Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ADO informeert spelers over financiële situatie
De spelersgroep van ADO Den Haag is op de hoogte gebracht van de penibele financiële situatie van de club, aldus De Telegraaf.
15 dec. 2009 08:41:23
Foto GalleryZoom
Bogdan Milic, ADO Den Haag (foto PROSHOTS)
Gerelateerde links
Teams
ADO Den Haag
De club uit de hofstad stevent af op een tekort van drie miljoen euro. De onderhandelingen over nieuwe contracten zijn per direct stilgelegd. Dat geldt bijvoorbeeld voor de gesprekken over een nieuwe verbintenis voor aanvaller Wesley Verhoek.

Ook in sportief opzicht verloopt het seizoen moeizaam voor ADO. Met veertien punten uit zeventien duels staat de ploeg van Raymond Atteveld op de zestiende plaats in de Eredivisie. Afgelopen weekend werd er op eigen veld met 1-4 verloren van Heracles Almelo. (TvE)
 

 

GVD  gaat het zo slecht ineens met de club?????????????????????

0
Dinsdag 15 december 2009 om 09:10 uur

rien1

<FCDH> schreef:

klop ik heb het gezien maar dat stond er net niet dat hebben ze er later bijgezet

 

 

Vooralsnog hoeft ADO Den Haag zich nog niet al te veel zorgen te maken omdat het nu al meer inkomsten heeft dan vorig seizoen. De club streek in de zomer zo'n anderhalf miljoen euro op door de verkoop van Eljero Elia van Twente naar Hamburger SV, en daarnaast heeft ADO aanzienlijk meer opbrengsten door versterking van commercie. De club was zelfs al uit de zorgen geweest als de transfer van Ferrie Bodde van Swansea naar Wigan Athletic door was gegaan. ADO zou dan vijftig procent van de transferinkomsten hebben geïncasseerd, maar de middenvelder zag de overgang afketsen toen hij zijn kruisband scheurde.

 

bron elf

Dit stuk hierboven dat inderdaad later op de site erbij werd gezet, maakt het slechte nieuws toch weer iets dragelijker. Al bij al hoeft men zich dus niet al teveel zorgen te maken vanwege dus "nu al meer inkomsten heeft dan vorig seizoen". Ik heb toch het gevoel dat als het voetbal-niveau omhoog gaat naar (zeg maar) een 10e of 11e plaats, dat veel meer mensen zin hebben in ADO. Meer supporters, meer inkomsten, meer van alles eigenlijk. De gemeente zit er bovenop en dat is prima, maar laat het wel even redelijk blijven. ADO komt van heel ver en heeft de hand sterk op de knip. In principe is dat hartstikke goed, dat moet de gemeete toch ook zien. Alleen is het verhaal wel duidelijk dat ADO in de eredivisie moet blijven, omdat anders de club en het stadion van 50 miljoen (en dan zit ik met alles meegerekend aan de heel lage kant) in rook opgaat. ADO en de gemeete kunnen beter dan de financiele ruimte nemen om een aantal spelers te halen en om het niveau omhoog te krikken. Echt, als ADO sportief redelijk draait met een 11e of 10e plek, zit elke 2 weken nagenoeg het stadion met 14.000 man vol. 

0
Maandag 14 december 2009 om 19:49 uur

Fransje

Kees schreef:

Gemakkelijk om zoiets uit te kramen dat er hier shouters zijn die

 je van onwetendheid beticht. Als je dat doet moet jezelf met de

 feiten komen.

 

- geef jij eens het verschil in daadwerkelijke inkomsten van alle

  scc houders (inclusief revenuen door merchandising/lokale

  sponsors die enkel de mensen in het stadion willen

  bereiken/opbrengst van het contract met Mirado etc.) en de

  opbrengst van eredivisielive voor een ploeg die in het

  rechterrijtje eindigt)

 

- Je spreekt over een tekort van 3 miljoen? Doe je huiswerk eens

  goed en vertel eens waarom je het een tekort noemt en waar

  het uit bestaat. Je papegaait enkel De Telegraaf na.

 

- Verhoek was overigens inderdaad niet een van de slechtere

  daar ben ik het met je over eens.

Voor jou dan de feiten:

 

- Den Haag had een verlies van 3 milj. (op het spelersbudget) vorig   seizoen, deze verwachting hebben ze dit jaar wederom, is dus een tekort op je begroting. Dit tekort moet wel worden aangevuld tot 0, er komen dus geen 4 spelers...niet eens 1. Gewoon het OGS verslag lezen, die supporters zitten daar voor ons. Ik lees geen telegraaf.

 

- Ik ken de cijfers van eredivisie live niet en hoeveel mensen in de regio afstemmen op een wedstrijd van Den Haag. Maar ga er maar vanuit dat het hooguit 3000 extra SCC houders (volgens mij wil de club zelf niet meer dan 6000 verkopen) oplevert. Die maken het verschil niet wat betreft de televisiegelden. Merchandising is geen hot item in Den Haag. Ik denk daarnaast ook niet dat de bord- en hoofdsponsors (potentiele stadionsponsor)alleen de regio willen bereiken.

0
Maandag 14 december 2009 om 16:55 uur

rien1

<FCDH> schreef:

als we degraderen kan het wel is over en uit zijn?supporters blijven weg sponsors trekken zich terug te duur stadion geen eredivisielive inkomsten meer vd kan zich terug trekken ik moet er niet aan denken:(

Ik ook niet, maar ik denk dat het veel verstandiger is om met de gemeente om de tafel te gaan zitten en open kaart spelen. Bij degradatie gaat alles bij elkaar veel en veel meer kosten. Dan maar beter de 3 miljoen open laten staan, en dan versterkingen halen zodat je volgend jaar weer eredivisie speelt. Gisteren ondanks de vrije val naar plek 16 toch weer 11.000 man op de tribune. Maar als het zo blijft en er komt niets bij, dan staat ADO straks schuldenvrij in de Jupiler leauqe. En zie daar dan maar weer uit te komen. Dat gaat vrachtwagens-vol bankbiljetten kosten. Dus daarom gewoon versterken en zo investeren dat ADO richting middenmoot gaat. Dan komen die 14.000 supporters ook heus wel. Ik denk dat dit nu toch echt de beste oplossing is.  

0
Maandag 14 december 2009 om 12:00 uur

Midden-Oost

Vorig jaar hadden we een IX-tal wat kon degraderen. Dit jaar spelen we exact met hetzelfde IX-tal, excl dan een 1/2 IX-tal geblesseerden en geschorsten. Hoeveel eredivisie wedstrijden zal AW dit jaar gezien hebben ?

 

Eigenlijk, als je naar zo'n 1e helft zit te kijken dan is het zonde van VDK's zijn geld geweest. Het is idd nog een godswonder dat er nog 11000 man komt kijken. Maar ik was niet de enige die in de rust naar huis ging. Hele families en vader en zoon hadden het wel gezien.

 

Deze wedstrijd komt in aanmerking voor een geld-terug actie.

0
Zondag 13 december 2009 om 21:30 uur

rien1

<FCDH> schreef:

atteveld zei het net eerlijk op studio sport  het ligt aan de kwaliteit en dat is het ook dus er moet versterking komen in de winterstop beter nu geld kwijt dan degradatie als vd kallen dat niet inziet is het niet de goeie man op de goeie plek ook al heeft ie ons toen gered

 Ik zal ook niet de enige zijn, maar ik zie het somber in. Kallen moet nog 3 miljoen ophoesten voor een bepaalde tijd, las ik hier ergens.

Nu weet ik niet waarover dat precies gaat, maar feit is dat de gemeente dat geld blijkbaar nog tegoed heeft. Toch lijkt het mij voor alle partijen beter dat ADO investeert voor minimaal 2 of liever 3 goeie versterkingen, dan dat de boel zo mooi op "de nul"

 uitkomt. Er is namelijk een niet geringe kans dat we straks na 34 wedstrijden "de lul" zijn . We weten ook hoe het is om als 16e of 17e tegen clubs als Graafschap, Cambuur of Go head te spelen in een eventuele na-competitie. De kans op degradatie is (als er niets gebeurt) dus levensgroot, en dat gaat wel een tikkeltje meer munten kosten dan dat je investeert voor een beter elftal. Zo laten aanmodderen kan wel eens het prille begin van het einde zijn voor onze club. Eredivisie-voetbal is voor ADO van levensbelang. Zo is het met supporters precies hetzelfde. De omgekeerde wereld wordt door Kallen geschetst als hij zegt dat we met meer supporters naar het stadion moeten komen. Want dat zal betekenen dat er spelers gehaald kunnen worden. Maar het omgekeerde is natuurlijk waar. Eerst de resultaten en dan meer supporters! 

0
Zondag 13 december 2009 om 20:57 uur

kako

Zo, ADO-Heracles 1-4, dat zegt toch wel genoeg, we zijn gewoon de slechtst voetballende ploeg van de gehele eredivisie. Eerste helft geen enkele beleving op Verhoek na dan, tweede helft was de schade niet meer te herstellen. Achterhoede wat vorig jaar nog ons sterke punt was nu met Derijck, Kum en Horvath super slecht, L Pique kan het niet aan en ga zo maar door.

 

Helaas, maar ondanks dat we nog veel ploegen uit het linkerrijtje thuis krijgen zie ik het somber in. Je kan ook zeggen dat veel ploegen uit het linker rijtje nog naar ADO mogen om drie punten te halen.

 

Hadden we niet eerder moeten schakelen en Atteveld bedanken voor bewezen diensten en Advocaat moeten benaderen voor een tijdelijke job bij zijn ADO? in plaats van naar AZ te gaan?

 

Nu zal Advocaat zijn eerste drie punten gaan behalen tegen uitgerekend .....

 

Jammer, maar ik geloof dat je er maar beter in kan berusten, dat is beter voor je hart, en dan kan het alleen maar meevallen. 

 

0
Zondag 13 december 2009 om 17:12 uur

Advertentie

anti td

Haagse Roel schreef:

Dat is niet zo ingewikkeld Bert, de club ( lees Wetzel & vd Kallen) hebben voor het seizoen een mooi beeld geschetst over de toekomst......ga die verhalen niet herhalen, je kent ze wel........vooralsnog geen hol van terecht gekomen....

vdK toch niet? Denk je dat hij blij is dat er verhalen naar buiten kwamen dat Den Haag een begroting had van 15 miljoen, de 9e van de eredivisie maar liefst.

Evt. aan te trekken spelers werden gelijk duurder.

0
Zaterdag 12 december 2009 om 16:55 uur

Kees

marcellino schreef:

goed gezecht.

 

En ik doe niet meer mee met deze popenkast.

ben nu al 4 wedstrijden niet geweest,en ik vind het best zo.

jaar in jaar uit een verwachting hebben en elk jaar is het of eerste of eredivisie.

 

vele zouden mij voor gek verklaren maar dan voetbal ik liever in de top van de eerste divisie met 20 gewonne wedstrijden,dan in de ere met dalijk 8 gewonne wedstrijden

Ik kan me iets bij jouw shout voorstellen. Er wordt (te) veel beloofd en we zien er niet heel veel van terug. Ook 20 gewonnen wedstrijden lijkt me fantastisch om mee te maken. Anderzijds 9 in de eredivisie met een paar gelijke spelen vind ik nog veel mooier.

 

Als ik zo de berichten in de pers van de afgelopen maand lees, lees ik dat een groot aantal clubs het financieel moeilijk heeft of krijgt. Daar hebben we in het verleden enorm van geleerd en ben blij dat de gemeente Den Haag een zogenaamde nul-begroting eist. Laten de stappen maar dwergenstappen zijn zodat er een stevig fundament onder de club komt. Nu lopen we elk seizoen tegen het verlies van het vorig seizoen op zodat je steeds weer vanuit een achterstand begint.

 

Fantastisch nieuws dat Van der Bergh weer aansluit. Persoonlijk verwacht ik daar morgen niet het directe succes van maar wel over het hele seizoen uitgesmeerd. Het belangrijkste is dat hij weer "on speaking terms"is en dat het resultaat ervan in de tweede seizoenshelft behaald wordt. Met name thuis, met zes van de acht wedstrijden, waarbij we geen ploeg uit het linkerrijtje treffen is dat hopelijk mogelijk.

0
Zaterdag 12 december 2009 om 14:02 uur

marcellino

Haagse Roel schreef:

Bert, een kinderhand is snel gevuld, respecteer je mening hoor maar Meric was leuk maar na een half seizoen heeft iedereen z'n trucje door.........Toornstra ben ik blij mee, echter 1 zwaluw maakt nog geen zomer.Hoop dat hij z'n talent bij ons kan ontwikkelen. Ricky zal moeten blijken. Soltani maak ik geen woorden aan vuil , gauw de pleiterik maken.

 

Je hebt niets met bestuurszaken ?? daar wordt het beleid bepaald dus het fundament van de club die ons allen zo bezig houdt.....Ons laatste echte succes......dik 30 jaar geleden KNVB beker winst tegen Twente in de kuip en het daarop volgende EC toernooi tegen o.a R.C . Lens en West Ham United........................

 

Zoals Ooievaar en anderen al vaker zeggen.....GVD  de 3e stad van Nederland en al 30 jaar proberen  structueel in het linkerrijtje te kunnen staan zonder succes !!!!

 

Dat pappen en nathouden gedrag van supporters , je bent voor DH dus geen kritiek mogen leveren komt een beetje m'n neus uit.

 

Zag vanavond bij VI  Kees Jansma, kwam ADO ook ter sprake. Hij komt vaak kijken .Kees gaf een realistische kijk op het huidige FCDH. Ok ging over het totale nivo in Nederland , maar hij stelt terecht  dat ook het nivo van FCDH bedroevend is.

goed gezecht.

 

En ik doe niet meer mee met deze popenkast.

ben nu al 4 wedstrijden niet geweest,en ik vind het best zo.

jaar in jaar uit een verwachting hebben en elk jaar is het of eerste of eredivisie.

 

vele zouden mij voor gek verklaren maar dan voetbal ik liever in de top van de eerste divisie met 20 gewonne wedstrijden,dan in de ere met dalijk 8 gewonne wedstrijden

0
Zaterdag 12 december 2009 om 09:56 uur

Nu online

rh_vakm en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Vandaag om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26