Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

haagse-Dick schreef:

Ik zeg alleen maar dat de overname bijna rond is, meer niet en al helemaal niet over miljoenen. Waar je die onzin allemaal vandaan haalt???

Ik luister alleen naar Fontein, Kallen en de club op het moment!
onzin is blij worden van niets meer dan verhalen en een eventuele overname van aandelen, wat simpelweg het wisselen van de naam MvdK voor Dhr Wang betekent.

waar haal jij al jou onzin vandaan, waar je ZO blij van wordt?
0
Dinsdag 18 november 2014 om 15:20 uur

pajam

"ik heb nooi getwijfeld" , "ik ook nooit!" , "ik geloofde Meneer Wang vanaf de eerste seconde!!" .... etc ....

Wat is er nu rond dan?
0
Dinsdag 18 november 2014 om 14:37 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Ben echt benieuwd hoe het gaat lopen als het eindelijk rond is. Of het meevalt, tegenvalt of dat er echt hele grote veranderingen gaan plaatsvinden. Zoals ADO wordt een Aziatische ploeg of ADO wordt een top 5 ploeg. Alles kan.
Wang kan echt niet stil zitten straks wij zijn een roerige club
0
Dinsdag 18 november 2014 om 09:41 uur

pajam

marcellino schreef:

Ik zou het erg stom en van weinig gogme vinden als whang al niet bezig is geweest om investeerders te binden.ik heb er alle vertrouwen in dat we nog deze winyerstop spelers erbij gaan krijgen en op plek 8 t/m 10 gaan eindigen.
voorlopig duurt het overnemen van de club al maanden langer dan de heer Wang zelf dacht, wie zegt ons dat andere zaken wel sneller zullen gaan?

overigens schrijven we wederom zwarte cijfers en staat er een behoorlijke waarde op het veld (Kramer, Meijers, Alberg, van Duinen, Kanon etc). Doen we toch wel goed, zo zonder de Chinese ping ping
0
Dinsdag 18 november 2014 om 07:26 uur

<FCDH>

NEDERLANDS VOETBAL
EREDIVISIE
`Chinese overname ADO rond duel met Ajax definitief`
BEWAAR
REAGEER
Daniël Dwarswaard
17-11-14 - 20:51
Mark van der Kallen. © Pro Shots.
Mark van der Kallen, de huidige eigenaar van ADO Den Haag, verwacht dat de Chinese overname van de club rond de thuiswedstrijd tegen Ajax (volgende week zondag) definitief afgerond kan worden. Hij baseert zich op recent contact met Hui Wang, de eigenaar van het bedrijf United Vansen dat ADO Den Haag voor een bedrag van circa acht miljoen euro wil overnemen.

© anp.
In juni al werd bekend dat Van der Kallen de club wilde verkopen, maar het geld is nog altijd niet overgemaakt vanuit Azië. Als de deal dit kalenderjaar niet rondkomt, gaat er een streep doorheen. Dat de Chinese overheid vorige maand dan eindelijk toestemming gaf voor de overname, heeft de deal echter dichtbij gebracht.

Van der Kallen bereikte ook een akkoord over de betaling van geldboetes die de Chinese partij moet betalen omdat er meerdere betalingstermijnen werden overschreden. `Dus ik verwacht dat we alles snel helemaal kunnen afronden. Dat zou inderdaad rond de wedstrijd tegen Ajax kunnen zijn. Maar ik ben gestopt met het noemen van deadlines. Ik heb goede signalen, maar we wachten totdat het geld definitief binnen is.`

De overname van ADO Den Haag leidde de afgelopen maanden tot veel cynisme, omdat het geld maar niet komt. Van der Kallen zou zelf naar China zijn gereisd om plooien glad te strijken. Hij wil die trip ontkennen noch bevestigen. `Daar geef ik geen commentaar op.`

Los van de Chinese overname maakt ADO binnenkort positieve jaarcijfers bekend. Het afgelopen boekjaar werd voor het tweede jaar op rij met zwarte cijfers afgesloten.
0
Maandag 17 november 2014 om 21:14 uur

slash070

Een Advocaat of een Jol gaan alleen naar clubs met behoorlijke financiële mogelijkheden, op "haags goodwill" hoeft niemand te rekenen. Of Wang gaat het dadelijk eens goed aanpakken met een zak met geld, dat blijft afwachten
0
Maandag 17 november 2014 om 15:42 uur

Kees

Vraag me niet waarom maar ik heb het idee dat de deal met Wang deze week rondkomt. Kan er eindelijk een beleid worden gevoerd waarbij er geen onzekerheden meer zijn.
0
Maandag 17 november 2014 om 12:19 uur

Advertentie

Haagse Kelt

H@@GenEES schreef:

Het probleem is alleen als zo`n sterke persoonlijkheid er geen zin meer in heeft je weer van voor af aan kunt beginnen, waarin in mijn hypothese het schip gewoon kalmpjes verder vaart.

Nu is de constructie helemaal bout waarin mensen die geen flauw idee van voetbal hebben de knoop doorhakken en daar moeten we sowieso vanaf, maar ik ben een beetje bang dat als we die mannen op leeftijd binnenhalen ze weer naar een jaar of anderhalf/twee weer kwijt zijn omdat er dan weer een goed gevulde trein voorbij komt.

Ik zou meer voor een constructie zijn waar zo iemand dan wel de leiding heeft maar een team om zich heen heeft die ook mee kunnen bouwen aan het netwerk dat nodig is om spelers binnen te krijgen (denk aan scouting bv), nu is het allemaal los zand in een zandbak.

Hoop echt op een constructie die ook voor een langere tijd houdbaar is en ik weet niet zeker of Advocaat en Jol de juiste mensen zijn, maar wie dan wel zou je zeggen? Tja (blank.....)



Advocaat is natuurlijk niet voor een lange tijd, maar die kan zoiets wel neer gaan zetten, net zoals Fontein nu eea aan het neerzetten is. Er moet iets van een wij-gevoel ontstaan waarbij bijv de fam Jansen op de achtergrond ook wat gaat doen. En dan komt er vanzelf wel iemand uit rollen die t stokje overneemt. Want nu is er geen fatsoenlijke TD, dus met een Advocaat wordt t al snel beter dan t nu is. En beter iemand met aanzien, dan t risico van een jong iemand, waar niemand in Den Haag ontzag voor heeft met als gevolg dat zo iemand de boel niet in beweging krijgt.
Er zijn hefbomen nodig. Fontein is er 1, Wang kan er ook 1 zijn en Advocaat dus ook. Een lichtgewicht werkt niet, dan blijft iedereen op zijn reet zitten kijkend hoe die koppie onder gaat en dan weet iedereen t weer beter. Als je echt vooruit wil moeten de grote jongens opstaan.
0
Zondag 16 november 2014 om 15:46 uur

Haagse Kelt

Jansma woont ergens in het midden/oosten van het land en heeft een jonge vrouw die het niet gaat accepteren als hij op dagelijkse basis wat voor ADO gaat doen, dus die zie ik niet op die basis komen. Verder helemaal mee eens wb de Jolletjes en v Zweden. Die laatste is verbonden aan Swansea, kan dus niks voor ADO doen (want geloof me Swansea gaat ie never nooit opgeven). En Martin Jol zit op een volgende vette klus te wachten. Ik zie niks in een contructie waarbij hij dan zijn broer als een stroman inzet. Zou hetzelfde zijn als Rutte zegt, jongens ik ga ff wat anders doen, mijn broer neemt even het besturen van het land over. Als je als club Cock Jol graag wil is het een ander verhaal, maar ik kan niet beoordelen of Cock nou zo`n goede TD is, ben bang van niet. De Jolletjes zijn ook gewend in een andere vijver te vissen dan ADO, 1x een dure miskoop en je hebt begrotingstechnisch al een probleem bij wijze van spreken. Dit laatste geldt ook voor Dick Advocaat, maar iets zegt me dat met hem beter afspraken te maken zijn. De gebr Jol hebben al vaak laten zien een dure huishouding nodig te hebben met allerlei dubieuze figuren daarbij. Die moet je juist buiten de club houden, zeker als ze alleen willen komen als Wang investeert, dat zegt dan al genoeg.
0
Zondag 16 november 2014 om 11:00 uur

lasoog1

Haagse Roel schreef:

Denk dat je met je gevoelens aardig in de buurt komt hoe het gaat ..Het lijstje namen dat je noemt , wat mij betreft komen alleen Advocaat en Jansma in aanmerking. Niet zo vreemd dat deze heren de kat uit boom kijken.
Onder Kallen zijn ze niet ingestapt, ga nu niet weer over Kallen verder , hij heeft de club gered en we zijn financieel gezond maar we staan nog steeds vlak bij de degradatiestreep en dus geen ruk verder. Zij zullen denken , net als wij al jaren , het wordt toch nooit wat.......Nu , er vanuitgaande dat de deal rondkomt liggen er wellicht eindelijk mogelijkheden en zal men geneigd zijn wel in te stappen, dan heb je met Fontein( bestuurlijk, sponsoring) , Advocaat ( TD) en Jansma ( marketing , pers e.d ) natuurlijk goud in handen...........I have a dream ? , dat op zeker...........we zullen zien.

Zoals het nu gaat kom je ook geen steek verder.

Groet.
Yep, we zijn nog geen steek verder als Wang komt en dat is dus ook niet om te zeiken. Ik weet niet of er initiatieven vanuit ADO zijn richting een Advocaat of Jansma maar ik zou er eens wat communicatie aan wagen en dat hoeft geen bedelbrief te zijn maar je kan de heren best eens formeel om hulp vragen ipv ouwehoeren met n bitterbal tijdens een of ander evenement. Gooi het desnoods in de pers dat je als ADO zijnde oproept of vraagt dat de "groten" terugkeren op het nest whatever. Laat de club die zogenaamde trots maar eens opzij zetten.
0
Zondag 16 november 2014 om 01:24 uur

Nu online

James, Appie, Aad, Tuurke63, Heino, malle eppie, LeoH en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24