Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Aad schreef:

Een uit een nog oudere doos:

Suarez (die van 020) mist de bus voor de wedstrijd tegen ADO.
Hij rijdt in zijn privé-auto, maar verkeerd en belandt in het Zuiderpark.
Hij spreekt daar een oudere heer (b.v. Kojak) aan en vraagt: "Mijnheer, hoe kom ik bij ADO ?"
Waarop de man zegt:

Trainen, trainen en nog eens trainen.
Haha, die kende ik niet. Kojak zit in Hollywood en wacht op een contract sinds ie op de film was bij groen/geel.

Overigens is hij wel zo aardig om Sharon Stone aan belangstellende uit te "lenen". Goeie vent is het toch.

Overdag is het de laaste tijd een drama hier op de box met veel gescheld. Is niet leuk meer.

Kortgeleden waren we voor bijna heel Nederland nog afgeschreven en nu gaat de discussie er over of we liever Waterman of Westerveld hebben. Hoe snel gaat het met ADO.
0
Donderdag 25 juni 2009 om 22:45 uur

Geen zin

zo iets schreef:

                            waterman

  janmaat      kum         rankovic         pique

                               derijck
   buijs                                                   immers

                              vd bergh

            kolk                                   vd gun
om spelers op te stellen die hier niet onder contract staan en ook niet meer onder contract zullen staan, op Waterman na dan.
0
Donderdag 25 juni 2009 om 19:26 uur

Vincent

Kolk heeft meer vraagtekens. De aanvaller zat tijdens de tweede competitiehelft onder coach Theo Bos meer op de bank dan dat hij op het veld stond. `Ik sta bij Vitesse nog twee jaar onder contract en wil mijn uiterste best doen lekker te voetballen. Ik wil het afgelopen seizoen vergeten. Ik wil lekker doorgaan met voetballen, en waar dat is, dat zie ik wel. Een reden om te blijven of weg te gaan, die heb ik niet.` 

die komt dus niet.. kan van het geruchtenlijstje af..
0
Donderdag 25 juni 2009 om 16:45 uur

sportwereld

De Vries niet naar ADO
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Dorus de Vries (28) komt niet naar ADO Den Haag.
De Beverwijker had eerder deze week een gesprek bij de Haagse club die naarstig op zoek is naar een doelman nu Robert Zwinkels langdurig geblesseerd is aan de knie.

De aanbieding van ADO Den Haag is te laag voor De Vries, die eerder al drie jaar (2003-2006) onder contract stond bij de club in de Hofstad. "Het is simpel: het verschil tussen vraag en aanbod is echt te groot. Ik zou dan wel héél veel moeten inleveren," aldus De Vries die de laatste twee jaar onder de lat stond bij Swansea City. Die club wil hem graag houden. De kans is groot dat De Vries snel tekent bij de club uit Wales. Deze week sprak De Vries voor het eerst sprak met de nieuwe trainer Paulo Sousa, de opvolger van Roberto Martinez. "Dat was een goed gesprek. Hij heeft vertrouwen in mij. Swansea komt met een nieuw voorstel. Dat ga ik bekijken."

Een terugkeer naar Nederland zat al niet in de planning. "Maar als ADO Den Haag komt, is het logisch dat je gaat praten. De club is ontzettend gegroeid, maakte een heel goede indruk op mij, maar het gat tussen vraag en aanbod is gewoon te groot."

Boy Waterman (25) stond donderdagmiddag bij training van ADO Den Haag te kijken. De doelman is overbodig bij AZ dat deze week derde doelman Heijblok aantrok. Bij de Alkmaarse kampioen staan Romero en Didulica ook onder contract. Waterman werd vorig jaar al verhuurd aan ADO Den Haag, maar de voormalige keeper van Jong Oranje zag Robert Zwinkels toen de voorkeur krijgen, al keepte hij vanwege blessureleed van de Westlander toch nog tien wedstrijden. Waterman zegde eerder Cambuur Leeuwarden af, maar sluit een terugkeer naar ADO Den Haag niet uit. "ADO is zeker een optie voor mij," aldus Waterman. "Ik heb uitstekend samengewerkt met de jongens en de trainer. Ik sta zeker open voor een terugkeer. Of dat huur of koop wordt, hangt ook van AZ af. Mijn contract loopt nog twee jaar door."
0
Donderdag 25 juni 2009 om 15:47 uur

mitchel wateringen

Sander Westerveld is op zoek naar een Nederlandse werkgever. De doelman verblijft momenteel nog op Mallorca, waar hij bij Real Mallorca zijn conditie op peil houdt.


Familieomstandigheden zijn de oorzaak van het besluit om terug te willen keren. "Mijn vader is kort geleden overleden en ik wil gewoon dicht bij mijn moeder in de buurt zijn. Dat is in Nederland", legt de 34-jarige Westerveld uit in het Algemeen Dagblad. "Mijn zaakwaarnemer Henk van Ginkel is dus op zoek."

Enkele Nederlandse clubs zijn nog op zoek naar een goalie, weet ook Westerveld. Voor een rol als tweede doelman voelt hij zich bovendien niet te groot. "ADO Den Haag? Zo`n mooie volksclub mag mij altijd bellen. Ik ben fit en kan zo beginnen, het liefst snel zodat ik de voorbereiding kan meemaken."

Westerveld kwam in competitieverband voor het laatst in actie voor Sparta. Daarvoor stond hij onder contract bij onder meer FC Twente, Vitesse, Liverpool, Real Sociedad, Portsmouth en Everton.


0
Donderdag 25 juni 2009 om 11:45 uur

den haag 4ever

Volgens Griekse media staat Santi Kolk in de belangstelling van Iraklis Saloniki. De aanvaller van Vitesse heeft zelf echter niks gehoord over de vermeende interesse. “Ik weet van niets”, laat de 27-jarige Hagenaar weten. De Griekse middenmoter heeft zich ook nog niet gemeld bij de Arnhemmers, zo weet dagblad de Gelderlander. Na een uitstekend eerste seizoen bij Vitesse moest Kolk vorig jaar meestal genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Een vertrek bij de ploeg van trainer Theo Bos lijkt dan ook een logisch gevolg, te meer omdat Kolk in zijn carrière al negen keer van club verwisseld is.

De hoofdrolspeler zelf weet nog niet of hij volgend seizoen nog in het Gelredome te bewonderen zal zijn. “Een reden om te blijven, of weg te gaan, die heb ik niet. Ik heb mezelf niets voorgenomen, dat ik weg wil of dat ik wil blijven. Ik wil het afgelopen seizoen vergeten. Ik wil lekker doorgaan met voetballen, en waar dat is, dat zie ik wel”, aldus Kolk.

“Normaal gesproken, als ik fit ben, dan moet ik spelen”, zegt de oud-speler van onder meer SC Heerenveen en ADO Den Haag. “Ik ben een normaal lid van de selectie. Er hebben ook spelers te horen gekregen dat de club niet met ze door wil. Maar dat was bij niet het geval. Ik sta bij Vitesse nog twee jaar onder contract. En wil mijn uiterste best doen om lekker te voetballen.”

Het perspectief op een basisplek lijkt voor Kolk te zijn verbeterd na het vertrek van Ricky van Wolfswinkel en Mads Junker. Alhoewel trainer Bos erkent dat Kolk eigenlijk te goed is voor de bank, is hij van mening dat het logisch was dat Kolk geen basisplaats had. “Met Ricky, Lasse en Santi hadden we drie goede spitsen, van wie we er maar twee konden opstellen. Voor Santi geldt wat voor iedere speler van Vitesse geldt: hij krijgt in de voorbereiding de kans aan te tonen dat hij moet spelen.”

0
Donderdag 25 juni 2009 om 10:41 uur

Advertentie

<FCDH>

`ADO Den Haag twijfelt over Wapenaar`
Harald Wapenaar is bij ADO Den Haag in beeld om het acute keepersprobleem op te lossen. Binnen de club bestaat echter nog verdeeldheid over het wel of niet aantrekken van de goalie.

Met name de leeftijd van Wapenaar, reeds 39, zorgt bij een aantal mensen van ADO voor twijfels, zo meldt het Algemeen Dagblad. De doelman stond de voorbije drie jaren onder contract bij Sparta, waar hij tot 29 duels kwam. Zijn contract in Rotterdam wordt niet verlengd.

ADO Den Haag is met spoed op zoek naar een vervanger voor Robert Zwinkels. De sluitpost scheurde vorige maand zijn achterste kruisband af en is daardoor vier tot zes maanden uit de roulatie. Dorus de Vries en Erwin Mulder zijn andere kandidaten om de vacature op te vullen.



0
Donderdag 25 juni 2009 om 09:23 uur

Johannes

Rowin van Zaanen is overigens NIET transfervrij. Hij is vergeten om zijn contract op te zeggen bij Volendam. Oftewel: zijn zaakwaarnemer is een domme lul.
0
Woensdag 24 juni 2009 om 19:43 uur

Kees

FC Den Haag! schreef:

In de voetbal international van deze week staat een lijstje met transfervrije spelers. Hieronder een aantal die misschien interessant kunnen zijn voor ons:

Jeffrey Altheer (Feyenoord)
Boldiszar Bodor (Roda JC)
Nourdin Boukhari (NAC)
Karim Bridji (Heracles)
Dominique van Dijk (Volendam)
Henrico Drost (de graafschap)
Serginho Greene (Feyenoord)
Cedric van der Gun (Utrecht)
Andre Hanssen (Heerenveen)
Leonardo (Ajax)
Evgeniy Levchenko (Groningen)
Theo Lucius (Feyenoord)
Danny Mathijssen (Willem 2)
Patrick Mtiliga (NAC)
Kiki Musampa (Willem 2)
Jason Oost (de Graafschap)
Andres Oper (Roda JC)
Sebastien Sansoni (Vitesse)
Henk Timmer (Feyenoord)
Harald Wapenaar (Sparta)
Abubakari Yakubu (Vitesse)
Rowin van Zaanen (Volendam)







Bied ze allemaal een tweejarig contract aan voor 500.000 euro per jaar en je hebt een behoorlijk elftal........ 

Dat moet lukken met onze begroting!

0
Woensdag 24 juni 2009 om 18:10 uur

geer

boy waterman leefde echt mee met ado
geef die jongen gewoon een contract
beter als die ouwe man 
of gewoon alles op alles op de vries
0
Woensdag 24 juni 2009 om 16:18 uur

Nu online

Benjamin070, wijstaanboven, lulijzer, Gambleking070, Rooie91 en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26