Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Dannyy

haagse-Dick schreef:

"waarschijnlijk" ???..........
Je weet nooit wat de plannen van Wang zijn, maar ik beloof hem dat als hij Lasse Vibe haalt dat ik minimaal 1x per week chinees zal eten.
0
Zondag 23 november 2014 om 20:39 uur

<FCDH>

Haagse Roel schreef:

Haha , dus Kallen wordt onze nieuwe TD ...wel nee joh , zolang de overname nog niet rond is bedoelt hij hiermee. En wees niet bang , die man zal je nooit meer zien , is namelijk helemaal geen ADO supporter.
Heeft ie zelf op west sport gezegd hij heeft er al met wang over gesproken en wang was positief let nou maar op die zijn we echt niet zomaar kwijt sterker nog het schijnt dat ie heb afgedwongen dat de reclame zuilen van hem blijven terwijl wang de nieuwe eigenaar is
0
Zondag 23 november 2014 om 18:03 uur

ADODENHAAG

grijze gek schreef:

MENEER WANG HELP......WANT MIJN CLUB GAAT NAAR DE KLOTE!!!
Denk dat jij nog meer nodig hebt dan alleen Wang!
0
Zondag 23 november 2014 om 17:55 uur

grijze gek

MENEER WANG HELP......WANT MIJN CLUB GAAT NAAR DE KLOTE!!!
0
Zondag 23 november 2014 om 17:52 uur

<FCDH>

Haagse Roel schreef:

Ja hoor , Verbeek kent alle in en outs bij DH , hou toch op met dat bashen van Fraser man , bij dat kutbestuur , nou ja bestuur , ik bedoel die alleenheerser natuurlijk , moet je zijn met z`n kutbeleid ( lees : geen beleid)

Alles is gericht geweest op mooie cijfers om de club van de hand te doen. Nog even en we zijn van dat gedrocht verlost. Met Fontein heeft Wang de 1e capabele man binnen , nu maar hopen dat er nog een paar volgen.
Volgens mij heeft vd kallen aangegeven het aankoop beleid te willen voortzetten onder wang dus daar ging ie over in gesprek dus niks verlost
0
Zondag 23 november 2014 om 17:26 uur

gillah

Haagse Roel schreef:

Was weer niet best vandaag , wordt tijd dat Fraser z`n kadaverdiscipline van vorig seizoen weer eens loslaat op deze groep anders gaat het niet goedkomen.

Laat onverlet dat het bestuur natuurlijk de hoofdoorzaak is van deze ellende.......... selectie is veels te smal. Maar ja als je zo graag van de club af wil moet je wel zwarte cijfers overleggen he , verkoopt wat makkelijker .

Nog even en we van zijn dat zooitje ongeregeld op het pluche af.....

Dan maar zien of we daadwerkelijk stappen kunnen maken.
Hier heb je zeker wel gelijk in... Van der Kallen en Wang waren beiden veel te optimistisch, ze gingen er in eerste instantie van uit dat de overdracht voor het einde van de transferperiode rond zou zijn en hebben vervolgens niks afgesproken over de tussenliggende periode, waardoor je nu met een selectie van niks zit.
0
Zondag 23 november 2014 om 17:12 uur

Haagse Roel

BLEISWIJK-1 schreef:

Verbeek vind van wel. Wie zijn wij dan om te zeggen dat het niet aan de trainer ligt?
Ja hoor , Verbeek kent alle in en outs bij DH , hou toch op met dat bashen van Fraser man , bij dat kutbestuur , nou ja bestuur , ik bedoel die alleenheerser natuurlijk , moet je zijn met z`n kutbeleid ( lees : geen beleid)

Alles is gericht geweest op mooie cijfers om de club van de hand te doen. Nog even en we zijn van dat gedrocht verlost. Met Fontein heeft Wang de 1e capabele man binnen , nu maar hopen dat er nog een paar volgen.
0
Zondag 23 november 2014 om 17:10 uur

Advertentie

Kees

Bert schreef:

Ik was van plan om uit naar Zwolle te gaan maar ja als je bij Heracles uit al verliest. Ik begin er ook steeds minder vertrouwen in te krijgen . Het plezier om te gaan ebt steeds meer weg.

Het blijkt nu maar dat je niet straffeloos een Holla weg kan doen. In de huidige groep zitten veel sierpaarden en wenig werkpaarden.

Rondom plaats negen mee ballen vind ik prima en daar horen we thuis. Maar iedere keer weer teleurgesteld zijn dat houdt eens op.

Sommigen hier kunnen er gemakkelijk afstand van nemen. Ik helaas niet en dat vind ik oprecht jammer. Wie weet hoe dat moet?

Zo`n Zuid-West ook. Helemaal naar Almelo en dan weer die ellende. Heb echt met die uitsupporters te doen.

Dit wordt weer een ellendig seizoen en zelfs (met alle respect) clubs met een kabouterbegroting zoals Excelsior liggen op ons voor.

Ik blijf erbij dat het ontbreken van een echte Technisch Directeur ons opbreekt. Nu is er wederom een hap-snap beleid en wordt er enkel naar de korte termijn gekeken. Zie de vrijage met Fernandez, het verhuren van Buwalda en Korte en ga zo maar door.

Goedwillende amateurs (Kallen, Beijersbergen, Jansen, Driebergen) hielden en houden zich bezig met transferzaken. Kan eenvoudig niet. De uiteindelijke beslissing ligt en lag steeds bij de algemeen directeur aangezien er verder geen directieleden bestaan binnen onze club.

Mooi voorbeeld was het bijna aanstellen van Van der Hoorn zonder enig overleg met de voetbalmensen. Het is en wordt nooit iets tenzij Wang ons verrast met een financiƫle injectie in de organisatie en selectie.

Fraser wegsturen vind ik opportuun en nergens opslaan. Maar hij moet wel van de transfers afblijven. Dat is lange termijn beleid.

0
Zondag 23 november 2014 om 17:00 uur

BLEISWIJK-1

Als het van de week echt gebeurd..............de overname door Wang............hoop ik binnen twee weken een zware TD en toch ook een nieuwe trainer. Fraser heeft er namelijk geen voetbal in kunnen krijgen en de weerbaarheid mag hij zich als trainer ook aanrekenen.

En als je ziet wat er deze wedstrijd gebeurd. Hoe kan je dan slechts een wissel doorvoeren? Ook een zwaktebod van Fraser!
0
Zondag 23 november 2014 om 16:28 uur

wdr

troje schreef:

Inderdaad. Na vandaag twijfel ik ook aan Fraser. Fijn dat het schokeffect van vorig jaar heeft gewerkt, maar hij lijkt het nu echt te verliezen.
We hadden naar de middenmoot kunnen springen en Heracles de genadeklap kunnen geven. Straks 15e en Heracles weer binnen handbereik. Na de 1-0 had ADO moeten doorzetten, wedstrijd was van ons. Het is nog altijd niet makkelijk om ADO fan te zijn. Wanneer komen Wang zijn miljoenen en 10 miljoen voor nieuwe spelers binnen? De enige mogelijke redding, anders blijft het voor altijd ploeteren zonder verbetering in zicht.
0
Zondag 23 november 2014 om 15:51 uur

Nu online

DHFC070, James, Rooie91, Edwin, Lellow, Bertdijkhuizen en 174 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24