Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Midden-Oost

g schreef:

Atteveld zegt:

Veel contracten lopen af, het zegt voldoende dat al die spelers nog door geen enkele club zijn vastgelegd.


Het zegt ook voldoende dat ADO ze ook nog niet (opnieuw) heeft vastgelegd.

4 redenen om nu niet te verlengen:

- er moet ruim 2 miljoen bezuinigd worden;
- lang niet zeker of we volgend jaar nog eredivisie spelen;
- 90% is ook drama en kunnen we missen als kiespijn;
- een aantal stop waarschijnlijk sowieso met voetballen;

Ik vind het wel pure onkunde van RA om dit ook zo weer naar buiten te brengen. Lekker als je ‘chef’ zoiets zegt over je. Wat nog raarder is dat hij diezelfde gasten wel weer elk weekend doodleuk opstelt.

Probleem is wel dat er volgend jaar niks voor terugkomt. Betekent dus volgend jaar ook weer geen makkelijk jaar.

Ik heb alle wedstrijden er nog eens bijgepakt en kom tot de conclusie dat we alleen Sparta nog voorbij kunnen. Vitsees speelt nog 5x thuis en 3x uit en hebben een relatief makkelijk programma. Sparta speelt daarentegen 5x uit en slechts 3x thuis die moeten we voorbij kunnen met 2 punten achterstand. Willem II speelt ook 5x thuis maar wel tegen Ajax, PSV en AZ dus die houden we er wel onder.

Wordt weer billenknijpen…. En anders spelen we dit jaar met Willem II en 8 JL clubs om lijfsbehoud.
 

0
Maandag 8 maart 2010 om 15:51 uur

<FCDH>

McClaren: 'Kalm blijven en richten op ADO'


Steven McClaren boekte zondag als trainer van FC Twente een nipte overwinning op hekkensluiter RKC Waalwijk: 0-1. Door de behaalde drie punten voeren de Tukkers nu wel de ranglijst van de Eredivisie aan. PSV verloor zaterdag met 2-1 van NAC Breda.
"We wisten dat we vandaag een moeilijke wedstrijd met veel druk tegemoet gingen", zei McClaren tegenover Eredivisie Live. "Ons staan nu nog acht interessante duels te wachten. We moeten nu kalm blijven en ons richten op de wedstrijd van vrijdag tegen ADO Den Haag. We hebben hier vandaag drie belangrijke punten behaald." Kenneth Perez scoorde de enige treffer.

Ruud Brood, trainer van RKC Waalwijk, complimenteerde de ploeg van McClaren na afloop. "Moeilijke wedstrijden winnen is ook een kwaliteit. Ik heb Perez de hele wedstrijd niet gezien en ineens maakt hij vanuit het niets een doelpunt. Mijn complimenten gaan uit naar FC Twente
 

 

Wat zal het toch mooi zijn als wij twente vrijdag ff uit hun droom hielpen?;)))

0
Zondag 7 maart 2010 om 20:08 uur

marcellino

Ooievaar schreef:

Wie komt er met lulverhalen over 12 plek, 2e ring, vechten voor een kaartje,  begroting omhoog met 2 1/2 miljoen, binnenkort stadionnaam, stappen omhoog maken? het bestuur of ik? We worden gewoon met z'n allen in de maling genomen.

 

In augustus gingen we van start met een selectie die zich het jaar ervoor met hangen en wurgen had gehandhaafd. En dan beginnen zonder Knopper, Piqué, Ranco binnen 10 minuten weg, en alleen Ricky als aankoop gehaald. In de winterstop wederom noodverbanden aanleggen, had jij dat ook voor ogen in augustus? Ik zag die bui namelijk wèl hangen, dat werd me niet in dank afgenomen, maar daar blik of bloos ik niet van.  

 

Dit bestuur is brandhout, met dat PVDA rekenwonder Henk Jagersma voorop. Feit is dat we in weerwel van al die lulverhalen van dit drollenbestuur geen éne klote zijn opgeschoten. Dat is geen azijnpissen mijnerzijds, maar dat is gewoon een trieste constatering.

 

Ik sta daar m'n amandelen er uit te brullen maar met zulke klootzakken aan het roer is het vergeefse moeite.

 

Dat jij en vele anderen hier het een wereldprestatie vinden dat een club als ADO met z'on begrotingen stadion hooguit 15e weet te worden. daar hoef ik me niet aan te conformeren.

Helemaal gelijk ooievaar.

 

Deze ploeg komt gewoon kwaliteit tekort.

we kunnen niet telkens zeggen dat we het geluk niet hebben,dat heeft ook met kwaliteit te maken.

 

als we gewoon eerlijk zijn lopen er maar 6 spelers die mee kunnen in de ere(luijcks,buijs,knopperd,v/d bergh,dereijck,toonstra)de rest zijn gewoon tweederang voetballers waar je geen oorlog mee wint.

 

Wij hebben niet geroepen dat we binnen een paar jaar met goede moet naar het stadion kunnen en dan ook weken van te voren een kaartje moeten kopen (je zal er maar niet bij zijn!!!!)

 

Sponsors komen niet ook niet toen het toch een lange tijd rustig was binnen en rond den haag.

 

blijven roepen dat de sponsors wel komen ,dat het stadion een naam krijgt en dat de supporters moeten vechten voor hun kaartje is gelxl in de ruimte.

 

we hebben een gemiddelde van 10000 wat zeker niet slecht is,maar trek daar de 3000 a 4000 genodigde of relaties af en je komt op 6000 en dat aantal heeft altijd in het zuiderpark gezeten als we eredivisie speelden.(wat zijn we dan opgeschoten)

 

nee ik roep dit al 20 jaar den haag zal altijd een jojo zijn dan eerste dan ere en de mooie worden van linker rijtje en bij de eerst 8 ik denk dat het mooie dromen zijn maar nooit werkelijkheid zal worden.

0
Zondag 7 maart 2010 om 10:47 uur

the mouse

gasten,

 

Vanaf morgen 19.25 uur de eerste aflevering van ADO TV op eredivisie live.

 

Toch wel weer iets positiefs en leuks om naar te kijken!

 

0
Zondag 7 maart 2010 om 10:41 uur

ADODENHAAG

Het wordt eens tijd om realistisch te zijn. Als je zo speelt, dan verdien je het niet eens om in de Eredivisie te spelen. Als ze zo spelen, pakken we geen één punt meer. Misschien haalt RKC ons nog in.

0
Zaterdag 6 maart 2010 om 21:44 uur

Advertentie

Haagse Roel

nieuws
Gepubliceerd
Vandaag om 16:24

Auteur
Reon Boeringa

Kanalen





Competities
Eredivisie (NL)


Clubs
Roda JC


Spelers
Jan-Paul Saeijs


Flinke kritiek komt Saeijs duur te staan
Jan-Paul Saeijs moet een boete betalen van Roda JC. De club straft de verdediger voor zijn stevige uitspraken in het weekblad Voetbal International.

Saeijs had in het interview flinke kritiek op trainer Harm van Veldhoven, zijn medespelers en de clubleiding. "Je mag best een eigen mening hebben, maar er zijn grenzen. Dit kunnen we niet accepteren. Het is jammer dat dit gebeurd is, want na
de zege op ADO hoop je op een rustige week", legt Van Veldhoven tegen L1 uit waarom hij een boete heeft gegeven.

Voor Van Veldhoven waren de uitspraken van Saeijs geen reden hem buiten de selectie te houden voor het treffen met Feyenoord. Roda mist tijdens die wedstrijd alleen de geblesseerde Morten Skoubo. Achter de naam van Laurent Delorge staat nog een klein vraagteken.

 

Ik heb het hele interview gelezen.....topgozer , kent z'n beperkingen, maar ook z'n kwaliteiten. Als ie akkoord gaat met een "crisis" salaris zou ik hem voor twee jaar vastleggen. Hij is volgens mij 31 ...neerzetten in het centrum samen met de Derijck. Centraal achterin is het nu veels te onrustig. Derijck kan het wel maar wordt  nerveus van die capriolen die Kum en Bossie uithalen....




 

0
Vrijdag 5 maart 2010 om 17:20 uur

jajoh

yesyes schreef:

kolk, calabro, de graaf

de graaf?? Edwin de graaf? is nu aanvoerder bij NAC en spelen altijd goed mee in de eredivisie. Denk je nou echt dat ie terug komt? Wordt weer leuk zometeen, al die geruchten wie wel en wie niet! kan niet wachten... maar eerst maar eens even de broodnodige punten bij elkaar voetballen, anders komt er geen hond naar den haag!!!!

0
Vrijdag 5 maart 2010 om 16:02 uur

Kees

Haagse Kelt schreef:

Je kan die week sowieso boeken, want bij de NC worden er eerst 2 ronden gespeeld zonder instroom van de eredivisieclubs, dus ik denk dat DH voor 11 mei sowieso niet speelt. Maar google anders ff op Jupiler play off schema 2010 of zoiets.

Dat klopt wat je schrijft en had ik ook aan gedacht. Maar soms begint de nc al voordat de eredivisie is afgelopen. Maar wel bedankt hoor. Ik ga ff googelen.

 

ps Overigens betaalt Ooievaar mijn eventuele annuleringskosten. Zo'n goeie gozer is het wel.

0
Woensdag 3 maart 2010 om 18:58 uur

Haagse Roel

Bert schreef:

Maar wanneer gaan we dat linkerrijtje halen makkelijk gezegd ga er maar eens aanstaan.  Moet er toch echt nog veel veranderen Roel. Alles valt of staat met een vol stadion.

 

Dat wij RKC en Willem 2 onder ons houden sportief en wat betreft de meest geliefde club is mooi. Maar het wordt wel tijd dat we gaan doorpakken. Te beginnen met zaterdag moet uitverkocht huis zijn.

Bert, je reageert vanuit je emotie. doe ik ook vaak niets mis mee hoor......... We moeten nu rustig blijven......Spelers lopen  zich nu al aan te bieden bij de club.......niet toehappen. Situatie voor hen wordt alleen beroerder. Bossie , nu topsalaris, wil graag inleveren, Soltani, grote bek maar niemand wil hem hebben .krabbelt nu weer terug.............als DH slim is kunnen ze goed zaken doen.

 

NB , alles valt en staat met handhaven in de eredivisie.............

0
Dinsdag 2 maart 2010 om 00:58 uur

Bert

kojak1 schreef:

pittige uitspraken saes over roda zo bij de snor

Die speelt geen wedstrijd meer voor Roda gezien zijn uitspraken.

 

Atteveld is een van de beste trainers van de eredivisie volgens hem.

 

Verder zegt Saeijs: Roda had moeten fuseren, publiek staat er niet achter, zijn cocurrent is een overbodige speler en de trainer

V Veldhoven is niet goed genoeg.

0
Maandag 1 maart 2010 om 21:53 uur

Nu online

rh_vakm, Ran1972, grijze gek, TheMariner, radar, wiegah070, Superfan, Wahter, troje, DenHaagFC17 en 147 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Morgen om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26