Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Yo

Meerdink mag vertrekken bij FC Groningen Voor Martijn Meerdink is geen toekomst meer weggelegd bij FC Groningen. De aanvaller mag ondanks zijn tot medio 2010 doorlopende contract transfervrij vertrekken. Meerdink maakte aan het einde van het afgelopen seizoen gebruik van een eenzijdige clausule in zijn aflopende contract. Daardoor werd de verbintenis, die hem in eerste instantie tot deze zomer in FC Groningen hield, met een jaar verlengd. Zijn toekomstperspectief veranderde echter niet bij de noorderlingen. Zodoende werd besloten om Meerdink transfervrij te laten vertrekken. "Dat is het beste voor alle partijen", aldus Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, in het Dagblad van het Noorden. Meerdink hoopt op korte termijn een nieuwe club te vinden. Zijn oude liefde De Graafschap lonkt en zijn zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink heeft contact met clubs uit Cyprus en Malta. De aanvaller speelt sinds de winter van 2007 in dienst van FC Groningen. Destijds kwam hij over van AZ.
0
Maandag 22 juni 2009 om 08:11 uur

ADO supporter Leidschenveen

Toch zou ik Leonardo er wel bij willen hebben. Gewoon een ontbindende voorwaarde in het contract dat hij eruit gekegeld wordt bij wangedrag. Leonardo in vorm is onnavolgbaar. Hadouir is volgens mij ook geen lieverdje hoor.
0
Zondag 21 juni 2009 om 17:11 uur

john

Bert schreef:

Zie het ja. dus open dag 25 juli bij Ado.

Daar kunnen we vanuit gaan. 
\`Hersi wil FC Twente verlaten\`
Youssouf Hersi is zijn rol als reserve helemaal zat, meldt het Algemeen Dagblad. De middenvelder krijgt bij FC Twente weinig speeltijd en wil daarom de club verlaten.

De 26-jarige Hersi heeft in Enschede nog een doorlopend contract, maar is helemaal klaar met zijn rol op het tweede plan. Trainer Steve McClaren geeft de voorkeur aan Kenneth Perez en heeft met de komst van Nashat Akram bovendien al een nieuwe spelverdeler vastgelegd.

Hersi heeft inmiddels twee Twente-jaren achter de rug. Daarin kwam hij tot 46 wedstrijden en acht doelpunten. Daarvoor speelde Hersi voor Ajax, NAC, NEC, sc Heerenveen en Vitesse 

 is hersi niets voor ado?
0
Zaterdag 20 juni 2009 om 11:51 uur

hjfff

Mike Mampuya Vertrekt (aflopend contract). Niks voor ons? Was daar ook wissel dus zal niet mouwen als dat hier ook zal gebeuren.
0
Zaterdag 20 juni 2009 om 10:47 uur

pascal-070

Jan Paul Saeijs zet zijn loopbaan mogelijk voort bij RKC Waalwijk. De promovendus heeft zich volgens Omroep Brabant gemeld bij Roda JC, dat de verdediger niet meer nodig heeft en vorig seizoen al uitleende aan Southampton. De Engelsen lichten de optie tot koop niet. Southampton legde de dertigjarige Saeijs in de winterstop op huurbasis vast en sprak alvast een transferbedrag af voor een definitieve overname. The Saints moesten zich dan wel zien te handhaven in de Championship, maar die missie faalde. Southampton heeft zodoende niet de financiƫn om Saeijs te kunnen behouden. De mandekker keert zodoende terug naar Roda, waar men eigenlijk geen prijs meer stelt op zijn aanwezigheid. RKC wil de Limburgers graag van Saeijs bevrijden. Van de basisdefensie waarmee RKC promoveerde naar de Eredivisie hebben Dustley Mulder en Frank van Mosselveld een aflopend contract. Het is nog onbekend of zij zullen blijven.
0
Vrijdag 19 juni 2009 om 21:28 uur

yesyes

MikeDH schreef:

Spelers als Koevermans aantrekken kost niet alleen maar geld, brengt ook een hoop binnen.
Je geef een signaal af naar andere spelers en mogelijk toekomstige sponsors en natuurlijk de supporters.

Of het haalbaar is, tja ik hoop het en al is het haalbaar.
Dan moet Koef natuurlijk ook nog willen.
geloof me als elia en bodde verkocht worde dan heb je misschien 3a4  miljoen   dan met een eigen budget van 1 miljoen is  bijna 5 om te besteden als ze alles gaan investeren in spelers, dan haal  je opzeker kwaliteit spelers hierheen maar denk dat psv  koevermans echt  niet voor minder dan 3a4 miljoen laat gaan,  ik weet niet hoe lang ze contract nog loopt bij psv volgens mij 1 jaar, maar dan nog dus is het beter om om voor  wat andere spelers te kijken want  als je echt linkkerijtje dan zal je zeker 4 plaatsen moeten  versterken en nog 2 a 3 goede wisselspelers voor als er blessures zijn..   beter voor wat anders kijken dan zoveel geld aan kjoevermans te betalen
0
Donderdag 18 juni 2009 om 21:56 uur

Vincent

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Zo denk ik ook, de kans op Kolk wordt steeds kleiner als Junker ook weg gaat.
Beetje vaag als junker bij vitesse een grootverdiener is dat hij dan naar roda gaat.... 

Ondanks een contract tot medio 2010 heeft Junker weinig perspectief bij Vitesse. De Arnhemse club probeert de Deense aanvaller te slijten, zodat er ook meer ruimte komt voor versterkingen. De 27-jarige aanvaller is een van de grootverdieners in Arnhem. Vitesse neemt waarschijnlijk genoegen met een kleine afkoopsom.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 20:23 uur

Advertentie

Den Haag For Life

Clubs moeten het hogere salaris alleen betalen aan spelers met wie ze een contract voor de komende seizoenen afsluiten. Voor voetballers die eerder zijn gecontracteerd geldt het bedrag uit het jaar waarin de arbeidsovereenkomst is gesloten. Na drie jaar vervalt de eis van een minimumsalaris.

De VVCS heeft in het verleden aanwijzingen gekregen dat clubs het salaris dan fors verlagen.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 09:47 uur

Midden-Oost

Den Haag For Life schreef:

Regel vervalt wel degelijk als je meer dan 5 jaar in een land voetbalt. Mark van der Kallen is niet achterlijk. Rankovic heeft net bijgetekend. Mark had dan zeker niet meer doorgegaan met Rankovic.
Onbegrijpleijk dan dat je Miliç wel een contract aanbiedt. Terwijl iedereen bij Laakkwartier kon zien dat hij geen 1/2 miljoen waard was. Paniekaankoopje ?
0
Donderdag 18 juni 2009 om 09:43 uur

Jacco

mooi dat er nu alweer gesproken wordt over dat Ranko met minder genoegen moet nemen bij zijn volgende contract.....terwijl niemand weet wat hij verdiend..

En ik heb liever dat ze Ranko € 500.000 geven en dat hij belangrijk is voor het team ALS spelers als Boschaart, Tex en Hoogendorp bij elkaar bijna een mln terwijl die afentoe in het 2e een balletje trappen.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 09:32 uur

Nu online

lulijzer, Gambleking070, Rooie91, Eeuwig Den Haag en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26