Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

BLEISWIJK schreef:

Timothy Derijck in beeld bij Club Brugge!

 

Volgens de Belgische krant De Standaard zou Club Brugge belangstelling hebben voor Timothy Derijck. Volgens de krant zou ADO Denhaag de verdediger deze zomer willen verkopen.

 

Bron: adofans.nl

Als ze 2 a 3 miljoen geven zou ado erop vooruit gaan anders moeten ze hem houden

0
Woensdag 20 april 2011 om 11:12 uur

Kees

Johannes schreef:

Waarbij ik nog vergeet dat we mogelijk nog de kassa horen rinkelen als Elia doorverkocht wordt. Op een ochtend worden we wakker en ineens is er 750.000 euro bijgeschreven. Hallo!

 

@ ADODENHAAG: vergeet ook de backposities niet bij het maken van je verlanglijstje! Vooralsnog is er nog geen overeenstemming met Ammi en Pique, dus vervangers zijn dan echt nodig.

En wat dacht u van ferry Bodde. Daar gaat het om 50 % en "Engelse" transferbedragen. Kassa. Anderhalf seizoen geleden waren we bijna in een klap 2.5 miljoen rijker. Transfer ging toen op het laatste moment niet door.

 

Weet iemand hoe het met herstel van Bodde verloopt?

0
Dinsdag 19 april 2011 om 13:01 uur

BLEISWIJK-1

Midden-Oost schreef:

Ik weet niet hoor, vermoeidheid… Dat zouden de andere teams dan toch ook moeten hebben. Vrijdag Twente en die lijkt ook vermoeid, zelfde geldt voor Groningen. Ik denk dat het meer met vorm of flow te maken heeft. Het beste is er wel vanaf.

Gelukkig spelen we dus 2x tegen een ploeg die ook ‘op’ lijkt en dan nog wel thuis. Alles is nog mogelijk, AZ moet uit naar Willem II die echt voor z’n allerlaatste kans speelt. Het kan nog steeds, AZ voelt nu ook de druk en moet uit.

Spelen we playoffs dan houdt ik me hart vast voor de nummer 8 als dat geen Utrecht wordt. Ik speel straks niet graag tegen Heracles, Heerenveen of Feyenoord.

Ik hoop echt dat Utrecht wint thuis van Vitesse en het straks in de laatste wedstrijd nog punten nodig heeft tegen AZ. PSV moet ook maar lekker winnen in R’dam, dan maar PSV kampioen.
 

Eerst maar eens zelf winnen van Twente en Groningen. Wordt allemaal weer ouderwets billenknijpen die laatse wedstrijden.

Jongens geniet van het moment! De kans dat we Europees voetbal halen is nog steeds niet zo groot. Ondanks dit hebben we een fantastich jaar. A.s. vrijdag spelen we de kraker tegen Twente. Zowel ADO als Twente moeten winnen. Dit belooft dan ook een hele spannende wedstrijd te worden.

 

De vooruitzichten voor volgend jaar zijn ook gewoon goed. Ik denk dat er een grote kans is dat Bulykin blijft. Het geld wat gereserveerd was voor Kubic, kunnen ze nu gebruiken voor het vastleggen van de Vogel en Bulykin.

En volgens mij blijven nagenoeg alle belangrijke spelers. Voor Immers, Toornstra en Verhoek zal geen Nederlandse club 2 miljoen of meer gaan betalen. En omdat hun contract nog meerdere jaren doorloopt zullen zij niet vertrekken. De enige die ze misschien zullen verkopen is Derijck. Met nadruk op misschien en liever ook niet! Mocht het zover komen, dan is dit uit noodgeboren omdat hij zijn contract niet wil verlengen. Van dit geld moeten ze dan maar een goede vervanger halen. Met een paar nieuwe spelers als Hocher, Chery, De vogel en Scheurs (?) zullen we in de breedte dan alleen maar sterker worden.  

0
Maandag 18 april 2011 om 12:18 uur

Kees

The day after..............

 

Als je rechts op dit scherm kijkt zie je nog steeds een vijfde plaats met 54 punten. In een woord fantastisch en nacompetitie om europees voetbal in plaats van om in de Jupiler te spelen.

 

Dit seizoen ongeveer 9 keer een stijf uitverkocht huis, grote stadionsponsor, een spelersploeg die ruim 10 miljoen of meer waard is geworden, harstikke leuk voetbal om te zien, goodwill bij honderdduizenden gekweekt en voor volgend seizoen duizenden nieuwe toeschouwers erbij en steeds weer een gezellige sfeer in het stadion.

 

Wat heeft ADO vel bereikt in een seizoen tijd. FANTASTISCH.

0
Zondag 17 april 2011 om 06:56 uur

marcellino

fcthehague schreef:

'Buitenlandse belangstelling voor Kubik'
ADO Den Haag moet serieus rekening houden met een vertrek van Frantisek Kubik. De Slowaak wordt gehuurd van AS Trencin, waardoor de Hagenezen geen vinger in de pap hebben.


Kubik is in de Residentie bezig aan een indrukwekkend eerste seizoen. De 22-jarige aanvaller scoorde in 25 wedstrijden acht keer en bereidde daarnaast menig doelpunt voor.

Door zijn goede spel heeft Kubik zich in de kijker gespeeld bij een grote hoeveelheid clubs uit onder andere Italië, Spanje en Rusland, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het lijkt voor ADO Den Haag dan ook een moeilijke opgave om de flankspeler binnenboord te houden.


 

Ik denk dat de molen nu pas gaat draaien.

 

kubik goede voetballer maar nog lang niet op en niveau waar hij kan komen,mist gewoon veel inzicht en body,eigenlijk de verhoek van een paar jaar geleden.

 

met vicento achter de hand denk ik dat we over de links buiten positie ons het minst druk moeten maken,hocher is er ook nog bij gekomen.

ik vind zelfs dat de laatste wedstrijden vicento veel meer waarde heeft.(op zijn jeugdige fouten na)

 

een ander verhaal is bulykin,ik krijg steeds meer het vermoede dat ado dit over het seizoen willlen tillen zodat er geen amok gemaakt kan worden door de supporters.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat bulykin de spil is waarom het elftal goed draait.

we roepen al jaren dat we met een goede spits veel beter zouden presteren en dit jaar is het bewijs.

 

Bulykin kan gewoon weg niet behouden blijven voor ado ,er zijn geen externe geldschieters en v/d kallen heeft meerdere malen aangegeven dat hij niet bereid is om veel geld neer te leggen.

ik begrijp daarom dan ook niet dat wij als supporters niet duidelijk maken dat kost wat kost bulykin moet blijven.

 

verhoek en toornstra,ado is met chery bezig en dat is niet voor niets ,ik denk dat als er een goed bedrag voor toonstra word betaald hij weg is(al zal ik dat zeer stom vinden,want een keer opgeroepen voor oranje en je waarde stijgt 10x en de kans dat hij voor oranje mag opdraven is steeds dichterbij)

verhoek tsja met bulykin de man waar het om draait,maar we weten allemaal dat het tij bij hem zo weer kan keren ,ik zou het risico niet nemen volgrend jaar en hem voor 2 a 3 miljoen van de hand doen.

ik en er van overtuigd dat hij dit niveau volgend jaar niet gaat evenaren.

 

plek 4 of play-offs.

 

geef mij de play-offs maar ,heb je in ieder geval 1x extra inkomsten.

en misschien wel 2x.

europa komt gewoon veel te vroeg en heeft ook zijn kosten.(je zou maar naar rusland moeten)

 

komt ook nog eens bij dat europeese clubs voor een dubbeltje op de eerste rang zitten om spelers over te nemen,iets wat kan omdat je de voorronde voor de sluiting termijn van overschrijving speelt.

 

nee leker op plek 5 komen en tegen utrecht of heracles loten en daarna roda of groningen.

 

 

 

 

0
Zaterdag 16 april 2011 om 12:39 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ajax strikt Derk Boerrigter Van onze Telesportredactie


AMSTERDAM - Ajax heeft een akkoord bereikt met Derk Boerrigter (24). Zodra de Amsterdammers het met RKC eens worden over de afkoopsom van zijn tot medio 2012 lopende contract in Waalwijk, zet de tukker zijn handtekening onder een driejarige verbintenis. ,,Derk is de ster van RKC, een fantastische speler” was Ajax-trainer Frank de Boer na de gewonnen halve (beker)finale tegen de Waalwijkers (5-1) reeds lovend.


Derk Boerrigter Foto: PRO SHOTS Boerrigter – die tussen 2005 en 2007 al het witte shirt met de rode baan droeg – mocht zich al eerder in de vernieuwde belangstelling van Ajax verheugen. „Martin Jol meldde zich eind 2010 bij RKC en mijn zaakwaarnemers. Maar tot een transfer kwam het helaas niet”, aldus Boerrigter voor het bekertreffen in maart.

Overigens waren er meer kapers op de kust. VVV wilde Boerrigter afgelopen winter inlijven, maar zag daar vanaf door de vraagprijs van één miljoen euro. FC Utrecht zag in hem de ideale opvolger van Dries Mertens. De transfer van de Belg naar Ajax ketste echter af, waardoor ook de RKC’er een overgang kon vergeten.Achteraf zal hij daar niet rouwig om zijn.

Als Ajax en RKC een akkoord bereiken, tenminste. Rik van den Boog treedt daarvoor gek genoeg niet in overleg met directeur voetbalzaken Mo Allach, maar met Ben Mandemakers. De geldschieter zal niet de hoofdprijs verlangen. „De club kan niet heel veel voor me vragen, want ik heb na dit seizoen nog maar een contract voor één jaar. En financieel is het hier geen vetpot”, aldus Boerrigter eerder.

Hoewel hij in de eerdere periode niet slaagde in Amsterdam, is de oud-jeugdspeler van FC Twente overtuigd van zijn kwaliteiten. „Achteraf moet je misschien stellen dat ik op te jonge leeftijd naar Ajax ben gegaan. Ik was achttien jaar, maar meer een jongetje dan een kerel. Je ziet spelers van een jaar of zestien met een ongelooflijke borstkas. Die had ik nog niet. En qua mentaliteit had ik het ook zwaar. Ik liet me afbluffen en de kaas van het brood eten. Uiteindelijk leerde ik voor mezelf opkomen, ben ik geestelijk en lichamelijk een man geworden.”

 

0
Zaterdag 16 april 2011 om 08:32 uur

JB

"Europees voetbal geen enkele must voor ADO"

Dat ADO Den Haag in deze fase van de competitie nog meedoet om de bovenste plaatsen mag helemaal als een verrassing gezien worden. De club speelde zich afgelopen seizoen redelijk simpel veilig, maar dat de prestatiecurve zo’n ommezwaai zou maken verbaast ook de leiding van de Haagse club.

"Het behalen van Europees voetbal is voor ADO geen enkele must. Het zou prachtig zijn als we ons rechtstreeks plaatsen voor de Europa League, maar onze begroting zullen we daar niet op afstemmen. Vergeleken met dit jaar, waarin de club nog met 12,8 miljoen euro werkte, zullen we zelfs de duimschroeven nog wat aandraaien. ADO Den Haag heeft nog altijd een tekort en dat moet eruit", aldus Henk Jagersma, voorzitter van de raad van commissarissen.

Het succes in Den Haag heeft wel z'n prijs. Zo betaalt de club de spelersgroep zeven ton meer aan winstpremies dan in de begroting werd opgenomen. "Maar dat ADO hierdoor in de problemen zou komen, is echter een fabeltje. We genereren door de goede prestaties namelijk heel veel extra inkomsten aan televisiegelden, kaartverkoop en sponsoring. Als de hoofdmacht rond de vijftiende plek had gespeeld, zou de club er financieel gezien nu een stuk slechter voorstaan."

 

Helaas meneer "De deskundige" Derksen en alle andere paniekzaaiers!

Wwat wij allang wisten, namelijk dat ADO helemaal niet in de problemen komt door al die extra winstpremies, wordt hier door de club nog eens bevestigd.

Alleen jammer dat dit bericht dan weer niet groots opgepikt wordt door de media.

0
Vrijdag 15 april 2011 om 12:46 uur

Yo

"Europees voetbal geen enkele must voor ADO"
In Alkmaar strijden AZ en ADO Den Haag zaterdag om plek vier in de Eredivisie. Voor beide teams is het een verrassing dat zij in deze fase nog zicht hebben op deze klassering, die recht geeft op Europees voetbal.
In gesprek met Metro laat Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Alkmaarders, weten dat Europees voetbal het eerste doel is. "Onze doelstelling is het halen van Europees voetbal, maar dat kan ook via plek acht en de play-offs. We staan nu vijfde en de vierde plek is binnen handbereik. Gezien onze slechte start en het feit dat veel spelers zijn vertrokken is dat boven verwachting."

Dat ADO Den Haag in deze fase van de competitie nog meedoet om de bovenste plaatsen mag helemaal als een verrassing gezien worden. De club speelde zich afgelopen seizoen redelijk simpel veilig, maar dat de prestatiecurve zo’n ommezwaai zou maken verbaast ook de leiding van de Haagse club.

"Het behalen van Europees voetbal is voor ADO geen enkele must. Het zou prachtig zijn als we ons rechtstreeks plaatsen voor de Europa League, maar onze begroting zullen we daar niet op afstemmen. Vergeleken met dit jaar, waarin de club nog met 12,8 miljoen euro werkte, zullen we zelfs de duimschroeven nog wat aandraaien. ADO Den Haag heeft nog altijd een tekort en dat moet eruit", aldus Henk Jagersma, voorzitter van de raad van commissarissen.

Het succes in Den Haag heeft wel z'n prijs. Zo betaalt de club de spelersgroep zeven ton meer aan winstpremies dan in de begroting werd opgenomen. "Maar dat ADO hierdoor in de problemen zou komen, is echter een fabeltje. We genereren door de goede prestaties namelijk heel veel extra inkomsten aan televisiegelden, kaartverkoop en sponsoring. Als de hoofdmacht rond de vijftiende plek had gespeeld, zou de club er financieel gezien nu een stuk slechter voorstaan."

0
Vrijdag 15 april 2011 om 10:54 uur

Advertentie

Kees

Den Turk weg bij ADO Den Haag


DEN HAAG - Dennis Den Turk vertrekt bij ADO Den Haag. De huidige trainer van de A1 is een van de acht jeugdtrainers met een aflopend contract die een ontslagbrief gekregen hebben op 1 april.

De jeugdopleiding van ADO Den Haag wordt deze zomer volledig gereorganiseerd en ADO Den Haag zal het komende jaar tweehonderdduizend euro gaan bezuinigen. Naast de acht jeugdtrainers hebben nog zes andere medewerkers een ontslagbrief gekregen. Aan het eind van de maand april moet duidelijk worden wie er volgend jaar nog kan blijven.

Den Turk was eerder speler van ADO Den Haag en jeugdtrainer van AZ. Hij was twee jaar lang jeugdtrainer en staat op dit moment op de laatste plaats met zijn A1. Hij is teleurgesteld over de kwaliteit van de jeugd op dit moment en zeer ontevreden over de staat van de accommodatie waarop de jeugd speelt. Bovendien mist hij een duidelijke visie bij de jeugdopleiding. Het is nog niet duidelijk wat den Turk volgend jaar gaat doen. De directie van ADO Den Haag is bezig met een reorganisatie van de jeugdopleiding, waardoor de kwaliteit moet verbeteren.

De technische staf van de betaald voetbalorganisatie zal zich intensiever gaan bemoeien met de jeugd. De opleiding kost de club op dit moment ruim 1 miljoen euro. Na de reorganisatie zal dat met 2 ton minder moeten. 'We hebben eerst de BVO gereorganiseerd, nu is de jeugdafdeling aan de beurt', aldus Mark van der Kallen, lid van de Raad van Commissarissen van ADO Den Haag.



 

0
Woensdag 13 april 2011 om 14:50 uur

Bert

friuli schreef:

Je moet kijken naar wat die verdient bij Den Haag en dat die nog 2 jaar contract hebt en naar zijn leeftijd.3 miljoen komt meer in de buurt denk ik.

 

P.S Is Elia niet voor 6,5 on vertokken bij ons???

Elia is vertrokken voor 2,5 ton met die doorverkoop constructie.

Tja je zal maar in geldnood zitten achteraf was het een goede greep.

 

Wat een speler verdient doet niet meer ter zake terecht ook sinds het bosman arrest waarbij je gratis weg kan lopen.

 

Nogmaals 5 miljoen voor een speler warvan zijn contract twee jaar door loopt is een redelijke prijs.

0
Dinsdag 12 april 2011 om 23:54 uur

Nu online

kojak1, Heino, James, Lellow, ADO73, Superfan, Bollie74, fcdh-denhaag, bert1953, Aad, purnie&pino, JvDH, Bleek en 132 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25