Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Ron Jans heeft immers defensieve zorgen. Theo Lucius zit samen met de langdurig geblesseerden Sepp de Roover en Ondrej Svejdik in de lappenmand, terwijl Gibril Sankoh tegen AZ zijn vijfde gele kaart van het seizoen pakte en geschorst is. Daley Blind wordt vermoedelijk zijn vervanger in het centrum van de defensie.

De jonge Ajacied zal nog geen last hebben van Andres Oper. De Est werd in de winterstop vastgelegd door ADO, maar kampt nog met een achillespeesblessure en moet zijn rentree in de Eredivisie voorlopig uitstellen. Het is nog niet bekend wanneer Oper weer aan voetballen kan denken.

 

Goed nieuws voor ons dus(behalve Oper..) ze missen Lucius, de Roover, Svejdik en Sankoh. (en de kracht komt meestal van achter, in de defensie) Ik zie kansen

0
Dinsdag 2 februari 2010 om 09:04 uur

<FCDH>

Jans (FC Groningen) benieuwd naar keuzes Atteveld (ADO)
FC Groningen neemt het dinsdag in de eenentwintigste speelronde van de competitie op tegen ADO Den Haag. Beide ploegen pakten afgelopen weekeinde drie punten. De Groningers waren in Alkmaar met 1-0 te sterk voor AZ. De club uit de residentie was te sterk voor een tiental van SC Heerenveen (2-1).

Trainer Ron Jans kan tegen ADO niet beschikken over Gibril Sankoh. De verdediger zit een schorsing uit. Zijn plaats in de selectie wordt overgenomen door Tom Hiariej, die hersteld is van een enkelblessure. Jans blikt maandag op de clubsite vooruit op het treffen met de nummer zestien van de eredivisie. ‘Wat onszelf betreft is het aan ons te laten zien dat we de stijgende lijn nu echt te pakken hebben,’ aldus de oefenmeester.

Testcase
’Voor het eerst sinds lange tijd beginnen we weer als favoriet aan een wedstrijd. We lijken in vorm te komen. Echter je kunt pas van ‘in vorm zijn’ spreken, als we ook de komende duels goede resultaten neerzetten. Het is wat dat betreft een mooie ‘testcase’.’

Atteveld
Over de tegenstander zegt Jans: ‘De opstelling van ADO zal voor mijn collega Raymond Atteveld een puzzel worden. Er komen bij hen weer enkele spelers terug van blessures en vooral voorin ben ik benieuwd welke personele keuzes ze gaan maken. Kiezen ze voor snelheid of spelen te juist met een diep aanspeelpunt. Het zijn allemaal mogelijkheden.’ (MT)



 

0
Maandag 1 februari 2010 om 14:46 uur

super fc denhaag

Ooievaar schreef:

Ja, mee eens. Het ontgaat menigeen blijkbaar dat die jongen ontzettend veel loopwerk verricht, en bijna altijd offensief denkt, een goede pass heeft en het spelletje heel aardig ziet. Trouwens die jongen komt net kijken!

 

Ben buitengewoon content met het resultaat, natuurlijk ook ik vond het slecht voor de pauze. Maar niet vergeten dat we nieuwe spelers tijdens de competititie dienen in te passen, dat er niet al te veel zelfvertrouwen is, en dat Heerenveen gewoon een heel goed elftal heeft. Denk dat die trainer het daar een stuk slechter doet met dat materiaal dan onze trainer met het zijne (...)

 

We zijn weer aangehaakt, dus hebben het helemaal in eigen hand. RKC hebben we nu definitief weggezet. Over die vermeende slechte sfeer in de selectie heb ik weinig meegekregen. Er werd hard gewerk, evenals vorige week voor elkaar. Hopelijk neemt het zelfvertrouwen door dit resultaat toe.

 

Ben blij als Oper snel zou kunnen aanhaken, want die zou wèl raad weten met de voorzetten van Verhoek.

 

Hopelijk tegen Willem II een volle bak, alleen als we eensgezind er vol achter gaan staan blijven de punten in eigen huis. We krijgen - met name thuis - nog een aantal lekkere potten.

 

Na de winterstop: twee gespeeld vier

 

ik vind toornstra 1 van de beste spelers aan onze kant. vind m veel belovend en net wat je zegt hij kan ze uitstekend klaar leggen. nu nog iemand die ze goed af kan maken. oper??? ik hoop dat het geen miskoop word. maar velopig heeft ie nog geen minnuut voor ons gespeeld in de eredivisie. vond van den bergh gister ook wel slim spelen toen we eenmaal voor stonden. zo blijven we mooi bij. en kan er nog van alles gaan gebeuren. door deze overwinning misschien weer volgende thuiswedstrijd een vlle bak.

0
Zondag 31 januari 2010 om 11:39 uur

Bert

Haagse Roel schreef:

Heb ik al ( 4 stuks ) op ......en ga nog ff door  Ooievaar en Bert , alweer thuis ??......Groningen in de winning mood....wellicht onderschatten ze ons op zo''n doordeweekse dag........

Gefeliciteerd allemaal. Winst via een frommelgoal. Keek eerst of Blom wel naar de middenstip wees en ja gelukkig hoor.

 

De broodnodige punten zijn binnen Roel.

 

Ga er ook eens eentje nemen. Een biertje welteverstaan.

 

De KPN is zo vriendelijk om dit weekend eredivisie live gratis uit te zenden ga dus nu effe de wedstrijd terugkijken

0
Zondag 31 januari 2010 om 00:10 uur

<FCDH>

Eredivisie: ADO slaat winnende slag in Haags kwartiertje

Voor het eerst sinds 12 september vorig jaar heeft ADO Den Haag weer een wedstrijd gewonnen in de eredivisie: 2-1 thuis tegen SC Heerenveen dat bij rust leidde. De Friese cub speelde zaterdag de tweede helft met tien man.

In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Daryl Janmaat van SC Heerenveen de rode kaart (twee keer geel)van scheidsrechter Kevin Blom. Trainer Jan de Jonge van de Friese club werd toen eveneens weggestuurd.

Tussen de 76e en 79e minuut scoorde ADO door de invallers Wesley Verhoek en Bogdan Milic. Door dit resultaat klom ADO naar de 16e plaats met 18 punten. Heerenveen bleef 13e met 20.




 

0
Zaterdag 30 januari 2010 om 23:44 uur

Vincent

zit er klaar voor hoor. heb een code gekregen voor eredivisie-live  voor ajax-feyenoord van vi, maar die werkt ook gewoon voor deze wedstrijd. beter!

 

geef je groot gelijk roel, verwachten echt slecht weer. een puistekop (yesyeys) die vanaf de erasmusweg moet komen met de tram kan makkelijk kletsen.. er zijn dingen belangrijker dan voetbal.. zonder schade weer thuis komen bijvoorbeeld.

 

 

 

0
Zaterdag 30 januari 2010 om 20:32 uur

Haagse Roel

Bert & Ooievaar......ik baal stevig maar ik haak vrees ik ff af........

 

Op buienradar is te zien dat op het traject Lelystad- DH  ( A6 , A1 , A10 ,A4 ) vanavond veel sneeuw te verwachten is..... Begint hier al om 17.45 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.......Heb geen zin om het risico te lopen uren onderweg te zijn doordat ik over 1 rijstrook naar huis moet rijden......die ellende heb ik in het Zuiderpark tegen Ajax ( dacht beker ) al een keer meegemaakt.

 

Zal je zien dat het achteraf wel meeviel..maar goed, heb ik toch nog wat aan Eredivisie Live........ Hoe dan ook hopen op 3 pnt !!!!! Spreek jullie later op de box....

0
Zaterdag 30 januari 2010 om 16:52 uur

Advertentie

lulijzer

Rome schreef:

Vandaag voor het eerst een pakje voetbalkaartjes meegekregen.. En jahoor.. in het eerste de beste pakje meteen het ADO-logo! Dat kan haast geen toeval zijn!

Nee, klopt. De logouitgifte is gekoppeld aan de stand op de ranglijst van de Nederlandse Eredivisie. Ze beginnen onderaan.....

0
Vrijdag 29 januari 2010 om 13:31 uur

g

'Positie Adelaar niet ter discussie'
Uitgegeven: 28 januari 2010 20:20
Laatst gewijzigd: 28 januari 2010 21:00
AMSTERDAM - De positie van trainer Frans Adelaar staat binnen Sparta niet ter discussie. Dit verklaarde technisch manager Richard Grootscholten donderdag tegenover RTV Rijnmond. "Het is voor ons geen issue."
© ANP

Sparta is in de eredivisie weggezakt naar de veertiende plek terwijl het in de kwartfinales van de KNVB-beker onder de voet werd gelopen door FC Twente (0-4). Een deel van de fans ziet Adelaar het liefst vertrekken, getuige de witte zakdoekjes.

Grootscholten sprak echter zijn vertrouwen uit in Adelaar. "Als club zijn we ook niet tevreden over de manier waarop momenteel wordt gespeeld. Sommige spelers moeten meer passie en beleving tonen."

Geen issue

"Maar of Adelaar nog steeds de juiste man is om Sparta erbovenop te krijgen, is voor ons geen issue op dit moment", aldus Grootscholten.
 

 

Die is dus over een paar weken weer de laan uit...

0
Donderdag 28 januari 2010 om 22:46 uur

pascal-070

Hi mense, Ik zat net ff te kijken en als ADO slim is dan haalt het van zanen van volendam.  Is een zeer snelle linksbuiten die het vorig jaar niet slecht gedaan heeft en die ambitie voor de eredivisie heeft. Bovendien gaat soltani weg en dan heb je geen lb meer en ook in deze competitie kan van zanen ons van dienst zijn.

 

0
Donderdag 28 januari 2010 om 16:06 uur

Nu online

Marcie, Sebastiaan en 98 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24