Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

K.B

Club Achter De Duinen Shouters!

 

Gefeliciteerd met de Europa League!

 

Ik geniet maar kijk toch ook naar volgend seizoen!

 

Dus even een lange shout van mij en dan mag er weer gereageerd worden!

 

Groningen raakt Granqist kwijt en Tadic zal zeker opgepikt worden door een Russische club, het zal mij niet verbazen als Terek Grozny langskomt.

 

Utrecht is de weg kwijt, trainer aanstellen voor 1 jaar, Van Wolfswinkel verkopen, Demouge in de spits zetten, Silberbauer gaat weg, cornelisse moest weg, van Dijk moest weg, Nesu waarschijnlijk ze leven lang niet meer voetballen.

Utrecht deed goede inkopen vorig jaar, maar het beleid wat ze nu voeren door publieksfavorieten te verkopen gaat Utrecht net als dit jaar geen Playoff-plek opleveren.

 

Feyenoord zal zich waarschijnlijk versterken met onder meer Vormer en zal weer meedoen om plek 5 tot en met 9.

 

Twente verliest waarschijnlijk Ruiz en Janssen is al weg en bovendien hebben ze Onyebu weer naar Milan gestuurd en de as verdwijnt volledig met Ruiz en Janssen en zie Twente gewoon 5 worden volgend seizoen.

 

AZ is Schaars en ook Sigthorsson zal vertrekken uit Alkmaar.

AZ zal ook hun as kwijtraken en zie ze niet zo snel een vervanger halen van het kaliber Toornstra of Strootman (allebei langdurige contracten).

 

020 hebben zich voor volgend seizoen erg goed ingekocht met Janssen en Boerrigter en waarschijnlijk gaan ze nog een spit of een rechtsbuiten halen.

 

Psv heb ik de laatste jaren gezien als het boegbeeld voor Nederland in Europa, maar aangezien die Rutten blijft zitten en ze geen grote aankopen kunnen doen, zie ik ze geen kampoen worden volgend seizoen (al hoop ik dat wel).

 

ADODENHAAG zal als doelstelling hebben 8e plaats, aangezien we er een ticket bij hebben zijn de playoffs dit jaar 5,6,7,8 en met een ginstige bekerfinale 6,7,8,9 met directe plaatsing voor plek 5.

 

Kritiek:

 

Op onder andere ''Voetbalzone'' en op tv bij VI en studio ''alle neuzen dezelfde kant op'' wordt ik misselijk van de uitspraak at het een incident is en we het heracles van vorig jaar zijn en alles mee heeft gezeten.

Rot toch op zeg, de meeste goals kregen we tegen uit standaard situaties en de meeste goals hebben we gemaakt op pure teamprestatie en een combinatie van individuele kwaliteit en een effectiviteit zoals teams als AZ en Roda dat ook hebben.

Wij hebben 39 wedstrijden (34 competitiewedstrijden,1 beker wedstrijd en 4 playoffwedstrijden) onder alle omstandigheden, achterkomen of voorkomen geweldig voetbal laten zien en ik ehb genoten dat dat studio-020 lulprogramma het hele jaar hun bek hebben moeten houden (op 1 inccident na-MFC affaire) omdat wij als supporters niets hebben misdaan het hele jaar (sneeuwbalen gooien op de stewards werd weer niet om gelachen op tv)

 

Spelers:

 

Dat gelul over spelers die weggaan lijkt me wat voorbarig.

Ado concurreert nu met Anderlecht en Club Brugge (waarschijnlijk) voor Derijck, maar die spelen beide ook voorronde Europa League en aangezien Toornstra, Rado , Immers al hebben bijgetekent en we europees spelen zal hij graag willen blijven en eventueel het seizoen erna weggaan (wel ff bijtekenen natuurlijk ondertussen!)

Verhoek zie ik niet weggaan, in het Adojournaal zag je wesley's vader Willem helemaal losgaan achter het podium en zeggen dat het kicke zal zijn als Ado tegen Rennes zou loten, dit zeg je niet als je weet dat je zoon weg wilt bij Ado lijkt me.

Bovendien zijn de topclubs redelijk ebzet in de vleugelaanvallers en gaan geen 5 miljoen neerleggen voor Verhoek.

Bulykin zie ik eerlijk gezegd ook niet weggaan.

Vd Kallen en Manders kwamen op mij zeer sterk over, ivm de financiele positie en mogelijkheden die ado gaat krijgen komend seizoen en ik denk dat het nu je europees hebt gehaald, makkelijker is om je team intact te houden.

Ammi en Pique zie ik er een van vertrekken.

Bovendien denk ik dat er nog 2 goede jongens bij worden gehaald.

In Hocher heb ik veel vertrouwen, met Vicento en Verhoek mag je zeker niet klagen in de vleugelspelers.

 

20 Juni zit ik op het puntje van me stoel of we een ijshockeywedstrijd in Zweden of Finland spelen of een partij beachvoetballen in de woestijn in Pakistan,Kazachstan of Iran.

Wellicht krijgen we een 3-0 toegekend als we een club uit Libie loten wegens omstandigheden.

 

Ten slotte nog even een leuke herrinering en een voortuitzicht waar we nu zijn!

 

18-05-2008 ADODENHAAG PROMOVEERT NAAR EREDIVISIE

29-05-2011 ADODENHAAG SPEELT EUROPA LEAGUE

??-05-2014 ??????????????????????????????????????????????

 

20 Juni gaan het zien waar we heen moeten!

 

 

 

K.B

0
Zaterdag 4 juni 2011 om 02:22 uur

olaf1982

Max schreef:

Hoeveel heeft Utrecht voor Wolfswinkel betaald? Was volgens mij ook geen klein bedrag.

Ja dacht ook paar miljoen..groot talent maar kreeg geen vertrouwen bij utrecht..moet fysiek nog wat sterker worden

0
Zaterdag 4 juni 2011 om 01:33 uur

Prutser 070

Tommy schreef:

hoe weet jij hoeveel ze hebben gevangen dan is nergens te lezen.

Zal minimaal dat wel zijn ja.

Buly wilde europees spelen dus die zal daar niet heen gaan. plus die spelen met 2 spitsen dat wordt wel heel veel rennen voor buly.

 

 

Citaat van Twitter:

''volgens de zaakwaarnemer van Ricky van Wolfswinkel vertrekt de aanvaller voor €5,4 miljoen naar Sporting Lissabon.''

0
Vrijdag 3 juni 2011 om 23:07 uur

jamesjones

Tommy schreef:

hoe weet jij hoeveel ze hebben gevangen dan is nergens te lezen.

Zal minimaal dat wel zijn ja.

Buly wilde europees spelen dus die zal daar niet heen gaan. plus die spelen met 2 spitsen dat wordt wel heel veel rennen voor buly.

 

5,4 miljoen.... staat op Telegraaf-site......

0
Vrijdag 3 juni 2011 om 23:06 uur

Tommy

 mei 26, 2011 | Posted by admin Door de meevaller die PSV naar waarschijnlijkheid gaat krijgen zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan. In eerste instantie was er geen budget voor directe versterkingen in het Philips Stadion. Nu er groen licht nadert kijkt PSV alvast verder naar het nieuwe seizoen. Daarbij zijn ze op zoek naar diverse versterkingen op het middenveld.

De keuze is gevallen op het duo Stijn Schaars en Jens Toornstra. Eerstgenoemde Schaars heeft het gezien bij AZ en solliciteerde de laatste weken al vaker naar een mogelijke overgang naar Eindhoven. Een nieuw gezicht voor PSV, ook wel opmerkelijk te noemen is Toornstra. De middenvelder van ADO Den Haag speelde tot 2009 nog bij de amateurvereniging Alphense Boys en lijkt nu al de stap naar de top van Nederland te kunnen maken. Gezien zijn selecties voor Jong Oranje lijkt PSV de andere topclubs te snel af te willen zijn.

 

die meevaller van psv is 1,8 miljoen van de transfer van robert naar betis zoveel jaar terug.

anyway ze denken toch niet serieus dat dat genoeg is?

wat een eikels

0
Vrijdag 3 juni 2011 om 21:22 uur

BLEISWIJK-1

In een oude VI van twee weken geleden kwam ik nog een aardig stukje tegen.

 

AZ rekent op hoofdtoernooi Europa League.

 

Als de nummer vier van de eredivisie de tweede en derde voorronde overleeft, kunnen de Alkmaarders volgens de nieuwe verdeling van

tv-rechten en startgeld ongeveer twee miljoen bijschrijven.

 

Als wij de groepsfase bereiken kunnen wij dit dan ook bijschrijven!

 

 

Ik heb op RTV West ook gehoord dat er werd gezegt dat er aan Verhoek en Toornstra wordt getrokken. Was meer in algemene zin dan dat er werkelijk geboden wordt. Dit horen we al het hele jaar.

 

De algemeen directeur gaf ook aan dat het lastig is om een shirtsponsor te vinden. Dit omdat grote bedrijven dit intern allemaal moeten overleggen. En dat daardoor er weken, maanden, jaren overheen kunnen gaan voor ze met ADO in zee gaan.

 

Mochten we trouwens de halve finale van de Europa League halen dan zullen we waarschijnlijk uit moeten wijken naar Rotterdam.

 

0
Vrijdag 3 juni 2011 om 19:32 uur

BLEISWIJK-1

HB schreef:

Goedendag,de grootste ado den haag kenner hier! baco

lees net op het forum dat Koos Roeg shout dat TomTom de nieuwe shirtsponsor wordt.

Lijkt me een mooie !?

 

Ik weet niet of het waar is, maar het is wel een bedrijf met centjes!

 

TomTom verwacht vlakke omzet
 

vrijdag 18 februari 2011 | 09:48 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 18 februari 2011 | 18:47


AMSTERDAM – Navigatiebedrijf TomTom verwacht over heel 2011 een vlakke omzet en winst per aandeel ten opzichte van 2010. Dat maakte TomTom vrijdag bekend. Het bedrijf heeft in het vierde kwartaal van vorig jaar zowel de omzet als de winst op jaarbasis zien dalen.
De omzet kwam uit op 516 miljoen euro, een daling van 3 procent op jaarbasis. De nettowinst daalde met 29 procent op jaarbasis tot 52 miljoen euro.

De omzetdaling had vooral te maken met lagere verkopen rond 'Black Friday' in de Verenigde Staten. Navigatiesystemen moesten het afleggen tegen populaire producten zoals onder meer tabletcomputers. Analisten hadden echter een sterkere omzet- en winstdaling verwacht.

Over heel 2010 steeg de omzet echter met 3 procent tot 1,5 miljard euro. Ook de nettowinst steeg over heel 2010, namelijk met 24 procent tot 108 miljoen euro.

0
Vrijdag 3 juni 2011 om 13:06 uur

Advertentie

vegter101

v/d Brom is met Derijck en in mindere mate Immers en Rado de enige die niet vervangbaar zijn voor een club als DH. Het zou een goede zaak zijn als Brom en Derijck zouden bijtekenen. Daar tegenover zouden ze in mijn ogen Verhoek wel voor een flink bedrag mogen verkopen. Zodat wij toch nog flink cashen na zo'n seizoen. Verhoek is goud waard geweest toen hij in vorm was, maar als hij uit vorm is is hij echt een zwakke schakel. Als je daar 5 miljoen voor kan krijgen moet je hem gelijk verkopen. Verder zou ik graag zien dat er een centrale verdediger bijkomt. Kum is een erg goede verdediger maar zet hem linksback. Hij is zo zwak in de passing en leidt dus veel te vaak balverlies.

0
Vrijdag 3 juni 2011 om 09:38 uur

<FCDH>

olaf1982 schreef:

Nou ajax had hem bijna voor 5 miljoen gehaald toch? Winterstop..

4 miljoen kost dost

0
Vrijdag 3 juni 2011 om 08:01 uur

Haagse Roel

Tommy schreef:

http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2011/04/29/2463233/dost-over-titelstrijd-kan-me-geen-moer-schelen

 

Dost, die tien miljoen euro moet kosten, houdt zich niet meer bezig met een transfer naar Ajax. "Sinds het belletje van Frank de Boer, die aangaf dat het jammer was dat het niet doorging, heb ik niets meer gehoord. Ik ben er ook totaal niet meer mee bezig. Ik wil scoren en presteren en zie wel wat er verder gebeurt. We moeten zien wat er gaat spelen. Tien miljoen zou ik niet betalen voor mezelf."
 

Onzin dat Dost 10 miljoen moet kosten, wat ik alleen maar wil zeggen is dat je je niet teveel op Buly moet richten. We zijn nu eindelijk in een positie dat wij wat te eisen hebben. Als men Toornstra wil, prima maar dan moet men flink , en dan ook flink dokken. Hetzelfde geldt voor Immers en Verhoek. Je moet ze uiteraard niet allemaal tegelijk verkopen want dat vang je in 1 seizoen niet op.......maar feit is dat we goud in handen hebben. Daarom zou ik ook Vicento graag zien bijtekenen. Kallen is goed bezig, en als hij met een mooie deal Buly kan behouden vind ik het prima maar niet ten koste van alles.

 

 

0
Vrijdag 3 juni 2011 om 00:17 uur

Nu online

viarijn, Erik070, James, Kees, slash070, Sapperderflap, Edje, WestlandSupport, Priapus_Rex, Edwin en 117 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24