Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

<FCDH> schreef:

atteveld zei het net eerlijk op studio sport  het ligt aan de kwaliteit en dat is het ook dus er moet versterking komen in de winterstop beter nu geld kwijt dan degradatie als vd kallen dat niet inziet is het niet de goeie man op de goeie plek ook al heeft ie ons toen gered

 Ik zal ook niet de enige zijn, maar ik zie het somber in. Kallen moet nog 3 miljoen ophoesten voor een bepaalde tijd, las ik hier ergens.

Nu weet ik niet waarover dat precies gaat, maar feit is dat de gemeente dat geld blijkbaar nog tegoed heeft. Toch lijkt het mij voor alle partijen beter dat ADO investeert voor minimaal 2 of liever 3 goeie versterkingen, dan dat de boel zo mooi op "de nul"

 uitkomt. Er is namelijk een niet geringe kans dat we straks na 34 wedstrijden "de lul" zijn . We weten ook hoe het is om als 16e of 17e tegen clubs als Graafschap, Cambuur of Go head te spelen in een eventuele na-competitie. De kans op degradatie is (als er niets gebeurt) dus levensgroot, en dat gaat wel een tikkeltje meer munten kosten dan dat je investeert voor een beter elftal. Zo laten aanmodderen kan wel eens het prille begin van het einde zijn voor onze club. Eredivisie-voetbal is voor ADO van levensbelang. Zo is het met supporters precies hetzelfde. De omgekeerde wereld wordt door Kallen geschetst als hij zegt dat we met meer supporters naar het stadion moeten komen. Want dat zal betekenen dat er spelers gehaald kunnen worden. Maar het omgekeerde is natuurlijk waar. Eerst de resultaten en dan meer supporters! 

0
Zondag 13 december 2009 om 20:57 uur

kako

Zo, ADO-Heracles 1-4, dat zegt toch wel genoeg, we zijn gewoon de slechtst voetballende ploeg van de gehele eredivisie. Eerste helft geen enkele beleving op Verhoek na dan, tweede helft was de schade niet meer te herstellen. Achterhoede wat vorig jaar nog ons sterke punt was nu met Derijck, Kum en Horvath super slecht, L Pique kan het niet aan en ga zo maar door.

 

Helaas, maar ondanks dat we nog veel ploegen uit het linkerrijtje thuis krijgen zie ik het somber in. Je kan ook zeggen dat veel ploegen uit het linker rijtje nog naar ADO mogen om drie punten te halen.

 

Hadden we niet eerder moeten schakelen en Atteveld bedanken voor bewezen diensten en Advocaat moeten benaderen voor een tijdelijke job bij zijn ADO? in plaats van naar AZ te gaan?

 

Nu zal Advocaat zijn eerste drie punten gaan behalen tegen uitgerekend .....

 

Jammer, maar ik geloof dat je er maar beter in kan berusten, dat is beter voor je hart, en dan kan het alleen maar meevallen. 

 

0
Zondag 13 december 2009 om 17:12 uur

anti td

Haagse Roel schreef:

Dat is niet zo ingewikkeld Bert, de club ( lees Wetzel & vd Kallen) hebben voor het seizoen een mooi beeld geschetst over de toekomst......ga die verhalen niet herhalen, je kent ze wel........vooralsnog geen hol van terecht gekomen....

vdK toch niet? Denk je dat hij blij is dat er verhalen naar buiten kwamen dat Den Haag een begroting had van 15 miljoen, de 9e van de eredivisie maar liefst.

Evt. aan te trekken spelers werden gelijk duurder.

0
Zaterdag 12 december 2009 om 16:55 uur

Kees

marcellino schreef:

goed gezecht.

 

En ik doe niet meer mee met deze popenkast.

ben nu al 4 wedstrijden niet geweest,en ik vind het best zo.

jaar in jaar uit een verwachting hebben en elk jaar is het of eerste of eredivisie.

 

vele zouden mij voor gek verklaren maar dan voetbal ik liever in de top van de eerste divisie met 20 gewonne wedstrijden,dan in de ere met dalijk 8 gewonne wedstrijden

Ik kan me iets bij jouw shout voorstellen. Er wordt (te) veel beloofd en we zien er niet heel veel van terug. Ook 20 gewonnen wedstrijden lijkt me fantastisch om mee te maken. Anderzijds 9 in de eredivisie met een paar gelijke spelen vind ik nog veel mooier.

 

Als ik zo de berichten in de pers van de afgelopen maand lees, lees ik dat een groot aantal clubs het financieel moeilijk heeft of krijgt. Daar hebben we in het verleden enorm van geleerd en ben blij dat de gemeente Den Haag een zogenaamde nul-begroting eist. Laten de stappen maar dwergenstappen zijn zodat er een stevig fundament onder de club komt. Nu lopen we elk seizoen tegen het verlies van het vorig seizoen op zodat je steeds weer vanuit een achterstand begint.

 

Fantastisch nieuws dat Van der Bergh weer aansluit. Persoonlijk verwacht ik daar morgen niet het directe succes van maar wel over het hele seizoen uitgesmeerd. Het belangrijkste is dat hij weer "on speaking terms"is en dat het resultaat ervan in de tweede seizoenshelft behaald wordt. Met name thuis, met zes van de acht wedstrijden, waarbij we geen ploeg uit het linkerrijtje treffen is dat hopelijk mogelijk.

0
Zaterdag 12 december 2009 om 14:02 uur

marcellino

Haagse Roel schreef:

Bert, een kinderhand is snel gevuld, respecteer je mening hoor maar Meric was leuk maar na een half seizoen heeft iedereen z'n trucje door.........Toornstra ben ik blij mee, echter 1 zwaluw maakt nog geen zomer.Hoop dat hij z'n talent bij ons kan ontwikkelen. Ricky zal moeten blijken. Soltani maak ik geen woorden aan vuil , gauw de pleiterik maken.

 

Je hebt niets met bestuurszaken ?? daar wordt het beleid bepaald dus het fundament van de club die ons allen zo bezig houdt.....Ons laatste echte succes......dik 30 jaar geleden KNVB beker winst tegen Twente in de kuip en het daarop volgende EC toernooi tegen o.a R.C . Lens en West Ham United........................

 

Zoals Ooievaar en anderen al vaker zeggen.....GVD  de 3e stad van Nederland en al 30 jaar proberen  structueel in het linkerrijtje te kunnen staan zonder succes !!!!

 

Dat pappen en nathouden gedrag van supporters , je bent voor DH dus geen kritiek mogen leveren komt een beetje m'n neus uit.

 

Zag vanavond bij VI  Kees Jansma, kwam ADO ook ter sprake. Hij komt vaak kijken .Kees gaf een realistische kijk op het huidige FCDH. Ok ging over het totale nivo in Nederland , maar hij stelt terecht  dat ook het nivo van FCDH bedroevend is.

goed gezecht.

 

En ik doe niet meer mee met deze popenkast.

ben nu al 4 wedstrijden niet geweest,en ik vind het best zo.

jaar in jaar uit een verwachting hebben en elk jaar is het of eerste of eredivisie.

 

vele zouden mij voor gek verklaren maar dan voetbal ik liever in de top van de eerste divisie met 20 gewonne wedstrijden,dan in de ere met dalijk 8 gewonne wedstrijden

0
Zaterdag 12 december 2009 om 09:56 uur

den haag

Dit filmpje moeten jullie even terug zien  Soltani die toen ook scoorde hopelijk nu weer en ricky die wel blij was toen die tegen den haag scoorde en in de 93e min. een goal niet gezien door die arbiters die er duidelijk in zat

http://www.eredivisie.nl/video/play/19940/samenvatting_ado-heracles.html    

0
Maandag 7 december 2009 om 21:42 uur

den haag

 

 

'Amrabat en Marcellis komen in aanmerking voor verhuur'
Maandag, 7 december 2009 om 19:24
PSV zal naar alle waarschijnlijkheid in januari tijdelijk afscheid nemen van een aantal spelers. In het weekblad Sportweek bevestigt president-commissaris Frits Schuitema dat Dirk Marcellis en Nordin Amrabat in aanmerking komen voor een verhuur. Ook Stijn Wuytens en Stef Nijland zullen uitgeleend worden, al was dat op basis van het aantal speelminuten inmiddels wel duidelijk.

"Het is toch zonde dat die jongens nu helemaal niet aan voetballen toekomen?", zegt Schuitema in het weekblad. Van het viertal stond de 22-jarige Amrabat in de Eredivisie het langst binnen de lijnen: 313 minuten. De één jaar jongere Marcellis moest het met 159 minuten doen, terwijl Wuytens (20) en Nijland (21) respectievelijk vijftien en nul minuten op het veld stonden.

Schuitema laat tevens weten dat de berichten over de belangstelling van Real Madrid voor Balász Dzsudzsák en Everton voor Danko Lazovic in Eindhoven niet bekend zijn. Beide clubs zouden volgens diverse buitenlandse media in de transferperiode van januari hun belangstelling willen concretiseren. Voor Marcellis zou Bolton Wanderers uit Engeland geïnteresseerd zijn.
 

0
Maandag 7 december 2009 om 19:36 uur

supporter-noord

Soltani hoopt voorzichtig op WK-deelname met Algerije
07/12/2009 17:53 ( van de VI site )

De WK-kwalificatie van Algerije maakte Karim Soltani bijzonder gelukkig. De aanvaller van ADO Den Haag droomt van een kans voor de Woestijnvossen.

'Ik ben heel blij dat Algerije naar het WK gaat', zei Frans-Algerijnse Soltani tegen Haaglandenvoetbal.nl. 'Natuurlijk moet je altijd presteren bij je eigen club, want daardoor kun je misschien een kans krijgen om voor het nationale team uit te komen.'

De ADO-aanvaller heeft het WK niet uit zijn hoofd gezet, ook al kreeg hij nimmer een uitnodiging uit Algerije. 'Ik probeer gewoon mijn best te doen en als ze mij oproepen, dan ben ik er zeker klaar voor en zeg ik zeker geen nee!'

Soltani heeft ook de hoop niet opgegeven ook na dit seizoen voor ADO Den Haag te spelen. Volgens technisch directeur André Wetzel is dat na twee afgeslagen aanbiedingen niet meer aan de orde.

'Ik heb altijd gezegd dat ik het liefst met ADO Den Haag in de Eredivisie blijf voetballen, maar tot nu toe hebben wij nog geen akkoord met elkaar', aldus de 25-jarige aanvaller. 'Ik blijf toch hopen dat het nog goed komt. Ik hoop dat ADO nog steeds vertrouwen in mij heeft.'
 

Huh ?? nooit geweten dat Soltani voor Algerije kon uitkomen.

0
Maandag 7 december 2009 om 19:24 uur

Advertentie

Robin Straub

hjfff schreef:

Hij word vrijdag denk ik zo;

 

                   Ditewig (helaas)

L. Pique    Horvath      Kum     v Hese

 

               Buijs        Bosschaart

                     

                Immers/ Cornelisse

 

   Verhoek       Vicento/Milic       Soltani

zet achter van hese maar helaas... die jongen kan eredivisie niveau nog niet aan en dit is een belangrijke 6 punten wedstrijd, dus het zal mij niet verbazen als ze een snelle man met een beetje techniek bij van hese zetten. oftewel junker of hadouir..

0
Donderdag 3 december 2009 om 08:43 uur

rien1

<FCDH> schreef:

en wetzel durf nog te beweren dat knopper ranko en zwinkels het elftal gaan vesterken na de winterstop hoe durft ie dat toch eigenlijk te zeggen ze lagen er maanden uit zwinkels en ranko al gelijk een terugslag

 Ik heb Wetzel over het algemeen niet vaak ware woorden horen melden. We mogen onze handen dichtknijpen als Knopper en Rankovic na de winterstop alleen al weer mee kunnen spelen. En dan heb ik het nog niet eens erover of zij hun oude niveau weer (snel) halen.

 

ADO heeft eerlijk gewoon versterkingen nodig. Het hoeven echt geen 5 man te zijn, maar zeker in het midden en voorin is versterking gewenst. Doet men dat niet, dan wordt het gewoon billenknijpen met een eventuele na-competitie en misschien wel erger. Dan kan men zeggen dat ik veel te voorbarig ben en de boel opjut, maar ik/wij hebben dat al tig keer eerder meegemaakt toch?  En ik kan mij niet voorstellen dat de hoge heren daar geen rekening mee houden, want als dat gebeurt gaat dat vrachtwagens-vol geld kosten.

 

ADO is nu zo dichtbij om een blijvertje te zijn in de eredivisie. Er is een mooie kans om richting sub-top te gaan, en dan komt er weer geen eurocent voor die stap. Dan is de kans dus levensgroot aanwezig dat alles vergooid wordt wat nu bereikt is.

0
Maandag 30 november 2009 om 20:09 uur

Nu online

Superjantje, langnek en 130 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24