Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Midden-Oost schreef:

We missen gewoon kwaliteit. Geen Zwinkels, Waterman, Ammi, Ranko, Piqué, Immers, vd Berg, Knopper dan houdt het gewoon ff op. Das meer dan 1/2 IX-tal. We spelen nu met Horvath, Piqué, Yuri, Bosschaart, Hulst, Vicento, Sultani en dat soort B-garnituur en dan red je het niet tegen Feyenoord. We zullen het het echt van ná de winterstop moeten hebben.

Van de spelers die jij opnoemt vind ik enkel M. Pique, Van der Berg en Knopper spelers die ons beter maken.

 

Zwinkels is ook geen puntenpakker, Rankovic op zijn retour, Ammi heel matig de wedstrijden die hij gespeeld heeft, Immers enkel een keiharde werker maar dat doen zijn vervangers ook.

 

Wat mij betreft een centrumspits die een bal kan vasthouden en er af en toe een inschopt.

 

Het middenveld en verdediging lopen zich de tandjes aangezien elke bal weer even hard terugkomt en er veels te veel ruimte ontstaat tussen de linies.

 

Hans van der Haar was zo iemand die een bal kan vasthouden zodat iedereen op adem kwam en kon aansluiten. Natuurlijk komt hij nu tekort voor de eredivisie.

 

Overigens lekker bijdehand van de technische leiding: Powel en Caraco verhuren en niets achter de hand hebben.

Vicento is nog een A-junior, Ignacio komt net van de amateurs en Milic is een drama die grootverdiener is en nog geblesseerd aan zijn hiel was toen Powel en Caraco verhuurd werden.

 

Ik vraag me af of Van der Kallen durft en kan investeren. Ten-slotte kost het een vermogen als we degraderen.

0
Zondag 29 november 2009 om 16:26 uur

dirk

DJ schreef:

Toch vond ik Den Haag niet slecht spelen. Stonden vaak goed opgesteld en bijna hele 2e helft alles op de helft van Feyenooit behalve dan bij een zeldzame counter. En wil wel is de afgekeurde goal terug zien, vanaf vakkie P dacht ik niet aan buitenspel!!

Als we zo lijven ballen pakken we tegen directe concurrentie echt wel punten.

Het was helaas wel buitenspel, zoals op Eredivisie Live goed was te zien.

0
Zondag 29 november 2009 om 15:25 uur

Vincent

Mailtje van eredivisie live:


Beste Vincent,

Zondag speelt ADO Den Haag thuis tegen Vitesse. Kun je er niet bij zijn, of wil je niks missen van alle andere wedstrijden? Volg dan de Eredivisie via je mobiel!
 

0
Zaterdag 28 november 2009 om 00:51 uur

DenHaagFC

GVD het lijkt wel een chatbox hier pleur toch op met die pleuris toto en de theekransjes kunnen we het niet gewoon over voetbal hebben.

 

Bijvoorbeeld:

- Wat is de opstelling ?

- Kunnen we wat bijdragen aan de sfeer ?

- Komen er nieuwe aanwinsten ?

- Wat vinden jullie van http://www.haguecityfirm.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1792:doneer-voor-meer-sfeer&catid=1:voorpagina ?

- Als er aanwinsten komen op welke plekken moeten die komen ?

- Welke spelers die nu in de selectie zitten hebben eredivisie niveau  ?

- Wie word de stadion sponser ?

- Dagjesmensen goed of niet goed ?

- Moeten de mensen die niet zingen van Midden Noord af ?

 

Genoeg stof lijkt me en hou op over die pleuris toto lekker belangrijk.

0
Vrijdag 27 november 2009 om 20:27 uur

<FCDH>

ADO GAAT IN GESPREK MET SUPPORTERS OVER ONVREDE

 

Support our team!
ADO Den Haag maakt sportief – mede door blessures en schorsingen – een moeilijke periode door. Juist nu kan iedereen tonen een echte supporter van ADO Den Haag te zijn. Echte supporters steunen hun club door dik en dun; in voor- en tegenspoed. Komende zondag tegen Feyenoord heeft ADO Den Haag ieders positieve steun hard nodig: Support our team!
Structureel gaat het goed met ADO Den Haag en haar supporters. Het imago van ADO Den Haag heeft geen stapjes, maar sprongen vooruit gemaakt; vooral dankzij het goede gedrag van de supporters. De kwetsende spreekoren, die ertoe geleid hebben dat de vorige thuiswedstrijd tijdelijk werd stilgelegd, beschouwt ADO Den Haag dan ook als een betreurenswaardig incident.

ADO Den Haag heeft dat ook laten weten aan de tuchtcommissie van de KNVB. De tuchtcommissie is namelijk een onderzoek gestart naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd tegen PSV. Een incident is natuurlijk geen incident meer als het daarna weer gebeurt. Bij herhaling van kwetsende spreekkoren en/of het stilleggen van een wedstrijd zal de KNVB ADO Den Haag ongetwijfeld hard straffen.

Het is dan ook van groot belang dat we onze club alleen op een positieve manier ondersteunen. Kwetsende spreekkoren en/of het stilleggen van de wedstrijd brengen de club enorme schade toe. Dat is iets wat we met elkaar niet willen. Daarvoor houden we teveel van onze club. ADO Den Haag heeft van supporters gehoord, en ook op sites gelezen, dat over een aantal zaken onvrede heerst. We gaan hierover op korte termijn in gesprek. Hier bewijst zich de waarde van het maandelijks overleg met alle supportersgroepen. We spreken niet meer over, maar met elkaar. ADO Den Haag wil waar nodig zaken verbeteren en uitleg geven waar onduidelijkheid over is.
De komende wedstrijd tegen Feyenoord zullen veel ogen op ons gericht zijn. We kunnen het ons niet veroorloven als het misgaat. We mogen niet in gevaar brengen wat we met elkaar hebben opgebouwd:

- ADO Den Haag speelt voor het tweede achtereenvolgende seizoen in de Eredivisie. Topclubs komen weer op bezoek. En met de steun van onze supporters en sponsors kunnen we ook de komende jaren laten zien dat ADO Den Haag in de Eredivisie thuishoort.

- Het wordt steeds drukker in het ADO Den Haag Stadion. Iedereen kan in zijn of haar eigen sfeer de wedstrijden bezoeken: kinderen en hun ouders op de Familietribune, zittend of staand op de Haaglandentribune, onze fanatieke supporters op de Aad Mansveldtribune en onze sponsors op de eretribune.

- Het Multifunctioneel Centrum hebben we samen toch mooi voor elkaar gekregen: een plek waar alle supporters doordeweeks en op wedstrijddagen een drankje kunnen drinken. Het gebouw staat er inmiddels. En als de gemeente eenmaal de horecavergunning heeft afgegeven, kan het ook open!

Dit alles staat komende zondag ook op het spel. Natuurlijk gaat het tegen Feyenoord in de eerste plaats om de punten. En als we met elkaar het team op een positieve manier steunen, kunnen we eraan bijdragen dat de drie punten in Den Haag blijven. Maar zeker is dat niet. De bal blijft rond. Zeker is wel dat als we de club op een positieve manier steunen, we niet in gevaar brengen wat we met elkaar hebben opgebouwd: Support our Team!


www.adodenhaag.nl
 

0
Vrijdag 27 november 2009 om 13:29 uur

JB

slain schreef:

Waarom zou VVV Calabro voor v. d. Bergh willen ruilen,wat een onzin!

Volgens mij is de juiste kop boven het artikel "vd Bergh hoeft helemaal niet weg" en heeft alleen de zaakwaarnemer van vd Bergh het er over dat hij weg moet. Maar van wie dan? Waarschijnlijk van  de portemonnee van de zaakwaarnemer!

 

En VVV zal misschien wel van Calabro af willen in de winterstop omdat:

 

- zijn contract afloopt en hij over een halfjaar soswieso daar gratis de deur uit loopt

 

- ze daar net een buslading Nigrianen hebben binnen gekregen die allemaal minimaal 1,5 x het gemiddelde eredivisie salaris moeten verdienen omdat ze van de buiten de EU komen?

 

Dus ruilen verwacht ik ook niet, ik hoop zelf dat vd Bergh bij ons blijft.

Maar dat Calabro zou kunnen komen, daar zie ik wel degelijk mogelijkheden.

Vergeet niet al het geflirt tussen Wetzel en Calabro rondom de wedstrijd VVV-ADO en bij VI op tv.

In de uitzending van VI tv waar wetzel en Calabro waren heeft Wetzel zelfs "gekscherend" gezegd dat hij Calabro al voor 3 jaar heeft vastgelegd......

En misschien dat er dus geen geld voor versterking is omdat dat al uitgegeven is? 

0
Donderdag 26 november 2009 om 13:14 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Ik zie dat de aanklager betaald voetbal medogenloos is. Die keeper van Heracles zelfs 3 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk. Ammi, domme actie, maar wat ik nog dommer vond, was zijn opmerking bij eredivisie live. Die jongen heeft vast geen mediatraining gehad. Verbaast me niks als hij van ADO nog een boete krijgt, niet voor de rode kaart, maar voor de opmerking.

 

Lorenzo Pique dus in de basis a.s. zondag, ik zou alleen Kum op Biseswar zetten en Pique op links. Biseswar heeft vorig jaar in het Forepark onze hele verdediging in zijn eentje zoek gespeeld.

 

Ik hoop op een punt, maar ik zie het somber in als we Immers ook missen. De punten moeten uit de uitwedstrijd tegen Roda en de thuiswedstrijd tegen Heracles komen.

0
Maandag 23 november 2009 om 19:32 uur

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Een prima resultaat!!! Vanaf de 37e minuut met een man minder in een uitwedstrijd is een groot compliment waard.

Zo is het Ooievaar, we  zeiken wel vaak, en terecht , maar de inzet was prima !!!! Een bewijs dat de spelers nog gewoon achter Atteveld staan. Fantastisch commentaar idd van RA  op Eredivisie-live.

 

Goeie goal ( goeie voorzet van Wesley en mooi afgerond door Soltani) eerlijk is eerlijk.  Al blijf ik van mening dat met name Soltani lekker mag wieberen........

 

Jammer dat Bossie in de fout ging, had die bal gewoon gelijk moeten wegroeien, maar goed , vond hem verder wel sterk spelen.

 

Ga er vanuit dat Ammi toch wordt vrijgesproken, gaat werkelijk nergens over. Volgende week tegen F'noord volle bak en 3 punten

0
Zondag 22 november 2009 om 16:56 uur

pollo

super fc denhaag schreef:

kk knvb maffia

het zijn toch echt de onnozele spelers van fcdh die het verzieken...niet de knvb hoor. hoe dom kun je zijn als je weet dat iedereemn op je let en dan toch zo'n domme actie maken! ammi en soltanie zijn veruit de domste voetballers van de eredivisie!

0
Zondag 22 november 2009 om 15:15 uur

Bert

kojak1 schreef:

begin jij ook al mee te doen met die hetze.je moet het eens over je vriend caraciolo hebben.die wil je toch zo graag terug.nou,heb hem nou een paar wedstrijden een devisie lager zien voetballen,of liever gezegd niet gezien,hij raakt daar ook geen pepernoot.maar ga lekker door in het afbranden van je club en lijst vooral al je shouts in.je lijkt wel een koe,boeeeeeeeeeeeeeeee

Nou we hebben de volgende week weer wat gespreksstof bij Henk Patat.

 

Zonder het nou weer gelijk voor Rien op te willen nemen verwar afbranden van je club niet met bezorgdheid of betrokkenheid.

 

Net zoals jij en ik staat Rien de volgende wedstrijd ook weer achter zijn club. Dat staan we allemaal. We mogen ons toch wel zorgen maken. Zorgen maken over de onrust die is ontstaan.

Zorgen maken over de schorsing. En ik maak mij zorgen over VD Berg. Misschien worden we 12e maar mochten we degraderen hebben we echt een probleem.  Net wat Ooievaar ook zegt met dit stadion ben je bijna verplicht eredivisie te spelen. Met andere woorden niet investeren is ook financiële risico's nemen.

0
Zaterdag 21 november 2009 om 13:31 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Vandaag om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26