Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

kojak1 schreef:

pittige uitspraken saes over roda zo bij de snor

Die speelt geen wedstrijd meer voor Roda gezien zijn uitspraken.

 

Atteveld is een van de beste trainers van de eredivisie volgens hem.

 

Verder zegt Saeijs: Roda had moeten fuseren, publiek staat er niet achter, zijn cocurrent is een overbodige speler en de trainer

V Veldhoven is niet goed genoeg.

0
Maandag 1 maart 2010 om 21:53 uur

Kees

Bert schreef:

Ik vind wel dat de scouting zich in het vervolg dient te richten op spelers uit Nederland of binnen de EU.

 

Haal maar zo'n spits uit Engeland waar Kees het altijd over heeft. Eentje die al een paar vast heeft gezeten. Die een paar tanden mist en zijn jeugd in een tuchtschool heeft doorgebracht.

Hiep hoi, eindelijk een medestander. Het boeit me geen enkele seconde of het nou wel of niet aantrekkelijk voetbal is(sorry Fransje, ieder zijn mening). Voor mij telt enkel het resultaat. Dat mooie voetbal komt nog wleens als we een blijver in de eredivisie zijn.

 

Overigens heb ik geen enkele reactie gelezen op mijn shout dat Toornstra in de belangstelling van RODA en AZ staat!!!!!!!

0
Zondag 28 februari 2010 om 11:35 uur

Bert

Kees schreef:

Ik denk niet dat we naar andere moeten kijken. Hoe je het went of keert, we moeten op 34 punten uitkomen en dat is nog een hels karwei.

 

Nummer zestien zal eindigen met 32 of 33 punten en wie dat wordt maakt niks uit als we de 34 maar halen.

 

Anderzijds ben ik voor de nacompetitie helemaal niet bang. Al die bierliga-ploegen rollen we met gemak op. De enige die mogelijk wat tegenstand kan bieden is De Graafschap maar die zullen wel kampioen worden. Het niveauverschil is echt ontzettend groot en bedenk dat een ronde over twee wedstrijden gaat. Nee hoor, geen enkel probleem die nacompetitie.

 

Ik weet in ieder geval zeker dat we volgend seizoen in de eredivisie spelen.

Ik weet in ieder geval zeker dat we volgend seizoen in de eredivisie spelen.

 

Hoogmoed komt voor de val. Kees kan mij nog een seizoen herrineren waarin we opzeker naar de eredivisie zouden gaan. De KNVB stak er een stokje voor.

 

Overigens begrijp ik niet waarom in deze fase van de competitie Yuri Cornellise volledig genegeerd wordt.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 20:24 uur

Kees

Bert schreef:

Luicks had wat dat betreft net zo gelijk. Die 1-1 hadden we beter kunnen koesteren met dit slechte spel. Maar ja, makkelijk achteraf.

 

Wij worden daarvoor niet betaald Rien wij zijn supporters dus wij hoeven zulke dingen ook niet te zien. Maar Atteveld dus wel. Ons tactisch brein brengt Knopper weer veels te laat.

 

Beginnen met Santy Hulst en die geweldenaar uit de Balkan die Den Haag gewoon voor schut zet met zijn scharen dat kan mijn zoontje nog beter en als je dat niet gelooft hij wil het laten zien op een bijveldje. € 500.000,- per jaar voor een lantaarnpaal lekker gedaan André voor dat geld had je Luijkxs jarenlang kunnen vastleggen.

 

Nou Meppelink in de technische staf? Ik ken hem persoonlijk het is een motivator maar geen technisch directeur. Zou hem wel graag bij de jeugd zien.

 

Nou moeten we weer naar andere kijken met dichtgeknepen billen. Pas op voor Willem 2 want Kessler vindt dat ongetwijfeld een leuke club die zullen in ieder geval de arbitrage niet tegen hebben.

 

Ik denk niet dat we naar andere moeten kijken. Hoe je het went of keert, we moeten op 34 punten uitkomen en dat is nog een hels karwei.

 

Nummer zestien zal eindigen met 32 of 33 punten en wie dat wordt maakt niks uit als we de 34 maar halen.

 

Anderzijds ben ik voor de nacompetitie helemaal niet bang. Al die bierliga-ploegen rollen we met gemak op. De enige die mogelijk wat tegenstand kan bieden is De Graafschap maar die zullen wel kampioen worden. Het niveauverschil is echt ontzettend groot en bedenk dat een ronde over twee wedstrijden gaat. Nee hoor, geen enkel probleem die nacompetitie.

 

Ik weet in ieder geval zeker dat we volgend seizoen in de eredivisie spelen.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 20:12 uur

GroenGeel

Het ergste is dat Milic volgende week gewon weer speelt, dat mag je RA aanrekenen. Hoe ongelofelijk slecht zijn een Ignacio of Vicento da wel niet? Zet desnoods niemand daar neer en speel met 10 man, hij loopt alleen maar in de weg.

Zwinkels is ook zo iets, kan geen terugspeelbal behandelen, geen hoge ballen pakken bij corners, niet uittrappen, geen spel hervatten. Ja, tegen Feyenoord krijgt ie per ongeluk een bal tegen z'n hand en redt daardoor. Gewoon een drama die gozer.

Kum doet zelden iets goed, behalve een kaart pakken zodat we hopelijk weer een weekje van em verlost zijn.

Bosschaart verdedigt alles uit door het centrum en tegen een beetje ploeg kost dat 2 goals per wedstrijd.

Het geeft ook wel te denken dat een jongen als Luijcks, reserve bij een subtopper, met afstand het meest voetballend vermogen heeft van de hele ploeg, die zijn we dan ook kwijt straks..

Hoe Roda, dat ook drama speelde,  toch af en toe een combinatie had over 3 of 4 schijven, geeft te denken. Wij geven over drie meter nog niet 2 goede passes. Wij hebben, misschien op RKC na, veruit de minste selectie van de eredivisie.

Probeer eens wat Atteveld, verras de tegenstander een keer! Ik vrees dat we volgende week weer dezelfde 11 zien staan..en als Vitesse een beetje vorm heeft, wint het gewoon eenvoudig.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 11:28 uur

Vincent

Kees schreef:

Een goede wedstrijd toegewenst :).

 

 

ps Vincent, ga je vanavond niet?

ja hoor was er gewoon weer bij... en net thuis..

denk dat alles al weer gezegd is. milic - kum (jaja ik heb zijn shirt) en hulst slecht.

hulst veels te licht.. toen mijn grote favoriet verhoek erin kwam waren er in ieder geval een 2-3 voorzetten die er gewoon in hadden gekund als je een beetje eredivisie waardige spits had gehad.

 

wat kan die hadouir voetballen zeg.. houdft op zijn gemak 3 man bezig en komt er nog uit ook..

dat die bij ons had kunnen voetballen is een illusie

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 01:07 uur

Advertentie

den haag

'Jens Toornstra zet Nederlandse scouts in hun hemd'
23/02/2010 10:30

Vorig seizoen ging een vergelijking tussen beide spelers volledig mank. Mitchell Donald had toen zijn debuut al gemaakt in het eerste elftal van Ajax. De middenvelder revalideerde van een zware knieblessure maar het talent dat in alle nationale jeugdploegen had gespeeld stond aan het begin van een veelbelovende carrière.

Jens Toornstra (foto) was toen nog slechts een voetballer die uitkwam voor amateurclub Alphense Boys in de Tweede Klasse C, district West II. Vorige week zaterdagavond stonden beide 21-jarige spelers, die slechts drie weken in leeftijd schelen tegenover elkaar in het ADO Stadion.

Mitchell Donald als rechtermiddenvelder van Willem II, Jens Toornstra als linkermiddenvelder van ADO Den Haag. En opnieuw ging de vergelijking volledig mank. Dit keer echter op een volledig andere manier. Jens Toornstra, de ex-amateur van Alphense Boys, overspeelde zijn directe tegenstander en won het onderlinge duel met grote overmacht.

Hoe is zoiets mogelijk? Hoe kan een speler die vorig seizoen nog twee keer per week trainde en voor zijn lol op zondag een wedstrijdje speelde, een jaar later uitgroeien tot de uitblinker bij ADO Den Haag-Willem II?

Normaal gesproken hebben spelers die rechtstreeks uit de amateurs komen grote moeite met het tempo en de handelingssnelheid. Jens Toornstra blonk daar zaterdagavond juist in uit. Als een van de weinigen speelde hij de bal vaak in één keer en bracht hij juist vaart in het spel. Bovendien was hij negentig minuten lang in beweging, er was geen speler die zoveel kilometers aflegde als Jens Toornstra.

'Hij heeft een paar zuurstofflessen op zijn rug', bevestigde trainer Raymond Atteveld. Bovendien heeft de middenvelder een uitstekende traptechniek. Dat soort feiten doen je eigenlijk nog meer nadenken. Want hoe meer kwaliteiten Jens Toornstra heeft, hoe merkwaardiger het is dat die kwaliteiten al die tijd onopgemerkt zijn gebleven voor de scouts van de profclubs.

Vrijwel al onze eredivisieclubs zitten in de financiële problemen omdat ze te veel geld spenderen aan dure aankopen met flinke salarissen, scouts en technische directeuren stappen in het vliegtuig om overal in de wereld te speuren naar talenten, maar Jens Toornstra speelde al die tijd onopgemerkt voor Alphense Boys.

'Ik vraag me al jarenlang af hoe dat mogelijk is', reageert Kees Jansma. Hij is perschef van Oranje, televisieproducent, hoofd sport van de sportzender Sport1 en heeft één grote hobby: Alphense Boys. Daar zag hij al jaren met grote verbazing onopgemerkt Jens Toornstra rondlopen.

Jansma: 'Hij was al acht, negen jaar lid, doorliep alle jeugdploegen en kwam uiteindelijk in het eerste elftal terecht. Daar maakte hij als middenvelder ook nog eens meer dan twintig doelpunten.'

De perschef had al vaker bij kennissen in de voetbalwereld aangegeven dat er een meer dan aardige speler bij zijn amateurclub rondliep die zo mee kon doen in de eredivisie, maar die mening werd al nooit serieus genomen.

Na lang aandringen van Jansma ('Ik wist zeker dat ik het niet verkeerd zag met deze jongen') stuurde ADO Den Haag vorig seizoen een scout en dat resulteerde in een transfer naar het tweede elftal van ADO Den Haag. Daar maakte de student fiscale economie uit Ter Aar zoveel indruk dat hij inmiddels een basisspeler is bij Raymond Atteveld.

Het is een merkwaardig verloop van voetbalcarrière die vooral één ding aantoont: wat goed is hoeft niet van ver te komen.


0
Woensdag 24 februari 2010 om 16:52 uur

Thijs

Van Dijk zegt op eredivisie live dat hij werd vastgehouden door soltani! Wel jammer voor hem dat het Buijs en KNOPPER waren die bij hem stonden

0
Zondag 21 februari 2010 om 21:23 uur

Aad

<FCDH> schreef:

volgens rtl teletekst is groenendijk ontslagen en moet 020 geldlenen bij de kredietbank wegens 10 miljoen verlies en zitten ze in geldnood

Ja en dan zitten er hier een aantal te zeiken dat er niet wordt geïnvesteerd in spelers en er geen beleid wordt gevoerd.

Maar met de hand op de knip en een voorzichtig beleid zoals nu bestaan wij over 5 jaar nog en zitten wij nog in een eredivisie die tegen die tijd 16 of 14 clubs groot is.

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 13:44 uur

Rik

Andre Wetzel bij Eredivisie live. Gezellig!

0
Donderdag 18 februari 2010 om 18:37 uur

Nu online

wijstaanboven, langnek, Franky, carbayon, Aad, troje, Eeuwig Den Haag, Grimm, morley, Johan vakkie M, ADO079, opper, FC Jeff, KickOff en 153 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Morgen om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26