Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Ricky schreef:

we weten niet wat er speelt!!!!!!

Stel dat bulykin 1 miljoen kost? dan is dat voor vd kallen een lachertje dus waar hebben ze het over?

0
Maandag 23 mei 2011 om 22:54 uur

Johannes

Eigenlijk wisten we allemaal al dat het te mooi was om waar te zijn op het moment dat Bulykin als een idioot begon te scoren. We zitten echt voor een dubbeltje op de eerste rang. Het enige lichtpuntje wat ik m.b.t. het behouden van Bulykin zie: Europees voetbal halen plus nòg een meevaller. Bijvoorbeeld een transfer die veel opbrengt, en/of een verkoop van Elia die ons nog wat oplevert, en/of een nieuwe shirtsponsor die het voor een miljoen of nog iets meer wil doen.

0
Maandag 23 mei 2011 om 22:30 uur

Ferdy

ADO supporter Leidschenveen schreef:

'Verhoek liever naar PSV of Twente dan Ajax'



© anp

Als Wesley Verhoek ADO Den Haag verlaat, dan gaat de vleugelspits liever naar PSV of FC Twente, dan naar Ajax. Dat zei Johan Derksen vanavond in tv-programma Voetbal International.





© anp
'Verhoek was vandaag bij ons op de redactie. We hebben aan tafel wat zitten praten. Uit zijn woorden kon ik opmaken dat hij liever niet naar Ajax gaat en een voorkeur voor Twente of PSV heeft', zei Derksen. 'Verhoek gaat liever naar een rustigere club, hij dnekt dat hij daar beter past.'

'Eljero Elia was deze week in Den Haag. Hij heeft met Wesley over zijn toekomst gesproken en hem enthousiast gemaakt over Twente', aldus Derksen over de aanvaller van HSV, die in het verleden de overstap van ADO naar FC Twente maakte.

'Eigenlijk is die Verhoek een hele aardige jongen. We hebben een half uur gekletst over van alles en nog wat. Leuk om te zien hoe enthousiast hij is over ADO en John van den Brom. Die vond hij echt een wereldtrainer.'

 

bron AD
 

Ik gun t Verhoekvan harte hoor maar volgens mij moet ie echt completer worden. Meeverdedigen, je man niet laten lopen, andere mentaliteit, minder kaarten pakken etc.

Blijf beter nog een jaar bij ADO, kan  alleen maar groeien en echt stappen maken. Maar goed voor 5 miljoen mag ie gaan

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 22:30 uur

Bubbles

Kees schreef:

Als je de trainerscarriere van Van der Brom bestudeerd dan is die heeeeeeeeeeeel weloverwogen gepland. Vitesse, indien met een begroting van enkele tientallen miljoenen, is voor hem een logische vervolgstap voor een topclub a la PSV of Twente.

 

Echter Van der Brom blijft meestal twee of drie jaar bij een club hangen en dat zie ik nu ook wel gebeuren. Hij is nu de kroonprins tezamen met Pastoor onder de trainers maar je kunt, zoals jij ook schrijft, snel, heel snel weer afgebrand worden.

Onze Sjon naar Vitesse.... wat mij betreft no focking way dattie dat doet die schiettent met een vage georgier aan het stuur...

 

Als Sjon zijn carriere nauwkeurig pland dan sla je dat over ondanks zijn Vitesse verleden... tenzij die in twee jaar 10 miljoen ga verdienen of zo.

 

Hoop echt dat we hem voor lange tijd kunnen vasthouden.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 13:26 uur

Yo

Kees schreef:

Bron is overigens ADOfans. Zij hebben echter geen bronvermelding geplaatst.

Vitesse heeft geloof ik volgend jaar wel een begroting van 55.000.000. Dat kan hem wel aanspreken. Het is wel een club die hoe dan ook in zijnhart zit.

Het enige nadeel voor hem lijkt mij dat hij met minimaal 10 nationaliteiten te maken krijgt binnen zijn team en ik weet niet of hij daar zo blij van wordt!

 

Hopelijk blijft hij en anders mag Jordania een paar miljoen voor hem neerleggen.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 13:03 uur

JB

<FCDH> schreef:

PVV  maakt zich sterk dat de gemeente den haag bijna 8 miljoen investeert in ado den haag uit het budget voor topsport in het zuiderpark zodat de club de goede prestaties de komende jaren kan voortzetten en geen terugval krijgt? Ook wil de pvv een vergunning voor ado voor speelautomaten in het stadion dat 500.000 per jaar moet opleveren op verzoek van vd kallen wil de pvv nu een vergunning regelen Ook is volgens de pvv de club bezig met huidige en nieuwe sponsors om de club op een hoger niveau te krijgen Volgens de pvv mag ado nu elke hagenaar een BIG SMILE  op ze gezicht heeft nooit meer terugvallen

 

BRON ADOFANS

Volgens mij hebben B&W al lang plannen om voor zichzelf op kosten van de burger een monument te bouwen in het Zuiderpark in de vorm van een "Topsport-accomodatie".

Een Topsport-accomodatie waar volgens de betrokken wethouders ADO de spil zou moeten zijn.

 

Dus weer een typische copy-paste actie.

 

En gokautomaten, die de club een half miljoen zouden moeten opleveren?

Met de wettelijke uitbetaalquota en de kosten van exploitatie (huur/onderhoud kasten, electriciteit) zal er dan wel heel veel geld (1,5 - 2 miljoen euro per jaar) in gegooid moeten worden door.....ONS.

 

Kunnen we beter met zijn allen de helft van die euro's ieder jaar op een hoop gooien in een door de supporters in de lucht gehouden spelersfonds.

Waarbij de verkoop van 1 speler in de zoveel jaar ook "jackpot" zou kunnen zijn.

Is de uitkomst in ieder geval wel een stuk zekerder.

En sneller terug te zien op het veld en in de stand van de eredivisie.

0
Donderdag 19 mei 2011 om 18:11 uur

<FCDH>

PVV  maakt zich sterk dat de gemeente den haag bijna 8 miljoen investeert in ado den haag uit het budget voor topsport in het zuiderpark zodat de club de goede prestaties de komende jaren kan voortzetten en geen terugval krijgt? Ook wil de pvv een vergunning voor ado voor speelautomaten in het stadion dat 500.000 per jaar moet opleveren op verzoek van vd kallen wil de pvv nu een vergunning regelen Ook is volgens de pvv de club bezig met huidige en nieuwe sponsors om de club op een hoger niveau te krijgen Volgens de pvv mag ado nu elke hagenaar een BIG SMILE  op ze gezicht heeft nooit meer terugvallen

 

BRON ADOFANS

0
Donderdag 19 mei 2011 om 17:43 uur

Aad

Ooievaar schreef:

Dan zal PSV miljoenen op tafel dienen te leggen. Gelukkig zijn ook bij ons de tijden veranderd.

Op een supportersforum van PSV denken ze er met 2 miljoen + een jaar gratis verhuur van Nijland er wel te zijn ..........

Wel een en al lof voor Toornstra.
 

0
Woensdag 18 mei 2011 om 19:17 uur

Advertentie

Teeg070

Dat oet denhaag nooit doen als het waar is ,nijland is wel een goeie maar die wuytens vind ik helemaal niks denhaag moet gewoon 4 miljoen voor toornstra minimaal vragen en dan ken je nijland voor 1 miljoen halen hou je 3 of 4 miljoen over .FRANS WEET JIJ HIER WAT VAN OF VAN ANDERE GERUCHTEN ???????????  WE HOREN GEEN UPDATES MEER VAN JE FRANS WAAR BEN JE ???????????????????flag

0
Woensdag 18 mei 2011 om 15:50 uur

ADOnieuwegein

BLEISWIJK-1 schreef:

PSV verkoopt Dzsudzsàk……….
PSV wil Toornstra……….
ADO ruilt Toornstra voor Nijland en Wuytens.
En als er wat geld overblijft, haalt ADO Lerin Duarte van Sparta.

 

Ik zie het wel zitten!

'Assaidi in beeld als opvolger van Dzsudzsák'
PSV heeft de opvolger van Balázs Dzsudzsák, wanneer de Hongaar komende zomer vertrekt, al in beeld. De Eindhovenaren zijn gecharmeerd van sc Heerenveen-aanvaller Oussama Assaidi.

Volgens Voetbal International wil PSV een deel van de transfersom die het ontvangt bij een mogelijk vertrek van de Hongaarse smaakmaker gebruiken om Assaidi over te nemen van de Friese club. De aanvaller kan terugkijken op een uitstekend seizoen in de Eredivisie. Hij scoorde in 31 competitieduels 9 keer.

Dzsudzsák staat volgens Russische media in de belangstelling van Anzhi Makhachkala. Die club zou miljoenen euro's over hebben voor de Hongaarse aanvaller. PSV bereikte echter nog geen akkoord over de transfer van Dzsudzsák. De club wil naar verluidt een bedrag van tien miljoen euro ontvangen.

 

 

0
Woensdag 18 mei 2011 om 15:14 uur

Nu online

vakkiel, Franky, Vak_W, Haagse Haas, GroenGeelHart070, James, Hmmm, MichelAdamsMatje, tjapi01, BLEISWIJK-1, Rikkie1, ypenburg070 en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26