Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Bubbles schreef:

Het is gissen maar.... ben ik de enige die bang is dat als de transfer van Theo Janssen naar 020 doorgaat er dan op de deur van het Kyocerastadion geklopt wordt om onze Jens weg te halen?

Wat denken jullie?

Voor een bedrag van tussen de 6 a 8 miljoen mag jens van mij weg hoor dat is alleen maar goed voor ado

0
Woensdag 18 mei 2011 om 10:58 uur

JB

Ooievaar schreef:

Jammer maar helaas, de pijp is gewoon leeg. Hoe dan ook een prima seizoen gedraaid. Doelstelling was niet degraderen, als je dan maar liefst vierenvijtig punten haalt 54!! dan heb je het gewoon uitstekend gedaan.

 

Laat de beste ploeg die play-offs maar winen FC Groningen, dan kunnen we rustig toewerken naar het nieuwe seizoen. Europees voetbal zij we nog niet rijp voor. Komt later wel.

 

Linkerrijtje geïndigd dat is een hardstikke goede prestatie. Zeker als je kijkt naar de begrotingen. Feyenoord en Utrecht op een vette achterstand gezet.  

Bijna helemaal eens.

 

Zoals ik in een andere shout ook als had een 4e plaats alleen maar voor een onmogelijk verwachtingspatroon voor volgend seizoen gezorgd.

En gloryhunters lijken we hier ook al genoeg te hebben gezien alle egzeur over de laatste 4 wedstrijden.

 

De laatste 4 wedstrijden verloren.

Ja, en?

 

AZ uit, met als directe inzet de 4e plaats.

Kan je elk jaar verliezen, sterker nog, die zal je bijna elk jaar verliezen.

 

Twente thuis. TWENTE! thuis.

Onterecht verloren, mede vanwege slechte arbitrage.

Net als de uitwedstrijd trouwens.

 

Groningen thuis.

Wat als net voor rust die bal van Bulykin er in gaat ipv op de paal?

En wat als in de loop van de 2e helft bij 2-2 de zuivere penalty wegens hands (Stekelenburg zie je een bal zelden zo klemvast pakken, laat staan een schaal) wel was gegeven?

 

Heracles uit.

Weinig te winnen, veel te verliezen qua schorsingen en vooral blessures op dat nepgras.

En wat als "vriend" Ed Jansen Armenteros geel had gegeven voor een schwalbe zoals hij in een identieke situatie bij Vicento gedaan zou hebben?

 

Zolang we geen stadion met 50.000 plaatsen hebben en een begroting van 60 miljoen zullen we met enige regelmaat wedstrijden verliezen. Soms zelfs een paar op een rij.

Maar ik deel volledig de visie van Ooievaar:

ADO is de weg naar boven definitief ingeslagen.

 

1 opmerkelijk feitje: in het 3e seizoen nadat Joop Munsterman de failliete Twente boedel had opgeraapt, werd Twente.....

7e

Mark vd Kallen ligt wat dat betreft dus aardig op schema. flag

0
Maandag 16 mei 2011 om 21:47 uur

Ooievaar

Tja bij gebrek aan beter is Ajax kampioen geworden. Jammer maar het is niet anders. Twente zijn net als PSV een stelletje provincialen, die als het er echt op aankomt met de broek vol stront over dat veld hobbelen. Daar buiten uiteraard ook.

 

Wat een kunst dat ze na zoveel jaar weer eens kampioen worden. Ik kijk naar geen enkel programma en studio Ajax - die van zeven uur - heb ik ook schriftelijk afgedaan.

 

Hebben die liefhebbers wel eens naar de begrotingen gekeken? Daarom is het des te knapper dat we zes punten hebben gepakt van die klanten, en ook hebben gewonnen uit van die sissende sampan van een Rutten. Krijg altijd het idee dat als ik naar die man luister hij vergeten is zijn kunstklapper in te doen.

 

Als wij een begroting zouden hebben van zeventig miljoen dan zouden we ook best wel eens kampioen worden, dus zo ingewikkeld is dat nou ook weer niet.

 

Wij hebben met hele bescheiden middelen, als je dat afzet tegen die prutsers aangevoerd door die lampelul van een Been, het hardstikke goed gedaan.

 

Ondanks dat het seizoen als een nachtkaars is uitgegaan, hebben we echte stappen voorwaarts gemaakt. Al volgt er nog een toetje, maar ik ben bang dat die vier nederlagen op rij een teken aan de wand zijn.

 

Hoe dan ook: het was een memorabel seizoen. Twee keer winnen van Ajax, uit winnen bij PSV. En dan eindigen op een prima 7e plek, dat is gewoon uitstekend.

 

We staan weer op de kaart, hebben voor positieve publiciteit gezorgd, negen maal op rij uitverkocht,  in ieder geval een stadionsponsor, jonge talentvolle spelers die zullen komen, meer supporters komend seizoen. En danverwacht ik ook nog die grote sponsor, na zo veel pracht reclame die de club in stad, en ver daarbuiten heeft gemaakt.

 

Kortom: we hebben meer dan uitstekende zaken gedaan. ADO komt er aan!!

 

0
Zondag 15 mei 2011 om 23:23 uur

tjapi01

met verhuren werkt het zo!!!

 

Zijn contract geeft hem recht op 800,000 per seizoen.

Anderlecht verhuurd hem om die kosten te drukken
(ze gebruiken hem toch niet) Ado betaald 100.000 normaal gesproken betaald anderlecht dan 700.000 maar aangezien bulykin zelf heeft aangegeven dat hij flink heeft ingeleverd zal anderlecht misschien ongeveer 300.000 hebben betaald. samen met het geld van ado is dat €400.000

Zo bespaard anderlecht 500.000 in dat seizoen. En nu heeft hij een fantastisch seizoen gedraaid en zal anderlecht hem misschien tegen kostprijs weg willen laten gaan. Als dat een bedrag van zeg maar 400.000 is dan bespaart anderlecht voor het komende seizoen 1.2 miljoen. Namelijk zijn salaris + het geld dat hij oplevert.

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 17:31 uur

BLEISWIJK-1

yesyes schreef:

O ja 4 a 5 ton haha geloof je het zelf, Hij verdient een miljoen bij Anderlecht. Stel hij gaat naar rusland zal die miss wel 1,5 miljoen per jaar gaan verdienen. Het kutte is dat hij nog een contract voor een jaar heeft daarom kan Anderlecht vragen wat ze willen voor hem en nu met die russische clubs die gaan bieden kan denhaag bijna helemaal niks meer doen.  Anderlecht is ook niet gek als ze bijvoorbeeld 3 miljoen voor hem kunnen krijgen om hem dan voor 1 miljoen aan ons te verkopen. Enige optie om Bulykin te halen is om Derijck in de deal te betrekken want anders is hij gewoon niet haalbaar denk ik

Even wat cijfers. Dimitry verdient bij Anderlecht 800.000 per jaar. Hij speelt dit seizoen bij ons voor ongeveer 100.000 Los van het feit dat Anderlecht geld heeft moeten inleveren bij de huurtransactie, heeft Dimitry zelf ook behoorlijk ingeleverd.

 

Anderlecht heeft hem een paar jaar geleden voor een miljoen aangerokken. Bovendien heeft Anderlecht hem afgelopen zomer bij ons transfervrij aangeboden. Dit geld hadden we niet. En wilde wij toen ook niet betalen!

 

Nu een jaar later is alles anders. Als het Dimitry om het geld te doen was, had hij afgelopen seizoen lekker bij Anderlecht op de tribune kunnen gaan zitten. Dit heeft hij niet gedaan. Nu zullen er misschien best Rusische clubs een paar miljoen voor hem over hebben. Dat wil niet zeggen dat hij hier voor kiest. Sterker nog als je het artikel goed leest, geeft hij aan dat hij hier niet weer de fout mee wil ingaan. Je kan wel zeggen Anderlecht wil dit of dat. Het is uiteindelijk Dimitry die bepaald. 

 

Neem nou Stijn Schaars. AZ had hem al lang voor een paar millioen aan een Griekse club willen verkopen. Maar dit wil hij niet en hij blijft daarom lekker zitten. In dit geval bepaald de voetballer zelf. En zoals jij denkt had Rado ook nooit bijgetekend. Die had ergens anders ook veel meer kunnen verdienen.

 

Ik ben het wel met je eens dat als Anderlecht inderdaad Derijck als ruilmiddel voorstelt dit de onderhandelingen kunnen vergemakkelen.          

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 12:39 uur

yesyes

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik geloof er niks van. Dimitry is gelukkig in Denhaag en wil gewoon blijven. Al wil hij dit wel in een redelijk salaris terug zien. Laten we zeggen 4 tot 5 ton per jaar.

 

En het klinkt allemaal leuk, al die aanbiedingen uit Rusland. Weet je wat voor afstanden ze daar moeten overbruggen. Ook al zou er een club uit Moskou bij zitten. Ze spelen de helft van de wedstrijden uit. En de omstandigheden zijn toch echt niet altijd prettig. Denk maar aan de veiligheid en de kou daar! 

 

Bovendien heeft Dimitry in een ander artikel al aangegeven niet voor Grozny te willen voetballen. Hij wil nog drie jaar in West-Europa voetballen. Als jij gelijk hebt met die aanbiedingen uit Rusland, dan blijven er dus nog twee over. En 1 daarvan is ADO. Dan valt de concurrentie uiteindelijk wel mee.

 

Als je naar het artikel van De Telegraaf kijkt, dan kan je drie conclusies trekken.

 

1. Wat mij bevreemde (verleden tijd) wil zeggen dat de gesprekken inmiddels geopend zijn. Ik heb ook het gevoel dat dit artikel een paar dagen achter loopt. Omdat er nog niet aangegeven wordt dat Anderlecht inmiddels bij het gesprek betrokken is. 

2. In de toekomst, en dat wil niet zeggen na dit seizoen, zal Dimitry weer terugkeren naar Moskou. En dit wisten wij toch al.

3. Ik kan mij niet ontrekken aan het feit dat hij wederom in een artikel laat blijken dat hij niet voor het geld wil gaan, maar voor het voetbalgeluk wat hij in Denhaag beleeft.

 

Ik zeg je Dimitry blijft hier gewoon!!! 

 

   

O ja 4 a 5 ton haha geloof je het zelf, Hij verdient een miljoen bij Anderlecht. Stel hij gaat naar rusland zal die miss wel 1,5 miljoen per jaar gaan verdienen. Het kutte is dat hij nog een contract voor een jaar heeft daarom kan Anderlecht vragen wat ze willen voor hem en nu met die russische clubs die gaan bieden kan denhaag bijna helemaal niks meer doen.  Anderlecht is ook niet gek als ze bijvoorbeeld 3 miljoen voor hem kunnen krijgen om hem dan voor 1 miljoen aan ons te verkopen. Enige optie om Bulykin te halen is om Derijck in de deal te betrekken want anders is hij gewoon niet haalbaar denk ik

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 12:07 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Bij Feyenoord heeft nooit iemand maar 1 woord geroepen over Buly. Die gaat daar echt niet heen. Hij past er ook helemaal niet bij, Feyenoord speelt nooit met echte vleugelspelers.

Feyenoord wil dost ze hebben paar miljoen gekregen van investeerders om een spits te zoeken dost kost 4 miljoen  buly kost 1 miljoen dus rekensom is snel gemaakt?

0
Vrijdag 13 mei 2011 om 17:34 uur

Advertentie

Yo

‘Gullit wil Bulykin naar Rusland halen’


Dmitri Bulykin doet het momenteel bijzonder goed in het shirt van ADO Den Haag, maar wellicht moet de middenmoter het vanaf volgend seizoen zonder de huurling van Anderlecht stellen. De Russische ex-international staat namelijk in de belangstelling van Terek Grozny, de club van trainer Ruud Gullit.


Dmitri Bulykin
Anderlecht haalde Bulykin in 2008 voor één miljoen euro weg bij Bayer Leverkusen, maar de rijzige aanvaller kon nooit overtuigen in Brussel. De Rus kwam niet verder dan een paar basisplaatsen, waarna hij verhuurd werd aan respectievelijk het Duitse Fortuna Düsseldorf en ADO Den Haag.

Bij ADO Den Haag brak de elfvoudige international dit seizoen helemaal door. De 31-jarige Rus strijdt momenteel met Bjorn Vleminckx om de titel van topschutter in de Eredivisie. De Haagse club heeft echter niet de financiële middelen om Bulykin op definitieve basis naar Nederland te halen.

Anderlecht, dat momenteel nog steeds een deel van het loon van Bulykin betaalt, stuurt daarom aan op een definitieve transfer. Volgens Purplespirit.be is dat vooral koren op de molen van Ruud Gullit. Volgens de fansite van paars-wit wil de trainer van Terek Grozny zijn kern straks versterken met de ex-speler van onder meer Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskou. Bulykin ligt nog tot medio 2012 onder contract bij Anderlecht.

bron: http://transferzone.nl/tag/dmitri-bulykin-anderlecht/

0
Maandag 9 mei 2011 om 15:23 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Theo Janssen: Ik zal graag Wesley Verhoek erbij willen hebben.

 

Het zijn wel een beetje de zelfde types...

Voor 6 miljoen mogen ze hem meenemen

0
Maandag 9 mei 2011 om 13:42 uur

Kees

Bert schreef:

@Kees,

 

Zie hieronder de shout van Frans.

 

Ik zeg daarmee niet dat het waar is maar Frans zijn info is meestal juist

 

Momenteel tracht ADO met man en macht om Timothy Derijck over de streep te trekken maar een vertrek lijkt ook hier onvermijdelijk.

Daar de relatief lage afkoopsom van 7 a 8 ton kunnen de wat meer vermogende clubs een dijk van een verdediger ophalen....

Zelfs John van den Brom heeft bepaalde voorwaarden hierbij

 

op het spel gezet, waar ik hier niet verder op in kan gaan.


Groeten Frans





Schei toch uit. In augustus 2010 schreef Frans nog dat de vraagprijs voor Derijck ruim 1 miljoen was en dat dat geen probleem voor Groningen was.

 

Nogmaals: je moet werkelijk elke letter uit een contract kennen voordat je er conclusies aan kunt verbinden. Hoeveel voorwaarden, aanvullende eisen etc. etc. staan er in jouw hypotheekovereenkomst? Lees maar eens goed, schrik je je te pletter.

 

ps Misschien staat er wel in het contract met Derijck dat hij minimaal vier keer het "heilige" gras heeft moeten maaien. Weten wij veel!

0
Zaterdag 7 mei 2011 om 13:12 uur

Nu online

BOSMENSEN, derput, Johannes, Franky, Jk23, purnie&pino, Jacco, Sinceiwasyoung, Heino en 154 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26