemeen Dagblad.

"Ik had sneller belangrijk willen zijn voor de club. Dat is niet gebeurd. Nu zijn er nog maar zeven wedstrijden. Daarin wil ik uiteraard laten zien wat ik waard ben. Ik ben 32 jaar, top fit, ik wil het laten zien."

Een buitenlands avontuur ontbreekt vooralsnog in de loopbaan van Knopper. "Ik speel natuurlijk al een tijdje in de Eredivisie. Wat dat betreft is het nu of nooit met het buitenland. Dat lijkt me nog een geweldig avontuur."

Toch sluit Knopper de deur nog niet voor zijn huidige club ADO Den Haag. "Als de club komt met een aanbod, zal ik daar zeker over nadenken, maar de kans is groot dat ik na dit seizoen niet meer bij ADO speel."




 

0
Dinsdag 16 maart 2010 om 17:28 uur

<FCDH>

Bekijk ADO Den Haag op Nederland 3
Het Latjetrap in de rust bij alle Eredivisie Clubs is inmiddels traditie. Tijdens de rust van de thuiswedstrijd ADO Den Haag – Willem II was het ADO Den Haag D1 elftal aan de beurt. Hoe is het hun vergaan?
Dit kun je zien aankomende zondag 14 maart om 8.40 uur op Nederland 3 in de Z@ppsport uitzending.

 

0
Zaterdag 13 maart 2010 om 10:09 uur

Mr. FC DEN HAAG

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Slaap zacht Bert. Aan het einde van dit voetbaljaargang spreek ik jou wel weer en dan zullen we zien wie er gelijk heeft gekregen....

Wat betreft de lawine vuurpijl een zeer vervelende situatie zowel voor het slachtoffer als schadelijke negatieve imago voor een club als FC/ADO DEN HAAG!

"Clubs nemen risico's" maar FC/ADO DEN HAAG heeft dit helaas al jaren niet met beleid gedaan en zie hier het resultaat, al meer dan 30 jaar sportieve voetbal ellende waar een club als de onze stelselmatig in de top 10 van de Eredivisie ranglijst had moeten bivakkeren.

Ik begin er zo langzamerhand knap moedeloos van te worden....

ha! ha! ha! Nou maar hopen dat we er weer niet uitvliegen!

0
Zaterdag 13 maart 2010 om 01:25 uur

Nu online

KickOff, Bolskie, troje, Kees, grijze gek, fcdh-denhaag, DHFC070, Mr.070, Lellow, frans swa en 123 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Morgen om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26