Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Höcher kan je geen talent noemen, is 26 jaar, maar speelt al jaren gewoon goed mee.

 

Het team is inderdaad bij elkaar geraapt, maar welke clubs nemen nou geen gok. Je moet een gok maken in de hoop dat er een goede speler uitkomt... hoeveel jongens in de Eredivisie vallen elke week alsnog door de mand?

 

ELKE eredivisieclub moet het hebben van een aantal spelers. Beslissende spelers zorger ervoor dat je wedstrijden wint. Die noem jij inderdaad op. Als je deze jongens kan vasthouden kan je groeien en dat is dus nu waar alles om gaat draaien. Wij worden nu hopelijk als subtop gezien en dat als er word geboden op de jongens het een schappelijk bedrag is. (als het veel geld oplevert, misschien vind je dan wel weer een nieuwe topper. En in de Jupiler League lopen er nog wel 2 of 3 hoor.)

 

Het is inderdaad erg belangrijk dat sponsors zich nu gaan melden zodat je de jongens gewoon een langer contract kan gaan geven.

Het wordt allemaal afwachten, maar ik heb geen slecht gevoel!

Ik den kdat we toch wel geleerd hebben

van de verkoop van elia en castelen,spelers die te vroeg zijn verkocht

een jaar langer houden en we hadden kunnen cashen.

 

zulke spelers hebben we nu ook kubik en verhoek en in mindere maten toornstra want die heeft nog een doorlopend contract.

 

je krijgt gewoon weg niet de hoofdrijs voor onze spelers omdat niemand weet wat ze volgend jaar gaan doen en of het gewoon weg een team prestatie is.

 

als bepaalde spelers volgend jaar dit weer vol kunnen houden kan je de hoofdprijs vragen.

 

dan zijn ook spelers als jordy en hocher gewend aan de eredivisie en kunnen makelijk worden ingepast.

 

nu spelers weg doen is gewoon stelen van je eigen portomonnee

en daar hebben we denk ik toch ewel van geleerd.

vele shouters zitten gekluisterd aan het internet als juventus elia voor 15 miljoen wil ophalen en wij daar dan 1% van krijgen.

 

nee laten wij maar 1% aan zijn amateur club betalen en de rest investeren in de club.

0
Donderdag 17 maart 2011 om 13:31 uur

Kees

rien1 schreef:

Ik weet het niet. Ik ben voor volgend seizoen gewoon ''bang'' voor weer een teruggang naar plek 14 of 15 en een kleine 9.000 man op de tribune. Dat zou doodzonde zijn. Ik ben ook benieuwd hoe het gaat met bv nieuwe sponsors. En natuurlijk wie gaat er weg en wat levert het op.   

Aan de andere kant blijft het voor mij een raadsel waarom er zo ontstellend slecht gespeeld is. Goh wat was het vreselijk slecht.

Ben geen trainer, maar doe het maar weer met de opstelling zoals tegen NEC. Immers naar links, Kubik en Bosschaert eruit en gewoon Pique er weer in.

Beste Kees,  Ik begrijp zelf ook niet waarom, maar ik kan je vertellen dat deze nederlaag bij mij echt kei en keihard is aangekomen.

Ik ben er ook natuurlijk doodziek van, zeker als je bedenkt dat we ons veilig voor de play offs hadden kunnen spelen.

 

Maar wij zijn ADO en komen van ver. Weet je nog hoe het de afgelopen seizoenen was. Waren we nu voor plek 15 aan het rekenen.

 

Velen zeggen en schrijven dat we gewoon van de huidige situatie moeten genieten ........ en verdomd, ze hebben gelijk.

 

Ik heb liever dat we geleidelijk aan op de ranglijst stijgen dan dat er een onrealistisch verwachtingspatrron voor het komende seizoen komt. De organisatie, trainersstaf en selectie maken zeer zeker stappen doch alles heeft zijn tijd nodig.

 

Zo was het in het seizoen 2007 - 2008.

 

We stonden in de jupiler zelfs in het rechterrijtje op een bepaald moment.

 

Af en toe met 3000 man op de tribune.

 

Spelersgroep was m.u.v. Janmaat bijna niets waard. Hooguit 1 miljoen.

 

Zelfs bordsponsors waren niet te vinden en veel, heel veel lege businessseats.

 

Financieel op sterven na dood. reddingsactie door Van der Kallen en cs.

 

Seizoen 2010 - 2011

 

In maart op de vijfde plaats.

Reeds 5 x een uitverkocht huis.

Spelersgroep in waarde nu al minstens 16 a 18 miljoen.

Fantastische uitsraling naar de regio en sponsors.

 

Ik heb er alle vertrouwen in en laat me niet gek maken door een enkele tegenslag.

0
Zondag 13 maart 2011 om 15:56 uur

Kees

yesyes schreef:

Geloof mij dat een hoop spelers dan heel erg teleurgesteld zullen zijn als we europees mislopen, ik noem een verhoek, rado, derijck. Die zullen dan waarschijnlijk gewoon vertrekken en dan moet je het nog allemaal maar zien wat ervoor terug komt. Bulykin , kubic, rado pakte goed uit dit jaar en dat komt ook omdat we al een goede basis hadden staan met derijck,immers,toornstra,verhoek. Europees halen is cruciaal op dit moment dan maak je echt een sprong want dan blijven de meeste gewoon hierzo en dan kan je echt gaan bouwen.

Tuurlijk zullen een hoop spelers teleurgesteld zijn als we geen europees voetbal halen. Maar ook zij moeten realistisch zijn waar we vandaan komen. Mocht per ongeluk een Verhoek, Derijck, Immers of Toornstra weggaan dan levert dat een behoorlijk bedrag van minimaal zo'n 3 a 4 miljoen per speler op. Met die opbrengst kun je heel veel.

 

Toen Janmaat verkocht werd was iedereen ook doodziek maar die opbrengst heeft ons indertijd wel gered waardoor enkele versterkingen mogelijk waren.

 

@ Rien. Al gaat dit seizoen als een nachtkaars uit dan nog staat ADO weer na tientallen jaren op de kaart met regelmatig een uitverkocht huis, een spelersgroep die enorm in waarde is toegenomen en enorm veel kijkplezier voor ons allen.

 

Ik zie de toekomst uiterst zonnig tegemoet. Kijk naar Twente: die hebben het langzaam (soms met vallen en opstaan) maar zeer zorgvuldig opgebouwd.

0
Zondag 13 maart 2011 om 15:24 uur

Kees

<FCDH> schreef:

De snor zei vorige keer al dat ondanks ado nog een kleine schuld had het financieel steeds beter met de club ging

 

volle stadion levert extra geld op

hoog op de ranglijst lever meer op

de playoffs levert geld op

El levert al een miljoen meer op dan begroot

plus mogelijk grote sponsor

Eredivisie live levert een miljoen meer op dan begroot schrijf je. Dat lijkt me heeeeeeeeeeeeeeel sterk. Waar heb je die info vandaan?

 

Als we niet oppassen gaat het volgens mij in de komende tijd, of misschien dit seizoen, juist minder opleveren.

0
Dinsdag 8 maart 2011 om 09:32 uur

<FCDH>

Midden-Oost schreef:

Ze weten van gekkigheid niet meer waar ze negatief over kunnen zijn. De denktank heb nu toch nog iets verzonnen, 'jongens het gaat zó goed dat kunnen ze niet betalen'.

 

Tuurlijk, 13x winnen zal best niet begroot zijn maar daar staat tegenover dat we veel meer uit de TV-pot gaan krijgen, dat we elke week uitverkocht zijn en dat we ook nu een grote sponsor kunnen krijgen. Als we EL spelen dan is dat ook weer kassa.

 

Naast winstpremies van de UEFA, speel je ook elke wedstrijd voor een vol huis. Kijk ook eens naar de balans waar elke speler nu mln waard is terwijl je er vorig jaar hooguit een paar ton voor zou krijgen.

 

We zullen straks tegen Ajax, Twente, Utrecht en Groningen laten zien dat we volgend jaar een club zijn die in de gaten gehouden moet worden.

De snor zei vorige keer al dat ondanks ado nog een kleine schuld had het financieel steeds beter met de club ging

 

volle stadion levert extra geld op

hoog op de ranglijst lever meer op

de playoffs levert geld op

El levert al een miljoen meer op dan begroot

plus mogelijk grote sponsor

0
Dinsdag 8 maart 2011 om 09:10 uur

Advertentie

Ferdy

Bubbles schreef:

En jij denkt dat een club nog een heel elftal overhoop haalt voor een 31/32 jarige spits die het zeer naar zijn zin heeft in

Den Haag..... Doe je dat voor een 23/24/25 jarige superspits denk ik van ja je heb gelijk...

Ik had ooit begrepen dat Buly op voet van oorlog staat met die trainer daar of vergis ik me nou?

Mijn hoop is en blijft dat er een bonusconstructie gevonden wordt tussen ADO, Anderlecht en Buly. Iedereen blij lijkt me zo.

Zoals Bubbles al schrijft, Anderlecht zal nooit afstappen van t defensieve, Buly zie ik daar nooit meer spelen en voorts ben ik erg benieuwd welke club zo gek is 10 miljoen voor een spits van 31/32 uit te geven.

Sowieso wordt t eens tijd dat t grotere bedrijfsleven in Haaglanden eens een positieve injectie aan de club geeft. KAn je alle spelers behouden en speel je volgend jaar zomaar weer mee in de top.

 

 

0
Maandag 7 maart 2011 om 16:03 uur

Kees

marcellino schreef:

even wat anders.

 

bousouffa waarschrijnlijk weg bij anderlecht.

dit is voor ons zeer slecht nieuws.

denk toch dat anderlecht het over een andere boeg wil gooien 4-3-3

en daar past bulykin goed in zou mij niets verbazen als verhoek ook hoog op het lijstje staat bij anderlecht.

Ach, die Belgen vragen ruim 10 miljoen voor hem. Stel je voor dat ze er 7 krijgen dan gaan ze echt niet met Bulykin verder. Kan misschien ook wel een voordeel zijn. Voor 7 miljoen halen ze wel iemand anders. Die spelen daar al tig jaar 5-3-2 en soms 4-4-2. Zie ik ze niet snel op 4-3-3- overstappen.

 

Als de scheidsrechter eens onverhoopt geblesseerd raakt dan stelt Van der Brom zeker voor om Immers te laten fluiten. Die jongen kan op zoveel posities uit de voeten. Ongelooflijk.

 

Anderzijds ook niet prettig voor hem want zo kan hij zich niet door ontwikkelen als middenvelder als hij elke keer als stand inn moet fungeren.

0
Maandag 7 maart 2011 om 12:08 uur

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Goed, er zijn nog 9 wedstrijden te spelen, het is wellicht wel leuk om eens te kijken hoe het zit met de play offs.

Allereerst zijn er twee halve finales KNVB beker, tw Ajax-RKC en Twente-Utrecht. Laten we eerst hopen dat de finale Ajax-Twente wordt. Dit zou betekenen dat de nummer 5 t/m 8 play offs mogen spelen ipv 4 t/m 7.

Het is dus zaak om de nummer 9 van de competitie in de gaten te houden. Dat is Heerenveen. ADO heeft 25-42 en Heerenveen heeft 25-34. Dat betekent, los van het feit dat ADO zelf ook punten gaat pakken in de komende 9 wedstrijden, dat Heerenveen 8 punten moet inhalen in de laatste 9 wedstrijden.

NEC en NAC kijk ik zelf niet naar, omdat Heerenveen een betere ploeg is en ook boven NAC en NEC staat.

Dit is het programma van Heerenveen voor de laatste 9 wedstrijden:

06/03 sc Heerenveen - Feyenoord
12/03 Vitesse sc Heerenveen
19/03 Heracles Almelo sc Heerenveen
02/04 sc Heerenveen Excelsior
08/04 PSV sc Heerenveen
15/04 sc Heerenveen FC Utrecht
23/04 VVV Venlo sc Heerenveen
01/05 sc Heerenveen Ajax
15/05 Roda JC sc Heerenveen

 

Ik zie Heerenveen eerlijk gezegd met dit programma ADO niet 8 punten inlopen. Die wedstrijd van hun tegen Willem II kan wel eens heel doorslaggevend worden aan het eind van de rit.

 

Ik zeg dat we de play offs halen. Mening ?
 

Ik hoop op plek vier is nog steeds haalbaar. We kunnen ook negende worden. Je kan alle programma's erbij halen maar wie een jaar geleden zei dat pisvee en 020 uit zes punten op zou leveren werd in een dwangbuis gezet.

 

Het blijft onvoorspelbaar. Ik denk dus persoonlijk wel dat we de play offs minimaal halen. Maar garanties zijn er niet in de voetballerij.

 

Stadion moet vol en behalve de shirts moet die hele fanshop leeg geplunderd worden. Wel tegen betaling;)

 

We zijn los en nu niet meer te stuiten. De club leeft als nooit tevoren. Europees voetbal levert volgens de HCF een kleine miljoen op. Geeft weer mogelijkheden. 

 

0
Zondag 27 februari 2011 om 20:49 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Waar kennen we dit van.

 

Daarom moet je je als gemeente nooit en te nimmer uitleveren aan passanten - die soms hoe goed bedoelt ook - want die raken vaak verblind. Wij zaten ook in de situatie door de wanpraktijken van Ringeling, De Boer en de gebr. bloedzuiger Jansen. Door het nieuwe stadion leven we nog, en hoe! Anders hadden we een marginaal bestaan als Fortuna Sittard geleden. Op z'n best.

 

Reden te meer om realistisch te blijven. We doen het beter dan dat ik in mijn stoutste dromen had durven voorspellen, maar we moeten wèl realistisch blijven. Als we volgend seizoen om plek 9 meedoen, dan ben ik dik tevreden.

 

Nu moeten we zorgen dat dit succes geen ééndagsvlieg zal blijken te zijn. Niet de kop gek laten maken, maar juist nu goed blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken. Dus geen abnormale cotracten gaan afsluiten, de weg dus bij het schuurtje laten.

 

De enige die serieus een verbeterd contract verdient is de trainer!!!

 

Hopelijk gaat er nu een serieuze discussie ontstaan om dat stadion zijn definitieve gestalte te geven, want daar is het namelijk voor gebouwd. ADO kan voor makkelijk met een gemiddelde van dik 20.000 draaien.

 

Rustig aan, goed beleid blijven maken, dan worden we binnen een paar jaar een vaste europes klant.

 

Hopelijk hebben we het verleden van wanpraktijken definitief achter ons gelaten.

 

Dat verdient deze prachtige roemruchte club.

 

 

 

 

Zo ook, weer uit je nest ;). Lang niets meer van je gelezen.

 

Als het stadion uitgebreid gaat worden dan is het na 2014. De wereldhockey-federatie heeft juist voor ons gekozen ivm het intieme krakter van ons stadion.

 

Het vreemde is, jij haalt Fortuna aan, dat juist zij vanwege het nieuwe stadion grotendeels ten onder zijn gegaan.

 

Mochten we dit jaar alsnog rond plek 9 of 10 eindigen zul je mij niet ernstig teleurgesteld zien. Dit seizoen is bewezen dat er weer leven in ADO is en dat er een stevig fundament voor de toekomst is gelegd.

 

Dat fundament kun je ook verwezenlijken door stevig te cashen als  Toornstra, Verhoek, Derijck en Immers zo blijven presteren. Met flink wat geluk haal je dan rond de 15 a 17 miljoen binnen en ligt er eindelijk een stevige financiële basis onder ADO.

 

Nadeel is dat je 4 bepalende spelers kwijtraakt en je 3 huurlingen. Laten we dat maar niet doen en stapje voor stapje (Wetzel) verder bouwen aan de toekomst. Geen torenhoge salariëringen meer maar realistisch beleid voeren. Volgens mij is dat wel aan Van der Kallen besteed.

0
Zaterdag 26 februari 2011 om 14:04 uur

Ferdy

Commentaar van een van de lezers van Soviet Sport:

Bulykin gaat in Ruby?
Volgens de informatie dat een Nederlandse krant Tijd-Voetbal heeft, kan de Russische spits al naar Rubin Kazan in dit offseason. Bulykin is een van de beste spitsen het Nederlands kampioenschap, en kon de versterking van de gelederen van Rubin, die behoefte heeft aan een goede uitvoerder. , Zegt de Nederlandse coach John van den Brom: ". Dmitry is al onderdeel geworden van ons team en we zou moeilijk zijn om een deel mee 's Guide to Ruby hebben we al betaald Nu zijn we obgovarivayem bedrag van de transactie.." Volgens onbevestigde informatie, de Russische club wil betalen voor spits 1,5 miljoen euro.
Recall Dmitry Bulykin speelde voor Den Haag 20 wedstrijden en scoorde 16 goals
 

0
Donderdag 24 februari 2011 om 22:00 uur

Nu online

015, GroenGeelHart070, keesvld, Brian, Bastiano, ADO73, guru en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25