Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jordy

Kramer verkopen en met het geld van wang Kramaric gaan kopen die Feyenoord heel graag wilt hebben, dat zou pas een stunt zijn.
0
Maandag 10 november 2014 om 21:20 uur

marcellino

lasoog1 schreef:

No problem marcel. Ben wel benieuwd of er iets te melden valt. Vrees dat t weer ten koste van ado gaat door die gevatte grapjes van Gijp.
jan hermen heeft veel contact met li en wang.
en was betrokken bij deze deal.
ik denk dat hij daar gewoon kenbaar maakt dat het goed komt, juist omdat ze bij vi de laatste weken de draak er mee steken.
0
Maandag 10 november 2014 om 18:15 uur

Jordy

D.H.zuid-west schreef:

Het alternatief van vak J / K vind ik prima en is een compromis. Geen van de beide vakken (G en midden noord) komt als "winnaar" uit de bus. Kiezen tussen 1 van de twee vakken zou nl als verlies voelen en dat wil geen van beide.

Een sta vak is prima, een tijdje terug was er hier op cadd zelfs een prachtig voorbeeld van te zien hoe je dit veilig en volgens de regels kan neerzetten. Een sta vak is ook niet uitnodigend voor opa`s en oma`s en gezinnen, die kiezen dan automatisch voor de andere vakken (wat ook de bedoeling is).

Zelf zou ik trouwens ook geen fanatiek vak naast de kindertribune zetten.
Ik denk dat een staanvak alleen mogelijk is als Wang het stadion koopt.
0
Zondag 9 november 2014 om 16:24 uur

pajam

ADODENHAAG schreef:

Ik snap niet dat ik elke dag het woord `verkoop` hier zie vallen. We hebben een veel te dunne selectie, op de bank zijn ze er niet klaar voor, en als het Chinese geld .. zal het komen .. arriveert, hebben wij als het goed is voorlopig genoeg financiële middelen. Dan is het helemaal niet nodig om wat tonnetjes winst te pakken op verkopen.
op dit moment is er geen Chinees geld, er is ook totaal geen enkele zekerheid dat er ooit (op korte termijn zeker niet) geld beschikbaar wordt gesteld voor flinke aankopen.

Directe investering vanuit de nieuwe eigenaar is uitgesloten (zowel door financial fair play als door de heer Wang zelf, die over een vliegwiel van sponsoren via zijn netwerk sprak).

áls je van Duinen voor de genoemde bedragen paar maanden geleden verkocht had, had je nu contracten van spelers als Meijers, Alberg, Malone en Kramer kunnen verlengen en/of een aantal gerichte versterkingen halen.

Ook met geld is het zo dat spelers op een bepaalde moment verder willen, dat moment komt meestal wanneer relatief grotere clubs zich melden voor ze.
0
Zondag 9 november 2014 om 13:27 uur

Dannyy

ADO en Wang zouden een mooi statement maken naar de supporters als ze het contract van Kramer gewoon verlengen. Zou gelijk een hoop rust geven ook, want Kramer blijft toch wel scoren. Als we Kramer voor 1-2 jaar houden is hij veel meer waard, zowel in het veld als daarbuiten. In de winterstop een rechtsbuiten halen met een goede voorzet en Kramer scoort er minstens 20. En dan gaat het buitenland zich er ook mee bemoeien (Pelle, Finnbogason, Bony ect.)
0
Zondag 9 november 2014 om 12:26 uur

yesyes

marcellino schreef:

je hebt zeker gelijk met het dy hard supporter zijn wat wij waren gebeurde er ook vaak dingen die niet goed te praten zijn.
en deze dingen moeten zeker ook niet terug komen.
gisteren zie ik dat er aanstekers en andere dingen naar de spelers van willem 2 worden gegooid dat kan dan weer wel,maar gewoon uit volle borst zingen ho maar.
Ik ga mij zelf afvragen of de supporter van deze tijd wel echt een ado supporter zijn of het gewoon leuk vinden om een keer in de twee weken bij een te komen en daarna lekker naar de supportershome.
ik was er gisteren ook (wel een gratis kaartje van bedrijf)en ben de laatste jaren wel gewend dat we niet vaak konden zingen maar gisteren was die dag er wel we stonden 2-0 voor en wij hadden ado zeker in het begin van de tweede helft naar voren kunnen schreeuwen maar net als ons was de ploeg lam geslagen. ik vind het prachtig dat de kleine kindertjes uit volle borst ado zingen maar tegelijkertijd ook lach wekkend zie nu a voor me hoe de supporters van ajax,feijenoord en utrecht hier over denken .
Leg je er maar bij neer het is over. De enige optie is idd wat Frans zegt. Maar ik
Persoonlijk zou dat nooit doen om achter het goal te gaan zitten. Denk dat we gewoon moeten wachten tot die uitbreiding er komt door onze grote vriend wang. Of gewoon veel gaan winnen en voor Europa spelen dan komen al die oude bekende vanzelf weer naar het stadion. In potentie kunnen wij zeker met gemak 2 foreparks vullen ben ik van overtuigd alleen teveel mensen komen niet . Mocht je voor het begin van het nieuwe seizoen door toedoen van wang bijv een elia (ik noem maar wat) halen. Dan zijn de kaarten niet meer om aan te slepen en dan krijg vanzelf je stadion vol met fanatieke supporters
0
Zondag 9 november 2014 om 12:02 uur

Advertentie

Haagse Roel

Haagse Roel schreef:

Dat bedoel ik ook MTB........en voor @ Haagse Kelt : ik gun iedereen z`n lol hoor ...zeker die kids op het familievak...niets mis mee.

Maar ik vind het persoonlijk wel klunzig overkomen op TV : 2e helft is bezig, ADO heeft niets meer in te brengen : Aanval ADO waar de penalty uit voortkomt, vervolgens tussendoor een shot op het kidsvak dat met "hoge"stemmetjes blert : ADO ADO ADO.....................Leuk voor die gassies hoor begrijp me niet verkeerd maar als je het over een fanatieke aanhang hebt...................is dit gewoon lachwekkend.
@MTB , afgezien van de microfoons, ben genoeg geweest om te kunnen zeggen dat de sfeer gewoon K .. is . Op MN komt men niet verder dan de bekende ziektes en dat gebrabbel over Joduh en springen , MN heeft z`n bestaansrecht al zolang verloren. Onderling tussen Vak G en MN elkaar voor rotte vis uitmaken , ach wat een zielige vertoning.

Nog even en dan maar hopen dat Wang , naast een injectie in het team hier ook aandacht aan besteedt en een budget beschikbaar stelt voor een groot sfeervak achter de goal compleet met Chinees vuurwerk ( georganiseerd) en andere sfeeruitingen zoals mooie spandoeken enz.

Fijn weekend allen, mijn Duveltje is bijna op
0
Zondag 9 november 2014 om 01:09 uur

marcellino

Adowoman schreef:

Mooi afgerond Kramer!!!!
Heeft fraser het licht gezien.druk op de bal genoeg werklust en gerth en alberg vinden elkaar wel heel makkelijk..de vette jaren gaan beginnen en nu wang nog
0
Zaterdag 8 november 2014 om 19:11 uur

Wizard

H@@GenEES schreef:

Wat een onzinnige aanname weer, de eerste keus voor een speler is nog altijd wat de club betaald, geloof mij nu maar als wij 10% meer betalen dan de directe concurrenten met echt gras, 90% van de spelers bij de club die het meeste poen bieden gaan spelen, daarna komen dingen als EL voetbal, plaats op de ranglijst etc, Echt of kunstgras, het is een non discussie gevoerd door mensen die zelf nog nooit op enig niveau tegen een bal hebben getrapt.

Ze willen het gras ruiken, wat een onzin.

Dan moet je jij ff met vele voetballers praten en een keer je oren open doen.Helaas zijn de meeste voetballers gewoon geen fan van kunstgras. Ik wacht nog steeds op feiten over die 8 miljoen die wang zoekt. Waar is dat bericht? Waar kan ik die vinden, of ontwijk je weer de vraag en verdwijn je weer van het internet om later vrolijk weer terug te komen en weer onzin te spuien.

Gewoon ff wat linkjes voor jou. Ik ga niet roepen dat dit feiten zijn maar tedens binnen de voetbalwereld.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=228345
http://www.bnr.nl/nieuws/sport/470261-1204/profvoetballers-zien-niets-in-kunstgras
http://www.jeugdvoetballers.nl/component/poll/3-speel-je-liever-op-kunstgras-of-op-echt-gras.html
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=228286
0
Zaterdag 8 november 2014 om 15:05 uur

friuli

Ik hoop dat er snel een mooi groot anti kunstgras spandoek wordt gemaakt ! Bij sparta geven ze al het goede voorbeeld, als ze promoveren dan zullen ze weer op echt gras gaan spelen.
Zou een goed begin zijn voor Wang als hij het nep gras eruit laat halen.
0
Zaterdag 8 november 2014 om 11:30 uur

Nu online

yesyes, tjapi01, malle eppie en 112 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25