Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Dannyy schreef:

Oh nee toch.. Wat een miskoop.
Begrip koop is beperkt. En als we wang mogen geloven hebben we volgende maand meer geld beschikbaar dan ooit!
0
Vrijdag 21 november 2014 om 22:41 uur

H@@GenEES

Wizard schreef:

moet je ff terug in de historie van de shout. Meerdere shouters hebben er om gevraagd, maar als het te heet werd onder je voeten was je meteen van het net verdwenen.
Er is niets te vinden van een quote of link naar een quote..... hmmmm.

Maar goed ik ga deze discussie met jou beëindigen, als jij beter slaapt omdat jij denkt dat ik gezegd zeker te weten dat de deal niet doorging en dat ik ook zeker wist dat Wang geld aan het zoeken was, prima joh

Jammer dat je alleen nooit het bewijs levert.

H@@G gaat een visje eten

Prettige weekend.
0
Vrijdag 21 november 2014 om 18:25 uur

Waht

GroenGeleGroninger schreef:

Met alle respect maar ADO is de laatste jaren toch geëindigd op de plek waar ze met dit stadion horen? Ik weet niet wat jij verwacht, maar dat lijkt me niet helemaal realistisch bij jou.
Is wel geinig dat jij dit roept maar wij zijn naar een nieuw stadion verhuist en gelijkertijd weer gedegradeerd naar de Jupiler. Hopla gelijk 7 miljoen in de min. Ben het met Ooievaar eens en denk 90 procent van de oudere supporters het zat zijn onderin de eredivisie te bivakkeren.
De organisatie van ADO is altijd slecht geweest en van (spelers)beleid maken heeft nog nooit iemand in Den Haag gehoord. Kallen is misschien de beste ooit. In de afgelopen 40 jaar zijn we nog nooit gezond geweest. Gemeente en Kallen zijn hiervoor verantwoordelijk.
Met geluk hebben we een topjaar meegemaakt om vervolgens weer 5 stappen achteruit te doen. Nu zijn we gezond en stort het zooitje weer in elkaar omdat de eigenaar met een overname bezig is. De overige bestuursleden Lieten het toe dat een sponsor hier de macht pakte. Gewoon ondenkbaar wat er bij ADO mogelijk is.
Het blijft armoe troef en de oudere supporters, ik dus ook, schamen ons kapot na weer een miskleun. We winnen van Dordt en W2 maar waren gewoon de veel mindere ploeg.
We spelen laf voetbal zelfs thuis. mijn hoop is gevestigd op Wang maar dat kan zomaar de zoveelste luchtbel worden. We zijn op vele terreinen echt een amateurclub.
Fontein heb ik hoog zitten maar ik denk dat hij er niet lang zit want hij wil de boel omgooien. Kortom hij gaat heilige huisjes omver schoppen.
0
Vrijdag 21 november 2014 om 18:23 uur

H@@GenEES

Wizard schreef:

Realisme is niet een glazenbol die jij hanteert en jouw meningen zijn geen feiten, al wil jij dat zelf wel doen geloven. Net als gisteren roepen dat jij nooit gezegd zou hebben dat de deal niet zou doorgaan en je kreeg meteen je eigen quote om je oren. Zo belachelijk dat je dat nog probeerde goed te praten. En vragen om een artikel/interview uit 2007/2008, maar zelf mij nog geen link kunnen geven over die 8 miljoen die Wang zoekt voor de overname. Zet die kachel eens wat lager op die zolderkamer is hard nodig en je ouders hebben een lagere energierekening.
Waar heb ik gezegd dat Wang die 8 miljoen moet zoeken dan, de club wordt overgenomen er is hier door verschillende de theorie aangehangen dat Wang het geld niet op tijd kon betalen omdat hij het simpelweg niet bij elkaar kon krijgen.

Nah laat ik daar naast zitten.... mijn nederige excuses dat één van de theorieën geopperd door mij.

Ik zou het trouwens heel vervelend voor mijn ouders vinden als ze nu nog steeds energierekeningen moeten betalen aangezien ze beide al meer dan 10 jaar dood zijn.
0
Vrijdag 21 november 2014 om 18:19 uur

marcellino

Johannes schreef:

Zonder Stoop, Ringelensteijn en Van der Kallen zou er geen ADO meer geweest zijn. Er zijn mensen die daar blij mee zijn. Mensen die met enthousiasme naar het stadion komen om hun kameraden te zien en een pot voetbal - met alle teleurstelling en vreugde die daarbij horen. Beroepszeikers vinden altijd wel wat om hun zogenaamde gelijk te halen. Voor fans is de club belangrijker.
het gaat er toch niet om dat we niet blij zijn dat van der kallen ons gered heeft.
het gaat er om dat hij zijn beloftes niet kan waar maken er stapt gewoon weg niemand met hem mee in ado.
en hij is zelf niet vermogend genoeg om ado verder te brengen.
snap dat achteraf gelul dan ook niet.
van der kallen gaat weg wang komt met meer geld en meer perspectief.

en even voor Johannes denk je nu werkelijk dat de gemeente Ado failliet had laten gaan terwijl ze net een nieuw stadion hadden neer gezet, je gelooft toch niet in sprookjes.
0
Vrijdag 21 november 2014 om 18:16 uur

Wizard

H@@GenEES schreef:

Doe mij eens lol en verwijs me er dan nog eens naar toe, want Google kan het iig niet vinden.
Doe mij eens een lol en geef mij die link waar staat dat Wang 8 miljoen zoekt voor die overname. Oh nee die kan je niet vinden, want die bestaat niet.
0
Vrijdag 21 november 2014 om 18:14 uur

Wizard

H@@GenEES schreef:

Tja mensen als jij verwisselen graag realisme met negativisme.
Realisme is niet een glazenbol die jij hanteert en jouw meningen zijn geen feiten, al wil jij dat zelf wel doen geloven. Net als gisteren roepen dat jij nooit gezegd zou hebben dat de deal niet zou doorgaan en je kreeg meteen je eigen quote om je oren. Zo belachelijk dat je dat nog probeerde goed te praten. En vragen om een artikel/interview uit 2007/2008, maar zelf mij nog geen link kunnen geven over die 8 miljoen die Wang zoekt voor de overname. Zet die kachel eens wat lager op die zolderkamer is hard nodig en je ouders hebben een lagere energierekening.
0
Vrijdag 21 november 2014 om 18:12 uur

Advertentie

pajam

Haagse Kelt schreef:

Ben het met je eens dat er nooit een eigenaar zal zijn waar iedereen tevreden over is. Ik vind ook dat vd Kallen dat Sjakie gedoe niet verdiend heeft. Vind het sowieso laf iemand anoniem aan te vallen en dingen te roepen die grotendeels niet bewezen waren.
Tegelijkertijd heeft vd Kallen wel degelijk uitlatingen gedaan in de trant van linkerrijtje, Europees etc. Alleen al in dat artikel in de VI samen met Wetzel toen. Een paar maanden later gingen ze rollebollend over straat overigens.
Maar het beleid v vd Kallen was wel dat hij bepaalde hoe de club werd gerund en dat daardoor geen grote jongens met kennis en autoriteit werden aangetrokken, alleen mensen die naar de pijpen naar vd Kallen en Beyersbergen moesten dansen. Dat samen met het feit dat hij niet door wilde cq kon investeren zorgt ervoor dat de club wel financieel zijn zaakjes voor elkaar heeft, maar nog geen voetbal speelt waar Den Haag echt warm voor loopt.
Het is jammer dat er nooit eens een aantal Hagenezen met kennis en geld opstaan om er echt iets van te maken, zelfs niet na het succesvolle vd Brom/Bulykinjaar.
Daarom ben ik er van overtuigd dat we in tegenstelling tot wat jij zegt nooit gaan meedraaien in de top. Ik hoop dat de komst van Vansen er voor zorgt dat er wat meer mogelijk is, in eerste instantie vooral qua technische organisatie. En dat dit katalyserend werkt. Maar een topclub zal ADO niet worden, het gat met de top is daar te groot voor. Maar af en toe Europees en wat verder komen in de beker zou voor mij al geweldig zijn.
Van de Kallen blijft voor mij de man die er in stapte toen niemand dat deed en ik geloof ook nog wel dat hij er oprecht in geloofde een linkerrij club neer te zetten. Maar we moeten ook niet vergeten dat sportief de zaak stagneerde en we 2x geluk hebben gehad en uiteindelijk met mazzel in het linkerrijtje zijn geeindigd, voor hetzelfde geld waten we gedegradeerd en dan was de ramp niet te overzien geweest.
Dus zeg ik Mark bedankt en Wang kom er maar in!


behalve het met open armen ontvangen van de heer Wang, daar blijf ik voorlopig sceptisch van een afstand toekijken of alle luchtkastelen waar worden gemaakt.
0
Vrijdag 21 november 2014 om 18:00 uur

Haagse Kelt

jajoh schreef:

Wat een gejammer over vd Kallen.

Geloof mij nou, er zal NOOIT een eigenaar zijn waar iedereen tevreden mee is. En doelen die zo`n man uitspreekt worden altijd tegen je gebruikt als deze niet gehaald worden, ook niet als er 1 doel niet gehaald wordt maar de overige 9 wel behaald zijn!

Ik word een beetje onpasselijk van Ooievaar die maar blijft zeiken en zagen over vd Kallen. Als je zo`n pesthekel aan de man hebt, zoek m op en slap m op z`n bek, misschien lucht dat je op. Maar dat eeuwige herhalen is echt te triest voor woorden.

Onze club zal eens meedraaien in de top, maar wanneer dat is weet niemand. Doorgaan met vd Kallen zou niet veel meer opgebracht hebben tot wat er nu bereikt is. Met onze chinese vrienden is het nog maar bezien wat voor goeds daaruit komt. Dit is HELAAS het huidige voetbal. Einegaren die geen ruk gevoel met een club of de sport zelf hebben. Leg je erbij neer, het is nu eenmaal zo.

Waarom zo`n Sjakie het nodig vond om vd Kallen tot op het bot af te zagen en niet onderbouwde maar zeer ook beschadigend voor de club verhalen de lucht in te gooien blijft mij een raadsel. ben benieuwd wat een nieuwe Sjakie allemaal eruit gaat gooien over Wang. Om daarna te janken dat de club geen steek verder is en Wang een eikel is waar het allemaal aan ligt.

Wacht gewoon af, heb respect voor ALLE mensen die iets voor de club doen want zonder die mensen, hoe goed of slecht ze het gedaan hebben, was onze club allang overleden.
Ben het met je eens dat er nooit een eigenaar zal zijn waar iedereen tevreden over is. Ik vind ook dat vd Kallen dat Sjakie gedoe niet verdiend heeft. Vind het sowieso laf iemand anoniem aan te vallen en dingen te roepen die grotendeels niet bewezen waren.
Tegelijkertijd heeft vd Kallen wel degelijk uitlatingen gedaan in de trant van linkerrijtje, Europees etc. Alleen al in dat artikel in de VI samen met Wetzel toen. Een paar maanden later gingen ze rollebollend over straat overigens.
Maar het beleid v vd Kallen was wel dat hij bepaalde hoe de club werd gerund en dat daardoor geen grote jongens met kennis en autoriteit werden aangetrokken, alleen mensen die naar de pijpen naar vd Kallen en Beyersbergen moesten dansen. Dat samen met het feit dat hij niet door wilde cq kon investeren zorgt ervoor dat de club wel financieel zijn zaakjes voor elkaar heeft, maar nog geen voetbal speelt waar Den Haag echt warm voor loopt.
Het is jammer dat er nooit eens een aantal Hagenezen met kennis en geld opstaan om er echt iets van te maken, zelfs niet na het succesvolle vd Brom/Bulykinjaar.
Daarom ben ik er van overtuigd dat we in tegenstelling tot wat jij zegt nooit gaan meedraaien in de top. Ik hoop dat de komst van Vansen er voor zorgt dat er wat meer mogelijk is, in eerste instantie vooral qua technische organisatie. En dat dit katalyserend werkt. Maar een topclub zal ADO niet worden, het gat met de top is daar te groot voor. Maar af en toe Europees en wat verder komen in de beker zou voor mij al geweldig zijn.
Van de Kallen blijft voor mij de man die er in stapte toen niemand dat deed en ik geloof ook nog wel dat hij er oprecht in geloofde een linkerrij club neer te zetten. Maar we moeten ook niet vergeten dat sportief de zaak stagneerde en we 2x geluk hebben gehad en uiteindelijk met mazzel in het linkerrijtje zijn geeindigd, voor hetzelfde geld waten we gedegradeerd en dan was de ramp niet te overzien geweest.
Dus zeg ik Mark bedankt en Wang kom er maar in!
0
Vrijdag 21 november 2014 om 17:51 uur

marcellino

H@@GenEES schreef:

Je bedoeld zoals jij altijd Whang schrijft?
dat gebeurde in het begin ja maar nu schrijf ik het toch echt als wang.
maar goed mijn naam staat er boven en die van wang niet.

verder heel lachwekkend als je ado met Vitesse vergelijkt en daar dan ook nog eens een verhaal van maakt.
nogmaals ado heeft nog geen twee jaar goed gepresteerd laten we dat maar eerst doen en dan kunnen we zien of die potentie er is denken en meningen is leuk maar hou het liever op feiten. en de feiten zijn dat toen ado nog een rol van betekenis had er wel genoeg toeschouwers waren al is dat een hele lange tijd terug.
Vitesse heeft nog nooit vol gezeten dus hebben de achterban niet wij daar aan tegen vaak genoeg.35 jaar geleden mee gemaakt dat ze vaak voor 27000 toeschouwers liepen te voetballen
0
Vrijdag 21 november 2014 om 16:46 uur

Nu online

TheMariner, R.E., Aad, Heino, Law, Erik070, James, guru, Priapus_Rex, Tuurke63 en 154 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24