Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

miq72

anti-beleid schreef:

Elftal is absoluut eredivisiewaardig. Ammi, vd Bergh, Bosschaart, Buijs, Cornelisse, Derijck, Ditewig, Knopper, Kum, M. Pique, Rankovic, Soltani, Zwinkels. Als je Knopper, Immers en vd Bergh durft te passeren heb je boter op je hoofd. Domme uitspraken dat een gelijkspel bij Sparta goed is. Je vliegt er linea recta uit als je de overige 15 wedstrijden gelijk speelt.

 

Ricky vd Bergh is gehaald. Buijs en Derijck zijn gebleven.

 

Spelers halen kan je wel aan Atteveld overlaten. Luijckx voor een kut halfjaartje halen. Een geblesseerde Oper aantrekken. Fantastisch gedaan van Atteveld.

 

Na veel onenigheden tussen spelers en trainer Atteveld is het bergafwaarts gegaan met de resultaten. In Turkije ook weer veel mis gegaan.  Spelers willen niet meer voor Atteveld de agressivo vechten. Spullen inpakken en wegwezen.

Deze onzinnigge shout lijkt erg op de belachelijke shout die hier eerder werden geplaatst door iemand die zich anti-td noemde .

 

Als je in vele wedstrijden een beroep moet doen op spelers als Dittewig ,Horvath ,L.Pique ,van Hese ,Shwiebbe ,Vicentio ,Milic en Soltani en daarbij ook nog het tegenvallende spel van derijck ,buijs en Immers mag je niet verwachten dat je hoger staat als plekkie 16 .Zeker niet als je de blessures van de keepers ,M.Pique ,ammi ,rankovic en knopper in ogenschouw neemt , om nog maar te zwijgen van de idiote kronkels in het hoofd van ons aller Ricky .

 

Als Atteveld Ado desondanks nog in de eredivisie weet te houden zou dat een prestatie van formaat zijn!!Als je dan zelfs nog iets negatiefs weet te vermelden over het aantrekken van Luijcks en Oper die vandaag gewoon volop meetrainde begrijp je er erg weinig van .

 

De onenigheid die is ontstaan bij ado zijn voor het grootste deel aan een speler te wijten die 3 stomme rode kaarten pakt ,geen doelpunt heeft gemaakt ,te zwaar is en het nodig vond allerlei dingen in de pers te roepen .

 

Dat de spelers niet meer voor Atteveld willen werken is ook volslagen onzin .Wel is het zo dat steeds meer spelers zich ergeren aan de zichzelf schromelijk overschattende Ricky v/d Bergh .

 

Maar ja ga jij maar lekker je eigen verzinsels op de shoutbox vermelden .Ik heb vertrouwen in RA en verheug me op zaterdag waar ik weer net als zondag naar een jonge middenvelder ga kijken die zich de longen uit zijn lijf loopt en daar naast ook nog goed kan voetballen .Ook sterallurres zijn hem vreemd .Ik ken een gewezen Haagse held die daar een voorbeeld aan kan nemen.

0
Woensdag 27 januari 2010 om 19:06 uur

Kees

Vincent schreef:

Ik weet niet naar welke wedstrijd (of welke verhoek) jij hebt zitten kijken de afgelopen weken ??

 

Tuurlijk is het een beperkte speler, anders zou hij nu ook bij hsv spelen en niet bij ado.. maar je moet niet je vriendjes napraten , maar gewoon eens een wedstrijd naar hem gaan kijken.

 

Hj doet echt ook echt heeeel erg veel goed namelijk..

tegen sparta toch minstens, uit mijn hoofd (help me ff ooievaar) minstens een keer of 3 een uigespeelde voorzet voor de goal.

 

Ik ben een wesley fan ,dat kleurt het beeld misschien.

Maar de inzet en de wil om te winnen stralen er van af en dat zie ik bij heeeel veel spelers niet of nauwelijk.

 

Hee Zeeuwse babbelaar,

 

Ik ben het een keer met je eens. Werkelijk elke wedstrijd heeft Verhoek wel een of meerdere keren iemand een doelpuntrijke kans aangeboden. Als we een scorende spits hadden gehad dan had Verhoek nu ergens bovenaan bij de assists gestaan.

 

Overigens zijn er maar weinig vleugelaanvallers in de eredivisie die zo sterk gebouwd zijn als Verhoek. En tegenwoordig telt dat aardig mee.

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 18:59 uur

g

<FCDH> schreef:

volgens RTL NIEUWS staan er nog 10 clubs op omvallen?

 

ik zelf denk telstar eindhoven fortuna en rkc als het degradeerd ?welke clubs vermoeden jullie nog meer?

 

OPMERKELIJK

 

haarlen 2 miljoen schuld valt om

feyenoord 38 miljoen euro schuld valt niet om?

'Wijze mannen' moeten Willem II redden

 

Uitgegeven: 25 januari 2010 23:02
Laatst gewijzigd: 25 januari 2010 23:02

 

TILBURG - Het stichtingsbestuur van Willem II heeft maandag een commissie van 'wijze mannen' ingesteld, die de toekomst van de eredivisieclub moet veiligstellen.

De werkgroep bestaat uit ondernemer Jan Melis en bestuurders Mike Leers en Paul Bottelier.

Zij zullen de financiële en organisatorische stand van zaken van de voetbalclub inventariseren, advies uitbrengen en in overleg met voorstellen komen.

Willem II, op de voorlaatste plaats in de eredivisie, zag deze maand voorzitter Hans Verbunt onder druk van de supporters opstappen.

De fans zijn ontevreden over de tegenvallende sportieve prestaties en de slechte financiële situatie. De Tilburgers zijn inmiddels op zoek naar een interim-voorzitter.
© ANP

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 11:11 uur

DenHaagFC

Jong ADO Den Haag bekert in het stadion
In het kader van de kwartfinale van het KNVB Bekertoernooi voor beloftenteams treft Jong ADO Den Haag aanstaande maandag 25 januari Jong Volendam. De inzet; één halve finaleplaats. De wedstrijd begint om 18.30 uur en wordt gespeeld in het ADO Den Haag Stadion. Voor dit duel is de Eretribune opengesteld en de toegang is gratis.
ADO Den Haag heeft een warme band met het bekertoernooi. De hoofdmacht wist tweemaal beslag te leggen op de “echte” KNVB Beker, maar de beloften kunnen er ook wat van. Sinds de intrede van het KNVB Bekertoernooi voor Beloftenteams in het seizoen 1997/98 wisten de Haagse beloften eenmaal de cup te winnen. Dat gebeurde in 1999.
De beloften van ADO Den Haag begonnen dit seizoen in de poule bij Jong Feyenoord/Excelsior, Jong NAC Breda en Jong RBC Roosendaal. De eerste wedstrijd werd gespeeld in Rotterdam tegen Jong Feyenoord/Excelsior. De ploeg van Maurice Steijn was overduidelijk de betere ploeg, maar wist dit niet in een overwinning uit te drukken waardoor de ploeg met een 1-1 gelijkspel terug in de bus stapte. In de tweede wedstrijd tegen Jong NAC Breda herpakten de jonge talenten zich. De Brabanders werden met goed veldspel naar een 2-0 nederlaag gespeeld. In de laatste poulewedstrijd werd de groepswinst door een 3-2 overwinning tegen de beloften van RBC Roosendaal veiliggesteld. Uit de loting die volgde werd ADO Den Haag gekoppeld aan Jong MVV. In de achtste finales waren de talenten van MVV geen partij voor de talentvolle lichting van de groen-gelen. ADO Den Haag won dat duel overtuigend met 4-0.

Jong Volendam, de tegenstander van maandag, komt uit in de Beloften Eerste Divisie. Daar heeft de ploeg zich genesteld op de negende plek van de ranglijst. Van de veertien duels die de oranjehemden dit seizoen afwerkten, werden er zes duels gewonnen en leed de ploeg acht nederlagen. Toch moet de ploeg niet onderschat worden. In de poulefase van het bekertoernooi wist de ploeg met 2-2 gelijk te spelen tegen Jong AZ, dat uitkomt in de Beloften Eredivisie. Door een eerder gelijkspel tegen Jong HFC Haarlem kwalificeerde de ploeg zich als groepswinnaar voor de volgende ronde. Daar wachtte de wedstrijd tegen Jong Heerenveen/Emmen. In Volendam wisten de oranjehemden met een 3-1 overwinning een knappe prestatie neer te zetten.

De winnaar van de onderlinge confrontatie mag zich opmaken voor de halve finale van het KNVB Bekertoernooi voor Beloftenteams. De ploeg die dit seizoen de beker wint plaatst zich automatisch voor het ‘echte’ KNVB Bekertoernooi.

Kom aanstaande maandag 25 januari massaal onze beloften aanmoedigen, Support our team!
 

0
Maandag 25 januari 2010 om 17:01 uur

miq72

Aad schreef:

En wanneer wij degraderen duurt het niet lang meer voor we hetzelfde lot ondergaan.

De hele voetballerij is ziek en de meesten op sterven na dood.

 

Grote financiële impulsen zijn er in Nederland niet meer te verwachten, ook niet bij de zgn topclubs. Pas wanneer Nederlandse clubs weer een belangrijke rol gaan spelen in Europa zijn er mensen / concerns bereid er met veel geld in te treden.

Maar in Europa een rol van betekenis spelen betekent dat je talent moet vasthouden. De 5/6 regel zou daarbij kunnen helpen.

 

Op kleinere schaal geldt dat ook voor ADO. Pas wanneer we ons talent kunnen houden kunnen we op den duur een rol gaan spelen en pas dan komen er wat grotere sponsors.

En talenten houd je alleen binnen de poort met geld, speeltijd en vertrouwen. En dat laatste moet ook van de supporters komen.

 

Dus: Geef Toornstra, Pique, etc. niet gelijk een trap onder de kont wanneer het even niet gaat. Zo hebben we Castelen en Elia ook de poort uitgekregen.

 

Zoals wel vaker de laatste tijd  Aad , zeer zinvolle shout .Als wij echter dit jaar in de eredivisie blijven kan er volgend jaar doorgegeselecteerd worden en kunnen veel te dure krachten die de heer wetzel heeft binnengehaald geloosd worden en kan er eindelijk aan een sterk elftal gebouwd  worden .De heren Waterman ,Bosschaart , v/d Bergh en vooral onze groete ster Milic verdienen een godsvermogen terwijl ze of niet spelen of lang niet hun salaris waard zijn .Ook ammi en Soltani zijn geen toegevoegde waarde .Zwinkels ,derijck ,kum ,m.pique ,knopper ,toornstra , oper,verhoek en Buijs ?? aangevuld met gerichte aankopen en everntueel nog wat spelers uit eigen kweek en je kan richting linkerrijtje .Ik moet overigens zeggen dat ik zeer content ben met de namen die er al zijn en worden genoemd in deze transferperiode  .Oper  ,luicks ,shouf en Wielaart zijn of zouden prima aankopen zijn geweest .Al met al heb ik er vertrouwen in dat we er in blijven .

0
Maandag 25 januari 2010 om 16:43 uur

Advertentie

Reswek

JB schreef:

Kan Ammi die schorsing van Bosschaart niet overnemen?

Tenslotte was het 100% zijn schuld dat Bosschaart die overtreding moest maken.

Bovendien, heeft iemand hem voor de wedstrijd wel verteld dat het de bedoeling was dat die spelers met die rood/witte shirts eigenlijk niet in de buurt van de goal van Zwinkels mogen komen?

Bij mij in de straat staat een huis te koop, daar was het gisteren open huizen dag. Misschien moet ik dat bord maar scoren voor Ammi, kan die dat ergens rond de punt van onze 16 meter planten.

 

Snap het gezeur over Verhoek niet. Zijn er hier een aantal shouters die in de jeugd alle kanten het veld zijn afgespeeld door hem en dat nog steeds niet hebben kunnen verwerken?

Op 2 ballen van Luijckx na die Luijckx zelf veroverde was Verhoek bij elke aanval betrokken.

 

Ben ook minder negatief dan de meesten hier over Milic. Voor de goal inderdaad te weinig gebracht, maar ook vandaag moest hij zich veel laten zakken, wordt aangespeeld, kaatst op Toornstra of Luijckx die de bal direct diep spelen op Verhoek of Soltani. Van Verhoek komt er dan een voorzet, waar Milic natuurlijk nog niet scherp in de 16 kan staan. En Soltani geeft inderdaad 1 rollertje in de korte hoek en raakte verder elke bal kwijt aan een tegenstander. Eigenlijk hoort zo'n kaats van een nummer 10 te komen zodat de centrumspits scherp kan staan.

En de tweede helft kopt Milic bij de tweede paal tegen Adeleye aan, een paar centimeter naar rechts en hij is hier de held van de dag.

Een combinatie Milic - Oper en Knopper en Verhoek hangend vanaf rechts- en linkshalf in een soort 4-4-2.

 

Even voordat de commentaren losbarsten: ik heb de wedstrijd op Langs de lijn gevolgd en de samenvatting bij Studio Sport gezien.

Daar is deze emning dus ook op gebaseerd.

in de jeugd door verhoek voorbij gespeeld? waar heb jij t nou over, iedereen kan toch zien dat hij tekort komt voor de eredivisie, leuke spontane haagse jongen uit de zogenaamde Elia generatie, nou hij komt in de verste verten niet in de buurt van de kwaliteiten van Elia!

Nee Wesley sorry maar je bent het niet, jarenlang wachten we op je doorbraak maar je rent maar rond als een kip zonder kop , zelfde ook voor Soltani, ook niet eredivisie waardig...... dan Milic, vond t eerst een sensatie, dacht we hebben de nieuwe Koller, nou mooi niet, hij is volgens mij 3 meter hoog maar koppen kan die totaal niet, het enige waar ik hem op kan betrappen in een wedstrijd is de bal proberen te raken met zijn hoofd of in ieder geval ernaar toe gaanmaar koppen? nee lijkt er niet op...... die kopkans die hij krijgt niet eens op doel , een spits met zijn lengte die zo vrij staat voor de keeper kopt deze bal met gemak in de verre hoek maar nee onze "spits" raakt totaal niks... nee gelukkig dat Oper komt heb ik toch meer vertrouwen in.....Ammi erger ik mee ook dood aan, wat denkt hij? Een Dani Alves van Barca proberen te zijn? Hij moet lekker terug naar dat boerenland daar beneden want daar heb je niks meer aan, loopt daar een beetje te kloten achterin met ze zeur hoofd nee sorry ook jij hebt t niet(meer)

 

Voor de rest was t redelijk al begrijp ik wederom niet dat als je vd bergh hebt dan een pikkie van Alphense Boys(toornstra) er toch in staat.... speelt op zich niet verkeerd maar met de creativiteit en het bijna enige scorende vermogen in de ploeg van VDB hadden we vandaag gevaarlijker kunnen zijn.... buiijs-vdb-luijcks zou een ideaal middenveld zijn.....  bosschaert centraal zo slecht nog niet... die onzekere  Horvath heb je ook weinig aan......

 

waren we vandaag wat scheper hadden we 3 punten kunnen pakken maar gek genoeg heb ik ondanks het matige spelt toch vertrouwen in de rest van het seizoen......

 

knopper goed om te zien , brengt felheid en power in het team, VDB moet erin, Oper geen Milic, Ammi nog proberen te ruilen met Saeijs, Zwinkels laten oefenen op uitschieten(geen 1 bal over de middelijn) en derijck trainen op passen op meter ;) dan komt t allemaal goed...........

 

 

0
Maandag 25 januari 2010 om 02:03 uur

Leiden

Vincent schreef:

uit je verhaal is me niet duidelijk wat je nou van verhoek vond...

 

ik vond hem wel oke. in tegenstelling tot soltani kan (en vooral durft ) hij wel een actie maken en een voorzet geven. vandaag toch minstens 3-4 keer.

Soltani rent als een dwaas achter de bal aan, haalt hem en speelt vervolgens terug naar een tegenstander..

Verhoek is mij te wisselvallig voor de eredivisie. Soms aardige momenten, maar hij moet het vooral hebben van zijn snelheid. Vanmiddag zag je bij het inschieten al dat zijn voorzetten echt niet okay zijn (mag een stuk zuiverder).

 

Soltani begrijp ik gewoon niet: die kon vandaag een aantal maal doorlopen met de bal en houdt dan in en speelt terug, terwijl hij op andere momenten (als hij terug zou moeten spelen), kennelijk denkt dat hij 3 man moet opzoeken en proberen voorbij te spelen. Het ontbreekt de knaap m.i. aan spelinzicht.

 

Verhoek kan zijn voorzetten nog trainen, maar spelers als Soltani die gewoon verkeerde keuzes maken, lijken mij minder corrigeerbaar/leerbaar/trainbaar.

0
Zondag 24 januari 2010 om 21:18 uur

Johannes

christian schreef:

Zwinkels keept!!

827 Teletekst zo 24 jan
***OETBAL******************************
**** eredivisie
***************************************
Rotterdam,zondag,14.30 uur:
SPARTA R'DAM - ADO DEN HAAG -




Arbiter: Toeschouwers:
Nijhuis

Geel:

SPARTA R'DAM: eliga,v.Bueren,Adeleye,
Knol,Slijngard,Falkenburg,Viergever,
v.Gessel,Duplan,Poepon,John

ADO DEN HAAG: Zwinkels,Ammi,Derijck,
Bosschaart,Kum,Buijs,Luijckx,Toornstra,
Verhoek,Milic,Soltani

programma op 818 / stand op 819
volgende nieuws sport voetbal

0
Zondag 24 januari 2010 om 13:52 uur

Vincent

<FCDH> schreef:

volgens mij hebben we al thuis gespeelt tegen nac en we weten niet eens of we erin blijven dus waar hebben ze het over in het ad?

september 2010 is het nieuwe seizoen.. en dan spelen we dus blijkbaar nog steeds eredivisie en tegen nac.

 

hoeveel onzekerheden kun je hebben in 1 zin:-))

 

0
Zaterdag 23 januari 2010 om 13:00 uur

DenHaagFC

Jong ADO Den Haag bekert in het stadion
In het kader van de kwartfinale van het KNVB Bekertoernooi voor beloftenteams treft Jong ADO Den Haag aanstaande maandag 25 januari Jong Volendam. De inzet; één halve finaleplaats. De wedstrijd begint om 18.30 uur en wordt gespeeld in het ADO Den Haag Stadion. Voor dit duel is de Eretribune opengesteld en de toegang is gratis.
ADO Den Haag heeft een warme band met het bekertoernooi. De hoofdmacht wist tweemaal beslag te leggen op de “echte” KNVB Beker, maar de beloften kunnen er ook wat van. Sinds de intrede van het KNVB Bekertoernooi voor Beloftenteams in het seizoen 1997/98 wisten de Haagse beloften eenmaal de cup te winnen. Dat gebeurde in 1999.
De beloften van ADO Den Haag begonnen dit seizoen in de poule bij Jong Feyenoord/Excelsior, Jong NAC Breda en Jong RBC Roosendaal. De eerste wedstrijd werd gespeeld in Rotterdam tegen Jong Feyenoord/Excelsior. De ploeg van Maurice Steijn was overduidelijk de betere ploeg, maar wist dit niet in een overwinning uit te drukken waardoor de ploeg met een 1-1 gelijkspel terug in de bus stapte. In de tweede wedstrijd tegen Jong NAC Breda herpakten de jonge talenten zich. De Brabanders werden met goed veldspel naar een 2-0 nederlaag gespeeld. In de laatste poulewedstrijd werd de groepswinst door een 3-2 overwinning tegen de beloften van RBC Roosendaal veiliggesteld. Uit de loting die volgde werd ADO Den Haag gekoppeld aan Jong MVV. In de achtste finales waren de talenten van MVV geen partij voor de talentvolle lichting van de groen-gelen. ADO Den Haag won dat duel overtuigend met 4-0.

Jong Volendam, de tegenstander van maandag, komt uit in de Beloften Eerste Divisie. Daar heeft de ploeg zich genesteld op de negende plek van de ranglijst. Van de veertien duels die de oranjehemden dit seizoen afwerkten, werden er zes duels gewonnen en leed de ploeg acht nederlagen. Toch moet de ploeg niet onderschat worden. In de poulefase van het bekertoernooi wist de ploeg met 2-2 gelijk te spelen tegen Jong AZ, dat uitkomt in de Beloften Eredivisie. Door een eerder gelijkspel tegen Jong HFC Haarlem kwalificeerde de ploeg zich als groepswinnaar voor de volgende ronde. Daar wachtte de wedstrijd tegen Jong Heerenveen/Emmen. In Volendam wisten de oranjehemden met een 3-1 overwinning een knappe prestatie neer te zetten.

De winnaar van de onderlinge confrontatie mag zich opmaken voor de halve finale van het KNVB Bekertoernooi voor Beloftenteams. De ploeg die dit seizoen de beker wint plaatst zich automatisch voor het ‘echte’ KNVB Bekertoernooi.

Kom aanstaande maandag 25 januari massaal onze beloften aanmoedigen, Support our team!

Heb zin om het maandag te zien !

Jongens die er aan zitten te komen zijn:

- Beugelsdijk
- Antonia

0
Vrijdag 22 januari 2010 om 23:20 uur

Nu online

DenHaagFC17, Johan vakkie M, Edwin, Max, 070FCDH070, rh_vakm, Eeuwig Den Haag, Priapus_Rex, Lellow en 146 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24