Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

Kees schreef:

Kan iemand mij in begrijpelijk Nederlands uileggen wat er met onze club moet gebeuren om eindelijk een stabiele middenmoter te worden.

 

Onze beleidsbepalers struikelen keer op keer en ik vraag me af of er überhaupt wel een oplossing is.

Kees,

 

Ik doe een poging:

 

- financieel moet er een gezonde structuur onder de club liggen

(Wordt door vdK hard aan gewerkt. Valt het je op dat ADO niet in de media komt met berichten over liquiditeitsproblemen of gedwongen verkoop van spelers?)

 

- het image van de club moet beter worden zodat grote bedrijven als bijv. Siemens er in stappen.

(Was AW goed mee bezig met de supporters in zijn kielzog, totdat hij in de waan belandde dat overtredingen en kaarten op het veld het imago verpesten en het nodig vond daar een one-man-show over te starten)

 

- de kern van het elftal moet uiteindelijk uit eigen opleiding komen, waarbij de opleiding ook nog eens voor inkomsten kan zorgen doordat spelers die net de middenmoot niet halen, elders wel aan de bak kunnen. En af en toe een parel ala Elia, die de halve jaarbegroting kan opleveren. (Ik heb geen idee hoe het daar nu mee staat. Het lijkt er wel op dat het beloftenelftal, toch als een van de weinigen in de reserve-eredivisie met voornamelijk beloften op het veld op de goede weg is. Ook in de jeugd komen de resultaten weer. Ik weet dat er over geklaagd wordt, maar kijk er de voorgaande seizoenen maar eens op na. De A1 en B1 draaien vaker slecht in het begin om dat in de 2e seizoenshelft goed te maken)

 

Weet je wat ik dan wel triest vind?

Dat kennelijk heel veel mensen rond de club kennelijk nooit echt binnen hebben kunnen kijken bij de club hoe de tandem Ringelenstein-Langenbach bezig was.

Natuurlijk hebben ook zij fouten gemaakt, anders hadden ze toch echt anders geheten.

 

Zij zijn daadwerkelijk bezig geweest de financiele structuur onder de club te verbeteren. Waarom denk je dat er voor vdK een NV met aandelen te koop was? Grote probleem met vR-L was het gebrek aan draagvlak bij de gemeente, zij hadden daar de juiste personen niet in hun netwerk zitten.

Zij zijn toen ook bezig geweest met modernisering/uitbreiding van het Zuiderpark stadion maar zijn daar in tegengewerkt door... juist, de gemeente.

 

In die tijd werkte ik bij een bedrijf dat subsponsor van ADO was. De sponsoring bestond uit het in dienst nemen van Frans Danen, die dan een deel van de week bij het bedrijf werkte maar ook alle gelegenheid had jeugdtrainer te zijn en zijn trainersdiploma's kon halen.

Toen was er een duidelijke visie dat er een jeugdopleiding moest komen te staan, die niet voor prijzen in de jeugd ging, maar zich richtte op het naar het 1e brengen van 1-2 jeugdspelers per seizoen. Daarin werd geinvesteerd. Toen is men ook begonnen met het jeugdnetwerk. En werden er inderdaad spelers voor de korte termijn voor het eerste gehaald. Omdat de visie was dat na zo'n 3 jaar de eigen opleiding de eerste basisspelers zou gaan opleveren.

 

Helaas is er een hele grote streep door de rekening gekomen toen iemand op het gemeentehuis bedacht dat van het Zuiderpark een villadorp ala Zonne-oord gemaakt moest worden, waar men dus niet elke 2 weken die "Flodder-supporters" kon gebruiken. Terwijl tegelijkertijd de supporters weer eens een shirtsponsor wegjaagden en er dus acuut financiele problemen waren.

En toen is de gemeente er dus ingesprongen met een finaciele bijdrage met voorwaarden. De club moest weg uit het Zuiderpark en RdB werd naar voren geschoven als sterke man. En wij weten allemaal wat dat de club gebracht heeft! Een FA die veel te lang heeft mogen blijven zitten, het schofferen van de supporters door de club, de beste spelers met die idiote Bodde-clausule voor bijna niets de poort uit laten lopen, de veiligheidspoortjes waar hij zelf een vermogen aan heeft verdiend enz.

 

Met andere woorden: we zijn al eerder op de goede weg geweest.

Nu zijn we wel een heel stuk verder omdat met name de bijdrage van de supporters een stuk positiever is.

Het blijft echter van groot belang dat ADO de gemeente zoveel mogelijk buiten de deur houdt!  Zoals ik al eens eerder schreef, de grootste vijanden van ADO zitten niet in Amsterdam of Rotterdam, maar in het IJspaleis.

En we hebben natuurlijk iemand nodig met visie voor de opzet van jeugd en scouting. Zodat we inderdaad over een paar jaar 5-6-7 jongens uit de eigen opleiding in de basis hebben staan.

Voor vdK zal dit, wat mij betreft, hetzelfde beleid betekenen als wat vR-L indertijd deden.

Met een minimum aan investeringen in de huidige groep er wel voor zorgen in de eredivisie te blijven, het beschikbare geld zoveel mogelijk in opleiding en scouting stoppen en de financiele basis verder versterken. En, op niet al te lange termijn, in die 2e ring.

Want een stadion met 25.000 plaatsen is de enige manier waarop je financieel met Heerenveen, Groningen, Twente en Vitesse mee zal kunnen blijven doen.

Ik ben er van overtuigd dat met nog 1-2 seizoenen meedraaien bovenin het rechterrijtje die 2e ring heus vol komt.

 

En tenslotte, laten we met zijn allen niet al te zeer de pessimist uit hangen.

Want, wat als:

- de 1-0 tegen Ajax niet onterecht wordt afgekeurd?

- de 1-3 van Ajax niet onterecht wordt goedgekeurd?

- Vicento niet bij 1-2 tegen heracles onder de bal door loopt?

- bij de 0-1 van feijenoord wel gewoon voor de overtreding op Buijs wordt gefloten?

- wij niet koploper paal en lat schieten zouden zijn met een hogere score dan de nummers 2 en 3 samen?

- enz enz enz

 

Of zoals Atteveld het heel terecht na de wedstrijd tegen Heracles zei: je moet je zorgen maken als je er in de wedstrijden niet aan te pas komt en amper kansen hebt. Maar tot nu toe zijn er in elke wedstrijd (ook tegen Ajax, PSV) de nodige, goede kansen gecreeerd. En ooit zullen die ballen er toch en keer in moeten gaan.

0
Maandag 28 december 2009 om 11:35 uur

rien1

Trouwens wel vreemd dat er geen (nieuwe) td komt. Dat een aantal clubs het zonder td doen, zal best maar die zitten meestal in de jupiler leaque. Het is bekend (en ADO weet dat, want die hebben daar al ervaring in), dat het voor de eredivisie veel te veel werk met zich meeneemt. We hebben een trainer nodig die zich helemaal bezig houdt met ADO op het veld, want het gaat niet goed. Zoveel is zeker. Ik snap dat er weinig tot geen geld is, maar juist iemand als De Mos zou dit voor ADO willen doen. Het zijn de mensen die van een afstand staan, maar toch heeft ook Jansma gelijk, als hij zegt in de AD/HC : "ADO speelt met vuur, en degradatie is dodelijk voor de club ".

Er moet hoe dan ook iets gebeuren het nieuwe jaar.

0
Vrijdag 25 december 2009 om 11:26 uur

Aad

<FCDH> schreef:

ADO-topman Van der Kallen: 'Komst De Mos is niet aan de orde'
Donderdag, 24 december 2009 om 08:56
De kans dat Aad de Mos aan de slag gaat bij ADO Den Haag is bijzonder klein. De werkloze oefenmeester solliciteerde woensdag openlijk naar de vrijgekomen baan als technisch directeur, maar de komst van De Mos is volgens clubeigenaar Mark van der Kallen niet aan de orde. “De kans dat ADO tijdens dit seizoen nog een zwaargewicht aanstelt is sowieso erg klein”, laat hij weten in AD/Sportwereld.

ADO nam woensdag afscheid van directeur André Wetzel, die zich te kritisch uitliet over de gang van zaken rond de terugkeer van Ricky van den Bergh in de spelersgroep. Volgens de clubleiding beschadigde hij daarmee het imago van de vereniging uit de hofstad, waarna Wetzel verzocht werd om zijn bureau leeg te halen. De Mos sprong daar direct op in en liet weten een baan bij ADO wel te zien zitten. "Ik denk dat ik met mijn ervaring en netwerk wel wat kan betekenen voor de club", zei hij.

De Raad van Commissarissen meldde zich te gaan beraden over de ontstane situatie, maar Van der Kallen liep alvast op de zaken vooruit. De ADO-topman liet doorschemeren dat de club dit seizoen vermoedelijk zonder technisch directeur verder zal gaan. “Er zijn zat eredivisieclubs die het doen zonder technisch directeur”, zei Van der Kallen. “We gaan begin januari rustig kijken hoe we verder gaan.”

dit heeft natuurlijk allemaal met de prijs te maken

Niet zo slim en dus weer een beslissing van een bestuurder en geen voetbalbestuurder.

 

Naast het behoud van ADO in de eredivisie liggen er nog heel wat andere zaken die een TD handen vol werk bezorgen.


De scouting is door het volgens mij door vriendjes- en familiepolitiek volkomen onjuist ingericht. Er moeten goede voetbal- en niet budgetgerichte beslissingen genomen worden over het voortbestaan van de beloften en de verdere opzet van de jeugdafdeling.

 

Dat zijn werkzaamheden die ik Atteveld er nog niet eens zie bijdoen. En dan twijfel ik ook nog of hij daar wel de kundigste persoon voor is.

0
Donderdag 24 december 2009 om 10:44 uur

Kees


Exclusieve voordelen van de ADO Den Haag Clubpolis

 

U krijgt gegarandeerd een vergoeding bij ontslag

U krijgt 5% korting op de zorgverzekering
U krijgt 7% korting op de aanvullende verzekering
Alle aanvullende verzekeringen inclusief ruime tandartsvergoeding
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Kortingen geldt ook voor uw eventuele partner en kinderen
Twee maanden Eredivisie Live cadeau

Sluit nu de ADO Den Haag Clubpolis af, dan betaalt Azivo uw lidmaatschap voor voetbalseizoen 2009-2010 van de supportersvereniging Fan Club ADO Den Haag.

Extra voordelen voor u
Azivo biedt verzekerden meer dan alleen een passende zorgverzekering. Als verzekerde van Azivo profiteert u van speciale klantenacties, zorgkortingen en andere activiteiten voor uw gezondheid


 

0
Woensdag 23 december 2009 om 21:59 uur

<FCDH>

De Mos wil Wetzel opvolgen in Den Haag
Nog geen dag na het ontslag van André Wetzel heeft Aad de Mos openlijk gesolliciteerd naar een baan bij ADO Den Haag. De oud-speler en jeugdtrainer van de club wil naar eigen zeggen iets neerzetten bij de club uit de Eredivisie.

Tegenover het Algemeen Dagblad zegt de geboren Hagenaar de functie van technisch directeur bij ADO Den Haag wel te ambiëren. "Het is een functie die ik zonder meer zie zitten. Ik denk dat ik met mijn ervaring en netwerk wel het één en ander kan betekenen voor ADO Den Haag. Uiteraard ben ik nog niet benaderd, maar ik zou graag de visie voor de korte en lange termijn willen weten van de club. Daar kan ik de mijne dan tegenover stellen."

De naam van De Mos komt niet uit de lucht vallen. Al weken circuleren in en om Den Haag geruchten over een mogelijke terugkeer van de oud-speler bij de club. "Dat heb ik ook vernomen. Ik kom graag bij ADO, heb ook al veel wedstrijden gezien. Het belangrijkste is nu natuurlijk de korte termijn. De club moet zo snel mogelijk wegwezen uit die onderste regionen. Daar heb ik overigens wel vertrouwen in, want voetballen kunnen die gasten wel. Maar het belangrijkste is dat er rust komt."

Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Henk Jagersma, wenst niet te reageren op de uitlatingen van De Mos. "Ik ga niet in op suggesties. We gaan dat begin van het nieuwe jaar bespreken met onze hoofdtrainer Raymond Atteveld en zijn technische staf."



 

0
Woensdag 23 december 2009 om 13:30 uur

Advertentie

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Wel nu hij verlost is van die oetlul van een chef van 'm die de druk opvoerde richting, RvC, media maar bovenal de supporters. Dit elftal is niet eredivisiewaardig, en dan wordt je uiteraard geconfronteerd met schorsingen, blessures kortom onrust.

 

Atteveld is/was niet het probleem. De RvC heeft nu A gezegd, nu moet er worden doorgepakt door Atteveld de middelen te geven om te presteren, indien men - inderdaad met hem verder wil.

 

Als Atteveld beter materiaal tot zijn beschikking heeft dan zullen ongetwijfeld de resultaten ook verbeteren, dat is zo klaar als een klontje. Ik vind het nog steeds - ondanks z'n fouten - een talentvol trainer.

 

Maar met het verdwijnen van 'het licht' maken we eindelijk een stap vooruit

Zo is het !!!........Wetzel valt keer op keer door de mand. Vorig seizoen weglopen voor degradatie onder het motto dat meneer het te druk had met TD zaken......hahahahaha. Atteveld had het lef om in te stappen en hield FCDH in de eredivisie.  Vervolgens iedereen in de maling nemen met mooie beloftes ( echte versterkingen) deze vervolgens NIET  halen en doodleuk beweren dat we makkelijk 12e worden. Vervolgens krijgt Atteveld te maken met tegenslagen van blessures , naast die van Knopper & Ranko . Ondanks dat presteert hij de eerste 7 wedstrijden naar behoren ........Alle ellende die de club vervolgens overkomt is slechts voor een klein deel Atteveld aan te rekenen. Als FCDH in het nieuws was dan was de club niet in het nieuws maar Wetzel !!!!  met z'n imagoverhalen. Alle verbeteringen waren het werk van Wetzel, ondertussen wel spelers en supporters te kakkuh zetten.

 

Die mooie verhalen werken wel bij buitenstaanders, lees alle reacties maar eens op algemene voetbalsites, maar niet bij Den Haag.

 

..een TD die het contract wil verlengen van Soltani en in mindere mate Verhoek bewijst dat ie ook op dat vlak  er weinig kaas van gegeten.

 

0
Woensdag 23 december 2009 om 00:55 uur

dirk

Bert schreef:

Maar met zo'n cowboy aan het roer als Atteveld zal het wel goed komen toch.

Vorig jaar was iedereen hier lovend over Atteveld, omdat hij het toch maar had aangedurfd om de laatste vier wedstrijden te doen. En iedereen hier was nog lovender over Atteveld, toen hij ADO in de eredivisie hield. Van der Kallen is een type dat in staat is in te grijpen als dat nodig mocht zijn. Ook voor een cowboy is eventueel wel een lasso te vinden. Laten we eerst maar eens de wedstrijden na de winterstop afwachten. Misschien dat iedereen bij ADO zich nu wat vrijer gaat voelen, dus ook Atteveld.

0
Woensdag 23 december 2009 om 00:22 uur

Haagse Roel

Polak: 'De voetbalhumor bij ADO is top, maar punten pakken ho maar'
Maandag, 21 december 2009 om 22:29
Sjaak Polak was even uit de schijnwerpers verdwenen, maar haalde maandag weer eens het nieuws. De linkspoot van RBC was het slachtoffer van een grap van Ricky van den Bergh en meldde zich tevergeefs bij Eredivisie Live om een analyse te geven bij het duel tussen AZ en ADO Den Haag. Polak kijkt er met gemengde gevoelens tegenaan: “De voetbalhumor is top, maar punten pakken: ho maar.”

Polak werd zaterdag gebeld met de vraag of hij zich zo snel mogelijk in Alkmaar wilde melden, om als analist voor de camera te verschijnen. De persoon waarmee hij de afspraak maakte was echter niet presentator Jan-Joost van Gangelen, maar Van den Bergh. Op weg naar Alkmaar verveelde de spelmaker zich klaarblijkelijk en besloot hij zijn voormalig ploeggenoot in de maling te nemen.

“Ik vertrouwde het niet helemaal”, vertelde Polak in De Pers. “Het was een nummer dat ik niet herkende. Ik ben een beetje gaan bellen en sms’en of het wel waar was. Een paar dingen kwamen toch wel vreemd over. De vergoeding was hoger dan normaal, ze waren heel happig om me de weg uit te leggen naar het stadion en toen ik ADO-speler Wesley Verhoek belde om een beetje verder te vissen, hoorde ik gelach op de achtergrond.”

Toch ging hij naar Alkmaar. “Maar ik had ook gewoon kaarten. Ik was sowieso wel gaan kijken, hoor. Ricky en de rest van de selectie hebben in de pers gezegd dat ik overal in het stadion heb rondgevraagd waar ik nu eigenlijk moest opdraven, maar dat is niet zo. Het was goed geprobeerd, maar ik ben er niet ingetrapt. Nou ja, niet helemaal. Zeg maar voor de helft of zo.”

Aan een wraakactie denkt Polak niet. “Maar ik wil wel zeggen dat ik het jammer vind dat de selectie van ADO tijd en energie stopt in dit soort dingen”, sloot de verdediger op serieuze toon af. “Ze kunnen zich beter concentreren op het voetbal – het gaat de laatste tijd niet best. Ik wil niet dat ADO Den Haag naar de verdommenis gaat. ‘t Is toch ook mijn cluppie.”

 

0
Dinsdag 22 december 2009 om 16:42 uur

Bert

Een sneeuwbal met een drol erin
Uitgegeven: 22 december 2009 08:41
Laatst gewijzigd: 22 december 2009 08:41

Ricky zegt niets meer. Ricky doet geen rare dingen meer. Ricky schiet geen ballen meer tegen de lat. Ricky is Rick geworden. Of hij doet alsof.
© ANPIk ga er niet omheen draaien. Ricky van den Bergh is mijn favoriete voetballer. Niet omdat hij zo’n mooie passeerbeweging of zo’n onverwoestbare wedstrijdmentaliteit heeft, maar omdat hij Ricky is: de enige voetballer in de eredivisie die weigert te doen wat al die andere voetballers doen.

Ricky luistert niet naar de trainer. Ricky schiet vrije trappen tegen de lat omdat dat veel knapper is dan in het doel. Ricky zegt tegen de camera wat hij vindt, niet wat hij geleerd heeft bij de mediatraining. Ricky bindt de hartslagmeter om de buik van zijn hond als hij huiswerk meekrijgt om zijn lovehandles weg te werken.

En als die hartslagmeter wordt ingeruild voor een kilometerteller, dan hangt hij ‘m om de rollator van zijn oma. Bij andere voetballers zouden mijn tenen er krom van gaan staan. Niet bij Ricky. Want hij is nu eenmaal Ricky.


Atteveld

ADO-trainer Raymond Atteveld kon Ricky minder waarderen dan ik. Atteveld trok aan Ricky’s oren, Ricky werd boos (gokje: daar zijn een paar honderd kankâh’s door de kleedkamer gevlogen) en ziedaar: een ruzie was geboren.

Technisch directeur André Wetzel somde in een tv-programma op wat er allemaal fout was aan Ricky. Het was een lijst zo dik als een telefoonboek. Detail: Wetzel noemde Ricky Rick. Dat klonk heel volwassen. En dus heel raar.


Uit de selectie

Ricky kreeg straf. Geen extra push-ups, geen bosloop, geen zweepslagen, maar iets veel vreselijkers dan dat: hij werd uit de selectie gezet. Tot kerstmis hoefde hij zich niet te vertonen. Twee maanden zonder voetbal: het was zo ongeveer het ergste wat Ricky had kunnen overkomen.

Na één dag straf begon de cold turkey al te kakelen. Hij kreeg uitslag op zijn wreef en lag ’s nachts rillend naar het plafond te staren. Overdag trouwens ook. Hij trok zijn voetbalschoenen aan en liep over de keukenvloer, op zoek naar dat geluid van noppen in de spelerstunnel.

Hij ging in zijn uppie naar het pleintje om de hoek en schoot er urenlang tegen de garagedeur van nummer 16. Ricky wist dat hij die twee maanden zonder voetbal niet zo overleven. Er zat maar één ding op: excuses.


Op zijn knieën

Op zijn knieën klopte hij aan bij spelers, trainers, voorzitters, penningmeesters, koffiejuffen en terreinknechten. Of ze hem asjeasjeasjasjeblieft terug wilden nemen. Hij zou het nooit meer doen. Geen woedeaanvallen meer. Geen rare fratsen meer. Geen scherpe randjes meer. Hij beloofde het. Ricky zou Rick worden. Kleurloos, kil en gepolijst als een perfect ronde sneeuwbal.

Twee wedstrijden heeft Rick inmiddels weer gevoetbald in het eerste van ADO Den Haag. Hij staat op het veld, maar hij is er niet. Geen vrije trappen op de lat, geen onnodige rode kaarten, geen woorden recht uit zijn hart tegen de camera. Tegen AZ legde hij een corner precies op de kruin van een medespeler.

Die hoefde er alleen nog maar tegenaan te lopen om de inswinger te promoveren tot doelpunt. Op de een of andere manier slaagde hij erin de bal ernaast te krijgen. Rick vertrok geen spier. Hij vloekte niet eens. Zijn gezicht bleef emotieloos. Ik werd er heel treurig van.


Vermoord

Ik vreesde dat ze Ricky hadden vermoord. Helemaal op het moment dat André Wetzel nog maar eens de media opzocht om te vertellen dat Rick zonder zijn toestemming al vóór kerstmis was teruggekeerd. Hij wil ongetwijfeld dat Rick alsnog een paar weken straf uitzit. Zucht.

Ik had al afscheid van Ricky genomen. Maar toen sijpelde het bericht door dat oud-ADO-speler Sjaak Polak het slachtoffer was geworden van een grap. Sjaak was gebeld door iemand die zich voordeed als presentator Jan-Joost van Gangelen. Sjaak werd uitgenodigd om als analist op te treden bij het tv-programma Eredivisie Live en reed voor joker naar Alkmaar. Ik wist genoeg.

Ik durf te wedden dat er vandaag of morgen een sneeuwbal tegen de voordeur van André Wetzel of Raymond Atteveld dreunt. Zo’n perfecte ronde. Maar dan wel met een verse hondendrol erin. En Ricky? Die weet nergens van.

© NUsport/Thijs Zonneveld
 

0
Dinsdag 22 december 2009 om 12:59 uur

Aad

Nominatie Promotieprijs voor ADO DH


Tot grote trots van iedereen bij en rond de club, is ADO Den Haag genomineerd voor de Promotieprijs van Den Haag Marketing.
Op 16 februari wordt de prijs definitief uitgereikt. Voor die tijd kan er gestemd worden. We houden u op de hoogte van deze procedure, want we hopen natuurlijk zo veel mogelijk stemmen te gaan verzamelen!

 

Bron: adodenhaag.nl

 

Gaan we nu al de promotie naar de eredivisie in mei 2011 vieren ?

0
Maandag 21 december 2009 om 15:44 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24