Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Polak trapt in Haagse voetbalhumor
Sjaak Polak is zaterdag in een grap van Ricky van den Bergh getrapt. De oud-speler van ADO Den Haag was zogenaamd als analist uitgenodigd bij Eredivisie Live.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 21 december 2009 om 09:47 uur

<FCDH>

Sjaak Polak trapt in grap ADO-spelers

Sjaak Polak. FOTO PRO SHOTS
ALKMAAR - Sjaak Polak is zaterdagavond het slachtoffer geworden van een grap van de spelers van ADO Den Haag. De voormalig prof van de Haagse club dacht dat hij was geboekt als analist door het programma Eredivisie Live. Hij werd echter uit de spelersbus van ADO gebeld door Ricky van den Bergh, die de stem van Eredivisie Live-presentator Jan-Joost van Gangelen nadeed.

Polak werd zaterdagmiddag om vijf uur gebeld met de vraag of hij in Alkmaar naast Jan-Joost van Gangelen langs het veld zijn visie op het duel van zijn oude ploeg bij AZ wilde geven. ,,Hé Sjaak, met Jan-Joost. Kan jij ons nog helpen en naar AZ komen?'' Polak: ,,Oh, wat leuk dat jullie aan me denken. Ik dacht dat ik een beetje uit beeld was. Maar natuurlijk, ik kom er meteen aan.''

Polak wilde, nadat hij de telefoon had neergelegd, nog wel weten wat de vergoeding was. Van den Bergh smste hem, nog steeds als Jan-Joost, dat Polak de standaardvergoeding van 275 euro zou krijgen. De spelers van ADO Den Haag gilden het onderweg in de bus uit.

De echte Van Gangelen wist zelf van niets, maar werd kort voor de wedstrijd geconfronteerd met een verbaasde Polak, die het stadion niet in kon omdat niemand bij Eredivisie Live van zijn komst af wist. Zonder de wedstrijd te bekijken, draaide Polak balend om en reed weer naar huis.

Het is niet voor het eerst dat Polak het slachtoffer is van een grap. Niet zo heel lang geleden werd zijn huis aan de voorzijde totaal groen/geel geschilderd en stond er in zijn voortuin een bord met de tekst: 'Groeten van schildersbedrijf Midden-Noord...'
21/12/09 08u02

0
Maandag 21 december 2009 om 08:44 uur

rien1

<FCDH> schreef:

ik heb lang geloofd in atteveld maar je ziet gewoon dat het niet meer gaat dat gedoe met ricky heeft te veel kapot gemaakt en ook dat met dereijck en dan gooide wetzel nog ff zout in de wonden nee de magie is weg? nu heeft atteveld dus ook kritiek op wetzel en op de hcf stond ergens dat zelfs van sommige hogere hand ze helemaal klaar zijn met de uitspraken van wetzel

Dat men van hogerhand klaar is met Wetzel, kan ik me best indenken. Hij wil zo graag het goede voorbeeld zijn, maar juist hij is verkeerd bezig met zijn gebabbel in de media. En daar bovenop krijgen de supporters ook nog eens de zwarte piet in de schoenen geschoven. En daar blijft hij maar over zeuren, terwijl iedereen normaal gesproken de spreekoren en de staking tegen PSV-thuis al na een week vergeten zou zijn. Blijkbaar is alleen meneer Wetzel degene die ervoor heeft gezorgd dat het bij ADO weer goed gaat.

 

Je hebt gelijk over Atteveld. Alles bij elkaar genomen heeft Atteveld (helaas) geen overwicht meer. Echt jammer. Maar ADO moet in de eredivisie blijven. Dat moet hoe dan ook! Er moeten beslissingen genomen worden die niet leuk zijn, maar het moet voor ADO. Anders is het volgend jaar Jupiler Leaque en einde verhaal. En dat hoeft echt niet voor deze stad. 

0
Zondag 20 december 2009 om 20:37 uur

Robin Straub

als we in januari geen afmakende spits halen, is dit seizoen voor mij afgelopen. is niet normaal hoeveel kansen we krijgen in een wedstrijd, maar ze er niet in gaan. en ik denk niet dat we veel stapjes kunnen gaan maken in de bier liga, toch? je kan wel leuk eerste worden, maar dan begin je weer opnieuw in de eredivisie.

zoek desnoods een paar transfervrije spitsen op en plan een paar oefen wedstrijdjes om ze te bekijken.. wie weet wat er tussen zit? we moeten iets doen als het niet gaat met de ploeg.

 

nu al zeggen dat we geen spelers gaan halen, terwijl we écht een spits nodig hebben. zoals ik al had gelezen hebben we de laatste 12 wedstrijden maar 8 keer gescoord. is echt zwaar onder de maat.

0
Zondag 20 december 2009 om 12:41 uur

kako

Maar wat hadden we dan voor ogen voor dit seizoen? Dachten we nu echt dat we richting 12e plaats zouden gaan met dezelfde spelers die vorige seizoenen al niet uitblonken. Met alle respect, als je het met Cornelissen, Boschaart, Schwiebe en weet ik veel wie moet doen ( ondanks blessures ) weet je gewoon dat je het zeer moeilijk gaat krijgen. Daarnaast is het natuurlijk, en jammer dat dit gezegd en herhaald moet worden, ongelooflijk dat je spelers die op de bank zaten verhuren gaat ( caro ) terwijl de bank minimaal bezet is. Het begon al met Meric, of hij nou eredivisie waardig was of niet, je kon die gasten nu echt wel gebruiken. Dus de TD heeft een hopeloze visie en de trainers kunnen de ploeg niet motiveren. Daarnaast is het wel heel frappant dat Wetzel nadat hij met VVV gedegradeerd was VVV juist wel stapjes gemaakt heeft. Ze werden kampioen en spelen nu boven verwachting. ( lees begroting )

 

Het zullen nog zware maanden worden, maar dat iedereen het heeft over we krijgen de makkelijke ploegen nog thuis? zijn kreten die ik niet begrijp. Je kan dat ook omdraaien. De zogenaamd mindere ploegen zijn blij dat ze nog naar het naamloze stadion mogen komen, maken ze in ieder geval kans om drie punten mee te nemen. De uitwedstrijden worden helemaal zwaar, die staan allemaal in het linkerrijtje en dus weinig punten te behalen op vreemde bodem. 

 

Nou, het ziet er somber uit, ik hoop dat ik het verkeerd zie maar eigenlijk is dit gewoon des Ado's , ik kom sinds 1975 en heb eigenlijk nooit makkelijke jaren gekent, dus we zijn wel wat gewent.

 

Sterkte voor 2010 allemaal.

0
Zondag 20 december 2009 om 09:32 uur

Advertentie

Kees

Ik vind het een ongelooflijke moeilijke materie op het ogenblik.

 

Jagersma heeft geen verstand van voetbal. Dat is duidelijk. Maar hij heeft wel gelijk dat de voetballerij sinds kort totaal veranderd is en over een half jaar pas de ellende van de kredietcrisis gaat merken. De echte toppers van club 1 t/m 5 uit de eredivisie komen best wel aan de bak. Maar bijna alles daar onder is aan de goden overgeleverd. Er is simpel weg over enige tijd niet voldoende geld in omloop en daar ontkomt de voetballerij ook niet aan.

 

Anderzijds stippelt Wetzel een beleid op de lange termijn uit en daar moet hij ook de ruimte voor krijgen.

 

Ik vind het steeds moeilijker een oordeel te vellen als ik de werkelijke inns en outs niet ken. Hoeveel geld is er nog vrij, wat zijn de spelerskosten voor 2010-2011, met hoeveel selectiespelers willen we nog doorgaan etc.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 13:41 uur

Johannes

Vlakko schreef:

Welk woord ik had je hier willen wijzigen in wij of supporters?

 

Wetzel heeft volledig gelijk in dit stuk.

Die Jagersma hoort op afstand toezicht te houden.

Die heeft in zijn eentje al net zoveel onrustmakende uitspraken in de media gedaan waar het elftal nu op word afgerekend.

 

En het gedeelte betreffende spelermarkt kan ik me volledig in vinden wat er overblijft dat wil je niet eens.

Heren en dames ook,

 

Ik ben geen hele grote fan van Wetzel, maar ik ben ook zeker geen tegenstander. Het werk van een TD is gericht op de lange termijn, Als je van incident tot incident e beleid aanpast, dan kan je beter geen TD aanstellen. De RvC is in mijn ogen zeer dom bezig. Wetzel heeft met het verhaal over de spelerscontracten volledig gelijk. Neem nou Lorenzo Piqué. Hoeveel clubs in Nederland hebben een dergelijke piepjonge rechtsback rondlopen die al zo'n beetje een basisplaats in de Eredivisie aan kan? Dat is GELD waard. Remember Janmaat? Door te handelen zoals Jagersma dat nu als een dictator zinder verstand van zaken doet, loopt zo'n jongen straks GRATIS de deur uit. Wie halen we dan als vervanger?? Een zwaar verliesgevende strategie uitgezet door iemand ZONDER VOETBALVERSTAND, die dan iemand MET dat verstand voor aardig wat centen in dienst heeft en diens deskundigheid gewoon negeert. Krankzinnig! Dat Jagersma dan te laat in een TV-studio arriveert vind ik veelzeggend.

 

Dan meneer Mark van der Kallen. Hij heeft de club van de financiële ondergang gered. Waarom is hij nu zo stil? Laat het nou niet zo zijn dat de buit binnen is en dat hij het allemaal wat minder interessant vindt, toch? De reclamemasten zijn binnen, de inkomsten zijn voor hem en daarvan gaat 0% naar ADO, naar het zich laat aanzien. Hij moet NU laten zien wie hij is.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 13:04 uur

Kees

supporter-noord schreef:

ach, dat doet ie toch niet, die man heeft volgens mij een levensgroot bord voor zn kop. Ik weet niet wat ze die Ditewig nog bijleren op de training maar het moet toch niet al te moeilijk zijn om tegen die man te zeggen dat hij er uit moet komen bij hoge balllen in zijn doelgebied maar hij blijft vrolijk staan met alle gevolgen van dien.

En ook al weken met dezelfde taktiek spelen, spelers op vreemde plaatsen zetten, een blind paard kan zien dat je met een ander systeem moet spelen in de huidige situatie. Wat heeft die man nu gewonnen tot op heden, bijna niks en bij roda ook amper. Ik val nooit gauw een trainer af maar bij deze heb ik mijn bedenkingen. Snap toch niet dat ze een trainer een langdurig kontrakt laten tekenen. Gewoon een 1 jarig kontrakt, heb je ook geen last van afkoopsommen, trainers zat.  Dom gedaan. 

Daarom begrijp ik de kritiek op Jagersma ook niet. Laten we eens ophouden met matige voetballers bovengemiddeld te belonen.

 

De uitschieters mogen best goed verdienen maar waterdragers die soms ver boven de Balkenende norm verdienen vind ik absurd.

 

Kijk maar eens naar het gemiddelde salaris in de eredivisie. Als je de echte grootverdieners er buiten laat dan ligt het gemiddelde nog boven de twee ton.

 

Prima idee dus van Jagersma op pas in het voorjaar de markt af te romen op zoek naar goedkopere alternatieven.

 

Alleen is het wel gevaarlijk om je in de winterstop niet te versterken i.v.m. het geringe aantal punten dat we behaald hebben.

0
Donderdag 17 december 2009 om 13:22 uur

JB

Lees net op nu.nl dat Andy vd Meyde zonder club zit en graag weer in Nederland wil voetballen.

Als het maar niet bij Feijenoord is en dat het salaris geen probleem hoeft te zijn.

 

Toch altijd een goie buitenspeler geweest, zeker voor de eredivisie.

 

En het mooiste: hij houdt zijn conditie al een aantal maanden op peil met KOOIGEVECHTEN.

 

Als dat hem niet geschikt maakt voor ons...;)

0
Donderdag 17 december 2009 om 12:15 uur

den haag

ateeveld bij eredivisie live analist bij de wedstrijd van psv

0
Woensdag 16 december 2009 om 21:19 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 131 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24