Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

slain

Teeg070 schreef:

voor derijck krijg je maximaal 7 ton dat staat in ze contract

We kunnen wel hopen dat meerdere clubs hem willen hebben en dat het bedrag dan hoger word toch.Net als bij een veiling.

 

Als een club uit Engeland ziet dat bv. Brugge 7 ton wil betalen en zij zeggen : Wij geven wel 1 miljoen want we willen hem echt hebben.

 

Ik weet het niet hoor,maar Derijck is wel wat waard dacht ik!

0
Zaterdag 7 mei 2011 om 10:46 uur

Ooievaar

marcellino schreef:

waar ik meer moeite me heb is de gezegde als we de finale niet halen kunnen we daarmee het elftal versterken.

 

 

kubik is al weg

bulykin voor 90 % weg(zij ik een maand geleden al maar toen was ik negatief)

dereijck ik denk dat hj ook niet blijft,en dan krijg je een sneeuwbal efect want dan denk ik dat je verhoek en toornstra ook gaat verliesen.

 

en Tuurlijk hebben ze nog een contract en kan den haag ze daar aan houden,maar een voetballer die weg wil heb je niks meer aan dan maar vangen.

 

ik hoop natuurlijk dat ik heel negatief ben en dat het uiteindelijk wel mee zal vallen maar waar ziet v/d brom dan de opening om van dat tientje het elftal te versterken terwijl het eigenlijk verzwakt ,want laten we eerlijk zijn voor het budget wat ado heeft koop je geen vervanger voor bulykin,verhoek,toornstra en dereijck

Verhoek, Toornstra en Derijck leveren mimimaal 7 miljoen op, dus daar kan je heel aardig boodschappen mee doen anders. Alleen zie ik zeker Verhoek en Toornstra niet gaan, wie gaat die miljoenen neerleggen dan?

 

In ieder geval is de tijd voorbij dat spelers bijna voor niets de deur uitlopen.

 

Ik zie het liever anders. Rado heeft bijgetekend, die jongen moet dan toch wel degelijk perspectief zien. Toornstra en Verhoek liggen nog voor meerdere jaren vast. Höcher is volstrekt tweebenig en lijkt me een regelrechte versterking. Vicento gaat komend jaar echt doorbreken, en daar heb ik hoge verwachtingen van. Net als Pellatz, Visser en Beugelsdijk.

 

Er schijnen nog mininaal vier speler bij te komen, dus waarom zouden wij in vredesnaam minder moeten zijn dan Nec, Nac of Roda komend jaar? We moeten ons dus gewoon richten op het linkerrijtje. Dus niet meer de doelstellng uitspreken om niet te degraderen. Indien de club dat aangeeft dan toont ze ambitie.

 

Dit seizoen is een uitschieter naar boven, dus is het niet realistisch om dit komend seizoen weer te verwachten na dertig wedstrijden op plek 4. Maar als we dan op plek 8 staan, dan kunnen we zeggen dat we echt progressie hebben geboekt. Dat zou het tweede jaar op rij zijn dat we dus in het linkerrijtje eindigen.

 

Daar moeten we toch naar toe. Dat degradatie gepruts, dat niveau moeten we definitief ontstijgen. Daar heb ik ook alle vertrouwen in.

Er zal best wel weer een aardige spits opduiken. ADO staat nu veel beter op de kaart dan een jaar terug. Dus zullen er zeker wel aardige spitsen worden aangeboden. Hoe hoger je eindigt hoe meer en beter het aanbod.

 

Zaak is om nu niet in paniek te raken, maar gewoon goed in kaart te brengen wat je wil hebben. Ik hoop in ieder geval ook op twee goede backs.

 

In december was al duidelijk dat we ons zouden handhaven - is wel eens anders geweest - dus ik ben er zeker van dat het geen proeftuin wordt in de voorbereiding - is ook wel eens anders geweest - en je gelijk vanaf dag één aan het team kan boetseren. Dus inclusief de versterkingen. Dan moet je volgend jaar ook voor de play-offs kunnen gaan spelen.

 

We zijn geen debutant meer in de eredivisie met een plakband elfal, maar gaan doorgroeien naar een vaste klant in het linkerrijtje en later een robuuste subtopper.

 

Plek 5/6 dus. Wat in Groningen kan, is hier ook zeker mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 23:14 uur

shannii1

BLEISWIJK-1 schreef:

Slecht nieuws!!!

 

Nou, dan moeten we maar gaan nadenken over een opvolger.

Mijn (schaduw) lijstje:

1. Boymans - lange termijn

2. Amoah - korte termijn

Beste Bleiswijk , amoah is geen spits voor ado .Ado wil een kopsterke hebben .Boymans is wel een zeer goede optie .Probleem is alleen dat Az hem wil halen als opvolger van die ijslander en dat wij geen 2 miljoen hebben om m te halen .

0
Donderdag 5 mei 2011 om 13:00 uur

Moi

Eljero Elia speelt na de zomer bij Juventus. De vleugelspeler, die volgens Duitse media op de transferlijst van Hamburger SV staat, vertrekt voor tien miljoen naar Noord-Italië.

 

http://www.ad.nl/ad/nl/1001/AD-Sportwereld/article/detail/582097/2011/05/04/Elia-op-weg-naar-Juventus.dhtml

0
Donderdag 5 mei 2011 om 01:13 uur

Yo

'Strubbelend Juventus zet zinnen op Elia'
Juventus heeft de pijlen weer gericht op Eljero Elia. De worstelende Serie A-club wil de vleugelspeler van Hamburger SV overnemen, nu het niet aan de vraagprijs van Olympique Lyon voor Michel Bastos wil voldoen.
Oranje-international Elia werd deze week in verband gebracht met een vertrek uit Hamburg, maar zijn management ontkrachtte dat gerucht. Volgens Corriere dello Sport wil Juventus de snelle buitenspeler echter naar Italië lokken.

De Oude Dame wil graag een nieuwe speler voor de linkerflank aan de selectie toevoegen en had daarvoor de Braziliaan Bastos op het oog. Juventus wil echter niet aan de vraagprijs van Lyon voldoen. Een bedrag van ongeveer tien miljoen euro moet volgens de Italiaanse sportkrant genoeg zijn om Elia te halen

-------

10.000.000 x 5% = dus 500.000 voor ADO, mooie deal!

0
Woensdag 4 mei 2011 om 12:25 uur

Kees

By the way:

 

- Kubik schijnt 2.3 miljoen euro voor Ling en Trencin te hebben

  opgeleverd.

 

- Samenwerking met Dordrecht m.b.t. de beloftencompetitie is nog

  niet definitief. Reglementen KNVB gooien mogelijk roet in het

  eten.

 

- ADO richt zich op nog zo'n vier a vijf versterkingen en dat zijn

  geen Jupiler-spelers.

 

Lees het hele interview met Van edr Brom op www.haaglandenvoetbal.nl onder het kopje interviews. Net gepubliceerd.

0
Vrijdag 29 april 2011 om 23:11 uur

BLEISWIJK

Joop schreef:

Ik snap niet waarom iedereen zo inzit over het salaris van onze Russische sloopkogel. Net zoals Rado heeft hij zijn centen al ruim verdiend en hoeft hij het dus niet meer voor het geld te doen.

Waarom Bulykin bij ons blijft:

1.Hij is in Denhaag een held.
2.Hij speelt bij ons in een 3-spitsensysteem.
3. V.d. Brom geeft hem alle vertrouwen.
4. Hij woont naar alle tevredenheid in Denhaag
5. Hij gaat sowieso weg bij Anderlecht
6.Over het salaris zullen ADO en Dimirty het wel eens worden.
7.Omdat zijn goede vriend “Rado” al bijgetekend heeft, zal Buly niet naar een andere Nederlandse (top)club gaan.
8.De afkoopsom die Anderlecht gaat vragen is conform een speler van bijna 32 jaar vrij normaal. Bovendien had ADO voor dit seizoen de mogelijkheid om Dimitri tranfervrij over te nemen. Zie bericht hieronder! Dan kunnen ze nu niet ineens een onmogelijk bedrag vragen.


Bulykin doet 'ernstige financiële inspanning' voor transfer naar ADO

Dmitri Bulykin heeft veel waardering gekregen van zijn oude club Anderlecht. De aanvaller, die naar ADO Den Haag vertrekt, deed veel water bij de wijn om de transfer dinsdag af te ronden.

Dmitri Bulykin verdiende een flinke smak geld bij Anderlecht, dat voor zijn komst twee jaar geleden anderhalf miljoen euro neertelde. De aanvaller aarde echter nooit in België en probeert het nu bij ADO. Anderlecht was bereid om de Russische spits transfervrij af te staan, maar ADO Den Haag zit krap bij kas en heeft geen geld voor dure contractspelers.


Ik denk dat de transfersom rond de 800.000 zal liggen. Dit kan ADO betalen.

Het enige gevaar komt uit Rusland. Als er een club uit Moskou komt zou hij wel weg kunnen gaan. Dit omdat Moskou zijn echte huis is. Laten we hopen dat die niet komen!
 

0
Vrijdag 29 april 2011 om 15:08 uur

Advertentie

Ferdy

shannii1 schreef:

Net als waarschijnlijk iedereen hier denk ik ook vaak aan mijn cluppie en dit is ook wel eens bij mij naar boven gekomen .IS het inderdaad niet mogelijk een actie te starten om geld in te zamelen om Bulykin te behouden.Dat wij hier een berichtje schrijven zal helaas niet erg veel helpen .Misschien zitten er mensen op deze box die wel een idee hebben voor een ludieke actie om deze wereld spit te behouden .

Echt, t hoeft niet zo heel moeilijk te zijn, ik shoutte dat vd week ook al.

-start een stichting

-iedereen 100 euro doneren

-voor die 100 euro krijg je bijv. 20 consumpties gratis in t seizoen.

cons kost inkoop niets (glas cola 20 cent)

-wekelijks geef je 2 business seats met een meet & greet weg middels loterij (er zijn altijd 2 stoelen over hoe dan ook, desnoods in de dugout of op t dak)

-stcihting krijgt  inspraak in waar t geld heengaat (spits/club etc)

 

Ik bezweer je dat je zomaar 10000 inschrijvers hebt. Onder aftrek van die gratis consumpties kost t je wellicht 50 euro p/j

 

Houdt maandelijks 10 euro in via incasso voor de duur van 10 maanden of laat direct 100 eur betalen

 

10000 x 100 euro: 1 miljoen op jaarbasis!

Negatief scenario: 5000 = nog steeds een half miljoen.

 

Wie heeft er zin in om eens serieus met de club te gaan praten?

 

0
Donderdag 28 april 2011 om 14:12 uur

Kees

Wat een naar gedrocht is die champions league toch en Mourinho ook. Een paar honderd miljoen mensen voor de tv, een paar honderd miljoen euro op het veld en dan bewust een wedstrijd van aanvang aan verkrachten. Walgelijk.

 

Geef mij maar de eredivisie, niet het allerbeste maar wel een van de leukste competities van europa. Daar gaan we toch voor naar het stadion voor ploegen als Twente, ADO en ga zo maar door.

0
Woensdag 27 april 2011 om 23:12 uur

friuli

edgar schreef:

'Groningen speelt in op vertrek van Matavz'

André Carrillo is deze week gesignaleerd in Groningen, zo meldt De Telegraaf. De Peruaanse aanvaller geldt als de beoogde opvolger van Tim Matavz, die op het punt staat om de plaatselijke FC te verlaten.

De negentienjarige Carrillo zou in Groningen zijn om zijn transfer af te ronden. Het talent staat nu nog onder contract bij Alianza Lima, dat naar verluidt 1,4 miljoen euro mag bijschrijven.

Naast FC Groningen zouden ook ADO Den Haag en AZ interesse hebben in de rappe aanvaller. Vanuit Italië was er bovendien belangstelling van Genoa en SS Lazio.
 

Ja en Fc Groningen verkoop die Carillo over 2 jaar weer door met dikke winst zoals Matavz nu waarschijnlijk voor 7,5 miljoen naar Napoli.

 

Soms moet je inversteren zodat je in de toekomt als club kan doogroeien.

0
Dinsdag 26 april 2011 om 11:39 uur

Nu online

ypenburg070, Vak_W, GroenGeelHart070, Sebastiaan, James, wijstaanboven, Franky, ADO079, frans swa, FC Den Haag!, slash070 en 150 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26