Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

GroenGele

BLEISWIJK-1 schreef:

Schaken, Zivkovic (huur), Ritzmaier en De leeuw

En v.Duinen naar Groningen of Utrecht.

Bleis, Ritzmaier lijkt me de meest haalbare. Schaken.... Zal qua salaris lastig worden. De Leeuw wellicht ruilen met Mike Zivkovic niet haalbaar. e.e.a. Zal wel afhangen van Wang en verkoop Kramer. Vibe is hier vaak genoemd maar is nu niet meer haalbaar. Toch verder scouten in Scandinavië en juup denk ik. Hier in de eredivisie zullen er niet veel spelers zijn die voor ADO gaan kiezen
0
Donderdag 13 november 2014 om 22:07 uur

FC Den Haag/ADO

GroenGeleGroninger schreef:

Ik vind het een marktconforme prijs voor Kramer. Ik snap wel dat mensen zo fel zijn en dat Kramer minstens 4/5 miljoen euro moet kosten. Maar laten we wel realistisch blijven. ADO is niet in staat om biedingen van 2 miljoen euro zo maar even te weigeren op een speler met 1,5 jaar contract.
Ik zou het jammer vinden als hij weg gaat en ben er dus ook tegen, maar zijn eventuele vertrek is wel te ondervangen met Owobowale. Die jongen klopt echt op de deur! Aan weggooier Van Duinen heb je echt níks. Jupilerspitsje, leuk voor bij VVV of zo, maar meer kan hij echt niet. Kramer is onvergeljkbaar beter. So what dat Van Duinen veel sneller is?! Kramer legt ze erin! Als íe de positieve lijn doortrekt dan moeten we in de winterstop maar eens over het openbreken van zijn contract gaan praten, als die Wang tenminste opschiet met z`n kapitaalinjectie...
0
Donderdag 13 november 2014 om 19:37 uur

<FCDH>

haagse-Dick schreef:

2 goeie buitenspelers halen in de winterstop Aad, dan gaan we vanzelf meer scoren.........
Als wang er is komen er vast meer
0
Donderdag 13 november 2014 om 19:07 uur

Madmax

Denk toch dat als de deal rond is met Wang, dat de namen van de gebroeders Jol weer na boven komen voor de evt functie TD
0
Donderdag 13 november 2014 om 14:49 uur

GroenGele

jajoh schreef:

Doe ff niet zo dramatisch man. Niet te houden niet te houden, Contract loopt door en ADO is nog altijd degene die bepaalt. Kan heel Rotterdam op zijn kop staan, als ADO niet wilt verkopen gebeurd dat niet.

is geen drama, ff wakker worden ...Als er een mooeie club voor em komt wil die weg. Of wil je dezezelfde toestanden als met Immers, Verhoek en Mike. Denk jij nou echt dat ADO Kramer kan tegen houden ???? Als er een bod van 3 mio komt is toe pleitte... Wel of geen Wang. Iedere voetballer wil het hoogst bereiken en dat is echt ADO (nog) niet.
0
Woensdag 12 november 2014 om 19:48 uur

Advertentie

Kees

haagse-Dick schreef:

Heb je me gemist Kees....

Ik heb het ff heel erg druk met werken op het moment..........
Opdracht van Wang om de Chinese muur te stuken?
0
Dinsdag 11 november 2014 om 22:51 uur

Bolluhboeah

GroenGeleGroninger schreef:

Waarom is zijn mening nu niet relevant? Als er een club komt die concreet is voor hem en ADO gaat willens en wetens niet akkoord met het bod, dan kan Kramer daar heel erg vervelend over gaan doen en de club onder druk zetten. In het extreemste geval kan Kramer dan een arbitragezaak openen dat hem een positieverbetering in de weg wordt gelegd. Als hij die wint, dan moet ADO groen licht geven voor een transfer. De wil van de speler is uiteindelijk groter dan de wil van de club. Als Kramer door blijft gaan met waar hij mee bezig is tot de winter en clubs komen, dan is hij echt niet te houden voor Den Haag.
http://www.wijzijnvoetbal.nl/forum/voetbal-algemeen/39933-arbitragezaak-speler-vs-club-wie-krijgt-er-gelijk.html of http:// http://www.wijzijnvoetbal.nl/forum/voetbal-algemeen/39933-arbitragezaak-speler-vs-club-wie-krijgt-er-gelijk.html
*ik zuig met linkjes plaatsen, sorry*

Een stukje uitgelicht: "Heeft het eigenlijk wel nut, zo`n arbitragezaak?
De meeste spelers die door een arbitragecommissie in het ongelijk werden gesteld, vertrokken uiteindelijk tóch naar de gewenste club. Frank en Ronald de Boer maakten de stap naar FC Barcelona, Samaras tekende niet lang na zijn arbitragezaak voor Manchester City.

,,Dit soort zaken zijn vooral een drukmiddel,’’ oordeelt Hein van den Hout, advocaat en ervaren op het gebied van sportrecht. ,,Vergelijkbare spoedarbitrages zijn tot nu toe vrijwel altijd kansloos gebleken, maar ze zetten wél de verhoudingen tussen club en speler op scherp. Niet zelden leidt dat uiteindelijk tóch tot een vertrek.’’

Ik betwijfel of feyenoord wel zo`n verbetering is, het is geen Barcelona of premier league club. En als Den Haag een beetje blijft rekken en feyenoord aan het lijnyje houdt dan kiezen ze in 010 wel voor Dost.

En als we -als een stel verwende Wassenaarse trophy wifes- mogen shoppen met Wang zijn platinum credit card, dan zal het allemaal wel niet zo los lopen.
0
Dinsdag 11 november 2014 om 21:42 uur

slash070

Hajee schreef:

Wishfull thinking van die gasten. Met een beetje geluk hebben we straks een status a la AZ en Groningen en lopen spelers alleen de deur uit voor behoorlijke bedragen.

Lijkt mij straks niet de bedoeling van Wang dat de club akkoord zou gaan om je beste spelers voor een appel en een ei, of zelfs op afbetaling zoals eerder is gebeurd, uit te zwaaien. Tenminste, daar ga ik maar van uit.
0
Dinsdag 11 november 2014 om 16:32 uur

MTB

Hoe graag ik het ook zou willen, een 26 jarige speler, na een paar succesolle maanden, die voor een paar ton hebt gehaald ga je echt niet voor 5 miljoen verkopen hoor. Misschien als hij als topscoorder eindigt maar zover is het nog lang niet.

Kramer zit nu al met zijn hoofd bij Feyenoord dus die gaat daar alles aan doen om daar ook te komen. Ik vrees dat hij in de winterstop voor maximaal 2,5 weg is. Hopelijk heb ik het mis. Wellicht als Wang het tegenhoud.
0
Dinsdag 11 november 2014 om 08:57 uur

Haagse Roel

H@@GenEES schreef:

Denk dat die een beetje geschrokken was toen die hoorde dat Jan Hermen bijna zijn baas was geweest lol
Ach ja , Genee, ik vind hem best wel een goeie "angorman" hoor niets mis mee..........Maar als Wang interesse had gehad in Cambuur ging driekwart van de de VI uitzending daarover en was het allemaal geweldig.......daar prik je toch zo doorheen man.

En ach , die Kallen ......gaat ie nu een beetje de zielige zakenman lopen uithangen en z`n hart uitstorten bij de Jan Hermen. Bedankt voor het redden van de club , dat weten we nou wel , voor de rest geen fuck geinvesteerd. Dat de club zwarte cijfers schrijft is louter te danken aan de verkoop van je beste spelers met als resultaat dat we nog steeds dik in het rechterrijtje staan. Jij je centen en toedeledoki maar weer.

Liever een flink portie chinees dan karige boterham met beschimmelde kaas zullen we maar zeggen.


Lachwekkend overigens over hoe erover een overgang van die Kramer wordt gesproken , alsof Feyenoord die zomaar ff binnenhengelt......

0
Dinsdag 11 november 2014 om 00:08 uur

Nu online

Jordy, Bolskie en 121 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25