Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

den haag

 

 

'Amrabat en Marcellis komen in aanmerking voor verhuur'
Maandag, 7 december 2009 om 19:24
PSV zal naar alle waarschijnlijkheid in januari tijdelijk afscheid nemen van een aantal spelers. In het weekblad Sportweek bevestigt president-commissaris Frits Schuitema dat Dirk Marcellis en Nordin Amrabat in aanmerking komen voor een verhuur. Ook Stijn Wuytens en Stef Nijland zullen uitgeleend worden, al was dat op basis van het aantal speelminuten inmiddels wel duidelijk.

"Het is toch zonde dat die jongens nu helemaal niet aan voetballen toekomen?", zegt Schuitema in het weekblad. Van het viertal stond de 22-jarige Amrabat in de Eredivisie het langst binnen de lijnen: 313 minuten. De één jaar jongere Marcellis moest het met 159 minuten doen, terwijl Wuytens (20) en Nijland (21) respectievelijk vijftien en nul minuten op het veld stonden.

Schuitema laat tevens weten dat de berichten over de belangstelling van Real Madrid voor Balász Dzsudzsák en Everton voor Danko Lazovic in Eindhoven niet bekend zijn. Beide clubs zouden volgens diverse buitenlandse media in de transferperiode van januari hun belangstelling willen concretiseren. Voor Marcellis zou Bolton Wanderers uit Engeland geïnteresseerd zijn.
 

0
Maandag 7 december 2009 om 19:36 uur

supporter-noord

Soltani hoopt voorzichtig op WK-deelname met Algerije
07/12/2009 17:53 ( van de VI site )

De WK-kwalificatie van Algerije maakte Karim Soltani bijzonder gelukkig. De aanvaller van ADO Den Haag droomt van een kans voor de Woestijnvossen.

'Ik ben heel blij dat Algerije naar het WK gaat', zei Frans-Algerijnse Soltani tegen Haaglandenvoetbal.nl. 'Natuurlijk moet je altijd presteren bij je eigen club, want daardoor kun je misschien een kans krijgen om voor het nationale team uit te komen.'

De ADO-aanvaller heeft het WK niet uit zijn hoofd gezet, ook al kreeg hij nimmer een uitnodiging uit Algerije. 'Ik probeer gewoon mijn best te doen en als ze mij oproepen, dan ben ik er zeker klaar voor en zeg ik zeker geen nee!'

Soltani heeft ook de hoop niet opgegeven ook na dit seizoen voor ADO Den Haag te spelen. Volgens technisch directeur André Wetzel is dat na twee afgeslagen aanbiedingen niet meer aan de orde.

'Ik heb altijd gezegd dat ik het liefst met ADO Den Haag in de Eredivisie blijf voetballen, maar tot nu toe hebben wij nog geen akkoord met elkaar', aldus de 25-jarige aanvaller. 'Ik blijf toch hopen dat het nog goed komt. Ik hoop dat ADO nog steeds vertrouwen in mij heeft.'
 

Huh ?? nooit geweten dat Soltani voor Algerije kon uitkomen.

0
Maandag 7 december 2009 om 19:24 uur

Robin Straub

hjfff schreef:

Hij word vrijdag denk ik zo;

 

                   Ditewig (helaas)

L. Pique    Horvath      Kum     v Hese

 

               Buijs        Bosschaart

                     

                Immers/ Cornelisse

 

   Verhoek       Vicento/Milic       Soltani

zet achter van hese maar helaas... die jongen kan eredivisie niveau nog niet aan en dit is een belangrijke 6 punten wedstrijd, dus het zal mij niet verbazen als ze een snelle man met een beetje techniek bij van hese zetten. oftewel junker of hadouir..

0
Donderdag 3 december 2009 om 08:43 uur

rien1

<FCDH> schreef:

en wetzel durf nog te beweren dat knopper ranko en zwinkels het elftal gaan vesterken na de winterstop hoe durft ie dat toch eigenlijk te zeggen ze lagen er maanden uit zwinkels en ranko al gelijk een terugslag

 Ik heb Wetzel over het algemeen niet vaak ware woorden horen melden. We mogen onze handen dichtknijpen als Knopper en Rankovic na de winterstop alleen al weer mee kunnen spelen. En dan heb ik het nog niet eens erover of zij hun oude niveau weer (snel) halen.

 

ADO heeft eerlijk gewoon versterkingen nodig. Het hoeven echt geen 5 man te zijn, maar zeker in het midden en voorin is versterking gewenst. Doet men dat niet, dan wordt het gewoon billenknijpen met een eventuele na-competitie en misschien wel erger. Dan kan men zeggen dat ik veel te voorbarig ben en de boel opjut, maar ik/wij hebben dat al tig keer eerder meegemaakt toch?  En ik kan mij niet voorstellen dat de hoge heren daar geen rekening mee houden, want als dat gebeurt gaat dat vrachtwagens-vol geld kosten.

 

ADO is nu zo dichtbij om een blijvertje te zijn in de eredivisie. Er is een mooie kans om richting sub-top te gaan, en dan komt er weer geen eurocent voor die stap. Dan is de kans dus levensgroot aanwezig dat alles vergooid wordt wat nu bereikt is.

0
Maandag 30 november 2009 om 20:09 uur

Aad

Ik hoor van collega's dat Roda - ADO a.s. vrijdag niet rechtstreeks op eredivisie live komt maar pas om 23.00 uur.

Klopt dat verhaal ?

0
Maandag 30 november 2009 om 18:12 uur

Bert

Vincent schreef:

Ik weet niet over welke ditewig jij het hebt.

Ben altijd erg slecht in spelmomenten terughalen, maar ik kan me een bal in de kruising herinneren van makaay die hij eruit haalt .

en een actie in de laatste minuten - toen hij mee ging naar voren en weer snel terug moest-, waarbij hij voetballen slory voor lul zette.

 

Ik heb alle emoties en teleurstelling van iedereen weer gelezen;

Als ik toch zo elke week naar de voetbal zou moeten gaan en were thuiskomen had ik allang een andere passie gezocht.

Tuurlijk heb ik ook de pest in, we hadden met rust ook gewoon 3-0 voor kunnen staan.

 

Meest verbaasd heb ik me nog dat soltani mocht blijven staan en verhoek eruit ging.milic voor soltani was DE oplossing geweest.

Duurde trouwens veels te lang alvorens men doorhad dat milic niet mee deed en hoge ballen op vicento en vlaar niet echt werkte

 

5 keer winnen voor de winterstop zal nog een hele opgave worden ..

studio sport!

Ditewig was gewoon weer goed vandaag. Het hele elftal heeft vandaag goed gespeeld. 

 

Ben blij dat ik geen eredivisie live hebt beleef liever mijn eigen wedstrijd op mijn eigen manier. Zonder zo'n zuurpruim als commentator op de achtergrond. Sta achter je club rug recht wij blijven in de eredivisie.

0
Zondag 29 november 2009 om 19:35 uur

Advertentie

Haagse Roel

Aad schreef:

Het negatieve gelul met dat van Ooievaar voorop druipt hier weer van mijn scherm. Nou ligt het weer aan van der Kallen.

Ooievaar als je hersens HAD en ze dan ook gebruikte zou je moeten weten dat we alllang supporter van Feijenoord hadden moeten zijn om eens in de 14 dagen eredivisie-voetbal live te kunnen zien.

Ik heb vandaag een ADO gezien dat, wanneer het ook tegen Roda zo speelt, met 3 punten thuiskomt.
Lorenzo Pique speelde 2 klassen beter dan Amni ooit heeft gedaan en de achterhoede het 2e doelpunt aanrekenen is gelul van de eerste orde. De meeste van ons hadden op dat moment al een uur aan de zuurstof gelegen.

Dus Ooievaar als je nog meer te ouwehoeren hebt ga dan lekker naar je vriendjes op een andere site. Leer je misschien ook nog hoe je je club naar de kloten kan helpen met spreekkoren en zoals vandaag vuurwerk.

Vroeger hadden ze in het Zuiderpark een mooi plekkie voor types zoals jij : de sigarentribune noemde ze dat !!! Je bent ff van huis en je kijkt je wedstrijdje , welk niveau maakt uit, als het maar beweegt.

 

Den Haag , 3e stad van het land , 9e begroting van de eredivisie. Mooie woorden van Vd. Kallen en zijn maatje Wetzel voor het seizoen , nog maar eens herhalen :  Er komen twee echte versterkingen, het wordt dringen voor een kaartje , 2e ring komt eraan. Daarna allemaal kutsmoezen en Atteveld opzadelen met een niet realistisch verwachtingspatroon.

 

Dat is de realiteit Aad, aan de inzet ligt het niet, kwaliteit daar ontbreekt het aan, kom niet met het excuus van Ranko & Knopper, dat wisten Wetzel & v.d, Kallen al ruim voor het begin v/h seizoen.

 

Ooievaar legt de vinger op de zere plek, wordt door kritiekloze mensen niet gepikt , vind ik jammer, echter ieder z'n mening zolanf die maar met respect gegeven wordt.

0
Zondag 29 november 2009 om 17:04 uur

Leiden

Aad schreef:

Sorry, ik schatte je even verkeerd in. Ik sta volledig achter deze quote.

 

Derijck is geschorst, dus Kum centraal en Bosschaart linksachter.

 

Even wat anders: Ditewig is echt lekker bezig in het doel. Die man was vorige seizoen 2e keeper van Veendam, was transfervrij en heeft vandaag laten zien dat hij echt wel eredivisie-waardig is.

 

0
Zondag 29 november 2009 om 16:52 uur

Aad

Het negatieve gelul met dat van Ooievaar voorop druipt hier weer van mijn scherm. Nou ligt het weer aan van der Kallen.

Ooievaar als je hersens HAD en ze dan ook gebruikte zou je moeten weten dat we alllang supporter van Feijenoord hadden moeten zijn om eens in de 14 dagen eredivisie-voetbal live te kunnen zien.

Ik heb vandaag een ADO gezien dat, wanneer het ook tegen Roda zo speelt, met 3 punten thuiskomt.
Lorenzo Pique speelde 2 klassen beter dan Amni ooit heeft gedaan en de achterhoede het 2e doelpunt aanrekenen is gelul van de eerste orde. De meeste van ons hadden op dat moment al een uur aan de zuurstof gelegen.

Dus Ooievaar als je nog meer te ouwehoeren hebt ga dan lekker naar je vriendjes op een andere site. Leer je misschien ook nog hoe je je club naar de kloten kan helpen met spreekkoren en zoals vandaag vuurwerk.

0
Zondag 29 november 2009 om 16:27 uur

Kees

Midden-Oost schreef:

We missen gewoon kwaliteit. Geen Zwinkels, Waterman, Ammi, Ranko, Piqué, Immers, vd Berg, Knopper dan houdt het gewoon ff op. Das meer dan 1/2 IX-tal. We spelen nu met Horvath, Piqué, Yuri, Bosschaart, Hulst, Vicento, Sultani en dat soort B-garnituur en dan red je het niet tegen Feyenoord. We zullen het het echt van ná de winterstop moeten hebben.

Van de spelers die jij opnoemt vind ik enkel M. Pique, Van der Berg en Knopper spelers die ons beter maken.

 

Zwinkels is ook geen puntenpakker, Rankovic op zijn retour, Ammi heel matig de wedstrijden die hij gespeeld heeft, Immers enkel een keiharde werker maar dat doen zijn vervangers ook.

 

Wat mij betreft een centrumspits die een bal kan vasthouden en er af en toe een inschopt.

 

Het middenveld en verdediging lopen zich de tandjes aangezien elke bal weer even hard terugkomt en er veels te veel ruimte ontstaat tussen de linies.

 

Hans van der Haar was zo iemand die een bal kan vasthouden zodat iedereen op adem kwam en kon aansluiten. Natuurlijk komt hij nu tekort voor de eredivisie.

 

Overigens lekker bijdehand van de technische leiding: Powel en Caraco verhuren en niets achter de hand hebben.

Vicento is nog een A-junior, Ignacio komt net van de amateurs en Milic is een drama die grootverdiener is en nog geblesseerd aan zijn hiel was toen Powel en Caraco verhuurd werden.

 

Ik vraag me af of Van der Kallen durft en kan investeren. Ten-slotte kost het een vermogen als we degraderen.

0
Zondag 29 november 2009 om 16:26 uur

Nu online

Aad, FC Den Haag!, purnie&pino, Bertdijkhuizen, Wahter, frans swa en 110 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Morgen om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26